#Resul aydın Şükür medineye vardık ilahi dinle

Elif Buse Doğan - Kendine İyi Bak (Official Video) 04:07

Elif Buse Doğan - Kendine İyi Bak (Official Video)

Söz: Ali Çınar Müzik: Ahmet Kaya Düzenleme: Selahattin Güzelel, Emre Doğan Bağlama: Kutay Özcan Gitar: Selahattin Güzelel Bas gitar: Emre Doğan Yönetmen: Kaan Yorulmaz Görüntü Yönetmeni: Resul Bağ Şarkı Sözleri: Yan yan..

Bekiranlı Ayşe - Eyşeya Bekirime 02:54

Bekiranlı Ayşe - Eyşeya Bekirime

Söz & Müzik: Resul Mirmend Düzenleme: Rıdvan Nar Yönetmen: Tekin Sayan..

Giza - Serotonin 02:43

Giza - Serotonin

Söz: Giza Müzik: Devir Düzenleme: Devir Yönetmen: Furkan Karaaslan Senaryo: Giza Kurgu & Montaj: Furkan Karaaslan Color: Furkan Karaaslan Production: Duende Creative Workshop Asistan of Director: Devir Executive Producer..

Enes Güneş - Benide Al Yanına 03:12

Enes Güneş - Benide Al Yanına

Söz & Müzik: Hüseyin Mehmedoğlu & Enes Güneş Prodüktör: Cem Başaran Aksan Müzik Yönetmeni: Enes Yıldırım Düzenleme: Erbil Erdan & Görkem Nazlı Klip Yönetmeni: Ouuzo Mix Mastering: Salih Sakarya Drone: Resul Koca Ben..

Afi Ares - Soldan Basarak (Official Audio) 03:26

Afi Ares - Soldan Basarak (Official Audio)

Söz: Afi Ares Müzik & Düzenleme: Mahir Akın Şarkı Sözleri: Basitleşen tavırlar gelip geçer yanımdan Kayıp düşlerim ve siz bütün dünlerimden İz bıraktı başarılarıma K*şarı yanıma yakıştıramam o yüzden tekim Bu yolların ..

SPADE427 - BILLY THE KID (Prod. Info) 02:29

SPADE427 - BILLY THE KID (Prod. Info)

Söz: SPADE427 Müzik, Mix, Mastering: Info Kayıt: SPADE427 Yönetmen: Berkay Öktem Kurgu, Color: Berkay Öktem Yardımcı Yönetmen: Aytuğ Şenkal Kapak Tasarımı: Alço Oğuz Mekan: Mint Garaj Oyuncular: Tuğba Akbulut Toygun K..

Songül Özdemir - Kanma 03:51

Songül Özdemir - Kanma

Kanma Şarkı sözleri ile; Gönül kime sitem ediyorsun Aşktan uzak dur uzak dur Sonu hep ayrılık biliyorsun Kanma tuzaktır tuzaktır Önce yüzüme gülenlere Sonra bırakıp gidenlere Kanma yanarsın gönül Çok sevdim diyenlere ..

Tefo & Seko - Kaç Yazar 02:18

Tefo & Seko - Kaç Yazar

Kaç Yazar şarkı sözleri ile Noldu döndün sen bidaha gördüğünden Yapıştık yakanıza inan olcaz gündem Konuştum her dilden çıkarız en dipten Bilen bilir bizide size gelir yeni madem Kafasına vur al gel Tefo seko çalıyor ..

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu 08:44

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu Dünyanın dört bir yanında gökyüzünün tozunu attıran Türk Yıldızları'nın ilk kadın filo komutanı Binbaşı Esra Özatay, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Türk..

Uyan Ey Gözlerim Gafletten Uyan 04:30

Uyan Ey Gözlerim Gafletten Uyan

Uyan Ey Gözlerim Gafletten Uyan Uyan Ey Gözlerim:Bir Sabah Namazını Kaçıran Sultan III. Murat'ın Hicranıdır Sultan III. Murad Han, Padişah II. Selim Han’ın 6 erkek çocuğundan biridir. Bundan gayrı merhum padişahın 3 tan..

