#Reyhan karaca bile bile dinle

Devdas - Maar Dalak 04:24

Devdas - Maar Dalak

Chandramukhi​ Yeh Kiski Hai Aahat, Yeh Kiska Hai Saaya​ Kimin ayak sesleri bunlar, bu kimin gölgesi?​ Hui Dil Mein Dastak Yahan Kaun Aaya​ Kalbimi böyle çarptıran, kim geldi?​ Hum Pe Yeh Kisne Hara Rang Daala​ Bu p..

Motivasyon Uğruna Telefondan Olmak 00:09

Motivasyon Uğruna Telefondan Olmak

Spor salonunda ağırlık çalışan kızı motive etmek için telefondan yardım alan erkek arkadaşı durumun böyle olacağını aklına bile getirmezdi...

  • PengoTV tarafından
  • 109 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sosyal mesafeli kına halayı 01:09

Sosyal mesafeli kına halayı

Salgın dolayısıyla düğünlere getirilen sosyal mesafe kuralı artık kına merasimlerinde bile uygulanmaya başlandı. Kına eğlencesine katılan vatandaşlar sosyal mesafeyi korumak için 1.5 metrelik çubukları tutarak halay çeki..

Yeni Koronavirüs Hastalığı - İzolasyon 00:22

Yeni Koronavirüs Hastalığı - İzolasyon

Birlikten Kuvvet Doğar. Tedbir ve İzolasyon. Birlik ve beraberlik içerisinde yapılan işler daha iyi neticeler verir, sıkıntılı konular bile kolayca halledilebilir. #türkiye #evdekal #hayatevesigar #koronayahir #sonet.tr..

Gözünün tesadüfen takıldığı tabela sayesinde patron oldu 08:37

Gözünün tesadüfen takıldığı tabela sayesinde patron oldu

Kastamonu’da ikamet eden iki çocuk annesi, eşinin rahatsızlanıp çalışamaz duruma gelmesiyle zor durumda kaldı. Hibe desteği alan kadın, yıllardır hayalini kurduğu terzi dükkânını açtı. 43 yaşında kendi işinin patronu ola..

Küfür Eden Misafir Çocuğu Tavana Yapıştırmak 00:12

Küfür Eden Misafir Çocuğu Tavana Yapıştırmak

Hepimizin korkulu rüyasıdır misafir çocuğu bilgisayarımıza oyuncaklarımıza yemeğimize hatta sevgilimize bile sulanabilirler Allah bütün evlerden uzak etsin pislikleri buradada ufak bir çocuk gelmiş kardeşimizin evine hıa..

  • PengoTV tarafından
  • 180 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ev Usulu Tantuni 01:00

Ev Usulu Tantuni

Nasil yaptigimi kisaca tarif edyim.Sizde yapin arkadaslar cok lezzetli oluyor.Istiyenler tavuk etindende yapabilir illaki dana eti olmasi gerekmez. Lavas icin gereken malzemeler bu malzemeden yaklasik 12 adet lavas cikiy..

Preview- Riggs Is On The Hunt For Answers - Season 1 Ep. 18 - Lethal Weapon 00:20

Preview- Riggs Is On The Hunt For Answers - Season 1 Ep. 18 - Lethal W

LETHAL SİLAH, aksiyon ve dramayı dostluk ve mizah ile birleştirerek, günümüz Los Angeles'ında suçla mücadele eden klasik polis ikilisi Riggs ve Murtaugh'u izleyerek hit film franchise'ı yeniden başlatıyor. Genç eşi ve do..

Çılgın Aptal Aşk Türkçe Dublaj Yabancı Film Hd İzle 1:58:07

Çılgın Aptal Aşk Türkçe Dublaj Yabancı Film Hd İzle

Kırklı yaşlarında, tutucu bir adam olan Cal Weaver’ın (Steve Carell) rüya gibi hayatı vardır: İyi bir işe, güzel bir eve, harika çocuklara sahiptir ve lise aşkıyla evlidir. Fakat eşi Emily’nin (Julianne Moore) kendisini ..

  • Tv Series tarafından
  • 17.404 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yükseklik Korkusunu İliklerine Kadar Yaşayan Adam 00:59

Yükseklik Korkusunu İliklerine Kadar Yaşayan Adam

Yükseklik korkusu olan kişiler yüksek yerlerde ya da yüksekte olduklarını hayal ettiklerinde bile korku hissederler. Bu adamda çıktığı tepede bu korkuyu iliklerine kadar yaşamış...

