#Retro uygun biçimde müzik dinle

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' 01:56

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın'

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' Başbakan Binali Yıldırım Afyonkarahisar'da Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaptığı konuşmada bankacıları uyararak Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefec..

Bergen - Geceler 03:50

Bergen - Geceler

akşam olup gün batınca ufkumda yalnızlıkla büyür gider çileler tek kalmışsam kimse yoksa masamda zindan olur kahır olur veremeden geceler gözyaşlarım versem artık içimde gece uzak sabah olmaz içimde kıvranırım çar..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması 05:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de görüşülen anayasa değişikliği görüşmeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Erken seçim tartışmalarına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Parlamento çalışamaz hale getirilirse düşü..

Malul Sayılmayan Terörle Mücadele Gazileri İçin Düzenleme Yaptık 01:40

Malul Sayılmayan Terörle Mücadele Gazileri İçin Düzenleme Yaptık

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Kaya: Malul sayılmayan terörle mücadeledeki gazilerimizden kalıcı hasar, organ kaybı ve kalıcı sekeli olanlar için yeniden bir değerlendirme yapılacak ve uygun görülenlere aylık bağlanm..

Ayakkabı Çanta Takım Modelleri- Uyumlu Olmayı Sevenlere 03:05

Ayakkabı Çanta Takım Modelleri- Uyumlu Olmayı Sevenlere

Ayakkabı çanta takım modelleri bayanların vazgeçilmez aksesuarlarından olmaya devam ediyor. Çanta seçiminde kararsızlık yaşayan siz değerli takipçilerimiz için her tarz ve her zevke uygun çanta modellerini içinde bulabil..

  • Kadınca tarafından
  • 864 görüntüleme
  • 8 yıl önce
2017  Çanta Modelleri-Lüksten Vazgeçemeyenler 03:15

2017 Çanta Modelleri-Lüksten Vazgeçemeyenler

Çanta modelleri bayanların vazgeçilmez aksesuarlarından olmaya devam ediyor. Çanta seçiminde kararsızlık yaşayan siz değerli takipçilerimiz için her tarz ve her zevke uygun çanta modellerini içinde bulabileceğiniz birbir..

  • Kadınca tarafından
  • 653 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bavul Tipi Çanta Modelleri İle Bu Sene Çok Revaçta 03:10

Bavul Tipi Çanta Modelleri İle Bu Sene Çok Revaçta

Bavul tipi çanta modelleri bayanların vazgeçilmez aksesuarlarından olmaya devam ediyor. Çanta seçiminde kararsızlık yaşayan siz değerli takipçilerimiz için her tarz ve her zevke uygun çanta modellerini içinde bulabileceğ..

  • Kadınca tarafından
  • 841 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Burberry Çanta Modelleri Modadan Uzak Kalmayın 03:10

Burberry Çanta Modelleri Modadan Uzak Kalmayın

Burberry çanta modelleri bayanların vazgeçilmez aksesuarlarından olmaya devam ediyor. Çanta seçiminde kararsızlık yaşayan siz değerli takipçilerimiz için her tarz ve her zevke uygun çanta modellerini içinde bulabileceğin..

  • Kadınca tarafından
  • 924 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hamile Köpekten Sıcak Yuvaya Kavuşmasını Sağlayan Kadına Minnet Duygusu 01:59

Hamile Köpekten Sıcak Yuvaya Kavuşmasını Sağlayan Kadına Minnet Duygus

Hamileyken Stevoni Doyle isimli kadın tarafından sokaktan alınıp sıcak yuvaya kavuşturulan köpek minnet duygusunu en güzel şekilde gösterdi. Yavrularını sıcak ve uygun bir ortamda dünyaya getiren Grayce kendisine yapılan..

  • PITIRCIK tarafından
  • 869 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Louis Vuitton Çanta Modelleri Yeni Modeller İle Karşınızda 03:05

Louis Vuitton Çanta Modelleri Yeni Modeller İle Karşınızda

Louis Vuitton çanta modelleri bayanların vazgeçilmez aksesuarlarından olmaya devam ediyor. Çanta seçiminde kararsızlık yaşayan siz değerli takipçilerimiz için her tarz ve her zevke uygun çanta modellerini içinde bulabile..

