#Reyhan karaca gidesim gelmiyor dinle

Elif 585.Bölüm Fragmanı 01:54

Elif 585.Bölüm Fragmanı

Elif’te bu bölüm Reyhan Vildan’ın tuzağına düşer. Tarık ise Kerem’in şirkete gelmesinden rahatsız olur ve ondan kurtulmak için plan yapar. Vildan Reyhan’ı evden kovdurmak için eline geçen fırsatı değerlendirir ve Reyhan..

Elif 586.Bölüm Fragmanı 01:46

Elif 586.Bölüm Fragmanı

Yediden yetmişe her kesimden izleyiciye hitap eden Elif’te bu bölüm Vildan Reyhan’ı evden kovdurmak için yeni bir plan hazırlar. Fakat bu tuzak, sadece Reyhan’a değil Elif’e de zarar verir. Tarık, Reyhan’ın Elif’i korum..

Sera Savaş - Böyle Kalma 03:41

Sera Savaş - Böyle Kalma

Böyle Kalma şarkı sözleri ile Dürüst olacağım kaldıramadım Seni soracağım dayanamadım Bir yere kaçacağım hatırlayamadım Birkaç şey yazacağım anlayamadın Biraz uyusam belki şimdi Seni görürüm belki bir yerde Bir şey ol..

Sancak - Neredeyim Bilmiyorum 03:24

Sancak - Neredeyim Bilmiyorum

Beni sevdin, ya da ben öyle gördüm seni. Yaşamadım hiç, ya da ben sende öldüm. Ben değilim dökülen gözlerinden bu defa. Ya da sen hiç ağlamadın... Zormuş böylesi, yabancı ve çok uzak. Sıradan bir elveda gibi. Zormuş böy..

Gizem Nur Doğa & Jerry Key - Sollayasım Var 02:51

Gizem Nur Doğa & Jerry Key - Sollayasım Var

Sollayasım Var şarkı sözleri ile Bunları yapmaya cesaretin yok Üzgünüm ama hiç esaretin yok Kendimi bildim bileli hep anlaşmam Orda bi dur bak bana , ben kaçmam Seni sollayasım var Sana hep gülesim var Çıkıp kaçıp gid..

HiraiZerdüş - İyi değilim 04:14

HiraiZerdüş - İyi değilim

Bir kaç yüzyıl uzağına düştüm hayatın Sanıyorum ki senden önce hiç olmadım Senden sonra hiç yaşamayacağım.. Çok şey birikti Ama çok az şey konuşacağım. - Ellerimin üstü Boynumun altı üşüyor Anlıyor musun? ... B..

Ozan Doğulu feat Model - Böyle Akşamlar 04:20

Ozan Doğulu feat Model - Böyle Akşamlar

Savaşlardan bitkin ruhun yaralıysa Ve artık savaşmanın tabi tadı kalmadıysa Yaranı fark eden çok çaresi olan yoksa Ve bugün yine mutlu eden hiç bişey olmamışsa Zor geliyor katlanması Ah böyle akşamlarda insanın içesi gel..

Sê Bırâ - Ya Mına Kürtçe 04:42

Sê Bırâ - Ya Mına Kürtçe

Sê Bırâ - Ya Mına 2015 Kürtçe Türkçe Altyazı ve Şarkı Sözleri KÜRTÇE SÖZLERİ Ya mına, ya mına Jin u jiyan a mına Rıhan u sosına Güla nav baxçêmına Ez küştım bı çava Agır berda hınava Ez kırım xef kulava Keçı..

  • PengoTV tarafından
  • 3.081 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Koma Se Bıra - Ya Mına Kürtçe 04:43

Koma Se Bıra - Ya Mına Kürtçe

Ya mına, ya mına Jin u jiyan a mına Rıhan u sosına Güla nav baxçêmına Ez küştım bı çava Agır berda hınava Ez kırım xef kulava Keçıka jı Rojava Ya mına, ya mına Jin u jiyan a mına Rıhan u sosına Güla nav baxç..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 3.942 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adı Efsane  - Beni Baban Bil Kendine! 03:43

Adı Efsane - Beni Baban Bil Kendine!

Naz'ın üzülmesine daha fazla dayanamayan Reyhan, kızını tasarım eğitimi alması için Sinan'a götürüyor. Yelkenleri suya indiren Reyhan, Naz'ın hayallerine kavuşması için bir adım atıyor ve Naz'ı, Sinan'ın yanına götürüyor..

