#Reyhan karaca gidesim gelmiyor dinle

Evladına Sarılır Gibi Horoza Sarılan Kadın 00:53

Evladına Sarılır Gibi Horoza Sarılan Kadın

Her türlü hayvan seveni ve besleyeni gördük. Artık çok fazla tuhaf gelmiyor ama horozun tepkileri biraz şaşırtmıyor değil hani.....

  • JET TV tarafından
  • 1.072 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaportacıdan Nusret Taklidi 00:35

Kaportacıdan Nusret Taklidi

Nusret videolarının sonu gelmiyor. Ama bizi en çok eğlendiren kesinlikle bu son sanatsal çalışma oldu.Şu ana kadar yapılmış bütün Nusr'et videolarını geride bırakacak kadar kendinden söz ettiren video sosyal medyada payl..

  • JET TV tarafından
  • 1.154 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sevgilisine Yüzündeki Kılları Aldıran Adam 03:07

Sevgilisine Yüzündeki Kılları Aldıran Adam

Yüzündeki kıllar için sevgilisi ile canla başla mücadele veren adam her çekişte hüzün bir sonla karşılaşıyor. Çünkü, kıllar gelmiyor...

  • JET TV tarafından
  • 906 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Güçlü Soydemir   Harabe Gönlüm 05:00

Güçlü Soydemir Harabe Gönlüm

Maksadın öldürmekse Öldür de kurtulayım Maksatın yalvartmak mı Dizine kapanayım Uçurumun kenarına getirdin ömrümü Harabeye döndürdün garip gönlümü Kalbim seni istiyorsa söyle ben ne yapayım Elimden gelmiyor ki seni söküp..

Almanya'da Havaya Ateş Eden Düğün Magandası 04:10

Almanya'da Havaya Ateş Eden Düğün Magandası

Almanya'da trafiği kesip, cadde ortasında düğün kutlaması yapan, havaya silah sıkan arabayla lastik yakan, korna sesi gibi düğün ritünellerini gerçekleştiren kalabalığı almanlar şaşkınlıkla izlemiş. Bu grubun hangi ulust..

  • JET TV tarafından
  • 670 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Genelde Olan İlişki Kabusları 06:02

Genelde Olan İlişki Kabusları

Sevgilinin Yakın Arkadaşlarıyla Tanışmak Onla Görüşmek Size Bir Kabus Gibi Gelmiyor Ama İzliyoruz Efendim..

  • JET TV tarafından
  • 1.159 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müslüm Gürses - Hapishanelere Güneş Doğmuyor 06:07

Müslüm Gürses - Hapishanelere Güneş Doğmuyor

Hapishaneler arasına güneş doğmuyor Geçiyor bu ömrümde çilem dolmuyor Eşim dostum hiç yanıma gelmiyor Yokmu hapishane ben varayım Bu zindanda öleceğim gardiyan Birer birer yoklamayı yaparlar Akşam olurda kapılar kapanır..

Bu Motosikleti Görmeden Geçme..Way Anasını Sayın Seyirciler 00:10

Bu Motosikleti Görmeden Geçme..Way Anasını Sayın Seyirciler

BÖyle Para şah şahlı hayal gibi insanın inanası gelmiyor. dibine kadar sürmek bununla oluyormuş :-D keyifli seyirler. kanalıma abone olmayı unutmayın..

  • PengoTV tarafından
  • 868 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İftarı Bekleyen İşsizler (Ramazan Özel) 00:57

İftarı Bekleyen İşsizler (Ramazan Özel)

İşsizlik sadece maddi olarak sıkıntı anlamına gelmiyor. İşsiz kalmak aynı zamanda psikolojik ve fiziksel sorunlara da yol açıyor. Günün büyük bir bölümünü kaplayan iş elden gidince insan boşluğa düşüyor. Bunun dışında ça..

  • JET TV tarafından
  • 1.000 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Minibüsün Kamyonun Önüne Kırması 00:12

Minibüsün Kamyonun Önüne Kırması

Mardin kameralarına ait bu görüntü trafik kurallarına uymamız gerektiğini birkez daha hatırlatıyor bizlere. Allahtan dolmuş kamyona yandan çarpıyor da kimseye bir zarar gelmiyor...

