#Reyhan karaca yüz yıldır yalnızım dinle

Cep Telefonlarının Hiç Bilmediğiniz 7 Yararlı Ve Gizli Özellik 03:39

Cep Telefonlarının Hiç Bilmediğiniz 7 Yararlı Ve Gizli Özellik

Modern cep telefonları birçok özelliğe sahip. Dünyanın bir diğer ucundaki insanlara ulaşmanı sağlıyorlar. Sadece birkaç saniye içerisinde arkadaşlarına mesaj atabiliyorsun. İnternette gezinebiliyorsun. Fakat, cep telefon..

Apple Iphone 8 Tanıttı 01:27

Apple Iphone 8 Tanıttı

Apple, yeni iPhone 8, iPhone 8 Plus ve iPhone X modellerini uzun süren bir bekleyişin ardından nihayet tanıttı.Apple’ın yeni merkez üssü Apple Park’ta bulunan Steve Jobs Tiyatro Salonu’nunda düzenlenilen tanıtım etkinliğ..

Cep Telefonların Hiç Bilmediğiniz 7 Yararlı Ve Gizli Özellik 03:40

Cep Telefonların Hiç Bilmediğiniz 7 Yararlı Ve Gizli Özellik

Bu Bilgiler Çok İşinize yarayacak... 1. Cep telefonunuzu bir dinleme cihazına dönüştürmek Sadece birkaç basit adımla, akıllı telefonunuzu en üst düzey bir dinleme cihazına veya bebek telsizine dönüştürebilirsiniz. Cihaz ..

Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan - Zindandan Mehmed' e Mektup 06:22

Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan - Zindandan Mehmed' e Mektup

Zindan iki hece Mehmedim lafta! Baba katiliyle baban bir safta! Bir de geri adam boynunda yafta... Halimi düşünüp yanma Mehmed im! Kavuşmak mı? ... Belki... Daha ölmedim! Avlu... Bir uzun yol... Tuğla döşeli, Kırmı..

Kanül İle Modelis Uygulaması 06:24

Kanül İle Modelis Uygulaması

Modelis dolgunun yüz rejuvenasyonunda kanül yardımıyla uygulanması / Op. Dr. Oygar Aytekin Modelis hyaluronik asit içeren dolgu ürünleri içinde en yüksek konsantrasyona (26 mg/ml) ve en yüksek çapraz bağ oranına sahip o..

  • NABIZ tarafından
  • 811 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cup Cup Kaplumbağa - Okul Öncesi Anaokulu Çocuk Ve Bebek Şarkıları 02:07

Cup Cup Kaplumbağa - Okul Öncesi Anaokulu Çocuk Ve Bebek Şarkıları

Şarkının Sözleri: Küçük tatlı kaplumbağa Nereye gidersin sen Minicik ayakların ve Sırtında evin ile Benim güzel kaplumbağam Haydi atla denize Minik tatlı kaplumbağa Haydi yüz cup cup diye Minik tatlı kaplumbağa K..

  • ÇocukTV tarafından
  • 366 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Fatih Bulut - 15 Kişiye Saldırdım 03:42

Fatih Bulut - 15 Kişiye Saldırdım

Fatih Bulut'un, Dark'n Dark Music etiketiyle yayınlanan 15 Kişiye Saldırdım isimli tekli çalışması, video klibiyle SİZLERLE. Söz & Müzik: Derviş Düzenleme: Hüseyin Çeliker Yönetmen: Efe Cansoy 15 Kişiye Saldırdım ..

Salgın Döneminde Eğitimin Yeni Yol Haritası 02:39

Salgın Döneminde Eğitimin Yeni Yol Haritası

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yüz yüze eğitime geçildiğinden bu yana okullarda can sıkıcı bir durumla karşılaşmadıklarını söyledi. Her okulda Kovid-19 ekiplerinin olduğunu vurgulayan Selçuk, nihai hedefin tamamen yüz ..

  • GÜL tarafından
  • 26 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sakarya Üniversitesi yıkanabilir ve filtreli maske üretti 04:33

Sakarya Üniversitesi yıkanabilir ve filtreli maske üretti

Sakarya Üniversitesi’nce geliştirilen yerli, yıkanabilir ve değiştirilebilen filtreli maskenin üretimine başlandı. Yıkandığında dahi yüzde 95'in üzerinde filtre özelliği bulunan maske, önümüzdeki günlerde 35 TL’den satış..