  • Dini Mubin tarafından
  • 783 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Görüntüler FETÖ'cü Darbecilerin Yalanlarını Ortaya Çıkardı - Sinan Sürer 02:13

Görüntüler FETÖ'cü Darbecilerin Yalanlarını Ortaya Çıkardı - Sinan Sür

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin çatı iddianamesindeki bazı sanıkların darbede aktif rol almadıkları, FETÖ ile bağlantılarının bulunmadığı yönündeki savunmaları, Genelkurmay Karargahı'ndaki görüntülerle ve haklarında ..

Ezan Duası 05:37

Ezan Duası

Ezan Duası (ezberlemek isteyenler için çok kolay bir metot) Ezan Duasını Arapça orjinal hattı Türkçe okunuşu ve Türkçe anlamı ile ezberlennArapça okunuşu: Allâhümme Rabbe hâzihi'd-da'veti't-tâmmeh, ve's-salâti'l-kâimeh..

Mehmet Atlı - Çave Min Roni 04:20

Mehmet Atlı - Çave Min Roni

Gözüm Aydın Yine bahar geldi, yine sızım Her şey bana yalnızlığımı hatırlatır, ay ay ay� Şimdi yanımda olsaydın yakınımda olsaydın Bu kadar incitmezdi beni Bu yağmurlar Gözüm aydın olurdu Ansızın gelseydin Her..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.109 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Damla Biber 03:16

Damla Biber

Durmuş aklım geliyor geriden Yün gibi sardın yüreği yeniden Gökyüzünde bir turuncu Öperek uyandırdı Beni gözlerimden Aydım aydım Ah gözün aydın Kuş sütü eksik Sofralar donattım Nasıl da güzel karışıyormuş kokun biber..

  • Ömer tarafından
  • 717 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mutlukardeşler - Gelin & Damat 04:07

Mutlukardeşler - Gelin & Damat

Ve huzurlarinizda MutluKardesler 2013/2014 single parcamiz: GELiN&DAMAT ( Yakin zamanda ugrasta oldugumuz bu eseri Video/Klip olarakta paylasacagiz ) GELiN&DAMAT adi altinda yapmis oldugumuz bu calismamizin amaci ev..

  • PengoTV tarafından
  • 869 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Serkan DumanO - Dostum 04:47

Serkan DumanO - Dostum

Söz: Aydın Aybağ Müzik: Aydın Aybağ..

Reynmen - Yoksun Başımda (Official Audio) 02:59

Reynmen - Yoksun Başımda (Official Audio)

Reynmen'in yeni albümü RNBESK, HOUZE Istanbul etiketiyle yayında! Reynmen - Yoksun Başımda (Official Audio) Dur dedim ama kalbim, Dedi beni yolla Yolla yollara düşsün, Aşk yokuşlara küskün, Gitme kalbim sen beni bir ba..

Çağan Şengül - Rüya (Hemsaye) 01:47

Çağan Şengül - Rüya (Hemsaye)

Çok sevdiğim, değerli dostumun en sevdiğim şarkılarından biri. Seslendirmeme müsaade ettiği için ayrıca teşekkür ederim... buyrun umarım daha fazlasına ulaşır.. Rengimiz kızıl ve bizden yana kör kelebek Ay dediğin ardı ..

İrem Güral & Ekin Uzunlar - Firuze 03:55

İrem Güral & Ekin Uzunlar - Firuze

Söz-Beste: Serhat Kurban Düzenleme: Birkan Şener Yönetmen: Enes Bilal Taşçı Kemençe: Ekin Uzunlar Bass Gitar: Birkan Şener Klavye: Ali Erdem Yörük Davul: Doğaç Titiz Gitar: Doğukan Aydın Klarnet: Osman Kaya Roadie: Bu..

Hakan Altun - Son Buse (LyricVideo) 04:18

Hakan Altun - Son Buse (LyricVideo)

Söz&Müzik: Hakan Altun Düzenleme: Aydın Kara —————————————————————————— Son Buse (Şarkı Sözleri) Son vedalardır En zor olan iz bırakan Kapanmayan bir yaradır Ömür boyu içimde yanar Senle doğmuştu senle soldu bu yüre..

Pinhâni - Bilir O Beni 03:48

Pinhâni - Bilir O Beni

Yönetmen : İmre Haydaroğlu. Söz-Müzik-Düzenleme: Sinan Kaynakcı Kayıt: Selim Aydın (Nordic) Miks: Berk Kula Mastering: Eray Polat Akın Eldes: Elektrik Gitar, E-Bow Selim Aydın: Bas Gitar Ediz Hafızoğlu: Davul Sinan Kay..

