#Reyhan karaca gücüm ona yetmiyor dinle

Kukuli  Tut Tut 04:24

Kukuli Tut Tut

TUT TUT TUT TUT TUT TUT TUT TUT TUT TUT TUT TUT TUT KAKAN GELDİ TUT TUT TUT ÇİŞİN GELDİ TUT TUT TUT SIK DİŞİNİ KUKULİ TUVALETİN YOLUNU TUT TUT TUT TUT TUT TUT TUT TUT TUT TUT TUT TUT TUT TUT TUT TUT DERİN DERİN NEF..

Sezen Aksun Sende Benim Hatalarımdan Birisin Nostalji 03:03

Sezen Aksun Sende Benim Hatalarımdan Birisin Nostalji

Kalınca sebepsiz bir başıma Hatıralar beynimde dans ediyor Günahlarım dizilip bir bir yarşıma Sanki birer birer intikam alıyor Yüreğimden zincire vurulmuşum Anılar her halkayı birbirine bağlıyor Ben duygularımın e..

Cüneyt Arkın  Ben Amerika'dayken 01:54

Cüneyt Arkın Ben Amerika'dayken

Fırtına Kemal (Cüneyt Arkın) yardımsever, iyi kalpli, güçlü bir gece kulübü ve kumarhane sahibidir. Amansız Tayyar (Turgut Özatay) kulübü ve kumarhaneyi Kemal'den almak ister. Kendisinden çiçek almadığı günü uğursuz sayd..

Yeni Çıktım; Bir Daha Girmek İstemem 01:30

Yeni Çıktım; Bir Daha Girmek İstemem

Vurgun başrollerinde Cüneyt Arkın ve Gönül Yazar'ın yer aldığı 1973 yapımı bir Türk filmidir. Yönetmenliğini Zeki Ökten'in yaptığı filmin yapımcısı Türker İnanoğlu'dur. Gönül (Gönül Yazar) ünlü ve çok zengin bir şarkıc..

Evine göktaşı düştü! 01:29

Evine göktaşı düştü!

İDDİASINA GÖRE BİR GECE YARISI EVİNİN ÇATISINA BİRİ TAŞ ATTI... DAHA DOĞRUSU O ÖYLE SANDI... AMA SABAH OLUNCA KENDİNCE GERÇEĞİ ANLADI... ONA GÖRE ÇATISINA DÜŞEN BİR GÖK TAŞIYDI....

''Kuyumcu kaçtı, altınlarımız yok!'' 02:05

''Kuyumcu kaçtı, altınlarımız yok!''

30 YILLIK KOMŞULARI KUYUMCUYDU... GÜVENDİLER... ELLERİNDE, AVUÇLARINDA NE KADAR ALTIN VARSA ONA EMANET ETTİLER... AMA NE OLDUYSA, KUYUMCU DA ALTINLARI DA BUHAR OLUP UÇTU... NEREDEYSE BİR SERVETLE ORTADAN KAYBOLAN KUYUMCU..

Kara Murat Deve Karşı 01:21

Kara Murat Deve Karşı

Genç hükümdar Fatih Sultan Mehmet, İstanbul'u aldıktan sonra durmamış, yeni hedeflere yönelmiş ve Osmanlı'nın sınırları her gün biraz daha genişlemiştir. Şimdi sıra Muşar Kalesi'ndedir. Dört Türk elçisi Muşar'ın hakimi Ş..

Cvija - Heroji 03:54

Cvija - Heroji

Şarkı Sözleri Şarkı Sözleri (Lyrics) [Verse 1] Nema više vremena ni godina Ni ljubavi k'o pre, ljubavi k'o pre, ljubavi k'o pre Mislim da je ju?e bio zadnji dan Kad imali smo sve, imali smo sve, imali smo sve [Pre-Chor..

Camide Namaz Kılan Cinler 02:17

Camide Namaz Kılan Cinler

Her zamanki gibi sabah namazı için erkenden uyanıp köyümüzün camisine gittim. Genelde bu saatlerde 4-5 kişi olurduk ancak camiye girdiğimde kalabalık bir cemaatin namaza başladığını gördüm. Çok şaşırmıştım. belki bir düğ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.483 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İmza Töreni Sonrası Mesut Özil 00:15

İmza Töreni Sonrası Mesut Özil

Fenerbahçe'de bir rüya gerçekleşti ve Mesut Özil artık Sarı Lacivertli forma için ter dökecek. Mesut'a başarılar diliyoruz ve ona çok benzeyen birini paylaşıyoruz.....

  • PengoTV tarafından
  • 43 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İyilik yaptı kötülük buldu! 02:58

İyilik yaptı kötülük buldu!

