#Reyhan karaca bile bile dinle

Bu Adamın Altın Elleri Var, İzlemesi Bile  Zevkli 02:15

Bu Adamın Altın Elleri Var, İzlemesi Bile Zevkli

Bu adamın altın elleri var. Harika bir fikir - evin her yerinde güzellik!..

  • PengoTV tarafından
  • 630 görüntüleme
  • 6 yıl önce
“İT DALAŞI” BAŞLAMIŞ BİLE. 00:17

“İT DALAŞI” BAŞLAMIŞ BİLE.

Abd ve Rus askerlerinin birbirlerine yaptığı gövde gösterisi; Kamışlı'da, şımarık ABD Askerleri kullandıkları zırhlı aracı Ruslara ait zırhlı aracın önüne kırıyor.. https://www.linkedin.com/posts/didem-sadeler-826503b5_..

  • PengoTV tarafından
  • 106 görüntüleme
  • 5 yıl önce
300 bin euro buldu, elini bile sürmedi 02:44

300 bin euro buldu, elini bile sürmedi

KOCA BİR ÇANTAYA DOLDURULMUŞ 300 BİN EURO... YANİ TAM 2 MİLYON 800 BİN LİRA... FİNLANDİYALI BİR TURİST, O SERVETİ İSTANBUL'DA BİNDİĞİ BİR TAKSİDE UNUTTU... GECE YARISI OTEL OTEL DOLAŞAN TAKSİCİ, ONU BULDU... PARASINI GE..

Esenyurt'ta polisi bile şaşırtan olay 00:32

Esenyurt'ta polisi bile şaşırtan olay

Esenyurt'ta gece kartalı olarak bilinen mahalle ve çarşı bekçilerinin şüphelenip durdurduğu bir şahsın üzerinde, kemer görünümlü kılıfın içinde çıkan 60 santimlik döner bıçağı şaşırttı...

4 ton uyuşturucu, polisi bile şok etti 03:55

4 ton uyuşturucu, polisi bile şok etti

Kocaeli’de bulunan bir limana yanaşan gemiye düzenlenen operasyonda, 119 şeker çuvalı içerisinde 3 ton 860 kilo esrar, 99 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi...

Takla atan araçtan burnu bile kanamadan çıktı 01:22

Takla atan araçtan burnu bile kanamadan çıktı

Tekirdağ'da bir araç, sollama yaptığı esnada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atarak tarlaya devrildi. Kazada şans eseri yaralanan olmadı...

Merdan Yanardağ'dan Nebati'ye Sert Yanıt Bu ülkede İşgal Dönemlerinde Bile Ezan Susmadı 10:36

Merdan Yanardağ'dan Nebati'ye Sert Yanıt Bu ülkede İşgal Dönemlerinde

NEBATİ: BAYRAK İNMEYECEK , EZAN SUSMAYACAK..

Köpek kulübesinden bile uyuşturucu çıktı 03:10

Köpek kulübesinden bile uyuşturucu çıktı

Antalya'da jandarma ekiplerinin ihbar üzerine operasyon düzenlediği evde çok miktarda uyuşturucu madde ile ateşli silah ve döner bıçağı ele geçirildi. Operasyonda 68 bin 510 TL uyuşturucu ticaretinden elde edildiği düşün..

 Şarkıcı Rita Ora Denizde Bile Temkinli! 00:41

Şarkıcı Rita Ora Denizde Bile Temkinli!

Güzel şarkıcı Rita Ora, tatile gittiği Jamaika'da ayaklarının zarar görmemesi için denize sandaletleri ile girerek, enteresan görüntülere neden oldu. Güzel şarkıcı Rita Ora başarılı geçen bir sezonun yorgunlugunu çıktığı..

  • ANKA tarafından
  • 915 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siz Zenginsiniz Sesiniz Bile Uzaktan Gelir Gibi 01:18

Siz Zenginsiniz Sesiniz Bile Uzaktan Gelir Gibi

Satılık Kalp başrollerinde Belgin Doruk ve Cüneyt Arkın'ın yer aldığı 1965 yapımı Türk filmidir. Eğitimini karşılamak için gece kulübünde şarkıcılık yapan yakışıklı tıp öğrencisi Bülent (Cüneyt Arkın). Genç ve güzel f..

