#Retro uygun biçimde müzik dinle

Ekonomi Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nda Çıkan Kararlar(EKK) 00:44

Ekonomi Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nda Çıkan Kararlar(EKK)

Ekonomi Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nda Çıkan Kararlar(EKK) Başbakan Binali Yıldırım’ın başkanlığında gerçekleştirilen Ekonomi Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nda (EKK) küresel piyasalar ve Türkiye’yi etkileyen ekonom..

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı 04:50

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı ABD başkanlık seçimlerinde Hillary Clinton'u destekleyen FETÖ büyük bir hayal kırıklığına uğrayıp korkuya kapılırken, Ege Üniversitesi'nden Siyaset Bilimci Prof. Dr. Tanju Tosun, örgüt..

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Terör Örgütleri Nato İçin De Önemli Tehdit 03:12

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Terör Örgütleri Nato İçin De Önemli

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Terör Örgütleri Nato İçin De Önemli Tehdit Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Irak ve Suriye'deki olaylara değinerek, terör sorununu değerlendirdi. NATO Parlamenterler Asamblesi 62'nci..

Hz Muhammed (SAV) Son Peygamber Cizgi Film İzle 1:26:00

Hz Muhammed (SAV) Son Peygamber Cizgi Film İzle

Hz. Muhammed (S.A.V.), Son Peygamber Filminin Özeti Bundan 1400 yıl önce Mekke bugünkünden çok farklıydı. Kumar, içki, kölelik, kadınlara zulüm, batıl inançlar ve açgözlülüğün kol gezdiği şehirde Kabe’nin içi de çeşit çe..

  • Umut Tv tarafından
  • 7.505 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Baskın Türkçe Dublaj Film İzle 1:40:45

Baskın Türkçe Dublaj Film İzle

Filmin Konusu Özel olarak eğitilmiş bir operasyon takımına gelen önemli bir ihbar üzerine şehir dışında bulunan mahallelerden birine baskın düzenlemek üzere hazırlıklar yapılır. İhbar ise önemli bir uyuşturucu tacirinin ..

  • Film İzle tarafından
  • 14.229 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çığlık Atan Tavuk Oyuncağıyla Oynayan At 00:54

Çığlık Atan Tavuk Oyuncağıyla Oynayan At

At, Atgiller (Equidae) familyasına dâhil otobur bir memeli hayvandır. Evcilleri olduğu gibi, Amerikan bozkırlarında “Mustang” ve Altay dağlarının her iki yanındaki açık arazilerde “Prezewalski” denen yabani atlar sürüler..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.076 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Peygamber devesinin Adama Saldırması 00:19

Peygamber devesinin Adama Saldırması

Peygamberdevesi veya Mantid, Mantodea alttakımında yer alan ve hamam böcekleriyle birlikte Dictyoptera takımını oluşturan yaklaşık 1.800 böcek türünün ortak adıdır. Tropik ve sıcak bölgelerde yaşayan, başka böcekler üzer..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.839 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Trump Vize Yasaklarına Karşı Çıkan Bakanı Görevden Aldı 01:34

Trump Vize Yasaklarına Karşı Çıkan Bakanı Görevden Aldı

Amerika Birleşik Devletleri’nde Adalet Bakanlığı’nı vekaleten yürüten Sally Yates, Donald Trump’ın vize yasaklarını hukuki bulmadığı yönündeki açıklamasından sonra görevden alındı. Yates, yedi Müslüman ülkenin vatandaşl..

The Walking Dead 7. Sezon 10. Bölüm Fragmanı Türkçe Altyazılı 00:35

The Walking Dead 7. Sezon 10. Bölüm Fragmanı Türkçe Altyazılı

The Walking Dead, aynı adlı çizgi roman serisine dayanmaktadır. Roman, dünya çapında beklenmedik bir biçimde ortaya çıkan esrarengiz bir bulaşıcı beyinsel hastalık sonucu, modern medeniyetin sonunu getiren bir zombi salg..

The Walking Dead 7.Sezon 12.Bölüm Fragmanı 00:38

The Walking Dead 7.Sezon 12.Bölüm Fragmanı

The Walking Dead, aynı adlı çizgi roman serisine dayanmaktadır. Roman, dünya çapında beklenmedik bir biçimde ortaya çıkan esrarengiz bir bulaşıcı beyinsel hastalık sonucu, modern medeniyetin sonunu getiren bir zombi salg..

