#Reyhan karaca bile bile dinle

Mor ve Ötesi - Araf 04:09

Mor ve Ötesi - Araf

Kalbin işine bak yüzüne bakamaz. Ağlar durur sen uyurken. Yalnız olamayan böyle mi yapar dersen anlarım. Aşkın içine bak, en güzeline Hem var hem yok mu, bile bile Adalet yok ya, canımı yakar bu sessizlik Yerimi ..

M.F.Ö Tam Ortasındayım 02:55

M.F.Ö Tam Ortasındayım

Tam ortasındayım yağmurun Karın soğuğun ortasındayım Nasıl da paylaşıyor insan isterse Nasıl da birmiş meğer hasretler Nasıl da mecburmuşuz sabretmeye Sevmeye, öğrenmeye Tam ortasındayım yolun Hmmm koşunun ortasındayım ..

Deniz Tekin Senden Başka Kimse Yok İçimde 01:53

Deniz Tekin Senden Başka Kimse Yok İçimde

Şarkı sözleri: İnanki senden başka senden başka senden başka Hiçkimse yok içimde Kimse yok içimde Yüzüne bakmasamda Başımı çevirsemde Seni her gördüğümde Seni her gördüğümde İnanki senden başka senden başka senden başk..

Ayşe Hatun Önal - Olay 03:01

Ayşe Hatun Önal - Olay

Yaşadığımı sakın sorma Ne duvara ne yazılır ne de kağıda Dokuna dokuna zora dokunur Deliye akıllı sarılmaz ya Sen ateşten bile olsan Soyunup soyunup giyinirdin Zehirli bir ok bile olsan Yoluna eğilir serilirdim Nakarat..

  • Ömer tarafından
  • 1.039 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gülden Mutlu - Açık Yara 00:37

Gülden Mutlu - Açık Yara

A canım, sevdin mi gittiğin yeri? Ne diye bizi bir tek ihtimale bıraktın Gözyaşı bu bilir mi akacağı yeri? Beni bilmediğim omuzlarda bile ağlattın.. Arada bir selam yolla Kaldıysa içinde yerim, yurdum.. Çok zaman oldu A..

  • Ömer tarafından
  • 1.124 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gülden Mutlu  Açık Yara  Teaser 00:37

Gülden Mutlu Açık Yara Teaser

A canım, sevdin mi gittiğin yeri? Ne diye bizi bir tek ihtimale bıraktın Gözyaşı bu bilir mi akacağı yeri? Beni bilmediğim omuzlarda bile ağlattın.. Arada bir selam yolla Kaldıysa içinde yerim, yurdum.. Çok zaman oldu A..

  • Ömer tarafından
  • 863 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çağrı Telkıvıran - Üstünü Çizerek 02:57

Çağrı Telkıvıran - Üstünü Çizerek

Üstünü Çizerek şarkı sözleri ile Üstünü Çizerek Vur hadi yüzüme eski defterleri Ne var ne yoksa durma Kalmadı içimde senden birileri Öyle durup bana susma Yorma Gidiyorum ben bilerek severek Ağlama karşımda ne va..

Atiye - Kal 03:25

Atiye - Kal

Daha çok küçücüksün yeni bir hayat var önünde Kendini bilirsen yürüdüğün yol seninle Yeni doğmuş bir bebek yeni açmış bir çiçek gibi Bir ömür var önümde yaşarım istediğim gibi Bazen sıkılırsın bazen bunalırsın hayattan..

Emre Sertkaya - Ben Böyleyim (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel) 03:05

Emre Sertkaya - Ben Böyleyim (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel)

Emre Sertkaya - Ben Böyleyim Şarkı Sözleri Hayat bu kadar mı? Bence değil Bir kaç sözüm var Biraz senin gibi Yıkılmayan duvarları var Bazen esintili Bazen uzak yakınlarım var Ben ben böyleyim kendi yolumda Bırak..

