#Reyhan karaca bile bile dinle

Git Başımdan Türk Filmi İzle 1:29:52

Git Başımdan Türk Filmi İzle

30'lu yaşlarının ortasındaki Latif, yıllardır annesiyle birlikte yaşayan, aynı kadınla birlikte olan ve aynı işte çalışan sıradan bir adamdır. Latif bir gün sevgilisi Reyhan'a ayrılmak istediğini söylemeye karar verir an..

  • PengoTV tarafından
  • 4.425 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Katıklı Dolma Tarifi 08:41

Katıklı Dolma Tarifi

Katıklı Dolma Tarifi ve Malzemeler : 1 kilo beyaz kabak İç malzemesi için gerekenler : 1 su bardağı ince köftelik bulgur 250 gr. orta yağlı dana kıyma 1 tane rendelenmiş kuru soğan 1 tatlı kaşığı domates salçası 1 tatl..

Sulu Köfte Tarifi 04:28

Sulu Köfte Tarifi

Sulu köfte tarifi Malzemeler Köftemize gerenler Yarım kilo dana kıyma 1 çay bardağı İnce köftelik bulgur 1tane rendenin ince yeriyle rendelenmişkurusoğan baharatlarimiz 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı pulbiber yarı..

Kayahan - Emrin Olur 04:22

Kayahan - Emrin Olur

Eser Adı: Emrin Olur Albüm Adı: Emrin Olur Söz & Müzik: Kayahan Akşam dalgalar vurur sahil boyuna vurur içimi yıkar Siyah kelebeklerim uçar delice ahım ölüme kadar Gönül acılar çeker yalnız başına Yeter bu kadar yeter ..

  • Candy tarafından
  • 2.152 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Emrecan Saygın - Her Şey Seninle Güzel 02:19

Emrecan Saygın - Her Şey Seninle Güzel

Emrecan Saygın - Her Şey Seninle Güzel Dinle Her şey seninle güzel yolda yürümek bile Olmayacak düşlerin peşinde koşmak bile Her şey seninle güzel bu toprak bu taş bile İçimdeki bu korku gözümdeki yaş bile Beklenmedik b..

Eda Baba - Herşey Seninle Güzel (Akustik) 03:30

Eda Baba - Herşey Seninle Güzel (Akustik)

Eda Baba - Herşey Seninle Güzel (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Her şey seninle güzel yolda yürümek bile Olmayacak düşlerin peşinde koşmak bile Her şey seninle güzel bu toprak bu taş bile İçimdeki bu korku gözümdek..

Meltem Erensoylu - Hey Ya 03:15

Meltem Erensoylu - Hey Ya

Hey Ya şarkı sözleri ile Korkma çekinme senın ılacın bende Baharım uyumustu senınle actım yıne Aşk bır fırtınadır yaşanır mı sessızce Öpüşürken meltemdir deprem olur sevişince Ille sen ılle Sahıp cık bu delıye Ille s..

Ayaz Erdoğan - Hep Mi Ben- 03:43

Ayaz Erdoğan - Hep Mi Ben-

Söz&Müzik: Ayaz Erdoğan (Too Publishing) Prodüktör: Cem Başaran Aksan & Enes Yıldırım Genel Koordinatör: Emre Sokman Düzenleme: Ayaz Erdoğan Mix&Mastering: Buğra Kunt Yönetmen: Umut Kumral Devecioğlu Yardımcı Yönetmen : ..

Rafet El Roman - Yüreğimle Seviyorum 02:19

Rafet El Roman - Yüreğimle Seviyorum

Yalan sevgilim inanma ellere Kapılıp düşlere bana sitem etme Hiç mi hissetmedin ah bendeki yüreği Ben sadece seni hep seni sevdim İnan sevgilim bir ben bilirim Hasret acısı içimde saklı Yaşadığım her şey yüzümde y..