Diary Of A Wimpy Kid_ The Long Haul Orijinal Fragman 02:37

Diary Of A Wimpy Kid_ The Long Haul Orijinal Fragman

Greg, kendisinden beklenmeyecek biçimde büyük büyükannesinin 90. doğum günü partisine gitmek ister; ve ailesi bu uzun yolculuğa ikna olur. Yine oyunlar çeviren Greg'in asıl amacı bambaşkadır. Büyük büyükannenin yaşadığı ..

Askeri Silahlar Makineli Tüfekler 43:54

Askeri Silahlar Makineli Tüfekler

Günümüzde teknolojinin özellikle nanoteknolojinin gelişimine bağlı olarak silah ve silah sistemleride hızlı bir biçimde değişiyor. Bir silahın iyi olması için bazı koşullar olmalıdır.Hızlı hareket edip konuşlandırılabilm..

Silahlar ve Mermiler Belgeseli 1 46:57

Silahlar ve Mermiler Belgeseli 1

Günümüzde teknolojinin özellikle nanoteknolojinin gelişimine bağlı olarak silah ve silah sistemleride hızlı bir biçimde değişiyor. Bir silahın iyi olması için bazı koşullar olmalıdır.Hızlı hareket edip konuşlandırılabilm..

Kuzey Kore ABD'ye Meydan Okudu Savaşa Hazırız 01:20

Kuzey Kore ABD'ye Meydan Okudu Savaşa Hazırız

Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) Kore Yarımadası’na savaş gemilerini göndermesinin ardından Pyongyang yönetimi Washington’a meydan okudu. Kuzey Kore Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Amerika’nın istediği..

Çapkınlık Yaparken Basılmak 00:27

Çapkınlık Yaparken Basılmak

Yakışıklı ve çapkın bir genç olan Ali (Tamer Yiğit) ve Leyla (Leyla Tunca) hava alanına ayrı ayrı giderlerken yolda pek de hoş olmayan bir biçimde tanışırlar. Tartıştıktan sonra yollarına devam eden ikili, havaalanında a..

Baban Sen İstersen Eifel'i Taşır Getirir 00:45

Baban Sen İstersen Eifel'i Taşır Getirir

Yakışıklı ve çapkın bir genç olan Ali (Tamer Yiğit) ve Leyla (Leyla Tunca) hava alanına ayrı ayrı giderlerken yolda pek de hoş olmayan bir biçimde tanışırlar. Tartıştıktan sonra yollarına devam eden ikili, havaalanında a..

Diriliş 8.0 Türkçe Dublaj 2:36:21

Diriliş 8.0 Türkçe Dublaj

Hugh Glass kürkleri için hayvanları avlayan bir kuruluş için çalışan deneyimli bir tuzakçıdır. Fakat avlandıkları bölgelerde kendilerinden başka hem yerli Kızılderililer hem de Fransız birlikleri kol gezmektedir. Bir av ..

Sherlock Holmes 2 Gölge Oyunları Film İzle 2:08:44

Sherlock Holmes 2 Gölge Oyunları Film İzle

Sherlock Holmes daima odadaki en zeki kişi olmuştur... Şimdiye dek. Artık yeni bir suç dehası vardır: Profesör James Moriarty (Jared Harris). Moriarty hem zeka anlamda Holmes'un dengidir, hem de kötülük yapma eğilimi ve ..

  • Tv Series tarafından
  • 14.306 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kışın Donup Yazın Dirilen Kurbağa 02:53

Kışın Donup Yazın Dirilen Kurbağa

Ağaç kurbası, donar ve tıbben ölür. Haftalar sonra dirilir. Bilim adamları Bunun nasıl olduğunu hala anlayabilmiş değiller. Kış mevsimi geldiğinde kalbi durur, nefes almaz, vücudu donar, tıbben artık ölüdür. Aylar son..

  • JET TV tarafından
  • 1.285 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İçimdeki Ses ( Büyükbaş Hayvan ) 01:48

İçimdeki Ses ( Büyükbaş Hayvan )

Selim, kendi kendisini küçük dünyasına hapsetmiş bir yazardır. Özgüven yetersizliğinden, pek kimseyle doğru düzgün ilişki kuramayan Selim yalnızlığına çare olarak umreden yeni dönmüş annesi Mehpare ile birlikte yaşamaya ..

