#Reyhan karaca bile bile dinle

Ebru Yaşar  Yeşillenirim 05:04

Ebru Yaşar Yeşillenirim

Hani beni çok seviyordun Yerlere göklere koyamıyordun Bende kek gibi sana inanıp Her gece yolunu gözlüyordum Yedin be kaç senemi Sana verdim son nefesimi Para bile etmedi bende aşkın Sattım sana olan hislerimi Ben senin ..

Metin Işık  Ağla Gözüm 06:07

Metin Işık Ağla Gözüm

Ağla gözüm, ağla ağla gülemem bugün Kanayaram kana kana, sızlarsın bugün Dertli sazım, dertli dertli çalarım bugün Ağla gözüm, ağla ağla gülemem bugün x2 Söz vermiştin bana, kaç hafta oldu Çok cumalar geçti, ne gör..

Kahraman Deniz - Ben Yola Gelmem (Official Video) 03:03

Kahraman Deniz - Ben Yola Gelmem (Official Video)

BEN YOLA GELMEM dünya’dan epeyce uzaklaştım, sevdim ben bu durumu. derhâl öğrenmem gerek, ereye ait olduğumu. yazılı olmasa bile okuyor gönül, ezelî cümlelerini; duyabiliyor sözleri, henüz hiçbiri söylenmemişken. ağır ..

Sezen Aksu - Yetinmeyi Bilir Misin? (Official Video) 02:58

Sezen Aksu - Yetinmeyi Bilir Misin? (Official Video)

Bu şarkının bestecisi Serkan İzzet Özdoğan. Aysel’imin bana tanıştırdığı o zamanın genç yeteneklerinden biridir. Stüdyomun Kanlıca Kavacık’ta olduğu 2000’li yılların başları... Aysel, Serkan’ın çok güzel besteleri ol..

  • TEK KANAL tarafından
  • 66 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kahraman Deniz - Ben Yola Gelmem (Official Video) 03:03

Kahraman Deniz - Ben Yola Gelmem (Official Video)

BEN YOLA GELMEM dünya’dan epeyce uzaklaştım, sevdim ben bu durumu. derhâl öğrenmem gerek, ereye ait olduğumu. yazılı olmasa bile okuyor gönül, ezelî cümlelerini; duyabiliyor sözleri, henüz hiçbiri söylenmemişken. ağır ..

Buray - Sana Değmez 03:39

Buray - Sana Değmez

Buray - Sana Değmez Dinle ŞARKI SÖZLERİ Dün seni görmeyince yine ağladım Sormadım kimseye neredesin Bir an seni bulduğum günü anımsadım Kalbimin durduğu yerdesin Alırım başımı giderim buradan Kaçsam bile yok boşuna sa..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.381 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Oğuz Berkay Fidan - Hasret Ağrısı 03:35

Oğuz Berkay Fidan - Hasret Ağrısı

Oğuz Berkay Fidan - Hasret Ağrısı Dinle Söz: Oğuz Berkay Fidan Müzik: Altan Alyanak Düzenleme: Burakcan Güneren Mix-Mastering: Mahir Can Küçük Yönetmen: Oğuz Berkay Fidan Görüntü Yönetmeni: İlkem Özçiçek, Batuhan Kurt S..

Nilüfer - Son Arzum 03:47

Nilüfer - Son Arzum

Nilüfer - Son Arzum Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gelse bile son günüm Koluna alsa ölüm Gözlerimin önünde Seninle geçen günüm Senden sonra kalbimi sevgilere kapattım Ben seninle o günü bin Yıl gibi yaşadım Son arzun nedir ..

Oğuzhan Koç - Gitsem Diyorum 04:27

Oğuzhan Koç - Gitsem Diyorum

Oğuzhan Koç - Gitsem Diyorum Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ateş ile oynayınca kalmadı gücüm Güneşi bir gün bile göremedi gözüm Kalmadı bir sözüm artık Gitsem diyorum Neşesini bol bulunca istedim her an Hevesini aldı gitti..

Yalın - Eyvahlar Olsun 04:29

Yalın - Eyvahlar Olsun

Aşk rahatsızlanmakmış yer iz yurt unutmakmış Hiç farkında bile olmadan hep ona uyanmakmış Bir dertli yolcu bu gönül hangi durakta sabahlarmış Onun ruhu bile duymadan sessiz ağlarmış Bana eyvahlar eyvahlar olsun Bug..

