#Reyhan karaca bile bile dinle

Patatesli Büzgü Börek Tarifi 03:15

Patatesli Büzgü Börek Tarifi

Çabucak yapılan lezzetli patatesli büzgü börek tarifini sizler için paylaşıyoruz. Şık sunumuyla lezzetli patates harcı ile damak lezzeti uygun börek tarifini denemenizi tavsiye ediyoruz. Hazır yufkadan kolayca hazırlayab..

Tavuklu Şiş Mantısı Tarifi 02:42

Tavuklu Şiş Mantısı Tarifi

Hazır yufkadan kolay ve leziz tarifler hazırlamak isteyenler için güzel bir tavuklu şiş mantısı tarifi hazırladık ve sizlerle paylaşıyoruz. Soslanan tavuklar ile şişe sarılan kızarmış çıtır yufkaların üzerindeki baharatı..

Bir yanda ayılar, diğer yanda kangal köpekleri 01:21

Bir yanda ayılar, diğer yanda kangal köpekleri

BİR YANDA KOYUN SÜRÜSÜNE SALDIRMAYA KALKIŞAN BOZ AYILAR, DİĞER YANDA SÜRÜNÜNÜNGÜVENLİĞİNDEN SORUMLU KANGAL KÖPEKLERİ... TEHLİKELİ KARŞILAŞMADA GALİP GELEN KANGALLAR OLDU, AYI AİLESİ ARKALARINA BİLE BAKMADAN KAÇTI..

Dikkat! Sosyal medya iştah açıyor 02:17

Dikkat! Sosyal medya iştah açıyor

BOL MALZEMELİ, DEVASA BOYUTLARDA YEMEKLER, TATLILAR... SOSYAL MEDYADA BU TÜR VİDEOLAR PAYLAŞIM REKORU KIRIYOR... HEPSİNİN ORTAK YANI İSE, TOKKEN BİLE İŞTAH AÇMASI... İŞTE BU DURUM, SOSYAL MEDYA OBEZİTEYİ KÖRÜKLÜYOR MU? ..

Yetenekli köpek- Jovi 01:42

Yetenekli köpek- Jovi

ATLIYOR, ZIPLIYOR, TAKLİT YAPIYOR... YETENEKLİ KÖPEK JOVİ MARİFETLERİYLE HERKESİ KENDİNE HAYRAN BIRAKIYOR... HEPSİ BU KADAR DA DEĞİL JOVİ KALP MASAJI YAPMAYI BİLE BİLİYOR...

Baharı beklerken kış geldi! 02:09

Baharı beklerken kış geldi!

ONLAR BAHAR GELECEK SANDI, AMA KIŞ KAPILARINI 2. KEZ ÇALDI... MUŞ’UN YUKARIYONGALI KÖYÜ 2 METREYİ AŞAN KARLA KAPLANDI... KÖYLÜLER AHIRLARINA GİTMEK İÇİN BİLE TÜNEL AÇMAK ZORUNDAYDI...

48 ton toz şeker stoklamışlar! 01:46

48 ton toz şeker stoklamışlar!

STOKÇULUK YAPARAK VATANDAŞIN TADINI KAÇIRANLARLA DEVAM EDELİM... MERSİN'DE MÜŞTERİNİN RAFTA BULAMADIĞI ŞEKERLER, BİR ZİNCİR MARKETİN ANA DEPOSUNDA ÇIKTI… TONLARCA TOZ ŞEKER EKİPLERİ BİLE ŞAŞIRTTI....

Bu buzağının kalbi boynunda atıyor 02:53

Bu buzağının kalbi boynunda atıyor

Kastamonu'nun Seydiler ilçesinde kalbi boynunda doğan buzağı, veteriner hekimi bile şaşırttı...

Sebzeli Çorba Yapımı 02:13

Sebzeli Çorba Yapımı

Kar yağışı ile birlikte soğuyan havalar akıllara sıcacık bir çorba fikrini sık sık getirmeye başladı bile. Klasik çorbalardan sıkılıp farklı çorba tarifi arayanlara harika bir önerimiz var. Kış mevsiminin sebzelerinden h..

Nihat Hatipoğlu'ndan İzleyiciye Tüyler Ürperten Yanıt 07:42

Nihat Hatipoğlu'ndan İzleyiciye Tüyler Ürperten Yanıt

Ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu, programına telefonla bağlanan izleyicinin Evimiz çiş kokuyor. Nedeni ne olabilir? sorusuna Evde yalnız değilsiniz cevabını verdi. Atv'de dini program yapan Nihat Hatipoğlu'na telefonl..

  • ANKA tarafından
  • 844 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nihat Hatipoğlu - Bunu Yapmayanın Vay Haline!! 10:16

Nihat Hatipoğlu - Bunu Yapmayanın Vay Haline!!