İkimizin Yerine - Adın Bile Senin Değil 10:02

İkimizin Yerine - Adın Bile Senin Değil

Küçük bir kasabada ailesinin ona layık bulduğu tekdüze bir hayata sıkışarak büyümüş, ancak sürekli yaşamı sorgulayan Çiçek İnce'nin (Serenay Sarıkaya) hayatı, okulda geçici olarak derslerine girmeye başlayan, İstanbul'da..

Arka cepte taşınan cüzdana dikkat; omurga eğriliğine bile yol açabilir 03:10

Arka cepte taşınan cüzdana dikkat; omurga eğriliğine bile yol açabilir

Kredi kartları, ehliyet, kimlik, para ve gereksiz kartlarla doldurulan cüzdanlar özellikle erkekler tarafından pantolonlarının arka cebinde taşınıyor. Cüzdanın üzerine oturulduğunda leğen kemiğinde bir dengesizlik olacağ..

Adı Efsane 21.Bölüm - Reyhanın Sırrı Gün Yüzüne Mi Çıkıyor 04:49

Adı Efsane 21.Bölüm - Reyhanın Sırrı Gün Yüzüne Mi Çıkıyor

Reyhan ile Gülsüm'ün kavgasına kulak misafiri olan Hakan ve Naz, duydukları karşısında şaşkına dönerler. Reyhan, uzun bir aradan sonra gençliğinin geçtiği mahalleye tekrardan geri dönmüştür. Eşinin iflas edip ölmesinden ..

  • ANKA tarafından
  • 871 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adı Efsane - Seyfiden Naza Doğum Günü Hediyesi! 03:43

Adı Efsane - Seyfiden Naza Doğum Günü Hediyesi!

Reyhan, Sinan'a ve Seyfi de, Naz'a saklı sırrı açıklar! Reyhan, Naz'ın mutluluğunu da düşünerek sonunda karar verir ve Sinan'a kızı olduğunu söyler. Sinan bu duyduğu haber sonrasında çok şaşırır. 17 yıl boyunca bir kızın..

  • ANKA tarafından
  • 664 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Elif 588.Bölüm Fragmanı 01:51

Elif 588.Bölüm Fragmanı

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi Elif’te bu bölüm Elif, Reyhan’ın suçsuz olduğunu ve kolyeyi kendisinin çaldığını söyler. Tarık ise Elif ve Reyhan’ın suçu üstlenecek kadar yakın olmasından rahatsız olur. Elif, Reyhan..

Adı Efsane- Sinan Seyfiden Geçmişin Acısını Çıkarıyor! 05:33

Adı Efsane- Sinan Seyfiden Geçmişin Acısını Çıkarıyor!

Adı Efsane 26. Bölüm'de; Sinan, Reyhan'ın geçmişte yaşananları reddetmemesinden sonra soluğu Seyfi'nin yanında alıyor!, Sinan, Naz'dan geçmişte büyük aşkı Reyhan ve Seyfi arasındaki iftira olayını öğrenmiştir. Reyhan'ın..

  • ANKA tarafından
  • 746 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Elif 585.Bölüm Fragmanı 01:54

Elif 585.Bölüm Fragmanı

Elif’te bu bölüm Reyhan Vildan’ın tuzağına düşer. Tarık ise Kerem’in şirkete gelmesinden rahatsız olur ve ondan kurtulmak için plan yapar. Vildan Reyhan’ı evden kovdurmak için eline geçen fırsatı değerlendirir ve Reyhan..

Elif 586.Bölüm Fragmanı 01:46

Elif 586.Bölüm Fragmanı

Yediden yetmişe her kesimden izleyiciye hitap eden Elif’te bu bölüm Vildan Reyhan’ı evden kovdurmak için yeni bir plan hazırlar. Fakat bu tuzak, sadece Reyhan’a değil Elif’e de zarar verir. Tarık, Reyhan’ın Elif’i korum..

Sê Bırâ - Ya Mına Kürtçe 04:42

Sê Bırâ - Ya Mına Kürtçe

Sê Bırâ - Ya Mına 2015 Kürtçe Türkçe Altyazı ve Şarkı Sözleri KÜRTÇE SÖZLERİ Ya mına, ya mına Jin u jiyan a mına Rıhan u sosına Güla nav baxçêmına Ez küştım bı çava Agır berda hınava Ez kırım xef kulava Keçı..

  • PengoTV tarafından
  • 3.081 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Koma Se Bıra - Ya Mına Kürtçe 04:43

Koma Se Bıra - Ya Mına Kürtçe

Ya mına, ya mına Jin u jiyan a mına Rıhan u sosına Güla nav baxçêmına Ez küştım bı çava Agır berda hınava Ez kırım xef kulava Keçıka jı Rojava Ya mına, ya mına Jin u jiyan a mına Rıhan u sosına Güla nav baxç..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 3.942 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adı Efsane  - Beni Baban Bil Kendine! 03:43

Adı Efsane - Beni Baban Bil Kendine!