  • ANKA tarafından
  • 682 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ebru Yaşar - Yalan (Akustik) 03:26

Ebru Yaşar - Yalan (Akustik)

Bana daha dün gibi gelen, 1999 yılında Seni Anan Benim İçin Doğurmuş albümümde yer alan Yalan'ı 21 sene sonra akustik olarak seslendirdim. Umarım bu yorumu da en az ilki kadar seversiniz???????? Söz: Ufuk Şenpire Mü..

İdealist Türk İş Adamı 02:14

İdealist Türk İş Adamı

Hamile haliyle sevgilisi Kenan (Kerem Yılmazer) tarafından terk edilen Reyhan (Gülşen Bubikoğlu) doğum sonrası bir mektupla cami avlusuna bıraktığı kızının ardından intihara kalkışır. Onu bulup son anda hastaneye yetişti..

Adı Efsane - Sinan ve Kızı Naz Arasındaki İlk Karşılaşma 05:59

Adı Efsane - Sinan ve Kızı Naz Arasındaki İlk Karşılaşma

Gerçek babası Sinan ile karşılaşan Naz, onunla ortak çok yönü olduğunu fark ediyor ve ondan yardım istiyor. Naz'ın hayali endüstriyel tasarım okumaktı. Sinan ise, yurtdışında önemli bir firmada tasarım üzerine çalışmakta..

  • ANKA tarafından
  • 641 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Harput Köftesi Tarifi 01:20

Harput Köftesi Tarifi

Malzemeler 500 gram dana kıyma 1 su bardağı ince bulgur 1 adet rendelenmiş soğan 1/2 demet maydanoz 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı pul biber 1 tatlı kaşığı kuru reyhan 1 adet yumurta Sosu için: 2 yemek kaşığı sı..

Adı Efsane - Reyhanın Gözü Döndü! 06:05

Adı Efsane - Reyhanın Gözü Döndü!

Hakan ve Naz'ı aynı odada yakalayan Gülsüm deliye döner ve ortalığı ayağa kaldırır. Hakan, annesinden uzak durmak isteyen Naz'ı kendi evine götürür. Sabah olur; Gülsüm, Hakan'ın odasında Naz'ı görünce deliye döner. İkili..

  • ANKA tarafından
  • 978 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adı Efsane 27 Bölüm 2.Fragmanı 01:04

Adı Efsane 27 Bölüm 2.Fragmanı

Adı Efsane 27. Bölüm 2. fragmanı yayında! Hakan, Sinan'ın Naz'ın babası olduğunu öğreniyor! Adı Efsane 15 Ağustos Salı akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Hakan, öğrendiği bu gerçek ile ne yapacağını şaşırmıştır. Naz ile ar..

Git Başımdan Türk Filmi İzle 1:29:52

Git Başımdan Türk Filmi İzle

30'lu yaşlarının ortasındaki Latif, yıllardır annesiyle birlikte yaşayan, aynı kadınla birlikte olan ve aynı işte çalışan sıradan bir adamdır. Latif bir gün sevgilisi Reyhan'a ayrılmak istediğini söylemeye karar verir an..

  • PengoTV tarafından
  • 4.425 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Katıklı Dolma Tarifi 08:41

Katıklı Dolma Tarifi

Katıklı Dolma Tarifi ve Malzemeler : 1 kilo beyaz kabak İç malzemesi için gerekenler : 1 su bardağı ince köftelik bulgur 250 gr. orta yağlı dana kıyma 1 tane rendelenmiş kuru soğan 1 tatlı kaşığı domates salçası 1 tatl..

Sulu Köfte Tarifi 04:28

Sulu Köfte Tarifi

Sulu köfte tarifi Malzemeler Köftemize gerenler Yarım kilo dana kıyma 1 çay bardağı İnce köftelik bulgur 1tane rendenin ince yeriyle rendelenmişkurusoğan baharatlarimiz 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı pulbiber yarı..

Bırakman Doğru Mu - Zeynep Bastık ft Anıl Piyancı 04:34

Bırakman Doğru Mu - Zeynep Bastık ft Anıl Piyancı

Bırakman Doğru Mu? şarkı sözleriyle; Söyle umutlar yine soldu mu? Sarhoşken verilen sözler gibi kaybolduk mu? Söyle gerçekten seven oldu mu? Ellerimi sımsıkı tutarken bırakman doğru mu? Söyle çekinme benimle konuş Hatt..

