#Retro dayanamam müzik dinle

Veysel Mutlu Ft. Rdm - Çizdim 02:58

Veysel Mutlu Ft. Rdm - Çizdim

Veysel Mutlu Ft. Rdm - Çizdim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Üzerime gelmeyin Beni deli etmeyin Ne verilecek hesabım var Ne sorulacak günahım var Sağımı solumu göremez oldum Dostu düşmanı seçemez oldum Artık ben beni bileme..

Berk Coşkun - Mevzu Derin (Lyric Video) 02:56

Berk Coşkun - Mevzu Derin (Lyric Video)

Söz: Berk Coşkun, Kubilay Karça Müzik: Berk Coşkun Düzenleme: Ben Büdü Gitarlar: Abdurrahman Şimşek Mix & Mastering: Buğra Kunt Lyric Video: Furkan Kasap Fotoğraf: Doğuş Subaşılar Şarkı sözleri: Sakın sorma Çat kapı uğ..

Mustafa Ceceli - Dayanak 02:11

Mustafa Ceceli - Dayanak

Söz-Müzik: Doğukan Sarıtaş Düzenleme: Mustafa Ceceli Gitar: Sinan Ceceli Darbuka: Kerem Yıldırımman Mix-Mastering: Koray Püskül Klip Yönetmeni: Hüsamettin İstenci Görüntü yönetmeni : Gökhan İlhan Işık şefi : Erkan Mur..

Barış Baktaş - Hapsoldum 02:36

Barış Baktaş - Hapsoldum

Söz & Müzik: Barış Baktaş Düzenleme: Elfesiya Menteş Yönetmen: Fesih Pekdoğan Hapsoldum şarkı sözleri ile Hapsoldum duvarlara, sen kokan hatıralara Gömün beni dayanamam, yürüdüğümüz o yollara Yarın sensizliğe yanarı..

Sercan Aytepe - Buğu 05:01

Sercan Aytepe - Buğu

Buğu şarkı sözleri ile; Sen ve kokun sinmişsin üzerime Şimdi kim bakar oldu o güzel gözlerine ? Başkası dokundu mu pamuk ellerine ? Başını da koydun mu onun dizlerine ? Ama sen nerdesin ? Bilmem hisseder misin Yine ..

 Bayhan  Seninle Olmak Varya 02:25

Bayhan Seninle Olmak Varya

Öyle deli gibi esme başım dönüyor Hasretini verme baharın yerine Öyle arada bir bakma içim gidiyor Gözyaşımı derme gülümün yerine Ölüm olda düş peşime ecel olda al başımı Eriyor içim yanıyor giderek Yinede dayanama..

Onur Koc - Elini Tutmasam 04:05

Onur Koc - Elini Tutmasam

İçimden söküpte alamazlar ya, Hayalini aklımdan çalamazlar ya, Hayatımdan seni alıp gittiler, Kurduğum dünyayı yıkamazlar ya Elini tutmasam uyuyamam ki, Sesini duymasam dayanamam ki, Hayatım meçhule yol almış sanki,..

Akif Yılmas & Barış Behram - Paranoya 03:37

Akif Yılmas & Barış Behram - Paranoya

Söz & Müzik: Akif Yılmas, Barış Behram Müzik Yönetmeni & Düzenleme: Barış Behram Aranje: Gazelle Kayıt: Süpernova Müzik Mix: Enver Akarcalı Mastering: Muhammer Tokmak Bağlama: Varol Balabanoğlu Keman: Sinan Acar Yönetmen..

Boys Boys Boys - Lady Gaga 03:13

Boys Boys Boys - Lady Gaga

LADY GAGA LYRICS Boys Boys Boys Hey there sugar baby Saw you twice at the pop show You taste just like glitter mixed with rock and roll I like you a lot lot Think you're really hot hot I know you think you're special..

Delia Feat. Macanache  Ramai cu bine 04:28

Delia Feat. Macanache Ramai cu bine

Versuri Delia – Ramai cu bine Hai ramai cu ma-ta Hai ramai cu ma-ta Ia ramai cu ma-ta.(ramai cu bine) Iti faceam clatite doar cu dragoste si dor Imi gatesti doar zile fripte, tu traiesti eu simt ca mor Ne imbatam doar c..