  • PengoTV tarafından
  • 109 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Freni boşalan vinç kaldırıma çıktı faciadan dönüldü 02:19

Freni boşalan vinç kaldırıma çıktı faciadan dönüldü

Gaziantep'te, kavşaktan dönüş yaptığı esnada freni boşalan vinç kimseye çarpmamak için yüksek kaldırıma çıktı. Araç ve yaya trafiğinin yoğun olduğu caddede kimsenin burnu bile kanamazken, facianın eşiğinden dönüldü. O an..

Küfür Eden Misafir Çocuğu Tavana Yapıştırmak 00:12

Küfür Eden Misafir Çocuğu Tavana Yapıştırmak

Hepimizin korkulu rüyasıdır misafir çocuğu bilgisayarımıza oyuncaklarımıza yemeğimize hatta sevgilimize bile sulanabilirler Allah bütün evlerden uzak etsin pislikleri buradada ufak bir çocuk gelmiş kardeşimizin evine hıa..

  • PengoTV tarafından
  • 108 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kaçırılmamış, kendini bağlatmış! 01:44

Kaçırılmamış, kendini bağlatmış!

İZMİR BORNOVA'DA POLİSİ BİLE ŞAŞKINA ÇEVİREN BİR OLAY YAŞANDI BUGÜN... İNŞAAT HALİNDEKİ BİR BİNADA,,, ELLERİ AYAKLARI BAĞLI, BAŞINA ÇANTA GEÇİRİLMİŞ 13 YAŞINDA BİR KIZ ÇOCUĞU BULUNDU... OLAYIN GİZEMİ ÇÖZÜLDÜĞÜNDE İSE, HE..

Hollanda'dan Türklere Türk Vatandaşlığını Bırakın, Ülkeye Entegre Olun 01:35

Hollanda'dan Türklere Türk Vatandaşlığını Bırakın, Ülkeye Entegre Olun

Hollanda’da kritik seçimlere bir gün kala yarışın iki favori partisi iktidardaki Liberal ve Demokrat Halk Partisi lideri Başbakan Mark Rutte ile ırkçı lider Geert Wilders canlı yayında kozlarını paylaştı. Türkiye ile Ho..

Bakan Kaya BM’de Konuştu Hollanda’da Yaşananları Anlattı 04:19

Bakan Kaya BM’de Konuştu Hollanda’da Yaşananları Anlattı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada, “Bu vahşi ve katı bir şekilde gerçekleştirildi. 2017 yılındaki bu tutum şunu gösteriyor ki, halihazırda ka..

Nesrin Kopuz - Bulutlara Esir Olduk 02:41

Nesrin Kopuz - Bulutlara Esir Olduk

Yine yaz bitti Biz göremeden güneşi Bulutlara esir olduk Kararıp gitti, yıllarım bilemeden neşeyi, Büyük sandıklara koyduk Gelen olmadı yerine... Kimse sormadı yüreğinde bu koca boşluk niye? Ah.. inen olmadı daha derine ..

Perihan Savaş'ın Telefonla Tacizi 01:42

Perihan Savaş'ın Telefonla Tacizi

Ahmet (Tarık Tarcan), genç yakışıklı ve başarılı bir avukattır. Güzel eşi Nevin (Bahar Öztan) ve küçük kızları ile mutlu bir evlilik yaşamı sürdürmektedirler. Ahmet bir davada, savunduğu müvekkili hakkında yalan haber ya..

Kaçırılmamış, kendini bağlatmış! 01:44

Kaçırılmamış, kendini bağlatmış!

İZMİR BORNOVA'DA POLİSİ BİLE ŞAŞKINA ÇEVİREN BİR OLAY YAŞANDI BUGÜN... İNŞAAT HALİNDEKİ BİR BİNADA,,, ELLERİ AYAKLARI BAĞLI, BAŞINA ÇANTA GEÇİRİLMİŞ 13 YAŞINDA BİR KIZ ÇOCUĞU BULUNDU... OLAYIN GİZEMİ ÇÖZÜLDÜĞÜNDE İSE, HE..

Cep Telefonlarının Hiç Bilmediğiniz 7 Yararlı Ve Gizli Özellik 03:39

Cep Telefonlarının Hiç Bilmediğiniz 7 Yararlı Ve Gizli Özellik

Modern cep telefonları birçok özelliğe sahip. Dünyanın bir diğer ucundaki insanlara ulaşmanı sağlıyorlar. Sadece birkaç saniye içerisinde arkadaşlarına mesaj atabiliyorsun. İnternette gezinebiliyorsun. Fakat, cep telefon..

Sancak - Yağmur 02:57

Sancak - Yağmur

Bana bu sözleri yazdıran o kadın kimdi? Geceleri yağmura nispet olan o gözyaşları dindi. İnanır mısın bir evim bile var, bir düzenim de şimdi. Ve acı olan da; odalarıma başka kokular sindi. İçimi söndüren yağmur, gözya..