  • Kadınca tarafından
  • 1.077 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Harika Bal Peteği 00:34

Harika Bal Peteği

Arıların balmumunu üretmeleri sonra uygun sıcaklığı oluşturarak balmumunu yoğurmaları ve bu balmumunu kullanarak petekleri mükemmel bir açıyla yapmaları tam anlamıyla yaratılışı ispatlayan bir mucizedir. Çünkü bir arının..

  • JokerS tarafından
  • 1.120 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fatmagül'ün Suçu Ne?Filminin Hindistan Versiyonu Çekilecek!! 08:19

Fatmagül'ün Suçu Ne?Filminin Hindistan Versiyonu Çekilecek!!

Türk dizilerinin kült yapımlarından biri olan Fatmagül'ün Suçu Ne filminin,Hindistan da aslına uygun birebir uyarlamasının çekileceği belirtildi...

  • ANKA tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kemal Doğuludan Ağır Sözler - Neden Geldin Buraya 11:14

Kemal Doğuludan Ağır Sözler - Neden Geldin Buraya

İşte Benim Stilim 7. Sezon 27 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 130. bölümünde Deniz Serkanova diğer yarışmacılar tarafından ton sür ton konseptine uygun bulunmayınca Deniz aksilikler yaşadığını söyledi. Jüride Deniz'i..

  • ANKA tarafından
  • 861 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Örümceğin Ağ Örme Tekniği 04:36

Örümceğin Ağ Örme Tekniği

Kısa zamanda, uygun açılarla, güneşi, ışığı, rüzgarı ve avlayacakları böceklere göre en uygun şekilde ağ yapan örümceğin time lapse görüntülerini izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.106 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Epilepsi İçin Tedavi Yöntemine Nasıl Karar Verilir 01:27

Epilepsi İçin Tedavi Yöntemine Nasıl Karar Verilir

Epilepsi tedavisine mutlaka ilaçla başlanır. İlaç tedavisine karşı dire ç varsa ve hasta cerrahi operasyona uygun ise cerrahi tedavi yöntemine başvurulabilir. Ancak hasta cerrahi yönteme uygun değilse beyin pili takılab..

  • NABIZ tarafından
  • 637 görüntüleme
  • 7 yıl önce
AMD Radeon RX 550 İncelemesi 16:25

AMD Radeon RX 550 İncelemesi

AMD'nin giriş seviyesi ekran kartı RX 550'yi inceliyoruz. LoL, DoTA 2, Overwatch, CS:GO ve Rocket League gibi oyunlar için uygun olan kart, HD Graphics'ten harici karta geçiş yapmak isteyen kullanıcılar için uygun...

  • BETA tarafından
  • 681 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Terliği Dar yerden Geçiremeyen Köpeğin Dramı 00:44

Terliği Dar yerden Geçiremeyen Köpeğin Dramı

Geçtiği yer kendisi için uygun ama terlik için pek uygun değil...

  • JET TV tarafından
  • 1.088 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Duygu ÖzaslanUygun Fiyatlı Ürünlerle Makyaj Pembe Düşler 26:41

Duygu ÖzaslanUygun Fiyatlı Ürünlerle Makyaj Pembe Düşler

Bu videoda uygun fiyatlı ürünleri ilk kez kamera karşısında denedim ve de görüşlerimi paylaştım. Bu tarz videolara devam edeceğim. Kutu kutu uygun fiyatlı ürün bekletiyorum gelecek videolar için. Bu tarz daha fazla video..

Römorkla Öğrenci Taşımacılığı 03:47

Römorkla Öğrenci Taşımacılığı

Römorkla Öğrenci Taşımacılığı Van’ın Çaldıran ilçesinde servis ihalesinin bir türlü sonuçlanamaması üzerine bazı öğrenciler okula, traktörün arkasına bağlanan römorkla gidip geliyor. Çaldıran ilçesinde servis ihalesi..

Deniz Baykal'ın Başkanlık Açıklaması  Baykal Ne Demek İstedi Avni Özgürel Yorumluyor 15:50

Deniz Baykal'ın Başkanlık Açıklaması Baykal Ne Demek İstedi Avni Özgü

Deniz Baykal'ın Başkanlık Açıklaması Baykal Ne Demek İstedi Avni Özgürel Yorumluyor Deniz Baykal'ın BAŞKANLIK ÇIKIŞI / Baykal Ne Demek İstedi? / Avni Özgürel Yorumluyor Deniz Baykal'dan başkanlık sistemi açıklaması ..