  • PengoTV tarafından
  • 1.936 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Candan Erçetin  Sensizlik 04:19

Candan Erçetin Sensizlik

Paramparça 86. Bölüm - Candan Erçetin - Sensizlik Bir garip hüzün çöker insana El ayak çekilince Tek başına kalırsın dünyada Etraf sessizleşince İnan bu ev alışamadı Hiç bir zaman sensizliğe Şimdi sensizlik oturyor ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 3.262 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Artık Sevmeyeceğim  Yunanca Türkçe 05:20

Artık Sevmeyeceğim Yunanca Türkçe

Şarkı Sözleri artik sevmeyecegim butun kabahat benim e kadar yalvarsan bos e kadar aglasan bos sana donmeyecegim bitsin artik bu cile cekemem bile bile sen ne soylersen soyle bu hayat gecmez boyle sana donmeyecegim umi..

Barış Manço - Kazma 03:32

Barış Manço - Kazma

Selam büyükler merhaba çocuklar Bu akşam size yeni bir öyküm var Dilim sürçerse kusura bakmayın Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı var Diyeceğim o ki kişi yetinmeli Yaşam dediğin kısacık bir çizgi Namus şeref onu..

Erkan Oğur Mamoş Türküsü 07:28

Erkan Oğur Mamoş Türküsü

Pencereden bir taş geldi Ben sandımki mamoş geldi Uyan mamoş mamoş uyan Başımıza ne iş geldi Mamoş palton tutayım mı ? Hayrına satayım mı ? Di gah mamoş mamoş di gah Başımıza yığıldı halk Eyvah mamoş mamoş eyvah Tabib ça..

Barış Manço - Gül Bebeğim 05:19

Barış Manço - Gül Bebeğim

sen cennete uçtun ama kokun sinmiş yatağıma odama derin derin soluyorum seni içime hapsediyorum seni alışamadım bir türlü yokluğuna gül bebeğim sensiz yaşamak ne kadar zor ayrılık acısını gel bana sor asıl kıydın ..

Barış Manço - Yol 04:26

Barış Manço - Yol

Uçsuz bucaksız bir yolda Yürüyorum tek başıma Herkes hakkını helal etsin Kalmasın tek bir lokma Bu yolda ölmek var belkide dönmemek Ömür bitse bile yol bitmeyecek Bazen buz gibi bir pınardan İçiyorum kana kana B..

Barış Manço - Dut Ağacı 05:21

Barış Manço - Dut Ağacı

Bu sabah doğup büyüdüğüm mahallenin sokaklarında dolaştım Çocukluğumu tekrar yaşamak istedim bu sabah Ve bir an keşke bugün Hiç olmasaymış diye düşündüm keşke dün dün kalsaymış Şu sağdaki iki katlı ev Nezahat hanıml..

Petek Dinçöz - Kısmetsizim 04:41

Petek Dinçöz - Kısmetsizim

Petek Dinçöz – Kısmetsizim Yanarım ağlarım kaderime Bir sevgili bulamadım diye Ki sorarım hep kendime niye Kısmetsizim OOO… OOO… Birini beğensem çıkar evli Bekarlar da var ama hercai Kimisi de beni bulur zilli Kısmetsi..

  • Candy tarafından
  • 1.241 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gece - Ben Öldüm 03:03

Gece - Ben Öldüm

Benimsim dedim, değişmez ki bu Yüzünde hep büyüttüğün renkler var Akılsızım çok, benim yerle gökle ne işim var Öldüm kollarında cenneti gördüm Senden sonra söndüm yakan yok.. Öldüm kollarında cenneti gördüm Sende..

Hepsi - Yalan 03:58

Hepsi - Yalan

gülcin: Hani bensiz bir hiçtin Nefes bile almak zor derdin seda Ben senin her şeyindim Yalan Yalan cemre: Gözü görmez başkasını Sen ve ben elmanın iki yarısı Bir ömür boyu beraber Yalan Yalan hepsi: Şimdi..

Aslı Güngör & Ferhat Göçer Kalp Kalbe Karşı 04:20

Aslı Güngör & Ferhat Göçer Kalp Kalbe Karşı

Kalp kalbe karşı Uyandım birden seninle Gece üçü bulmamış Bir bulut durdu gözümde Hasret bize uymamış Kalp kalbe karşı derler Sende üzüldün mü? Ay bile çeker gider Geceyi düşündün mü? Yalnızlık bende saklı Çıkmaz bi..

Sen Benim Her Gece - (Beşiktaş Marşı) 03:27

Sen Benim Her Gece - (Beşiktaş Marşı)

Sen benim her gece efkarım Sen benim her gece efkarım, Gözümdeki yaşım Sigara dumanım, Sen benim damardaki kanım, Anlımdaki yazım Şanlı Beşiktaşım.. Kalbimin en orta yerinde Büyük bir yangın var alevler içinde, Beşiktaş..