Corona Virüse Karşı Önlem Alıp Dans Eden Çift 01:23

Corona Virüse Karşı Önlem Alıp Dans Eden Çift

Dünyayı etkisi altına alan corona virüse karşı insanlar sosyal mesafeyi korumaları konusunda sürekli uyarılırken, dans etmek isteyen bu çift gerekli önlemi almış bile.....

  • PengoTV tarafından
  • 97 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kızını Taklit Eden Baba 00:59

Kızını Taklit Eden Baba

Kızının evin içindeki hareketlerini ve sözlerini taklit eden babanın eğlenceli anları sosyal medyada en çok izlenenler arasına girdi bile.....

  • PengoTV tarafından
  • 71 görüntüleme
  • 4 yıl önce
''Yaz cezayı!'' 01:36

''Yaz cezayı!''

BİR YANDA HASTANELER DOLUP TAŞARKEN ÖBÜR YANDA DA BAZILARI KORONA YOKMUŞ GİBİ YAŞAMAYA DEVAM EDİYOR. ONLARDAN BİRİ EDİRNE'DE MASKE TAKMADI, SİGARA YAKTI. KARŞISINA ÇIKAN POLİSİ BİLE UMURSAMADI. YAZ CEZAYI DEYİP YOLUNA DE..

Partide Çizgisini Koruyan Genç 00:27

Partide Çizgisini Koruyan Genç

Cadılar bayramı partisinde bütün gençler çalan müziğe danslarıyla eşlik ederken içlerinden biri yerinden bile kıpırdamamış...

  • PengoTV tarafından
  • 99 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ailesi için canını feda etti! 01:57

Ailesi için canını feda etti!

BİR BABANIN KAHRAMANLIĞINI GETİRECEĞİZ ŞİMDİ EKRANLARINIZA. SAMSUN'DA BİR EVDE GECE YARISI YANGIN ÇIKTI..BABA HALİL DORUK, BÜTÜN AİLESİNİ O YANGINDAN KURTARDI. ELLERİ KOLLARI HATTA YÜZÜ BİLE YANDI AMA O ZATEN AİLESİ İÇİN..

Cep Telefonların Hiç Bilmediğiniz 7 Yararlı Ve Gizli Özellik 03:40

Cep Telefonların Hiç Bilmediğiniz 7 Yararlı Ve Gizli Özellik

Bu Bilgiler Çok İşinize yarayacak... 1. Cep telefonunuzu bir dinleme cihazına dönüştürmek Sadece birkaç basit adımla, akıllı telefonunuzu en üst düzey bir dinleme cihazına veya bebek telsizine dönüştürebilirsiniz. Cihaz ..

Sancak - Sığamadın Dünyalarıma 04:00

Sancak - Sığamadın Dünyalarıma

İçimdeki yaralarıma yine dönüp hep seni sordum. Seneleri sayarım ama, bir geceyi yıllara koydum. Biri gelir yarınıma, seni bulup kollarında üzemem. Bu yüzden, sevemem ki bir başkası gelmez içimden. Boş kalan odalarıma, ..

Kafe ve restoranlar ıssız kaldı 02:13

Kafe ve restoranlar ıssız kaldı

KAFE VE RESTORANLARDA KISITLAMA DÖNEMİ BAŞLAYINCA MÜŞTERİ TRAFİĞİ YERİNİ BUGÜN MOTOSİKLETLİ KURYE TELAŞINA BIRAKTI... KAHVE BİLE PAKET PAKET MÜŞTERİLERE YOLLANDI. İŞTE KURYELERİN İLK GÜN YAŞADIKLARI.....

Üsküdar'da sahte altın kabusu 02:42

Üsküdar'da sahte altın kabusu

BİR DEĞİL, İKİ DEĞİL, AYNI SEMTTE TAM 9 KUYUMCUYU KANDIRDI... 40 YILLIK ESNAFI BİLE TUZAĞA DÜŞÜRDÜ... EĞELEYEN DE, KESEN DE ALTINLARIN SAHTE OLDUĞUNU ANLAYAMADI... ONUNCU İŞİNDE YAKAYI ELE VEREN ALTIN DOLANDIRICISI, 'PES..

Kadının Kötü Dansına Daha Fazla Dayanamayan Sandalye 00:36

Kadının Kötü Dansına Daha Fazla Dayanamayan Sandalye

Meksikalı kadın evinde kamera karşısına geçip dans etmeye başlamış. Ancak kadının dansı o kadar kötüymüş ki bu dansa sandalye bile katlanamamış...

  • PengoTV tarafından
  • 135 görüntüleme
  • 4 yıl önce