Genelkurmay Karargahı'nda Abd'li Subay Görev Yapacak' İddiasına Yalanlama 01:05

Genelkurmay Karargahı'nda Abd'li Subay Görev Yapacak' İddiasına Yalanl

Genelkurmay Karargahı'nda Abd'li Subay Görev Yapacak' İddiasına Yalanlama ABD'li bir subayın, koordinasyon amacıyla, Genelkurmay Karargahı'nda değil, ABD'nin Türkiye'de bulunan Savunma Koordinasyon Merkezi 'ODC' veya An..

Yerli İHA _Bayraktar_, Heron’un Pabucunu Dama Attı 01:35

Yerli İHA _Bayraktar_, Heron’un Pabucunu Dama Attı

İsrail yapımı insansız hava aracı (İHA) Heron’a rakip olarak Türk mühendisler tarafından üretilen Bayraktar, silahlı olması ve havada en uzun süre kalma rekoruna sahip olması dolayısıyla rakibinden çok daha üstün özellik..

Kurban etiyle ilk gün Adana kebap yapmayın 04:46

Kurban etiyle ilk gün Adana kebap yapmayın

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde kasaplar ve kebapçılar etlerin nasıl saklanıp tüketilmesi konusunda uyarılarda bulundu. Adana Kasaplar Odası Başkanı Murat Saruhan Yağmur, etin en az bir gün dinlenmesinin sindirim siste..

Fetö'nün Gizli Dosyaları Cıa'in Elinde 01:14

Fetö'nün Gizli Dosyaları Cıa'in Elinde

Fetö'nün Gizli Arşivi Cıa'in Elinde FETÖ Çatı iddianamesinde örgütün arşivlerinin örgüt yöneticilerinden Türkyolu ve CIA'in denetiminde olduğu iddia edildi. Önemli bilgiler için 'Truecyrpt' adlı program kullanılmış. A..

Bakan Albayrak_ Türkiye İçin Büyük Kazanım 03:11

Bakan Albayrak_ Türkiye İçin Büyük Kazanım

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, İran'ın doğalgaz fiyatlarında indirime gitmesiyle ilgili, Türkiye için güzel bir haber oldu. Büyük bir kazanım oldu. Tahkim süreci iyi takip edildi. ifadelerini kullandı..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması 01:35

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa’da kanaat önderleriyle bir araya geldi. Erdoğan, Türkiye’deki bazı mültecilerin vatandaşlığa alınacağını açıkladı. İçişleri Bakanlığının kamplardaki Suriyeli ve Iraklılara ilişkin bir çal..

Erdoğan_ Ülkemize, Milletimize ve Şahsıma Kurulan Bazı Tuzakları Geç Gördük 06:08

Erdoğan_ Ülkemize, Milletimize ve Şahsıma Kurulan Bazı Tuzakları Geç G

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 17-25 Aralık operasyonunu birileri şahsi meselem olarak göstermeye çalıştı. 17-25 Aralık operasyonu, bu örgütün kendini gösterme operasyonudur. Ülkemize, milletimize ve şahsıma kurula..

İngiliz Jetleri Rus Savaş Uçakları İçin Havalandı 00:20

İngiliz Jetleri Rus Savaş Uçakları İçin Havalandı

İngiliz jetleri, Rusya Hava Kuvvetleri’ne ait 2 adet Tupolev TU-160 tipi bombardıman uçağının Britanya hava sahasına yaklaşması üzerine havalandı. İngiltere Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, Typhoon tipi jetler..

Perma Nasıl Yapılır? 00:59

Perma Nasıl Yapılır?

Malzemeleriniz Yok İse Bir De Bu Şekil Yapın.Evde perma yapılışı için öncelikle saçlarınızı iyice yıkayıp temizlemelisiniz. Daha sonra saçınızın uzunluğuna, istediğiniz buklelerin boyutuna uygun bir bigudi seçmelisiniz. ..

Milli Atlet Muharrem Dalkılıç Ödülünü Memleketi Gaziantep'te Aldı 04:26

Milli Atlet Muharrem Dalkılıç Ödülünü Memleketi Gaziantep'te Aldı

Atletizme katkı yapan yöneticilere Avrupa Atletizm Birliği tarafından verilen “Atletizme Hizmet Ödülü” eski federasyon başkanlarından Muharrem Dalkılıç’a verildi. Milli atlet ve eski Federasyon Başkanı 79 yaşındaki Muha..