Fatih Erkoç - Ellerim Bomboş 03:42

Fatih Erkoç - Ellerim Bomboş

Fatih Erkoç - Ellerim Bomboş Fatih Erkoç - Ellerim Bomboş Şarkı Sözleri ŞARKI SÖZLERİ Senden ayrılmadan önce bilmiyordum hiç Hayatın anlamsızlığını En güzel şeylerin bile yavan kaldığı Aklımın ucundan geçmezdi Senmis..

  • Candy tarafından
  • 1.324 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zeynep Bastık, Anıl Piyancı - Bırakman Doğru Mu- Akustik (Cover) 04:44

Zeynep Bastık, Anıl Piyancı - Bırakman Doğru Mu- Akustik (Cover)

Bırakman Doğru Mu? sözleriyle; Söyle umutlar yine soldu mu? Sarhoşken verilen sözler gibi kaybolduk mu? Söyle gerçekten seven oldu mu? Ellerimi sımsıkı tutarken bırakman doğru mu? Söyle çekinme benimle konuş Hatta nef..

Sancak - Seni Son Anlatışım (Lyric Video) 03:26

Sancak - Seni Son Anlatışım (Lyric Video)

Söz, Müzik : Sancak Aranje : Sancak Piano: Paşahan Kaytan Düzenleme, Mix, Mastering : Rapozof Video : Burak Fatsa instagram.com/sancakmusic 'Seni Son Anlatışım' Bir başkası duysun beni Ya da bir başkası anlasın hissett..

Burcu Güneş feat. Behzat Gerçeker - Unutma Beni Çiçekleri 04:15

Burcu Güneş feat. Behzat Gerçeker - Unutma Beni Çiçekleri

İçimden hiçbir şey yapmak gelmiyor yine bugün Aynı artık zaten gözyaşı ya da tebessüm Ne fark ederler de bir yerlerde aklım şimdi Hiç önemi kalmadı üzen, kalan, giden kimdi Senden çoktan umudu kestim ama Ellerimde hal..

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın 06:20

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın

Başbakan Binali Yıldırım, vatandaşın 15 Temmuz darbecilerinin yargılanmamasından rahatsız olduğuna işaret ederek, Silahı alıp insanları öldürenler belli, 'Niye bunlar hala yargılanmadı' diye soruyor bana vatandaş. 'İnsa..

Rafet El Roman - Senden Sonra 03:27

Rafet El Roman - Senden Sonra

Yaram ne kanar ne kabuk bağlar Giden unutur kalan hep yanar Kaçsam kaçamam her yerde kokun var Sensiz uyandığım kaçıncı günüm Aynada gördüğüm yorgun yüzüm Bana hiç tanıdık gelmiyor inan Ne kadar oldu gideli bilmiy..

Fatih Erkoç  Ellerim BomBoş 03:41

Fatih Erkoç Ellerim BomBoş

Senden ayrılmadan önce bilmiyordum hiç Hayatın anlamsızlığını En güzel şeylerin bile yavan kaldığı Aklımın ucundan geçmezdi Senmisin bu hallerde olmama sebep İnanmak gelmiyor içimden Oysaki durmaksızın süren kavga..

Hadise Kıbrıs Nuh'un Gemisi Konseri 06:47

Hadise Kıbrıs Nuh'un Gemisi Konseri

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 783 görüntüleme
  • 7 yıl önce
90'larin Hareketli̇ Şarkilari (Kli̇pli̇) 13:38

90'larin Hareketli̇ Şarkilari (Kli̇pli̇)

90'Lar Liste: Hakan Peker- Hey Corc-1991 Gökben-Lafımı olur-1990-1991 Harun Kolçak-Gir Kanıma-1991 Seyyal Taner-Alladı Pulladı-1991 Tayfun-Hadi Yine İyisin-1992 Sertab Erener-Ateşle Barut-1992 Oya Bora-Ara Beni-1992 İzel..

Özkan Meydan Feat. Emre Şakar - Ciğeri Yakıyor 04:06

Özkan Meydan Feat. Emre Şakar - Ciğeri Yakıyor

Özkan Meydan Feat. Emre Şakar - Ciğeri Yakıyor Müzik Dinle Şarkı Sözleri Seveni alıyor da Kalbimi acıtıyor Dünya Bu nasıl bir rüya Ciğeri yakıyor Günümü güneşimi Geceye zifir yapan Dünya Gideni geri yolla Yarayı sarı..