9 Yıl Piyasaya Çıkan İphone 3Gs'in Harika Görüntü Kalitesi 02:08

9 Yıl Piyasaya Çıkan İphone 3Gs'in Harika Görüntü Kalitesi

Matteo Bertoli retro/vintage sevenler için iPhone 3GS ile çektiği video, telefonun kamerasının dönemine göre harikalar yarattığını kanıtlıyor...

  • JET TV tarafından
  • 990 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Büşra Yılmaz Aliexpress Alışverişim Altıgen Gözlük Selfie Işığı 10:12

Büşra Yılmaz Aliexpress Alışverişim Altıgen Gözlük Selfie Işığı

Aldıklarım; -Retro Gözlük -Selfie Işığı -Minik Far Paleti -Kamera Kumandası -Yuvarlak Gözlük..

Büşra Yılmaz Tere Dayanıklı Parlama Karşıtı Yaz Makyajı 13:15

Büşra Yılmaz Tere Dayanıklı Parlama Karşıtı Yaz Makyajı

Kullandım Ürünler -Make Up For Ever Step 1 Skin Equalizer Matlaştırıcı Baz -Golden Rose Make-Up Primer Mattifying & Pore Minimising -La Roche Posay Anthelios XL Spf50 Tinted Dry Touch Gel Cream -Maybelline Instant Age Re..

Gamze - Anlamıyosun 03:28

Gamze - Anlamıyosun

Gamze - Anlamıyosun Dinle Söz ve Müzik: Gamze &Kerem Ökten Prodüktör & Düzenleme: Kerem Ökten Yapım: Beyaz Müzik Yapımcı: Kerem Ökten Yönetmen : Enes Bilal Taşçı Fotoğraflar: @ilkeruzunalan Montaj : Murat Aygör Menajer..

Veysel Mutlu - Vay Anam Vay 03:01

Veysel Mutlu - Vay Anam Vay

Veysel Mutlu - Vay Anam Vay Müzik Dinle Şarkı Sözleri Huzurum yok yarınlarsa uzak Ne feryatlar var elim başımdan ayrı kalmaz Çok dövdüm dizlerimi can öyle bakma Kusurum çok yarınlarla yıka Ne günahlar var gönül kapımd..

Ebru Gündeş - Gönlümün Efendisi  (Akustik) 04:00

Ebru Gündeş - Gönlümün Efendisi (Akustik)

Ebru Gündeş - Gönlümün Efendisi (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Söndürün kalbimi, gidiyor gönlümün efendisi Durdurun onsuz olamam artık Yaktığın gururumu, uzaktan uzağa dayanamam Hiç kimselere yar olmam artık..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.689 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Gamze Ökten  - Anlamıyosun ( Remix ) 04:06

Gamze Ökten - Anlamıyosun ( Remix )

Gamze Ökten - Anlamıyosun ( Remix ) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kim anlar halimi Sen de anlamazsan halim yaş Kim özlerki beni Sen özlemezsen ben derdimden ayyaş Geçmesin zaman Olmasın sabah Doğmasın güneş Dönmesin Dünya..

Soner Sarıkabadayı - Tarifi Zor 03:51

Soner Sarıkabadayı - Tarifi Zor

Soner Sarıkabadayı - Tarifi Zor Müzik Dinle Şarkı Sözleri Alınırım seni tam üzerime alınırım Darılırsam anca kendime darılırım Dayanamam diye bir şey yok dayanırım Gerekiyorsa yalancının birine sarılırım Git hadi sen..

Furkan Özsan - Sorular 03:34

Furkan Özsan - Sorular

Furkan Özsan - Sorular Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kafamda sorular Geceme dolunay Her şeyin sonu var Sorular, sorular Ne bunun yolu var Ne de bi’ konu var Bu oda bana dar Bana dar bana dar O olmadan da bi’ gün yaşay..

Koray Avcı - Diz Dize 04:46

Koray Avcı - Diz Dize

Koray Avcı - Diz Dize Müzik Dinle Şarkı Sözleri Evumuzun önünden dere akar denize Yaşlansayduk sevduğum senun ile diz dize Karayemiş dalinun açti beyaz çiçeği Bu sevdadan fayda yok geçirmişuz zamani Yüce dağ değil idu..

