#Resul aydın Şükür medineye vardık ilahi dinle

Düşen Jetin Pilotu O An Hissettiklerini Anlattı 00:42

Düşen Jetin Pilotu O An Hissettiklerini Anlattı

Atatürk Havalimanı'nda inişi sırasında pistten çıkarak yanan özel jetin baş pilotu Muzaffer Kütük taburcu oldu. Jetin tekerinin patladığı söyleyen Kütük, “Durduramadım uçağı olay bu, şükür herkes iyi önemli olan bu. Last..

Mine Koşan  Akşam Olur Gizli Gizli Ağlarım 03:33

Mine Koşan Akşam Olur Gizli Gizli Ağlarım

Akşam olur gizli gizli ağlarım Kaderin dilinden az çok anlarım Keder öğütmekle geçti yıllarım Beni değirmende taşa döndürdün Yesem de içsem de ölü gibiyim Aklım başımda yok deli gibiyim Suya düşmüş söğüt dalı gibiyim Ye..

Ölümden İki Defa Dönen Çok Şanslı Kadın 00:11

Ölümden İki Defa Dönen Çok Şanslı Kadın

Çinde Karşıdan karşıya geçmek isteyen kadının ayağı kayar felekten döner . tekrar düşer be aracın lastiği durur. lastik durmasaydı ezilirdi. Çok şükür kimse yara almadan olay bitti...

  • PengoTV tarafından
  • 1.191 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö Mağduru Polisler Lokma Dağıttı 05:16

Fetö Mağduru Polisler Lokma Dağıttı

Fetö Mağduru Polisler Lokma Dağıttı Polis teşkilatındaki Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından yapılan baskılarla meslekten atılan veya zorla emekli edilen polisler, İstanbul Gayrettepe’de bulunan Asayiş Şube Müdür..

Yeniçağ Gazetesine Saldırı Anı Kamerada 00:56

Yeniçağ Gazetesine Saldırı Anı Kamerada

Yeniçağ gazetesinin Yenibosna’daki merkez binasına düzenlenen saldırı anı güvenlik kameralarına yansıdı. Akşam saatlerinde yüzleri kar maskeli yaklaşık 30 kişilik bir grubun Yeniçağ gazetesine düzenlediği saldırı anı gü..

Sürpriz Sonlu İkoncan Dansı 00:25

Sürpriz Sonlu İkoncan Dansı

İnsan bazen ülkesindeki travestilere şükür ediyor. Bu nedir yahu? Bacaklarındaki kılları almayınca ağırlık yaptı galiba...

  • JET TV tarafından
  • 841 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yeliz Yeşilmen Romanları Kızdırdı 03:44

Yeliz Yeşilmen Romanları Kızdırdı

Sunucu Yeliz Yeşilmen, Benim arabam 600 bin değil, 1 trilyonluk deme ihtiyacını neden hissettiniz? sorusuna; Şu kadar, bu kadar diye ne bir çingeneliğim, ne de bir görgüsüzlüğüm var Allah'a şükür cevabını verince Rom..

  • BETA tarafından
  • 972 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şehit Binbaşı Dunca'nın Eşi : 'Eşim Rahat Uyuyacak' 01:57

Şehit Binbaşı Dunca'nın Eşi : 'Eşim Rahat Uyuyacak'

Afrin'deki askerlerin, kent merkezini ele geçirmesinin ardından gönderdiği videolu mesajı izleyen şehit Mithat Dunca'nın eşi Lütfiye Dunca, Eşimin intikamını çok şükür almışlar. O da orada rahat uyuyacak. diye konuştu...

Çanakkale'de Skandal Afrin Zaferine Chp'li Belediye Gölgesi 02:27

Çanakkale'de Skandal Afrin Zaferine Chp'li Belediye Gölgesi

Genel seçimlerde HDP yüzde 10 barajını geçince Cumhuriyet Meydanı'nda şükür pilavı dağıtan CHP'li Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, AK Parti Çanakkale Gençlik Kolları tarafından Afrin zaferi için pilav dağıtımına ..

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı 05:57

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)’nün 15 Temmuz’daki darbe girişiminin etkisiz hale gelmesinde büyük pay sahibi olan vatandaşlar o geceye ilişkin anılarını Konya’da an..

Aksaray-Adana Karayolunda 36 Araç Birbirine Girdi: 41 Yaralı 04:52

Aksaray-Adana Karayolunda 36 Araç Birbirine Girdi: 41 Yaralı

Aksaray-Adana karayolunda tipi ve buzlanma sebebiyle 36 aracın karıştığı trafik kazasında 41 kişi yaralandı. Kaza, sabah saatlerinde Aksaray-Adana karayolunun 40. kilometresi Akçakent mevkisinde meydana geldi. Edinilen ..