Dilan Polat - Enercii 02:50

Dilan Polat - Enercii

Eğlendiriyor beni dedikodularınız Yüzüme gülüp ardımdan konuşmalarınız Ne gözünüz tutar ne de beddualarınız Çekemeyenler parti kursa kazanırsınız Görüyorum her köşe başında taklitimi Utanmadan bir de soruyor benziyoruz ..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 49 görüntüleme
  • 10 ay önce
Soner Sarıkabadayı & Ozan Çolakoğlu - Unuttun Mu Beni_ (Official Video) 04:00

Soner Sarıkabadayı & Ozan Çolakoğlu - Unuttun Mu Beni_ (Official Video

Herhalde yalnızım yine uzunca bir süre, Bu halimi sevdiğim söylenemez. Hasret ağır ağır gider alınmaz kötü söze, Sanki sağır olmuş kimseyi dinleyemez. Tutulacak sözüm de yok benim, Unutulacaklar kapıya dayandı. Senin bi..

Onur Koç - Kafam Hafif Dumanlı 04:20

Onur Koç - Kafam Hafif Dumanlı

yine her akşam gibi bu akşamda yalnızım masamda tek başıma durmadan içiyorum bir tek düşüncem sensin seni düşünüyorum hep seni arıyorum bir tek düşüncem sensin seni düşünüyorum hep seni arıyorum şuan yanımda..

Utku Emen - Uyandım Cennetten 04:33

Utku Emen - Uyandım Cennetten

Daha dün yanı başımdaydın Ne zaman bitti bu aşk Sanırım ben rüyadaydım Bir şans daha verseydin o kollarında ölseydim Belki hiç gitmezdin son sözlerim dinleseydim Uyandım cennetten cehennemlere Sorgusuz sualsiz yalnı..

Ebru Gündeş  Demir Attım Yalnızlığa 1993 04:58

Ebru Gündeş Demir Attım Yalnızlığa 1993

Sessiz bir köşede, her şeyden uzak; Meçhul yarınlara terk edilmisim Dostluklar yalanmış, sevgiler tuzakmış Tuzak Hayret yanılmışım, yalnızım simdi Oysa mutluluğu hayal etmiştim Gidenler unutmuş, aşkları yalanmış Y..

Zirveye Ulaşanlar 43.Bölüm 50:26

Zirveye Ulaşanlar 43.Bölüm

Sunuculuğunu Ümit Utku'nun yaptığı programın 43. bölümünde; Aytuğ Akkor, Özcan Kökner, Hikmet Koyuncuoğlu ve Mehmet Çakmak konuk olarak yer almaktadır. Programda ayrıca Muazzez Abacı'nın seslendirdiği Çok Yalnızım şark..

Güllü  Çıldıracağım 05:02

Güllü Çıldıracağım

Bölünür günler acı renklere Ayrılık öyle zor alışamadım.. Mutsuzum yalnızım nerdesin nerde.. Geri dön ne olur çıldıracagım. Yoksun gül kurusu akşamlarımda Yoksun sen muhtacken yoksun yanımda.. Sıgındım çaresiz hat..

Yıldız Tilbe  Bir Tek Düşüncem Sensin 05:39

Yıldız Tilbe Bir Tek Düşüncem Sensin

Yine her akşam gibi bu akşam da yalnızım Masamda tek başıma durmadan içiyorum Bir tek düşüncem sensin seni düşünüyorum Hep seni arıyorum Şu an yanımda olsan sana neler söylerdim Kafam hafif dumanlı her derdimi döke..

Demet Özdemir'den Flaş 14 Şubat Açıklaması 01:38

Demet Özdemir'den Flaş 14 Şubat Açıklaması

Demet Özdemir'den Flaş 14 Şubat Açıklaması -Yalnızım..

  • BETA tarafından
  • 882 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Soner Sarıkabadayı - Unuttun Mu Beni- _ Akustik (Official Video) 04:03

Soner Sarıkabadayı - Unuttun Mu Beni- _ Akustik (Official Video)

Şarkı Sözleri: Herhalde yalnızım yine uzunca bir süre, Bu halimi sevdiğim söylenemez. Hasret ağır ağır gider alınmaz kötü söze, Sanki sağır olmuş kimseyi dinleyemez. Tutulacak sözüm de yok benim, Unutulacaklar kapıya d..