Metin Şentürk - Allah Biliyor 05:12

Metin Şentürk - Allah Biliyor

Metin Şentürk - Allah Biliyor Şarkı Sözleri Gönlüm sana mutlu bir aşk diliyor içimden bin defa öpmek geliyor seni sevdiğimi bilmedin amma sen bilmesen bile allah biliyor Gitmeden son defa gözlerime bak bir kez daha..

Dr. Fuchs- Biliyor musun 02:33

Dr. Fuchs- Biliyor musun

Kendinden kaçarken ince bir çizgi üzerindesin Yüreksizlerden uzaklaşırken arbedelere gebesin Ayak kaydıran isteklerin midir sana rehber Bir avuç toprak kibirsizken insan herşeyi ister Ne yedirilirde kendini yokuşlara ite..

Seda Üren - Tuzağındayım 04:03

Seda Üren - Tuzağındayım

Tuzağındayım şarkı sözleri ile Sen benim imkansız sevdiğim Sen haram çiçeğim Dilsiz duvarlar ördüler önüme Nefesine hasretim Sen benim toyluk zamanım Sen son hazanım Aşkını aldım kalbime gömdüm Sönmüyor yangınım Ahhh ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.112 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Oğulçet - Martı 02:51

Oğulçet - Martı

Kanatları yorgun düşen Bulutları uzaklardan süzer Ona martı Jonathan (Livingston) derler Uçamaz yere düşer hep Bir gün buldu beni iki heceli Adı 4 harfli bir melekti Elimdeki o ellerinle Güçlendi tüm bedenim Gülüşüne..

Feride Hilal Akın - Günah Benim 02:43

Feride Hilal Akın - Günah Benim

Günah benim suç benim Kurdum bırak bu düş benim Bu kendime verdiğim rüşvetim Dokunma elimde bi düşlerim var (x2) Yazarım derdimi kendime Kaderin benle bu derdi ne Fakir yar olmuyo zengine Diyo davul bile dengi dengine Ba..

Allah Biliyor  Metin Şentürk 05:41

Allah Biliyor Metin Şentürk

Metin Şentürk - Allah Biliyor Şarkı Sözleri Gönlüm sana mutlu bir aşk diliyor içimden bin defa öpmek geliyor seni sevdiğimi bilmedin amma sen bilmesen bile allah biliyor Gitmeden son defa gözlerime bak bir kez daha..

Fatma Turgut - İlkbaharda Kıyamet (Akustik Performans) #Canlı 04:23

Fatma Turgut - İlkbaharda Kıyamet (Akustik Performans) #Canlı

Fatma Turgut - İlkbaharda Kıyamet Şarkı Sözü: Şeytan melek değildik Huzur zordu biz cahildik Sen bana bir emanettin Yaralı çocukluğumdan İlkbaharda kıyamettin Vuruldum tomurcuğumdan Belki de böyle öğreniriz Mutluluk ne..

Allame - Kopyala Yapıştır (Official Video) 03:04

Allame - Kopyala Yapıştır (Official Video)

Sözler Aynı lego, tak çıkar çal uydursana hepsini Aynı ego, değişik rapçi kopyala yapıştır iyisini Olmuşken venom, ruhunu yemek istersin gel seç birisini Kur planı yap, kusurlu olursa çoğalır pisi pisi Nakarat (x2) K..

Asi Styla - Temmuz 03:42

Asi Styla - Temmuz

Temmuz şarkı sözleri ile Gönlüme sürüldüm üzgünüm İlk Kez Yaşadım süegünü senden başka bir gül toplamadım ondan darıldı güzgülü Alda götür hadi ömrümü rüzgar vurunca savurdu bağrıma aşkımın ateşinin ilk külü bugündü..

Lara Çayan & Cem Adrian - Sevme Beni 03:20

Lara Çayan & Cem Adrian - Sevme Beni

Sevme Beni şarkı sözleri ile Sevgilim sevme beni Söyleme tut kalbini Kırmızı bir ormanım ben Dur, girme, sevme beni Kuş olup git sen Yaşamak kolayken Sevgilim sevme beni Özleme tut kalbini Masmavi bir gökyüzüm var Du..