Muharrem İnce: Her Gün Cuma Namazı Kılıyorum 00:28

Muharrem İnce: Her Gün Cuma Namazı Kılıyorum

Kahramanmaraş'ta halka hitap eden Muharrem İnce, 15 yaşından beri her gün Cuma namazı kıldığını söyledi. CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, büyük bir gafa imza attı. Kahramanmaraş'ta halka hitap eden İnce, Cumhur..

Emlakçıya dava açmaya gitti çocuklarıyla ölümden döndü 07:01

Emlakçıya dava açmaya gitti çocuklarıyla ölümden döndü

Adana’da emlakçıya dava açmak için geldikleri adliye binası önünde dün iki grup arasında yaşanan silahlı kavgada 2 oğlu demir sopayla başından yaralanan Ceylan Kaya, “Allah korusun kurşun gelip ölebilirlerdi. Çok şükür A..

Almanya Dışişleri- Türkiye'ye İhtiyacımız Var( Steinmeier) 01:10

Almanya Dışişleri- Türkiye'ye İhtiyacımız Var( Steinmeier)

Almanya Dışişleri- Türkiye'ye İhtiyacımız Var( Steinmeier) Salı günü Ankara'yı ziyaret edeceğini açıklayan Alman Bakan, AB'nin Türkiye'nin üyelik müzakerelerini askıya alması önerilerine karşı çıkarak, Biz Türkiye'nin ..

Orakoğlu_ Bu Türkiye'ye Açılan Bir Savaştır 02:17

Orakoğlu_ Bu Türkiye'ye Açılan Bir Savaştır

39 insanımızın hayatını kaybettiği, Beşiktaş Ortaköy'de bir gece kulübüne düzenlenen terör saldırısıyla ilgili A Haber canlı yayınına katılarak önemli açıklamalarda bulunan Eski İstihbarat Dairesi Başkanvekili Bülent Ora..

Türkiye'nin Konuştuğu Kadir, Yeniden Eğitime Başlıyor 05:32

Türkiye'nin Konuştuğu Kadir, Yeniden Eğitime Başlıyor

Ayağına giydiği kırmızı poşetlerle Türkiye'nin yüreğini burkan Kadir Kürşat, bıraktığı okula Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in devreye girmesiyle yeniden başlıyor. Gaziantep’te dondurucu soğukta ve k..

Tekneleri Batarken Sosyal Medyadan Canlı Yayın Yaptılar 02:25

Tekneleri Batarken Sosyal Medyadan Canlı Yayın Yaptılar

Bodrum’da düzenlenen Tirhandil Yelken Yarışlarında 'Aganta' isimli tekne alabora oldu. Teknede bulunan 7 kişi canını zor kurtarırken, yarışmacılar teknenin batma anlarını sosyal medyadan canlı yayında verdi. Bodrum’da d..

Ukraynalı Gelin Müslüman Oldu 05:37

Ukraynalı Gelin Müslüman Oldu

Ereğli ilçesinde yaşayan Ziraat Odası Başkanı Adil Pulat ve Nevin Pulat’ın oğlu Alican Pulat (30) Bodrum’da tanıştığı Ukraynalı Inna Besborodova (26) ile dünya evine girdi. Eşi Alican Pulat’ın memleketi Kdz. Ereğli’ye ge..

Lanetli Yetimhanede Bir Gece Paranormal Olaylar 40:18

Lanetli Yetimhanede Bir Gece Paranormal Olaylar

Geçmiş yıllarda yetim kalmış, evden kovulmuş çocuklar için bir yetimhane açılmış.Amaç çocuklara eğitim vermek, iyi bir gelecek sağlamakmış.Fakat zaman geçtikçe hiç bir şey düşünüldüğü gibi gitmemiş.Okuldan kaçan öğrencil..

  • ZULMA tarafından
  • 794 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sevimli Tehlikeli Full Hd İzle 1:48:39

Sevimli Tehlikeli Full Hd İzle

Müzikal kimliğinden çok, oyuncu ve yönetmen kimliğiyle görmeye alıştığımız Özcan Deniz’in son filmi Sevimli Tehlikeli, Deniz’in şimdiye kadar yaptığı filmlerden hayli farklı bir yerde. Yine kendi yazıp yönettiği yeni fil..

  • Tv Series tarafından
  • 8.439 görüntüleme
  • 8 yıl önce
O Köyde Bir Gece Geçirdik Paranormal Olaylar 55:55

O Köyde Bir Gece Geçirdik Paranormal Olaylar

Gittiğimiz yer ile ilgili çok fazla şey söyleniyordu, bazıları bir sorun olmadığını bazıları ise paranormal olaylar yaşandığı için köyü terk etmek zorunda kaldığını söyledi. Ama size yemin ederim bu videoda hiç bir kurgu..