Naz'ın üzülmesine daha fazla dayanamayan Reyhan, kızını tasarım eğitimi alması için Sinan'a götürüyor. Yelkenleri suya indiren Reyhan, Naz'ın hayallerine kavuşması için bir adım atıyor ve Naz'ı, Sinan'ın yanına götürüyor..

  • ANKA tarafından
  • 682 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Serdal Demir - Özür Dilerim 03:51

Serdal Demir - Özür Dilerim

Özür dilerim, özür dilerim Böyle olmasını hiç istemezdim Çekip giderim, çekip giderim Sen rahat edeceksen eğer Çekip giderim Gönlüm almıyor, kafam almıyor Seni benden bile bile aldılar İçim rahat yemin ederim etmiyor S..

Shakira - Can't Remember to Forget You ft. Rihanna 03:25

Shakira - Can't Remember to Forget You ft. Rihanna

Can't Remember to Forget You I left a note on my bedpost Said not to repeat yesterday’s mistakes What I tend to do when it comes to you I see only the good, selective memory The way he makes me feel yeah, gotta hold..

  • PengoTV tarafından
  • 1.720 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nalan - Affedemem 04:02

Nalan - Affedemem

Açılmasın Hiç Dudakların Yine Mi Son Kez Duyuyorum Sensiz Geçse Bile Bu Hayatım Umudum Dinmeyecek Hiç Hayat Bana Yarım Affedemem Yine Yaşanırmı Bunu Bile Bile Yalanlar Vurmuş Biranda İkimizi Acılar Derinlerde Affedemem Y..

ART - Kanlı Akit 03:38

ART - Kanlı Akit

Kanlı Akit şarkı sözleri ile... (Nakaratx2) Benimle katıldın bu savaşın içine Gelmedi sanırım bak onlarında işine Çiğ et kalmış aynada baksana bi dişine Kibrine yenik düşerdi beni bilmediğine İnansamda nolur kime neye..

İdealist Türk İş Adamı 02:14

İdealist Türk İş Adamı

Hamile haliyle sevgilisi Kenan (Kerem Yılmazer) tarafından terk edilen Reyhan (Gülşen Bubikoğlu) doğum sonrası bir mektupla cami avlusuna bıraktığı kızının ardından intihara kalkışır. Onu bulup son anda hastaneye yetişti..

Harput Köftesi Tarifi 01:20

Harput Köftesi Tarifi

Malzemeler 500 gram dana kıyma 1 su bardağı ince bulgur 1 adet rendelenmiş soğan 1/2 demet maydanoz 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı pul biber 1 tatlı kaşığı kuru reyhan 1 adet yumurta Sosu için: 2 yemek kaşığı sı..

Adı Efsane - Sinan ve Kızı Naz Arasındaki İlk Karşılaşma 05:59

Adı Efsane - Sinan ve Kızı Naz Arasındaki İlk Karşılaşma

Gerçek babası Sinan ile karşılaşan Naz, onunla ortak çok yönü olduğunu fark ediyor ve ondan yardım istiyor. Naz'ın hayali endüstriyel tasarım okumaktı. Sinan ise, yurtdışında önemli bir firmada tasarım üzerine çalışmakta..

  • ANKA tarafından
  • 641 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adı Efsane - Reyhanın Gözü Döndü! 06:05

Adı Efsane - Reyhanın Gözü Döndü!

Hakan ve Naz'ı aynı odada yakalayan Gülsüm deliye döner ve ortalığı ayağa kaldırır. Hakan, annesinden uzak durmak isteyen Naz'ı kendi evine götürür. Sabah olur; Gülsüm, Hakan'ın odasında Naz'ı görünce deliye döner. İkili..

  • ANKA tarafından
  • 978 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adı Efsane 27 Bölüm 2.Fragmanı 01:04

Adı Efsane 27 Bölüm 2.Fragmanı

Adı Efsane 27. Bölüm 2. fragmanı yayında! Hakan, Sinan'ın Naz'ın babası olduğunu öğreniyor! Adı Efsane 15 Ağustos Salı akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Hakan, öğrendiği bu gerçek ile ne yapacağını şaşırmıştır. Naz ile ar..