YUFKA YÜREKLİ KADIN TEYZE 83 YAŞINDA. BİR KENARDA YILLARDIR BİRİKTİRDİĞİ ÜÇ BEŞ KURUŞ PARASI VARDI. YAĞMURLU BİR GÜNDE ISLANMASINLAR DİYE EVİNE ALDIĞI KADINLAR ONA UNUTAMAYACAĞI BİR KÖTÜLÜK YAPTI...

Karadul Mezarlığındaki Ölülerin Korku Dolu Hikayeleri ! 10:12

Karadul Mezarlığındaki Ölülerin Korku Dolu Hikayeleri !

Şu an aydının merkezden kilometrecelerce uzakta ormanın ortasında kalan karadul mezarlığındayım. bu mezarlık Şehrin çok uzağında kalıyor ama yanıbaşından geçen toprak bir yol var yakındaki köylerle bağlantısını sağlayan ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.233 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ormandan Gelen Kafir Cinler 01:58

Ormandan Gelen Kafir Cinler

Soğuk bir kış gecesi köyümüzdeki evde uyurken kapımız çaldı. Kimse o saatlerde acil bir hasta olmadığı sürece birbirinin kapısını çalmazdı korkarak kapıyı açtım. Kapıda hiç tanımadığım yaşlı bir adam vardı. Bu s havada ş..

  • ZULMA tarafından
  • 1.046 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Telefon faturası 10 kat fazla geldi! 01:29

Telefon faturası 10 kat fazla geldi!

ANNESİ HAYATINI KAYBETTİ... OĞLU DA ONA AİT TELEFON HATTINI KAPATTIRMAK İSTEDİ. AMA İDDİAYA GÖRE FİRMA ÖLEN ANNESİNE CAYMA BEDELİ KESMİŞTİ...

'İmitasyon' soygunu! 01:43

'İmitasyon' soygunu!

MÜŞTERİ GİBİ GİTTİĞİ KUYUMCUYU SOYDU.. VİTRİNDEKİ ALTINLARI BİR TORBAYA DOLDURTTU, KAÇARAK GİTTİ... TABİİ TEDBİRLİ KUYUMCUNUN ONA GERÇEK ALTINLARI DEĞİL DE İMİTASYON ALTINLARI VERDİĞİNİ TAHMİN EDEMEZDİ.....

Boney M Daddy Cool 03:28

Boney M Daddy Cool

She is crazy like a fool O bir aptal gibi çılgın VVhat about it Daddy cool Bununla ne alakası var havalı baba? She is crazy like a fool. What about it Daddy cool? O bir aptal gibi çılgın.Bununla ne alakası var haval..

İnci Çayırlı Kıskanıyorum 03:45

İnci Çayırlı Kıskanıyorum

Sen gideli derdimle yapa yalnız yaşıyorum Nerdesin kimlesin diye kıskanıyorum [nakarat] Kara kara gözler ona buna bakıyormu O incecik beli şimdi başka biri sarıyormu Pırıl pırıl pırıl saçlar yine dalgalanıyormu Yumuk yu..

Rafadan Tayfa 12.Bölüm İzle 13:14

Rafadan Tayfa 12.Bölüm İzle

Hale ve Sevim mahallede ikram etmek için limonata yapıp tattırmak için birilerini beklemektedirler. Bu esnada Akın yanlarına gelir. Ona bir bardak limonata ikram edip nasıl olduğunu sorarlar. Akın limonataya tam not veri..

İdlib'de Katliam Var  Türkiye Talimatı Verdi 05:01

İdlib'de Katliam Var Türkiye Talimatı Verdi

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Esad'ın İdlib'de gerçekleştirdiği katliama dair son gelişmeleri A Haber canlı yayınında değerlendirdi. Kaynak, Suriye, İnsanlık dışı bir olayla karşı karşıya kaldı. İdlib'de yaşayan ins..

''Ya çocuklarıma da yaparsa-'' 01:42

''Ya çocuklarıma da yaparsa-''

İZMİR'DE YAŞAYAN 2 ÇOCUK ANNESİ KADIN, SOKAK ORTASINDA BIÇAKLANARAK HAYATTAN KOPARTILDI. ÜSTELİK ONA BUNU YAPAN, ŞİKAYET ETTİĞİ İŞ ARKADAŞIYDI. TALİHSİZ KADININ ACILI EŞİ VE KIZI, SHOW HABER WHATSAPP İHBAR HATTI'NA GÖNDE..