  • JET TV tarafından
  • 931 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tırnaklardan Tarak Yapmak 01:00

Tırnaklardan Tarak Yapmak

Çatal bıçak tırnakları gördükten sonra bunlar artık bize tuhaf gelmiyor. Hep birlikte izliyoruz efendim.....

  • JET TV tarafından
  • 810 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bu su yanıyor! 01:21

Bu su yanıyor!

ÜZERİNE ÇAKMAK ÇAKMAYA GELMİYOR… ERZURUM’DAKİ KUYU SUYU ALEV ALEV YANIYOR… KÖYLÜNÜN ‘FIHFIH’ ADINI VERDİĞİ O SUYUN SIRRI ARAŞTIRILIYOR…..

Koma Se Bira - Dade 05:09

Koma Se Bira - Dade

Dadê dadê cana mın nazdare lo Dadê dadê lê kulilk le nare lo Canê binên derenge êvare lo Dıl bı qêrin u erde ewre nare lo Cane binen derenge evare lo Dıl bı qêrin u erde ewre bilbılo Dadê dadê sebra mın naye bi tenê ..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 1.454 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı 06:01

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı Bursa’da internetten satın alınan pompalı tüfeğe hedef olan 15 yaşındaki lise öğrencisi Doğukan Avcı’nın annesinin feryadı yürekleri dağladı. Kendisine taziyeye gelen oğlunun sınıf arka..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değiliz 03:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değ

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değiliz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhuriyet bizim ilk değil, son devletimizdir. Bu devletin sınırlarını gönüllü olarak kabul etmiş de değiliz. dedi. C..

Abd’de Askeri Darbe Hazırlıkları 01:43

Abd’de Askeri Darbe Hazırlıkları

Abd’de Askeri Darbe Hazırlıkları ABD’de askeri darbe hazırlıkları Trump kimsenin sevmediği sakil bir emlak kralı. ABD’de Mavi Omurga ölesiye nefret ediyor Trump’tan. Yazarlar, oyuncular, sanat baronları, yemek gurmeler..

'Gelemezsem Rütbelerimi Söker Atarım' 07:13

'Gelemezsem Rütbelerimi Söker Atarım'

Hakkari'de vatandaşlarla bir araya gelen Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, PKK bize saldırınca devlet gelmiyor diyen köylüye Bir saat içerisinde burada olmazsam rütbelerimi söküp atacağım dedi. Hakkari İl Emniyet Müdürü Sül..

 Pınar Altuğ: Libidom Yüksek? 00:35

Pınar Altuğ: Libidom Yüksek?

Ünlü oyuncu ve sunucu Pınar Altuğ verdiği röportajda kendisini ateşli bulduğunu söyleyerek hayatta cinselliğin çok önemli olduğunu söyledi. Bir döneme damga vuran Çocuklar Duymasın dizisi Kanal D ekranlarında yeniden baş..

  • ANKA tarafından
  • 946 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan: Kuzey Suriye'de Yeni Bir Devlete Müsaade Etmeyeceğiz 04:38

Erdoğan: Kuzey Suriye'de Yeni Bir Devlete Müsaade Etmeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Fırat Kalkanı operasyonu ile ilgili yaptığı açıklamada Dertleri Kuzey Suriye’de yeni bir devlet kurmak. Biz böyle bir devletin kurulmasına müsaade etmeyeceğiz, bu böyle bilinmeli dedi..

Saddam'ın İdamından 10 Yıl Sonra Irak'ta Kaos Ve Çatışmalar Sürüyor 02:55

Saddam'ın İdamından 10 Yıl Sonra Irak'ta Kaos Ve Çatışmalar Sürüyor

Irak’ın devrik lideri Saddam Hüseyin 10 yıl önce, 30 Aralık 2006’da Kurban Bayramı’nın ilk gününde sabah saatlerinde asılarak idam edildi. ABD’nin Irak’ı işgal etmesiyle 24 yıllık iktidarını kaybeden Saddam, diktatör re..

