#Reyhan karaca bile bile dinle

Ya bebeğe denk gelseydi 01:23

Ya bebeğe denk gelseydi

ÖNCE CİNSEL İSTİSMARA KALKIŞTI, ARDINDAN BALTAYLA KOVALADI... HİNDİSTAN'DA KENDİSİNDEN ŞİKAYETÇİ OLAN GENÇ ANNEYE DEHŞETİ YAŞATAN CANİ, KUCAĞINDAKİ BEBEĞE BİLE ALDIRMADI...

Anne-kızın lazer epilasyon kabusu! 01:42

Anne-kızın lazer epilasyon kabusu!

ÇÜNKÜ GÜZELLİK MERKEZLERİYLE İLGİLİ ŞİKAYETLERİN ARDI ARKASI KESİLMİYOR... ÜYE OLURKEN AMAN DİKKAT DİYELİM. BU KEZ BİR ANNE-KIZIN BAŞI YANDI... LAZER EPİLASYON BORCU YÜZÜNDEN EVLERİ BİLE GİDEBİLİR.....

Büyü çetesine operasyon! 02:07

Büyü çetesine operasyon!

SÖZDE MUSKA YAZARAK BÜYÜ YAPTIKLARINI İDDİA ETTİLER, PEK ÇOK KİŞİYİ TUZAĞA DÜŞÜRDÜLER. ANKARA EMNİYETİ SURİYE'Lİ BÜYÜCÜ ÇETESİNE OPERASYON DÜZENLEDİ. 15 AYRI ADRESE BASKIN YAPILIRKEN EVLERDEN ÇIKANLAR POLİSİ BİLE ŞOK ETT..

O Ormana Gittik İlginç Ölümlerin Yaşandığı Orman 30:27

O Ormana Gittik İlginç Ölümlerin Yaşandığı Orman

Bu bahsi geçen ormanda ne olup bitti . Bu ormanda ilk olarak şöyle ilginç bir olay oldu 3 arkadaş kamp yapmaya gider ve gece çöktüğünde kamp yaptıkları yerde çalıların arasından ses gelir , insan merak edip bakar tabiki ..

  • ZULMA tarafından
  • 984 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kukuli  Kar Yağıyor 07:03

Kukuli Kar Yağıyor

KUKULİYE BAKIN HELE KALKMIŞ SABAHIN KÖRÜNDE TAKMİŞ ATKI GİYMİŞ BERE ÇOKTAN HAZIRLANMIŞ BİLE TATLI BİR TELAŞ İÇİNDE ELDİVENLERİ ELİNDE ZIP ZIP ZIPLYOR YERİNDE AÇMIŞ BAKMIŞ O DA NE KAR YAĞIYOR KAR YAĞIYOR LAPA LAPA KAR YAĞ..

Burcu Güneş - Seni Bir Tek 03:37

Burcu Güneş - Seni Bir Tek

Senin bana gülüşün,benim o an ölüşüm sözlere sığmaz… Bu da benim görüşüm, senin gibi birisi bir daha çıkmaz… Senden bana gelen o, rüzgarla süzülüşüm esmeye doymaz, Yalnız seninle oluyor benim aşka dönüşüm, kimseye kalmaz..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.121 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sezen Aksu  Seviyorum Kahretsin 05:17

Sezen Aksu Seviyorum Kahretsin

Bırak beni yeter aldattığın yeter bırak beni Deli ettin artık çek git bu nasıl sevgi Sen kendine aşıksın sen yalancısın Hatta sevişirken bile yabancısın Sen kimsin sen ne rahat insansın bırak Bırak benim için ne müm..

 Kilolular Nasıl Giyinmeli Ve Günlük Makyajım 14:13

Kilolular Nasıl Giyinmeli Ve Günlük Makyajım

Dar ve üzerinize oturan kıyafetler çok güzel dursa bile kilolu bayanların bu tercihten uzak durmaları gerekiyor. hemen bir hatırlatma yapalım. Sanıldığı gibi çok bol kıyafetler tercih etmenize de gerek yok. Çok bol kıyaf..

Jigolo çetesinden akılalmaz tuzaklar! 02:27

Jigolo çetesinden akılalmaz tuzaklar!

İNTERNET SİTELERİNE İLAN VERİP YÜZLERCE ERKEĞİ DOLANDIRAN ÇETE ÇÖKERTİLDİ... AKILALMAZ TAKTİKLERLE KURBANLARINI KANDIRAN, DEFALARCA KEZ TUZAĞA DÜŞÜREN ÇETEYE 10 GÜNDE 120 BİN LİRA KAPTIRAN BİLE VAR.....

Nuri Alço hayranları tuzağa düştü! 02:38

Nuri Alço hayranları tuzağa düştü!

NURİ ALÇO HAYRANLARI DİKKAT! BİR BAHİS ÇETESİ, ÜNLÜ OYUNCUNUN İNSTAGRAM HESABINI HACK'LEDİ... NURİ ALÇO'NUN HESABINDAN PAYLAŞIM YAPAN DOLANDIRICILAR, TAKİPÇİLERİ BİR BİR TUZAĞA DÜŞÜRDÜ... SAHTE NURİ ALÇO'YA KANIP 1 GÜNDE..