Taylan Kaya - Kusura Bakma 03:49

Taylan Kaya - Kusura Bakma

Taylan Kaya - Kusura Bakma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kusura bakma anam sevdalandım ben yine Bir gülüş bir de bakış, yenik düştüm kalbime Sonunda ne olacak hiç bilmiyorum ki böyle Bir seven ben miyim bu kocaman memlek..

Aydın Kurtoğlu - Mevsim Bahar 04:15

Aydın Kurtoğlu - Mevsim Bahar

İnan bana çok geç değil Mevsim bahar daha kış değil Bir kez daha dayanamam Kalbim nasır ama taş değil Bir deli rüzgar esse bir yerlerden Savurur mu götürür mü Beni bilmem O deli aşık mazide kaldı artık Dönecek mi geriy..

Fuat Saka - Rap Atma I Yüksek Kalite 04:44

Fuat Saka - Rap Atma I Yüksek Kalite

Sar beline kuşagı Bağla üstüne bağı E kız dermisin acep Alsam ha bu uşagı Uşağa bak uşaga İster belden aşağa Senin gibi güzel kız Yakışır bu üşaga Armudun dalınayım Atbeni sarılayım Biraz daha gel beri Sana bir sarılayı..

Fuat Saka - Vira Vira 04:55

Fuat Saka - Vira Vira

Sar beline kuşagı Bağla üstüne bağı E kız dermisin acep Alsam ha bu uşagı Uşağa bak uşaga İster belden aşağa Senin gibi güzel kız Yakışır bu üşaga Armudun dalınayım Atbeni sarılayım Biraz daha gel beri Sana bir sarılayı..

İbrahim Erkal - Canısı 04:05

İbrahim Erkal - Canısı

İbrahim Erkal Canısı Dinle Gidemem gidemem Seni terk edemem Ölürüm ölürüm Ben sensiz edemem canısı canısı canısı Canısı canısı Ömrümün yarısı Ben senden ayrılmam Alnımın yarısı Duymasam sesini Tutmasam elini ..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 2.000 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deniz Sipahi - Mevsim Bahar 04:57

Deniz Sipahi - Mevsim Bahar

Deniz Sipahi - Mevsim Bahar Dinle Söz-Beste: Feyyaz Kurus İnan bana çok geç değil Mevsim bahar daha kış değil Bir kez daha dayanamam Kalbim nasır ama taş değil Bir deli rüzgar esse bir yerlerden Savurur mu götürür mü B..

Aleyna Tilki - Aziz Kiraz - Gönlümün Efendisi 02:35

Aleyna Tilki - Aziz Kiraz - Gönlümün Efendisi

Söndürün kalbimi Gidiyor gönlümün efendisi Durdurun onsuz olamam artık Yaktın gururumu Uzaktan uzağa dayanamam Hiç kimselere yaramam artık..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.668 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cengiz Kurtoğlu - Saklı Düşler 04:23

Cengiz Kurtoğlu - Saklı Düşler

Sunduğun zehir olsa yine içerim. Gözyaşın nehir olsa yine geçerim, geçerim. Gül yanakların solsa bir hüzün akar bedenime. Yazgıma inat yine de seni seçerim, seçerim. Saklı düşlerin en derin ifadesi, Tanrının bana en zar..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.415 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İbrahim Erkal - Canısı 04:03

İbrahim Erkal - Canısı

Gidemem gidemem Seni terk edemem Ölürüm ölürüm Ben sensiz edemem canısı canısı canısı Canısı canısı Ömrümün yarısı Ben senden ayrılmam Alnımın yarısı Duymasam sesini Tutmasam elini Tatmasam tenini Buna dayan..

Çöp Kutusu - Gülüşüm Yerine 03:53

Çöp Kutusu - Gülüşüm Yerine

Gülüşüm Yerine şarkı sözleri ile Yağmuru tutamam daha fazla Yağar biraz zaman sonra Saklanalım gel tutulmadan Yine gidersin sonra Üzdün hep utanmadan Anlar olurken hatıralar Yüzleşmekten korktun hep Gel bu sefer ..