#Reyhan karaca yüz yıldır yalnızım dinle

Serkan Aydın Kalandar 02:50

Serkan Aydın Kalandar

Söz Müzik: Yusuf Cemal KeskinnKalandar, Trabzon ve çevresinde miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen yılın ilk gününü yerel takvimde yılın ilk ayı olan Ocak ayını tanımlamak için kullanılan terim olarak bilinir. nnTra..

  • Müzikneti tarafından
  • 962 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İnsanlığı Birçok Şeytani Fikirle Tanıştıran 9 Bilimsel Teori 10:55

İnsanlığı Birçok Şeytani Fikirle Tanıştıran 9 Bilimsel Teori

İnsanlık tarihinde, hataların ve yanlış seçilen yöntemlerin milyonlarca insan için feci sonuçlar doğurduğu birçok korkunç örnek vardır. Zaman içinde insanların bazen ne büyük yanılgılar içine düşmüş olduğunu kanıtlayan 1..

  • JET TV tarafından
  • 937 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Prof. Dr. Engin Arık'tan Toryum gerçekleri 10:09

Prof. Dr. Engin Arık'tan Toryum gerçekleri

Prof. Dr. Arık, 21. yüzyılın madeni olarak gösterilen toryum ile ilgili önemli araştırmalar yapıyordu. Arık’a göre, sadece Isparta’daki toryum rezervi Türkiye’nin yüz yıllık enerjisi ihtiyacını karşılayabilecek kapasitey..

Lâ ilâhe illallahül Melikül Hakkul Mübin   100 DEFA 11:24

Lâ ilâhe illallahül Melikül Hakkul Mübin 100 DEFA

Lâ ilâhe illallahül Melikül Hakkul Mübin Ne demek anlamı türkçe açıklaması fazileti okunuşu nLa ilahe illallahül melikül hakkul mübin arapçasınnلآ ايلاهه ايللاللاهول مليكول حاككول موبينnnManası: (Melik (herşeyin sahib..

  • JENCİ tarafından
  • 1.175 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 22.Bölüm 2:18:00

Söz | 22.Bölüm

Türkiye'nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi, 'SÖZ' 2. Sezon 22'inci bölümü ile 'Star TV' ekranlarında!nnTürkiye'de ilk defa Genel Kurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı iş birliği ile gerçekleştirilen 'SÖZ',..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 86 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 42.Bölüm 2:15:24

Söz | 42.Bölüm

Söz’ün 42. Bölümünde;nYavuz, zor durumda!nKonvoya yapılan hain saldırı Erdem’in (Nihat Altınkaya) ve kahraman Mehmetçiğimizin gayretiyle savuşturulur. Çatışma sırasında yaralanan Derman (Timur Acar) kaçmayı başarır anca..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 90 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 54.Bölüm 2:18:39

Söz | 54.Bölüm

Yavuz’un (Tolga Sarıtaş) elinden kurtulan Dragan (Sarp Akkaya), İvan’ın yarattığı programla güvenlik sistemlerine sızmayı başarmış ve Milli Güvenlik Protokolü hakkında çok önemli bilgilere ulaşmıştır. Artık hedefine çok ..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 92 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 58.Bölüm 2:18:43

Söz | 58.Bölüm

Dragan’ın (Sarp Akkaya) verdiği virüsle ölümle burun buruna yaşayacak olan Yavuz (Tolga Sarıtaş), daha bu haberin etkisinden kurtulamadan Tim’e kurulan tuzağı yok etmek için harekete geçmek zorunda kalır.n nYavuz bu tuza..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 84 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Oğuzhan Koç - Bulutlara Esir Olduk (Akustik) 05:34

Oğuzhan Koç - Bulutlara Esir Olduk (Akustik)

Bulutlara Esir Olduk; Yine yaz bitti Biz göremeden güneşi Bulutlara esir olduk Kararıp gitti yıllarım bilemeden Neşeyi büyük sandıklara koyduk Gelen olmadı yerine Kimse sormadı yüreğinde bu koca boşluk niye İnen olmadı..

Descendants Of The Sun 1.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 59:15

Descendants Of The Sun 1.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Descendants Of The Sun 1.Bölüm Özeti Birleşmiş Milletlerin barış askeri gücünde görev yapan Yüzbaşı Yoo Shi-Jin (Song Joong-Ki) ile doktor Kang Mo-Yeon (Song Hye-Kyo) arasındaki aşk hikayesini anlatmaktadır. Yoo Shi-Ji..