Nihat Hatipoğlu Sohbetleri ile mest ediyor.. Hz. Peygamber (sav) mescidde minbere çıktığında üç kez üst üste 'amin' dedi. Daha sonrada şöyle açıkladı; Ben minberdeyken Cebrail geldi ve 'ramazan ayı gelmesine rağmen içki..

  • ANKA tarafından
  • 660 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vatanım Sensin 30.Bölüm - Vasili Tuzağa Düşüyor! 06:07

Vatanım Sensin 30.Bölüm - Vasili Tuzağa Düşüyor!

Cevdet'in, Vasili'ye oynadığı oyun tam istediği gibi gider ve Vasili büyük bir tuzağa düşer. Cevdet, ailesini kurtarmak için Vasili ile iş birliği yaşar. Türk Karargahı'ndan tüm pusulaları, Ali Fuat Paşa'nın yerini ve ku..

  • ANKA tarafından
  • 1.054 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evli Erkek Halı Sahaya Giderken 00:09

Evli Erkek Halı Sahaya Giderken

EVLİ ERKEKLERİN HAFTADA BİR SAATLİK OLAN ÖZGÜRLÜK ALANI HALI SAHAYA GİTMELERİ BİLE PROBLEM OLUYOR. HALI SAHAYA GİTMEK HİÇ KOLAY OLMUYOR...

  • PengoTV tarafından
  • 43 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Çuvallı Çoraplı Silah Zulası 01:28

Çuvallı Çoraplı Silah Zulası

SİLAHLARI ÖYLE BİR YERE ZULALADILAR Kİ, ÖZEL HAREKAT BİLE GÖZLERİNE İNANAMADI... MERSİN'DEKİ OPERASYONDA,ÇORAPLARİN İÇİNE GİZLENMİŞ HALDE, ÇUVAL ÇUVAL SİLAH BULUNDU...

Kar Kalınlığı 9 Metreyi Aştı 01:33

Kar Kalınlığı 9 Metreyi Aştı

BİTLİS VE ERZURUM HALA BEYAZ ESARETİ YAŞIYOR. KAR KALINLIĞI 9 METREYİ AŞTI, ÇATILARIN ÜSTÜ ÖLÜM TEHLİKESİ SAÇMAYA BAŞLADI... YAYALAR YOLDA YÜRÜMEYE BİLE KORKAR HALE GELDİ.....

Bu Da Kebap Yiyen Horoz 01:04

Bu Da Kebap Yiyen Horoz

ADANA'NIN HOROZU BİLE KABAPÇI ÇIKTI, SAHİBİYLE KENTTEKİ PORTAKAL ÇİÇEĞİ KARNAVALINA GİDEN MİNİK İSİMLİ HOROZ GÖRDÜĞÜ HER YERDE KEBAP YEDİ... ONU GÖRENLER SEVİP FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ...

Broadway Görünce Dayanamayan Dayı 00:49

Broadway Görünce Dayanamayan Dayı

Broadway model arabası olan dayı için, Broadway arabadan da öte birşey... Yolda gördüğü Broadway arabalara bile büyük bir zevkle bakıyor. Etiketler:..

  • PengoTV tarafından
  • 207 görüntüleme
  • 3 yıl önce
7 Yaşındaki Çocuğun Elektrikli Kaykay ile Alkışa Şayan Şovu (Hoverboard) 08:02

7 Yaşındaki Çocuğun Elektrikli Kaykay ile Alkışa Şayan Şovu (Hoverboar

Hoverboard Nedir? Hoverboard, bilim kurgu filmlerinden esinlenerek icat edilen bir uçan kaykay prototipiydi aslında. Günümüzde ise, satışı fırtına gibi esen; prototip olmaktan çıkıp belli şirketler tarafından tasarlanabi..

  • PengoTV tarafından
  • 1.626 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fazilet Hanım ve Kızları 12. Bölüm Fragmanı 00:49

Fazilet Hanım ve Kızları 12. Bölüm Fragmanı

Fazilet Hanım, dul kaldıktan sonra hem ana hem de babalık yaptığı iki kızıyla birlikte, varoşun bağrında, küçücük evine sığdıramadığı büyük hayalleriyle, fakirlik içinde yaşar. Ömrü, pişmanlıklar ve kursağında kalmış hev..

Vatanım Sensin 31. Bölüm Fragmanı (Sezon Finali) 01:09

Vatanım Sensin 31. Bölüm Fragmanı (Sezon Finali)

Vatanım Sensin 31. Bölüm Fragmanı yayında! Vasili, orduya ihanetten infaz edilecek mi? Cevdet'in Yunan ordusuna yapacağı hamle nasıl sonuçlanacak? Ali Kemal'in oğlu olduğunu öğrenen Vasili, Cevdet'in de tuzağıyla büyük b..