AB Avusturya'yı Yakından İzliyor 01:18

AB Avusturya'yı Yakından İzliyor

Avusturya yeni bir siyasi döneme girmeye hazırlanıyor. Avrupalı liderler genel seçimlerin galibi olan 31 yaşındaki Sebastian Kurz’u yakından izliyor. Aşırı sağcı partinin koalisyon ortağı olma ihtimali bulunuyor. Avrupa..

Cep Telefonlarının Hiç Bilmediğiniz 7 Yararlı Ve Gizli Özellik 03:39

Cep Telefonlarının Hiç Bilmediğiniz 7 Yararlı Ve Gizli Özellik

Modern cep telefonları birçok özelliğe sahip. Dünyanın bir diğer ucundaki insanlara ulaşmanı sağlıyorlar. Sadece birkaç saniye içerisinde arkadaşlarına mesaj atabiliyorsun. İnternette gezinebiliyorsun. Fakat, cep telefon..

Agnotoloji Nedir 02:41

Agnotoloji Nedir

Agnotoloji Nedir? Hatalı ya da yanıltıcı bilimsel veri yayınlayarak, bilgisizliği ve şüpheyi teşvik etmeyi inceleyen bir bilim. Kısaca, cehalet bilimi. İyisin he sana göre bile bilim var. Okuyon? E tamam işte, bu kad..

Cep Telefonların Hiç Bilmediğiniz 7 Yararlı Ve Gizli Özellik 03:40

Cep Telefonların Hiç Bilmediğiniz 7 Yararlı Ve Gizli Özellik

Bu Bilgiler Çok İşinize yarayacak... 1. Cep telefonunuzu bir dinleme cihazına dönüştürmek Sadece birkaç basit adımla, akıllı telefonunuzu en üst düzey bir dinleme cihazına veya bebek telsizine dönüştürebilirsiniz. Cihaz ..

Neden Survivor 02:57

Neden Survivor

Neden Survivor? E survivor'da bi’ yerde belgesel. Güzel kadınlar, yakışıklı adamlar, bi’ de araya komik tipler serpiştir tamam. Normal belgeselde aslan kaplan konuşamıyor, bizimkiler konuşuyor. Hatta sadece konuşuyolar...

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv ) 13:51

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv )

Pkk'nın Şehit Ettiği İlk Mehmetçiği Biliyor musunuz? Resmi olarak PKK, hayatımıza 15 Ağustos 1984 gecesi girdi. Eruh'ta patlayan silahlar, Süleyman Aydın isimli gencecik askerin canını aldı. Türkiye'nin terörle mücadele..

Zeytin Dalı Harekâtı'nda Yaralanan Asker Anlatıyor 02:48

Zeytin Dalı Harekâtı'nda Yaralanan Asker Anlatıyor

Zeytin Dalı Harekâtı sırasında Afrin'de yaralanan ve tedavileri devam eden askerler, yaşadıklarını BBC Türkçe'ye anlattı. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) 3 Şubat tarihli basın bildirisine göre, 20 Ocak'ta başlayan Zey..

Yerli Yazışma Programı Hazırladılar 02:33

Yerli Yazışma Programı Hazırladılar

Gaziantep'te faaliyet gösteren bir teknoloji firmasınca tamamen yerli imkanlarla hazırlanan yazışma programı sayesinde, kullanıcılara telefon ve bilgisayarlardan yazılı, sesli ve görüntülü iletişim kurma imkanı sağlanıyo..

Ispanaklı Üçgen Puf Börek Tarifi Hazır Yufkalı Muska Şeklinde Börek 04:53

Ispanaklı Üçgen Puf Börek Tarifi Hazır Yufkalı Muska Şeklinde Börek

Bu leziz ıspanaklı börek tarifini çok seveceksiniz. Üçgen şeklinde bu börekler fırından çıktıktan sonra puf puf olmuş oluyor. Hazır yufka ile yapılan ve tepsi böreklerine göre yapımı çok daha kolay olan bu iç olarak ıspa..

Tava Böreği Tarifi 03:46

Tava Böreği Tarifi

MALZEMELER 2 adet yufka, 2 su bardağı lor peyniri veya ufalanmış beyaz peynir, 1 avuç kıyılmış maydanoz, 3/4 su bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı süt. **************** Evinde fırın olmayanlar veya fırını güzel börek pişi..