Samet Köse - Öldün Gönlümde 04:11

Samet Köse - Öldün Gönlümde

Öldün Gönlümde şarkı sözleri ile Vazgeçmem asla diyordun söyle ne oldu Ellerimden doyardın yar, gittin el oldun Yalanlarının sonu bak sonumuz oldu Gelde anlat el aleme sevmemiş diye Aşkınla geldi geçti yar gençliğim ..

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek 00:33

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek Fethullah Gülen'in talebelerinden biri olan örgütün üst düzey isminin, 2010 yılında düzenlediği gizli toplantıda, 15 Temmuz kanlı darbe girişimi planının..

FENERBAHÇE - GALATASARAY_ 4-0 [22.04.2006]  MAÇIN GENİŞ ÖZETİ 07:02

FENERBAHÇE - GALATASARAY_ 4-0 [22.04.2006] MAÇIN GENİŞ ÖZETİ

FENERBAHÇE - GALATASARAY_ 4-0 [22.04.2006] MAÇIN GENİŞ ÖZETİ FENERBAHÇE: Rüştü Reçber, Fabio Luciano, Servet Çetin, Ümit Özat, Deniz Barış, Stephen Appiah, Mehmet Aurelio, Alex de Souza, Selçuk Şahin, Tuncay Şanlı, Mert..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 1.647 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Altay 4 - 5 Galatasaray ( 16.11.1997 ) Maçın Geniş Özeti 20:31

Altay 4 - 5 Galatasaray ( 16.11.1997 ) Maçın Geniş Özeti

Altay 4 - 5 Galatasaray ( 16.11.1997 ) Maçın Geniş Özeti 1997-1998 Sezonu Türkiye 1. Ligi Altay 4 - 5 Galatasaray ( 16.11.1997 ) Goller: Dk. 11, 48, 50, 70 Hakan Şükür, Dk. 25 Arif Erdem (GS), Dk. 49 Serkan Dökme, Dk. 5..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 923 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dansı İle Düğünün Yıldızı Olan Kırmızılı Hatun 03:13

Dansı İle Düğünün Yıldızı Olan Kırmızılı Hatun

Güzel bir roman düğünü serisine başladık çok şükür ilgi gördü ve layıkıyla devam edelim diyoruz. Yeni düğünümüzde kırmızı elbisesiyle göz dolduran çıtı pıtı hanım ablamızın diğer davetlilerle girdiği roman oyunu düellosu..

  • PITIRCIK tarafından
  • 898 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı 03:15

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısında, AK Parti idam cezasında samimiyse MHP’nin sözü söz olsun, buna kayıtsız şartsız destek verecektir dedi. 15 Temmuz'un Türkiye için dönüm noktası olduğunu ve Türkiye..

The Avengers: Age of Ultron ile ilgili 10 Muhteşem Gerçek! 07:16

The Avengers: Age of Ultron ile ilgili 10 Muhteşem Gerçek!

Çok şükür dünya yine Avengers’a doyacak! Bugün The Avengers Age of Ultron ile ilgili 10 muhteşem gerçeği sıralıyoruz. 2018 ve 2019’da Infinity War 1 ve 2 bölümleriyle karşılayacak olan The Avengers gişeyi yine sarsacak g..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.107 görüntüleme
  • 8 yıl önce
6 Tane Boğa Arasından Sağ Çıkan Adam 00:14

6 Tane Boğa Arasından Sağ Çıkan Adam

Adam da öylesine bir şans var ki; bu kadar boğa arasından ben kurtulsam şükür namazı kılmaktan dizlerim aşınır.....

  • JET TV tarafından
  • 1.177 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kabe İmamı Sudeysi; Hamdolsun ABD İle Birlikte Liderlik Ediyoruz 00:36

Kabe İmamı Sudeysi; Hamdolsun ABD İle Birlikte Liderlik Ediyoruz

1984 yılından bu yana Kabe'de imamlık yapan Sudeysi, ABD'de katıldığı bir konferans sonrası sarf ettiği sözlerle İslam dünyasının tepkisine yol açtı. Sudeysi, Allah'a şükür bugün ABD ve Suudi Arabistan dünyaya birlikte ..