Son Oyun Film İzle 1:39:15

Son Oyun Film İzle

Filmin Konusu: Aksiyon film tutkunları ve Jason Statham hayranları işte size Jason Statham’dan aksiyon dolu yepyeni bir film daha. Filmde, kumar oynamayı çok seven her zaman kumar oynayan bir adam, zaman geçtikçe aslında..

  • Tv Series tarafından
  • 7.232 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Örümcek Adamı Kızdıran Yurdum İnsanı 00:14

Örümcek Adamı Kızdıran Yurdum İnsanı

Türkiye'de Örümcek Adam olmak bile kolay değil... Antalya sokaklarında örümcek adam kıyafeti ile gezen genci fotoğraflamak isteyen vatandaşlarla genç arasında ilginç anlar yaşanmış...

  • PengoTV tarafından
  • 16 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Çöp Konteynerlerine Çarparak İlerleyen Sürücü 00:14

Çöp Konteynerlerine Çarparak İlerleyen Sürücü

Sokağa giren sürücü solundaki çöp konteynerlerine çarparak yoluna devam etmiş. Sürücü durmayı bile düşünmemiş...

  • PengoTV tarafından
  • 613 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Hırsız sandılar zehir taciri çıktı! 01:35

Hırsız sandılar zehir taciri çıktı!

BAHÇELİEVLER'DE HIRSIZLIK İHBARINA GİDEN POLİS GÖZLERİNE İNANAMADI... LÜKS ARAÇTA AKILALMAZ BİR ZEHİR TEZGAHI VARDI... ŞEYTANI BİLE SINIFTA BIRAKACAK DÜZENEĞE 121 KİLO UYUŞTURUCU ZULALANMIŞTI.....

Kafeye bomba attılar! 02:06

Kafeye bomba attılar!

İSTANBUL'DA, ŞEHRİN ORTA YERİNDEKİ BİR KAFEYE EL BOMBASI ATILDI... PATLAMA ÖYLE ŞİDDETLİYDİ Kİ, YÜZLERCE METRE ÖTEDEKİ KARAKOLDAN BİLE DUYULDU... OLAY, BAŞTA TERÖR SALDIRISI SANILDI AMA, ALTINDAN BAMBAŞKA BİR İŞ ÇIKTI...

Sanki kazayı geçiren o değildi! 01:29

Sanki kazayı geçiren o değildi!

MOTOSİKLETİNE ARAÇ ÇARPTI, AYAĞI KIRILDI AMA ÖYLESİNE SOĞUKKANLIYDI Kİ, DİĞER SÜRÜCÜYE ALLAH BAŞKA KAZA VERMESİN DEDİ... ONA ÇARPAN SÜRÜCÜYÜ BİLE O SAKİNLEŞTİRDİ.....

Kulağına Giren Sinek Hayatını Kararttı 04:30

Kulağına Giren Sinek Hayatını Kararttı

Sivas'ta kulağına sinek giren öğretmen sineği çıkartmak için gittiği hastane acilinde, zarı delik kulağına alkol dökülünce başına gelmeyen kalmadı. İlginç sağlık olayında kulağına giren sineği çıkartmak isteyen Sedat B..

Kule Soygunu Film İzle 1:44:33

Kule Soygunu Film İzle

Kule Soygunu – Tower Heist 2011 Türkçe Dublaj izle Josh Covacs (Ben Stiller), New York'ta yaşayan ve şehrin en güvenli ve en lüks konutlarından birinin yöneticisidir. 10 yılı aşkındır sürdürdüğü bu görevde uçan kuş bile ..

  • Tv Series tarafından
  • 4.344 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suç Çetesi Film İzle 1:52:54

Suç Çetesi Film İzle

Los Angeles, 1949... Brooklyn doğumlu acımasız mafya babası Mickey Cohen (Sean Penn) gösteriye Los Angeles’ta devam ediyor. Uyuşturucu, silah ve kadın ticareti yaparak para kazanan Cohen tüm bunları sadece çalıştırdığı a..

  • Tv Series tarafından
  • 4.784 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayvan nakil aracında sığınmacı dramı kamerada 08:15

Hayvan nakil aracında sığınmacı dramı kamerada

Aydın'ın Sultanhisar ilçesinde 70 sığınmacı yakalandı. Hayvan taşımakta kullanılan bir kamyon dorsesine balık istifi şeklinde doldurulan Afgan sığınmacılar polisleri bile hayrete düşürdü. Çok sayıda minibüs ve otomobille..