Sancak - Yoksun Yanımda 03:37

Sancak - Yoksun Yanımda

Geçer dedim de geçmedi. Yine resimlerinde ellerim hala. Ve bekledim de gelmedin. Direnmedim gidişine, tek suçum bu benim. Nedense kimse sevmedi, senin gibi. Arıyorum hep seni hala. Umutlarım da bitmedi. Bir an bile düşün..

Canan Sabah Karar  Verdim İçmemeye   03:45

Canan Sabah Karar Verdim İçmemeye

karar verdim içmemeye, içmemeye bir daha, tutamadım sözümü ben yazıklar olsun bana, mahfedecek biliyorum, öldürecek biliyorum, bile bile içiyorum, bile bile içiyor içiyorum, elden gelmiyor içmemek, elden gelmiyor içmemek..

90'larin Hareketli̇ Şarkilari (Kli̇pli̇) 13:38

90'larin Hareketli̇ Şarkilari (Kli̇pli̇)

90'Lar Liste: Hakan Peker- Hey Corc-1991 Gökben-Lafımı olur-1990-1991 Harun Kolçak-Gir Kanıma-1991 Seyyal Taner-Alladı Pulladı-1991 Tayfun-Hadi Yine İyisin-1992 Sertab Erener-Ateşle Barut-1992 Oya Bora-Ara Beni-1992 İzel..

Adele - Chasing Pavements 03:40

Adele - Chasing Pavements

I've made up my mind, aklıma koydum Don't need to think it over, onun üstünde düşünmeye gerek yok If I'm wrong I am right, hatalıysam haklıyım Don't need to look no further, daha fazla bakmaya gerek yok This ain't lust, ..

  • PengoTV tarafından
  • 855 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ali Kınık - Ali Ayşeyi Seviyor 04:20

Ali Kınık - Ali Ayşeyi Seviyor

Cümle alem duydu beni Sen duymadın vicdansız Ne oldu, oldu artık Saklaması İmkansız Çocuklar bile biliyor Ali Ayşe'yi seviyor Çocuklar bile söylüyor Ali Ayşe'yi seviyor Adımızı yan yana Ağaçlara kazmışlar Mah..

Sinan Özen- Aşk Diye Okunur 03:58

Sinan Özen- Aşk Diye Okunur

Kaybetmeden anla kıymetimi Tanımak istemezsin hasretimi Hele bide gün bitip de gece çökünce Mumla ararsın güzel sohbetimi Aklın yolu bir umurumda değil Gururum aşkımdan önce gelir Ben diye yazılır aşk diye okunur İki..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.021 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yakup Selçuk - Yan Yanayız 03:18

Yakup Selçuk - Yan Yanayız

Yan Yanayız şarkı sözleri ile Sen gönlümde tüten ocağın dumanı Sen olmazsan bu gece olmasın sabah olmasın Eğer gidersen güneş doğmasın kimse olmasın İstemem başkasını yerine kimseyi koyamam sevemem yine yeniden Sen sağ..

Sezgin Seymen - Bir Gece 04:13

Sezgin Seymen - Bir Gece

Yıldızlar bile küsmüş yok olmuşlar bile Camın buğusuna ismini yazıyorum ellerimle Sokak lambaları bile bu gece seyre dalmış Dünya uykuda ben hala direniyorum niye Ama olmuyor bu aşk böyle Gözlerim aşkının nöbetinde Geri..

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

TARKAN - Dilli Düdük 03:39

TARKAN - Dilli Düdük

Söz gümüşse sükut altındır Masal okuyor bilmiyor o zır deli Rüzgar eken fırtına biçer Kendi düşen ağlamaz yarim Sen sen ol kalp kırma Uykuların kaçar sonra Akıllı ol oyuna gelme Tepe takla olursun eden bulur sonu..

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz 05:13

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceği

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “Darbe gerçekleşseydi şu anda bizim mezarlarımızı ziyaret eden bile olmayacak, belki mezarlarımız bile belli olmayac..