Köpeği kurtarmak için kendini yola attı 02:10

Köpeği kurtarmak için kendini yola attı

ARKAMDA GÖRDÜĞÜNÜZ BU GÜZEL GÖZLÜ ÇOCUĞUN ADI KERİM. OYUN OYNADIĞI KÖPEĞİ KURTARMAK İÇİN KENDİNİ YOLA ATTI. HIZLA GELEN BİR ARAÇ ONA ÇARPTI VE DÜNDEN BERİ DE YAŞAM SAVAŞI VERİYOR...AİLESİ, SEVENLERİ DAYAN KERİM DİYE DUA ..

Bozulan Sokak Lambasının Tadını Çıkaran Genç 00:19

Bozulan Sokak Lambasının Tadını Çıkaran Genç

Sokak lambasının bozulmasını fırsata çevirip ona dansı ile eşlik eden genci izliyoruz. Ortaya eğlenceli anlar çıkmış...

  • PengoTV tarafından
  • 61 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Temaslı aşçı pavyon mutfağında yakalandı! 02:01

Temaslı aşçı pavyon mutfağında yakalandı!

KARANTİNADA OLMASI GEREKEN BİR AŞÇI, EĞLENCE MEKANININ MUTFAĞINDA YAKALANDI... ONA DA, MÜŞTERİLERE DE CEZA KESİLDİ.....

Bülent Ersoy'dan Burç Analizi 00:23

Bülent Ersoy'dan Burç Analizi

Bülent Ersoy ünlü bir sahne sanatçısıdır. Yaşamı, yardımcısı Zehra (Neriman Köksal) ve menajeri Ekrem (Efgan Efekan) ile geçer. Ona sürekli iş ayarlayan Ekrem, Bülent'i bir para makinesi gibi görmektedir. Üniversite öğre..

Dünyanın en Pahalı Küpeler Görücüye Çıktı 00:47

Dünyanın en Pahalı Küpeler Görücüye Çıktı

Dünyanın satışa sunulan en pahalı küpeleri Londra’da görücüye çıkarıldı. Toplam değerleri 50 ila 70 milyon Dolar arasında olması beklenen Apollo Mavisi ve Artemis Pembesi olarak adlandırılan elmas küpeler 16 mayısta Cen..

Beni Hala Seviyor Musun Filiz Akın & Kartal Tibet 01:05

Beni Hala Seviyor Musun Filiz Akın & Kartal Tibet

Aydın Hayrullah Bey'in tek oğludur. Bu yüzden onu çok sevmekte ve ilgilenmektedir. Aydın bazı günlerde barlara takılır ve bir gün barda bir kızla tanışır. Tanıştığı kız kadın oyuncu Feri Cansel'dir. Cilveli Kız filminde ..

Sen Kaşarlanmış Bir Sokak Sürtüğüymüşsün 02:11

Sen Kaşarlanmış Bir Sokak Sürtüğüymüşsün

Aydın Hayrullah Bey'in tek oğludur. Bu yüzden onu çok sevmekte ve ilgilenmektedir. Aydın bazı günlerde barlara takılır ve bir gün barda bir kızla tanışır. Tanıştığı kız kadın oyuncu Feri Cansel'dir. Cilveli Kız filminde ..

Dede ile torun arasında -ev dağıtma- kavgası 02:04

Dede ile torun arasında -ev dağıtma- kavgası

GÜLÜMSER AKYOL'UN 30 YIL ÖNCE BİR OĞLU OLDU. ONA ÇOK SEVDİĞİ KAYINPEDERİNİN ADINI VERDİ. İDDİAYA GÖRE O TORUN ADINI TAŞIDIĞI DEDESİNİ HAYATTAN KOPARDI. BİRİ KARA TOPRAĞA, DİĞERİ DE CEZAEVİNE GİRDİ...

Kısıtlamayı delen gence baba zılgıtı! 01:25

Kısıtlamayı delen gence baba zılgıtı!

KISITLAMAYI DELEN GENÇ, POLİSLE KOVALAMACANIN SONUNDA YAKALANDI... BABASI GELİNCE ONA DESTEK OLACAK SANDI AMA, UMDUĞUNU BULAMADI..AYNI ANDA HEM AZAR HEM DE CEZA YEDİ.....

''Hızlı Gonzales'' kiraz ağacında yakalandı! 01:19

''Hızlı Gonzales'' kiraz ağacında yakalandı!

19 YAŞINDAYDI... HIRSIZLIK SUÇUNDAN 35 SABIKASI, 21 YIL DA KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI VARDI. EKİPLER ONA HIZLI GONZALES LAKABINI TAKMIŞTI. HER YERDE ARANAN GONZALES KİRAZ AĞACINDA YAKALANDI...