#Resul dindar

Constantine - Cennete Gitmene İzin Vermeyeceğim 04:43

Constantine - Cennete Gitmene İzin Vermeyeceğim

Angela Dodson, ikiz kız kardeşi Isabel’in ölümünün bir intihar olmadığını kanıtlayabilmek için özel dedektif John Constantine’den yardım ister. Ölen kadın dindar bir Katoliktir ve Angela, onun kendi canına kıymış olmasın..

40 Yaşındasın Dursun Ali Erzincanlı 09:32

40 Yaşındasın Dursun Ali Erzincanlı

40 Yaşındasın Dursun Ali Erzincanlı..

  • Dini Mubin tarafından
  • 2.139 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Giza - Serotonin 02:43

Giza - Serotonin

Söz: Giza Müzik: Devir Düzenleme: Devir Yönetmen: Furkan Karaaslan Senaryo: Giza Kurgu & Montaj: Furkan Karaaslan Color: Furkan Karaaslan Production: Duende Creative Workshop Asistan of Director: Devir Executive Producer..

Görüntüler FETÖ'cü Darbecilerin Yalanlarını Ortaya Çıkardı - Sinan Sürer 02:13

Görüntüler FETÖ'cü Darbecilerin Yalanlarını Ortaya Çıkardı - Sinan Sür

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin çatı iddianamesindeki bazı sanıkların darbede aktif rol almadıkları, FETÖ ile bağlantılarının bulunmadığı yönündeki savunmaları, Genelkurmay Karargahı'ndaki görüntülerle ve haklarında ..

Bekiranlı Ayşe - Eyşeya Bekirime 02:54

Bekiranlı Ayşe - Eyşeya Bekirime

Söz & Müzik: Resul Mirmend Düzenleme: Rıdvan Nar Yönetmen: Tekin Sayan..

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu 08:44

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu Dünyanın dört bir yanında gökyüzünün tozunu attıran Türk Yıldızları'nın ilk kadın filo komutanı Binbaşı Esra Özatay, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Türk..

Uyan Ey Gözlerim Gafletten Uyan 04:30

Uyan Ey Gözlerim Gafletten Uyan

Uyan Ey Gözlerim Gafletten Uyan Uyan Ey Gözlerim:Bir Sabah Namazını Kaçıran Sultan III. Murat'ın Hicranıdır Sultan III. Murad Han, Padişah II. Selim Han’ın 6 erkek çocuğundan biridir. Bundan gayrı merhum padişahın 3 tan..

  • Dini Mubin tarafından
  • 783 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ezan Duası 05:37

Ezan Duası

Ezan Duası (ezberlemek isteyenler için çok kolay bir metot) Ezan Duasını Arapça orjinal hattı Türkçe okunuşu ve Türkçe anlamı ile ezberlennArapça okunuşu: Allâhümme Rabbe hâzihi'd-da'veti't-tâmmeh, ve's-salâti'l-kâimeh..

Elif Buse Doğan - Kendine İyi Bak (Official Video) 04:07

Elif Buse Doğan - Kendine İyi Bak (Official Video)

Söz: Ali Çınar Müzik: Ahmet Kaya Düzenleme: Selahattin Güzelel, Emre Doğan Bağlama: Kutay Özcan Gitar: Selahattin Güzelel Bas gitar: Emre Doğan Yönetmen: Kaan Yorulmaz Görüntü Yönetmeni: Resul Bağ Şarkı Sözleri: Yan yan..

Enes Güneş - Benide Al Yanına 03:12

Enes Güneş - Benide Al Yanına

Söz & Müzik: Hüseyin Mehmedoğlu & Enes Güneş Prodüktör: Cem Başaran Aksan Müzik Yönetmeni: Enes Yıldırım Düzenleme: Erbil Erdan & Görkem Nazlı Klip Yönetmeni: Ouuzo Mix Mastering: Salih Sakarya Drone: Resul Koca Ben..