Cüneyt Arkın  Ben Amerika'dayken 01:54

Cüneyt Arkın Ben Amerika'dayken

Fırtına Kemal (Cüneyt Arkın) yardımsever, iyi kalpli, güçlü bir gece kulübü ve kumarhane sahibidir. Amansız Tayyar (Turgut Özatay) kulübü ve kumarhaneyi Kemal'den almak ister. Kendisinden çiçek almadığı günü uğursuz sayd..

Şipşak Anadolu Türk Filmi İzle 1:31:48

Şipşak Anadolu Türk Filmi İzle

Şipşak Anadolu, Karadeniz'in sevimli yerleşim yerlerinden birinde geçiyor. Kahramanımız Kadir de hayallerini bir gün gerçekleştirmeyi isteyen bir fotoğrafçıdır. İşini yapabilmek için ücra köylere at üstünde fotoğraf çekm..

  • Tv Series tarafından
  • 4.483 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Davaro  Ula Hortum Kıçıma Giriii! 08:04

Davaro Ula Hortum Kıçıma Giriii!

Sülo'nun köye dönmesiyle işler karışır. Töreye göre kan alınmadıkça evlenmek yasaktır, Lakin Memo katil olmak istememektedir. Kanlısı Sülo ile bir dümen çevirip Sülo'yu köy meydanında vurup kan temizlendi ayağına yatarla..

İlluminati'yi Anlatan Film  Yönetmen Filmden Sonra Öldürüldü 10:05

İlluminati'yi Anlatan Film Yönetmen Filmden Sonra Öldürüldü

Bu film belkide sinema tarihinin en gizemli birkaç filminden biridir. Çünkü içeriğinde hayal bile edemeyeceğiniz, bazı sahnelere yerleriştirilmiş öylesien gizli bilgiler ve şifreler varki izlerken sanki birinin birşeyler..

  • ZULMA tarafından
  • 1.392 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İzmir'den Ankara'ya yürüdü! 01:54

İzmir'den Ankara'ya yürüdü!

KİSTİK FİBROZİS... BİRÇOKLARI ADINI BİLE DUYMADI AMA O HASTALIĞA YAKALANAN 3 BİN 500 KİŞİ VAR TÜRKİYE'DE. VE BİRÇOĞU DAHA ÇOCUK YAŞTA... 2,5 YAŞINDAKİ ATEŞ ÇİÇEK'İN BABASI FARKINDALIK YARATMAK İÇİN İZMİR'DEN ANKARA'YA YÜ..

Vatandaşın kar mücadelesi 02:31

Vatandaşın kar mücadelesi

CUMARTESİ AKŞAMI BAŞLADI, ARALIKSIZ YAĞDI… KİMİLERİ KEYFİNİ SÜRMEK İSTEDİ, KARTOPU OYNAMAK İÇİN CANINI BİLE HİÇE SAYIP ÇATILARA ÇIKTI... KİMİ DE KAYMAK İSTERKEN HASTANELİK OLDU... MADALYONUN ÖBÜR YÜZÜNDE İSE BAMBAŞKA BİR..

Kuyumcu Soygununda İstifini Bozmayan Köpek 00:27

Kuyumcu Soygununda İstifini Bozmayan Köpek

Bir kuyumcu tarafından beslenen köpek yemek sonrası kenarda keyif yapmak istemiş. Köpek keyfine o kadar düşkünmüş ki içeri gelen soyguncuya bile aldırış etmemiş...

  • PengoTV tarafından
  • 74 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Jigolo çetesinden akılalmaz tuzaklar! 02:27

Jigolo çetesinden akılalmaz tuzaklar!

İNTERNET SİTELERİNE İLAN VERİP YÜZLERCE ERKEĞİ DOLANDIRAN ÇETE ÇÖKERTİLDİ... AKILALMAZ TAKTİKLERLE KURBANLARINI KANDIRAN, DEFALARCA KEZ TUZAĞA DÜŞÜREN ÇETEYE 10 GÜNDE 120 BİN LİRA KAPTIRAN BİLE VAR.....

Havada panik! 01:05

Havada panik!

AMERİKA'DA 231 YOLCU, 10 MÜRETTEBAT TAŞIYAN YOLCU UÇAĞININ MOTORU KALKIŞTAN KISA SÜRE SONRA HAVADA ALEV ALDI. KOPAN PARÇALAR KİLOMETRELERCE AŞAĞI YUVARLANDI. NEYSE Kİ O KORKUNÇ OLAY KİMSENİN BİLE BURNU KANAMADAN ATLATILD..

İzmir Hayalet Köyde Bir Gece Mutlaka Sonuna Kadar İzleyin 1:02:42

İzmir Hayalet Köyde Bir Gece Mutlaka Sonuna Kadar İzleyin

İzmir'in X köyü cinler tarafından basılınca terkedildi ve bu cinli vaka bu zamana kadar esrarengiz bir şekilde korku dolu gizemini sürdürdü. Bizde bu tüyler ürperten korkunç olayın yaşandığı İzmir Hayalet Köy Terkedilmiş..