  • ZULMA tarafından
  • 1.268 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sakarya Azem Büyülü Köyde Bir Gece !!! 54:05

Sakarya Azem Büyülü Köyde Bir Gece !!!

Sakaryanın X Köyünde yaşanan ürpertici olay bir çobanın köye cinli büyü yaptırması sonucunda gerçekleşti. Köy cinler tarafında basılınca terkedildi ve bu cinli vaka bu zamana kadar esrarengiz bir şekilde korku dolu gizem..

  • ZULMA tarafından
  • 1.556 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Camide Namaz Kılan Cinler 02:17

Camide Namaz Kılan Cinler

Her zamanki gibi sabah namazı için erkenden uyanıp köyümüzün camisine gittim. Genelde bu saatlerde 4-5 kişi olurduk ancak camiye girdiğimde kalabalık bir cemaatin namaza başladığını gördüm. Çok şaşırmıştım. belki bir düğ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.482 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Doktorların 'İyileşemez' Dediği Ozan Artık Futbol Oynuyor 04:38

Doktorların 'İyileşemez' Dediği Ozan Artık Futbol Oynuyor

Ağrı’da Dandy Walker Sendromu ile doğan ve doktorların ameliyata alınması halinde kurtarılamayacağını söylediği 5 yaşındaki Ozan Çetin'in, İstanbul’da bir hekimin gönderdiği ilaçlar sayesinde hayata tutunduğu iddia edild..

  • ANKA tarafından
  • 957 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ünlü Şarkıcının Eşi Şans Eseri O Jette Değildi 02:21

Ünlü Şarkıcının Eşi Şans Eseri O Jette Değildi

Atatürk Havalimanı’nda pistten çıkarak yanan özel jette, ünlü şarkıcı Gökhan Güney’in eşi Özlem Güney’in hostes olarak görev yaptığı, fakat özel bir işi olduğu için uçuşa gitmediği öğrenildi. Yaralanan arkadaşlarını hast..

Alişan Ve Buse Varol Çağla Şikel'in Partisinde Neler Yaşadı 00:25

Alişan Ve Buse Varol Çağla Şikel'in Partisinde Neler Yaşadı

Ünlü türkücü Alişan, Dostlar Mahallesi dizisinde tanışıp sevgili olduğu Buse Varol’la birlikte yakın dostu Çağla Şıkel’ın Cihangir’deki doğum günü partisine katıldı. Çağla Şıkel’in gecikmeli doğum günü partisi önceki akş..

  • BETA tarafından
  • 879 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Her Şey Daha Yeni Başlıyor Demet Şener Gardını Aldı 02:08

Her Şey Daha Yeni Başlıyor Demet Şener Gardını Aldı

11 yıllık evliliklerini geçtiğimiz Cuma günü sonlandıran Demet Şener ve İbrahim Kutluay arasında atışmalar devam ediyor. Mahkemenin boşanma kararını vermesinin ardından Demet Şener’in ilk sözleri “Çok şükür bitti!” olmuş..

  • BETA tarafından
  • 1.018 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eymen Bebek Yaşamak İçin Yardım Bekliyor 02:25

Eymen Bebek Yaşamak İçin Yardım Bekliyor

Gökhan ve Gülbahar Varol çiftinin çocukları olan down sendromlu 1 yaşındaki Eymen Bebek, 4 aylıkken İstanbul’da geçirdiği ameliyat ile kalbindeki 3 delik kapanmış ve kalp kapakçığı değişmişti. Geçirdiği zorlu operasyonun..

Kanepenin Altındaki Kedi Sürüsü 03:29

Kanepenin Altındaki Kedi Sürüsü

Bursa’da mahkeme kararıyla bir hemşirenin evini temizlemek için giden ekipler, çekyatı açtıklarında neye uğradıklarını şaşırdı. Birdenbire çekyatın içinden fırlayan onlarca kediyi gören belediye ekipleri şok oldu. Bazı..

  • JET TV tarafından
  • 865 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zeytin Dalı Harekâtı'nda Yaralanan Asker Anlatıyor 02:48

Zeytin Dalı Harekâtı'nda Yaralanan Asker Anlatıyor

Zeytin Dalı Harekâtı sırasında Afrin'de yaralanan ve tedavileri devam eden askerler, yaşadıklarını BBC Türkçe'ye anlattı. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) 3 Şubat tarihli basın bildirisine göre, 20 Ocak'ta başlayan Zey..