Yazgı - Bir Çaya Bir Sigaraya 04:24

Yazgı - Bir Çaya Bir Sigaraya

Bir Çaya Bir Sigaraya şarkı sözleri ile Beni sormuşsun dün eski bir ahbaba Ne yapıyor, nasıldır, ne haldedir acaba? Çok merak etmişsen söyleyeyim ben sana Eski bir türküye müptelayım bu sıra Beni sormuşsun dün eski bir..

Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi 02:03

Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi

Irak’ta Saddam Hüseyin döneminde 17 yıl boyunca general olarak görev yapan Kerkük doğumlu General Khudhur Ahmed Raoof Weli, IŞİD’in işkencelerinden kurtulduktan sonra geldiği Sivas’ta tercümanlık yapmaya başladı Irak’ta..

Gökhan Kırdar  Üstüme - Basıp Geçme Yar 04:18

Gökhan Kırdar Üstüme - Basıp Geçme Yar

Bıraksan da elimi Sevgin bana yeter Susarım öpüşüne Avunur da söylemem Belki yalandır oyundur derim ya, Yine de korku basar Yazık ki ağır ağır Çökmüş yüreğine Nefret değil mi bu Yalan sevişmeler Sen değilsin s..

Nilüfer - Yalnızlığa Hüküm Giydim 03:50

Nilüfer - Yalnızlığa Hüküm Giydim

Bir gün bile sormadın derdimi Bir gün bile hissetmedin hissettiklerimi Yalnızca sen özelsin, yalnızca sen önemli Yalnızca senin duyguların önde gelmeli Hani senin Için ben her seyden değerliydim Hani senin gözbebeğin eş..

Cengiz Coşkuner  Rüyalarda Buluşuruz 05:16

Cengiz Coşkuner Rüyalarda Buluşuruz

Yıllar var ki biz seninle Bakışarak konuşuruz Sevdalanmış kalbimizle Rüyalarda buluşuruz Bu şarkıyla kavuşuruz Aşk gülümüz solsa bile Gözümüz yaş dolsa bile Zaman geçmiş olsa bile Rüyalarda buluşuruz Bu şarkıyl..

Emel Sayın Yine Gönlüm Seninle 02:30

Emel Sayın Yine Gönlüm Seninle

Emel Sayın Seni Sevdi Gönlüm Sözleri Aşkının her günü gamla dolsada Sevda dağlarında güller solsada Acıdan yüzüme yaşlar dolsa da Seni sevdi gönlüm Yine sevecek Gozlerin gozume bakmasa bile Ellerin elimi tutmasa bile Kal..

Pablo Escobar'ın Oğlundan Olay Açıklamalar 08:00

Pablo Escobar'ın Oğlundan Olay Açıklamalar

Pablo Escobar'ın oğlu: Babam filmlerde anlatılan Escobar’dan daha kötü birisi Kendisi tüm zamanların en büyük uyuşturucu baronlarından biri olan Pablo Escobar’ın oğlu. Juan Pablo Escobar, 1993’te babasının ölümünden so..

Eypio & Burak King - Günah Benim 03:28

Eypio & Burak King - Günah Benim

Eypio Burak King - Günah Benim Şarkı Sözleri Lyrics: Söz : Eypio & BurakKing Müzik : Eypio & BurakKing Düzenleme : Pnzr Beats Kayıt : Melihcan Çetinkaya Klip Yönetmeni : Görkem Tekdal Mix : Studio Bee Mastering : Gainsta..

maNga - Bir Kadin Çizeceksin 04:00

maNga - Bir Kadin Çizeceksin

Ne kadar oldu bu hayata geleli Söyle, ne olacaksın büyüyünce diye sorulan sorular tarih oldu, ama senin kafan hala dolu İşte benim, işte senin, işte onun diye paylaşıyorsun hayatı üç kuruş sevginle Ne? O da mı alda..

Beyoncé - Halo 03:44

Beyoncé - Halo

Remember those walls I built inşa ettiğim tüm duvarları hatırla Well Baby they are turning down pekala bebeğim, hepsi yıkılıyor şimdi And they didn't even put up a fight hatta kavgaya karşı koymadılar bile They didn't ev..

  • PengoTV tarafından
  • 887 görüntüleme
  • 8 yıl önce