  • ZULMA tarafından
  • 1.263 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kung Fu Yoga Film İzle 1:47:12

Kung Fu Yoga Film İzle

Filmin Konusu : Kung Fu Yoga filminin başrollerinde Jackie Chan ve Aamir Khan ikilisinin rol alacağı duyurulunca Jackie Chan ve Aamir Khan fanlarını büyük bir heyecan , merak ve ilgi uyandırdı. Çok sevilen iki süper yıld..

  • Tv Series tarafından
  • 24.161 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kasiyer uyudu, market soyuldu 01:07

Kasiyer uyudu, market soyuldu

ÖYLE DERİN BİR UYKUDAYDI Kİ HIRSIZIN DÜKKANA GİRDİĞİNİ BİLE FARK ETMEDİ. KASİYERİN UYUMASINI FIRSAT BİLEN O HIRSIZ, KASADAKİ BÜTÜN PARAYI ALIP KAÇTI. O ANLAR KAMERA KAYITLARINA DA YANSIDI.....

''Boyasız'' diye aldı, ''boyalı'' çıktı! 01:57

''Boyasız'' diye aldı, ''boyalı'' çıktı!

İKİNCİ EL ARAÇ ALIM SATIMLARINDA EKSPERTİZ RAPORU VE GARANTİ ZORUNLULUĞU VAR AMA, BU BİLE ZAMAN ZAMAN MAĞDURİYETLERİN ÖNÜNE GEÇEMİYOR. SON ÖRNEĞİ ANKARA'DA YAŞANDI. 32 YAŞINDAKİ ONUR KARA, HATALI EKSPERTİZ RAPORU İDDİASI..

Denetlemeye takılan aracın ses sistemi polisi şaşkına çevirdi 01:25

Denetlemeye takılan aracın ses sistemi polisi şaşkına çevirdi

Edirne’nin Keşan ilçesinde açtıkları yüksek sesli müzikle, çevredekilere eziyet eden sürücü, trafik denetlemesine takıldı. Kontrol sırasında fark edilen aracın bagaj kısmını tamamen kaplayacak şekilde yapılan ses düzeneğ..

Kuzuyu sahiplendi 01:23

Kuzuyu sahiplendi

ADANA'DA YAŞAYAN BURÇİN UMAY, 4 AY ÖNCE BİR KUZU SAHİPLENDİ. İSMİNİ DE KAHVE KOYDU. GENÇ KADIN O GÜNDEN BERİ KUZUSUYLA UYUYOR, ONDAN HİÇ AYRILMIYOR, İŞE BİLE BİRLİKTE GİDİYOR.....

Ogeday Girişken Kimdir? 01:11

Ogeday Girişken Kimdir?

Ogeday Girişken 1992 yılında Adana şehrinde doğdu ve beraberinde eğitim hayatına orada devam etti. Ancak üniversite eğitimi için girdiği bir sınav sonucunda bir başarı elde etti ve Marmara Üniversite' sinde Beden Eğitimi..

Çünkü Onu Çok Sevdim - Fragman 01:53

Çünkü Onu Çok Sevdim - Fragman

Kendini karakalem çizimlere adamış ve en büyük hayali İtalya’da resim eğitimi alıp kendini geliştirmek olan Emre, günün birinde hayatının aşkı ile tanışınca planları altüst oluyor. Arkadaş grubuyla gönüllü olarak katıldı..

Kuran'dan Kaçan Cinler Kafir Cinler 01:17

Kuran'dan Kaçan Cinler Kafir Cinler

Sivas’ın bir köyünde gece geç saatlerde köpeklerin havlamalarına uyanan bir kadın. Ne olduğunu anlamak için pencereden dışarıya doğru bakar. İki iri yarı adamın bahçesinde eve doğru baktıklarını görür . Köpeklerinin adam..

  • ZULMA tarafından
  • 1.447 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ormandan Gelen Kafir Cinler 01:58

Ormandan Gelen Kafir Cinler

Soğuk bir kış gecesi köyümüzdeki evde uyurken kapımız çaldı. Kimse o saatlerde acil bir hasta olmadığı sürece birbirinin kapısını çalmazdı korkarak kapıyı açtım. Kapıda hiç tanımadığım yaşlı bir adam vardı. Bu s havada ş..

  • ZULMA tarafından
  • 1.046 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Küflü zeytinlere dikkat! 02:20

Küflü zeytinlere dikkat!

SOFRALARIN VAZGEÇİLMEZİ, SAĞLIKLI YEMEKLERİN BAŞ TACI SIZMA ZEYTİNYAĞI İLE İLGİLİ ARAŞTIRMA KAFALARI KARIŞTIRDI. KÜFLÜ ZEYTİNLERDEN ELDE EDİLEN SIZMA ZEYTİNYAĞLARIN TOKSİN RİSKİ TAŞIDIĞI AÇIKLANDI. HATTA UZMANLAR KANSE..