Leyla Alaton: Kadınlar Kaderlerine Teslim Olmamalı 10:13

Leyla Alaton: Kadınlar Kaderlerine Teslim Olmamalı

Leyla Alaton, kadına yönelik şiddete karşı duruşu ve kadın haklarına ilişkin çalışmalarıyla bilinen bir iş kadını. YouTube sayfasında ve katıldığı konferanslarda, konuşmalarda kadın haklarıyla ilgili farkındalık yaratıl..

Onur Bayraktar - Bu Benim Öyküm 02:36

Onur Bayraktar - Bu Benim Öyküm

▶️Söz & Müzik : Tuğçe Kandemir ▶️Altyapı : DJ Sözer Sepetçi ▶️ https://goo.gl/onvV9t ▶️Düzenleme Editör : Yusuf Ekşioğlu ▶️ https://goo.gl/oPdDAH _ ???? SOSYAL MEDYA HESAPLARIM ???? ►Instagram : https://goo.gl/Djkeu5 ►..

Haluk Levent - Elfida 05:30

Haluk Levent - Elfida

Haluk Levent - Elfida Yüzün geçmişten kalan Aşka tarif yazdıran Bir alaturka hüzün Yüzüm kıyıma vuran Anne karnı huzuru Çocukluğumun sesi Senden bana şimdi zamanı sızdıran Şımartılmamış aşkın Sessizliğe yakın Kimbilir ..

  • PengoTV tarafından
  • 5.267 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İMERA - Vazgeçtim ( 2016 ) 04:28

İMERA - Vazgeçtim ( 2016 )

Söz: Tuncay TAŞKIN Müzik: Hüseyin ULUSAN Aranje: İmera Stüdyo: İmera Sanat Mix & Master: Yaşar ERDOĞAN Görüntü & Montaj: Fatih REYHAN..

Yavrum Sana Vurmak İstemezdim 01:14

Yavrum Sana Vurmak İstemezdim

Hamile haliyle sevgilisi Kenan (Kerem Yılmazer) tarafından terk edilen Reyhan (Gülşen Bubikoğlu) doğum sonrası bir mektupla cami avlusuna bıraktığı kızının ardından intihara kalkışır. Onu bulup son anda hastaneye yetişti..

Adı Efsane 23. Bölüm 2.Fragman 00:44

Adı Efsane 23. Bölüm 2.Fragman

Hakan ve Naz arasında neler oluyor? Sinan'ın yıllar sonra mahalleye taşınması Reyhan ve kızı Naz'ı nasıl etkileyecek?..

Adı Efsane 25. Bölüm Fragmanı 01:04

Adı Efsane 25. Bölüm Fragmanı

Adı Efsane 25. Bölüm Fragmanı Yayında! Hakan'dan Naz'a ilk öpücük geliyor! Reyhan'ın bu ilişkiye tavrı sert oluyor!..

Adı Efsane 28. Bölüm Fragmanı 00:49

Adı Efsane 28. Bölüm Fragmanı

Adı Efsane 28. Bölüm Fragmanı yayında! Reyhan, Sinan'a gerçekleri söylüyor! Naz, babasının kim olduğunu öğrenecek mi?..

Firinda Köfteli Patlican Sarmasi Tarifi 04:01

Firinda Köfteli Patlican Sarmasi Tarifi

Malzemeler: Arzunuza göre hazirladiginiz Köfte Veya benim köfte tarifime bakabilirsiniz 3 patlican 250 gram domates püresi veya taze domates 1 dis sarimsak yarim yemek kasigi tuz 1 yemek kasigi seker siviyag taze reyhan..

Icliköfte Tarifi 16:35

Icliköfte Tarifi

Malzemeler Dıs malzemesi 1 kilo ince koftelik bulgur Yaklasik 10 tane orta boy haslanmis patates 1 bucuk yemek kasigi aci biber salcasi Arzuya göre bir tatli kasigi reyhan 1 tatli kasigi kimyon Yeteri kadar tuz 1 b..

  • Kadınca tarafından
  • 734 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Vezir Parmağında Yasemin Yalçın'a Kına Gecesi 01:38

Vezir Parmağında Yasemin Yalçın'a Kına Gecesi

Duayen oyuncu Yasemin Yalçın, yönetmen Mahsun Kırmızıgül’ün 25 Ocak’ta vizyona girecek olan yeni filmi ‘Vezir Parmağında yine oyunculuğuyla uzun süre konuşulacak. Boyut Film/ Murat Tokat yapımcılığında vizyona girecek ol..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 8 yıl önce