  • OFSAYT tarafından
  • 603 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sen Benim Her Gece Efkarım - Beşiktaş Marşı (Gitar) 03:20

Sen Benim Her Gece Efkarım - Beşiktaş Marşı (Gitar)

SEN HER GECE EFKARIM Sen benim her gece efkarım Sen benim her gece efkarım, Gözümdeki yaşım Sigara dumanım, Sen benim damardaki kanım, Anlımdaki yazım Şanlı Beşiktaşım.. Kalbimin en orta yerinde Büyük bir yangın var alev..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.224 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Berkay - Ağla Gözüm 05:17

Berkay - Ağla Gözüm

Berkay - Ağla Gözüm dinle şarkı sözleri Lyrics: Söz - Müzik: Metin Işık Şarkı Sözleri: Ağla gözüm ağla ağla gülemem bugün Kana yaram kana kana sızlarsın bugün Dertli sazım dertli dertli çalarım bugün Ağla gözüm ağla a..

  • PengoTV tarafından
  • 1.120 görüntüleme
  • 7 yıl önce
StreetMelodeez - Hasta Yanım 03:50

StreetMelodeez - Hasta Yanım

(No.1 Verse) Senide üzecek hasta yanım beni ben bile bazen anlamadım saplanırsam ruha ben bir ceset misali.. Kumda kulaçları boş yere at can atabilir ölmeye gelmedi zam saçmalık hepsi saçma lan sen zarfın için de ..

  • No.1 tarafından
  • 85 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Reynmen - Yoksun Başımda (Official Audio) 02:59

Reynmen - Yoksun Başımda (Official Audio)

Reynmen'in yeni albümü RNBESK, HOUZE Istanbul etiketiyle yayında! Reynmen - Yoksun Başımda (Official Audio) Dur dedim ama kalbim, Dedi beni yolla Yolla yollara düşsün, Aşk yokuşlara küskün, Gitme kalbim sen beni bir ba..

Erol Evgin feat. Farah Zeynep Abdullah - Sen Unutulacak Kadın Mısın 04:23

Erol Evgin feat. Farah Zeynep Abdullah - Sen Unutulacak Kadın Mısın

Erol Evgin & Farah Zeynep Abdullah Sen Unutulacak Kadın Mısın şarkı sözleri: Usandım eskimiş yalnızlığımdan Söyle neredesin can yoldaşım Çok şeyler silinmiş hatıralardan Bir tek seni hiç unutamadım Geceler arkadaş se..

Oğuzhan Koç - Yok Sanayım 03:31

Oğuzhan Koç - Yok Sanayım

Yok Sanayım; Gün biter,çilem dolar Yaram bağlar kabuk Gül solar,bülbül susar Odam kuru soğuk Yetmedi ne aldığım, Ne verdiğim sana. Bitmedi bu aşk, Bence yaIk olur bana Beni artık yorma kurbanın olayım Hamdım düştüm da..

Sancak - Seni Son Anlatışım (Lyric Video) 03:26

Sancak - Seni Son Anlatışım (Lyric Video)

Söz, Müzik : Sancak Aranje : Sancak Piano: Paşahan Kaytan Düzenleme, Mix, Mastering : Rapozof Video : Burak Fatsa instagram.com/sancakmusic 'Seni Son Anlatışım' Bir başkası duysun beni Ya da bir başkası anlasın hissett..

Deeperise & Burak Akyol - Nida 04:07

Deeperise & Burak Akyol - Nida

Söz: Burak Akyol Müzik: Deeperise, Burak Akyol Düzenleme: Deeperise Mix & Mastering: Deeperise Gitarlar : Jabbar Video: Hamdi Dönmez Lyrics ; kuş gibi uçtun, geldin, kondun dallarıma güneş olup açtın en karanlık dağlar..

Yalın - Halbuki 03:26

Yalın - Halbuki

Söz & Müzik: Yalın Düzenleme & Mix: Sabi Saltıel Ud: Mustafa İpekçioğlu Mastering: Emre Kıral Şarkı Sözleri: Gördün mü aşkım Biz o güvercin kadar bile cesur olamadık Gördün mü aşkım O gurur dağının eteğinden bir türlü..