  • JET TV tarafından
  • 574 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İlk BMW X2 Resmi Başlatma Filmi 02:11

İlk BMW X2 Resmi Başlatma Filmi

İlk BMW X2. Kusursuz tasarım. Sportif. Kentsel genler. İlk BMW X2 modelinin cesur, uzlaşmaz yapısı ilk bakışta belirgindir. Bu araç, herhangi bir ortamda kalabalıktan sıyrılıyor. Büyük kardeşleri olan BMW X4 ve X6'nın ya..

  • BETA tarafından
  • 1.225 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İçimdeki Ses Türk Film İzle 1:33:17

İçimdeki Ses Türk Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

İngiltere Genelkurmay Başkanı Rus Ordusunun Gerisindeyiz 00:53

İngiltere Genelkurmay Başkanı Rus Ordusunun Gerisindeyiz

İngiltere Genelkurmay Başkanı Sir Nick Carter, Rus ordusunun gelişimine ayak uydurmaya çalıştıklarını kaydetti. The Telegraph'ın haberine göre Carter, muhtemelen Kalibr füzelerini kastederek Suriye'de başarılı biçimde ku..

Kaybedenler Kulübü Yolda Fragman 02:13

Kaybedenler Kulübü Yolda Fragman

Kaybedenler Kulübü Yolda Yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin’in yaptığı ve başrollerinde yine Nejat İşler ve Yiğit Özşener’in yer aldığı fenomenleşen film Kaybedenler Kulübü’nün ikinci filmi Kaybedenler Kulübü Yolda’da N..

Mercimekli Haşhaşlı Börek Tarifi 05:05

Mercimekli Haşhaşlı Börek Tarifi

Mercimekli Haşhaş Ezmeli Börek için malzemeler: İç dolgu için: 1 su bardağı yeşil mercimek 4-5 yemek kaşığı zeytinyağı veya sıvıyağ 1 adet orta boy soğan 1 adet orta boy patates tuz, karabiber, kırmızı pul biber veya kır..

Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018 02:30

Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018

Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018 Bazı hayvanlar yıllar içerisinde nesilleri tükendi.Bazı hayvanlar ise nesli tükenmekte olan hayvanlar listesinde. Ve yetkililer tarafından korunma altında. İşte günümüzde Nesli Tükenm..

  • JET TV tarafından
  • 1.323 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Elmalı Kurabiye Ağızda Dağılan Mükemmel Hamur Tarifi 05:17

Elmalı Kurabiye Ağızda Dağılan Mükemmel Hamur Tarifi

Malzemeler: 4 adet rendelenmiş elma 1/2 bardak toz şeker 1 tatlı kaşığı tarçın 1/2 su bardağı ceviz veya fındık içi Hamuru için: 1 tatlı kaşığı karbonat 1 çay kaşığı limon suyu 200 gr. oda ısısında tereyağı 1/3 su bardağ..

Muzlu Mozaik Pasta Tarifi  Çikolatalı Pudingli Piramit Bisküvili Pasta 07:29

Muzlu Mozaik Pasta Tarifi Çikolatalı Pudingli Piramit Bisküvili Pasta

Üzeri ve içi çikolatalı puding ile doldurulmuş muzlu bisküvili pasta nasıl yapılır detaylı videomuz sayesinde öğreneceksiniz. Genelde mozaik pasta bir çok isimle anılır. Her ne kadar pek çok isim ile aynı leziz tatlı anı..

Trileçe Tatlısı Tarifi  Karamelli Sütlü Islak Kek Tarifi 05:44

Trileçe Tatlısı Tarifi Karamelli Sütlü Islak Kek Tarifi

Daha önce trileçe tatlısını duymamış olabilirsiniz. Son zamanlarda ünlü olmuş bu nefis karamelli kekin lezzetini çok seveceksiniz. Kek sütlü şerbet ile ıslatıldığından harika bir lezzete sahip. Her ne kadar trileçe tarif..

Kuru Köfte Nasıl Yapılır Köfte Tarifleri 01:55

Kuru Köfte Nasıl Yapılır Köfte Tarifleri

Şimdi gelelim kuru köfte nasıl yapılır? 1.500 g az yağlı kıyma yoğurma kabına alınır, 2 adet rendelenip suyu sıkılan kuru soğan, 1 adet yumurta, 1 su bardağı kuru ekmek, yarım çay kaşığı karabiber, yarım çay kaşığı kimy..