Demet Akalın - Nazar 03:18

Demet Akalın - Nazar

Unutuldun bende çoktan Kalan acısı da kalpte aksesuar Sevebilirdim gerçek olsan Hep fake hep filtreli pozlar Senle eskiyi konuşmanın Faydası yok bu ilişkiye Gel git aklına alışmadım Doydu kalp kötü tecrübeye Tozdan k..

TRT REKLAM 1980ler 10:02

TRT REKLAM 1980ler

Tütünbank,Tamek,Filiz Makarna,Banker KAstelli,Türk Ticaret Bankası,vim,hürriyet,Tercüman,KAraca,moda,Ema..

Ahmed Arif Şarkıları 44:45

Ahmed Arif Şarkıları

Bu klip; Ahmed Arif'in şiirlerinden bestelenen ve çeşitli sanatçılar tarafından yorumlanan şarkılardan oluşmaktadır. 1- Sevdan Beni - Funda Arar 2- Vurulmuşum - Fikret Kızılok 3- Maviye Çalar Gözlerin - Ahmet Kaya 4- Su..

Demet Akalın Hangi Ünlüyle Barışmak İçin 25.000.00 Tl'lik Yüzük Aldı!!! 02:46

Demet Akalın Hangi Ünlüyle Barışmak İçin 25.000.00 Tl'lik Yüzük Aldı!!

Hayatını Tuğrul Odabaş'la birleştiren Işın Karaca'nın düğünlerine katılamayan Demet Akalın ünlü sanatçının gönlünü almak için yirmi beş bin Türk Lirası değerinde yüzük alarak jest yaptı...

  • ANKA tarafından
  • 720 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nazım Hikmet Şarkıları 1:00:53

Nazım Hikmet Şarkıları

Bu Klip; Nazım Hikmet'in şiirlerden bestelenen ve çeşitli sanatçılar tarafından yorumlanan şarkılardan oluşmaktadır. 00:07 1- Zülfü Livaneli - Karlı Kayın Ormanı 04:50 2- Onur Akın - Seviyorum Seni 08:51 3- Volkan Konak ..

Gizem Karacanın Düğünü Başladı 02:40

Gizem Karacanın Düğünü Başladı

Güzel oyuncu Gizem Karaca düğünü öncesi baba evi önünde mustakbel eşiyle zeybek oynarken böyle görüntülendi...

  • ANKA tarafından
  • 1.359 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gizem Karacanin Düğününden Muhteşem Fotolar 01:57

Gizem Karacanin Düğününden Muhteşem Fotolar

Dün akşam hayatını işadamı sevgilisiyle birleştiren güzel oyuncu Gizem Karaca'nın düğününden çok özel fotoğraflar geldi...

  • ANKA tarafından
  • 1.086 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Seni Seviyorum Adamım Turk Filmi İzle 1:35:55

Seni Seviyorum Adamım Turk Filmi İzle

Berk Ataman, müzik yapımcısı olarak parlak yıllarını geride bırakmıştır. Mesleğinde soğuyan Berk, krizin etkilerini silmek için Kıbrıs'ta bir sahil kasabasında hayatını sürdürmeye karar vermiştir. Gönül işleriyle de aras..

  • Tv Series tarafından
  • 15.951 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çağrılan Yerli Türk Filmi Hd İzle 1:23:46

Çağrılan Yerli Türk Filmi Hd İzle

Konusu : Konservatuarda okuyan bir arkadaş grubu, canlı yayında bir korku filmi çekmeyi deneyeceklerdir. Bütün hazırlıklar tamamlanır, seyirciler de gelmiştir. Film çekimiyle birlikte canlı yayın başlar, ancak çok kısa b..

Ala Geyik 1969 Cüneyt Arkın Mine Mutlu Türk Filmi İzle 1:29:24

Ala Geyik 1969 Cüneyt Arkın Mine Mutlu Türk Filmi İzle

Filmde, av tutkusu ile nişanlısına olan aşkı arasında kalan Halil’in hikâyesi konu edilir. Halil, geyik avlamak için sürekli köyü terk eden bir avcıdır. Ailesi ve nişanlısı Zeynep bu durumdan çok rahatsızdır. Fakat Zeyne..