Descendants Of The Sun 2.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle_2 35:45

Descendants Of The Sun 2.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle_2

Descendants Of The Sun 2.Bölüm Özeti Birleşmiş Milletlerin barış askeri gücünde görev yapan Yüzbaşı Yoo Shi-Jin (Song Joong-Ki) ile doktor Kang Mo-Yeon (Song Hye-Kyo) arasındaki aşk hikayesini anlatmaktadır. Yoo Shi-Ji..

Descendants Of The Sun 3.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 59:39

Descendants Of The Sun 3.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Descendants Of The Sun 3.Bölüm Özeti Birleşmiş Milletlerin barış askeri gücünde görev yapan Yüzbaşı Yoo Shi-Jin (Song Joong-Ki) ile doktor Kang Mo-Yeon (Song Hye-Kyo) arasındaki aşk hikayesini anlatmaktadır. Yoo Shi-Ji..

Descendants Of The Sun 4.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 59:48

Descendants Of The Sun 4.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Descendants Of The Sun 4.Bölüm Özeti Birleşmiş Milletlerin barış askeri gücünde görev yapan Yüzbaşı Yoo Shi-Jin (Song Joong-Ki) ile doktor Kang Mo-Yeon (Song Hye-Kyo) arasındaki aşk hikayesini anlatmaktadır. Yoo Shi-Ji..

Descendants Of The Sun 5.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 59:25

Descendants Of The Sun 5.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Descendants Of The Sun 5.Bölüm Özeti Birleşmiş Milletlerin barış askeri gücünde görev yapan Yüzbaşı Yoo Shi-Jin (Song Joong-Ki) ile doktor Kang Mo-Yeon (Song Hye-Kyo) arasındaki aşk hikayesini anlatmaktadır. Yoo Shi-Ji..

Descendants Of The Sun 6.Bölüm Türkçe Altyazılı izle 59:05

Descendants Of The Sun 6.Bölüm Türkçe Altyazılı izle

Descendants Of The Sun 6.Bölüm Özeti Birleşmiş Milletlerin barış askeri gücünde görev yapan Yüzbaşı Yoo Shi-Jin (Song Joong-Ki) ile doktor Kang Mo-Yeon (Song Hye-Kyo) arasındaki aşk hikayesini anlatmaktadır. Yoo Shi-Ji..

Descendants Of The Sun 7.Bölüm Türkçe Altyazılı izle 58:56

Descendants Of The Sun 7.Bölüm Türkçe Altyazılı izle

Descendants Of The Sun 7.Bölüm Özeti Birleşmiş Milletlerin barış askeri gücünde görev yapan Yüzbaşı Yoo Shi-Jin (Song Joong-Ki) ile doktor Kang Mo-Yeon (Song Hye-Kyo) arasındaki aşk hikayesini anlatmaktadır. Yoo Shi-Ji..

Descendants Of The Sun 8.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 1:00:01

Descendants Of The Sun 8.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Descendants Of The Sun 8.Bölüm Özeti Birleşmiş Milletlerin barış askeri gücünde görev yapan Yüzbaşı Yoo Shi-Jin (Song Joong-Ki) ile doktor Kang Mo-Yeon (Song Hye-Kyo) arasındaki aşk hikayesini anlatmaktadır. Yoo Shi-Ji..

Descendants Of The Sun 9.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 1:00:08

Descendants Of The Sun 9.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Descendants Of The Sun 9.Bölüm Özeti Birleşmiş Milletlerin barış askeri gücünde görev yapan Yüzbaşı Yoo Shi-Jin (Song Joong-Ki) ile doktor Kang Mo-Yeon (Song Hye-Kyo) arasındaki aşk hikayesini anlatmaktadır. Yoo Shi-Ji..

Descendants Of The Sun 10.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 59:17

Descendants Of The Sun 10.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Descendants Of The Sun 10.Bölüm Özeti Birleşmiş Milletlerin barış askeri gücünde görev yapan Yüzbaşı Yoo Shi-Jin (Song Joong-Ki) ile doktor Kang Mo-Yeon (Song Hye-Kyo) arasındaki aşk hikayesini anlatmaktadır. Yoo Shi-J..

Descendants Of The Sun 11.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 59:44

Descendants Of The Sun 11.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Descendants Of The Sun 11.Bölüm Özeti Birleşmiş Milletlerin barış askeri gücünde görev yapan Yüzbaşı Yoo Shi-Jin (Song Joong-Ki) ile doktor Kang Mo-Yeon (Song Hye-Kyo) arasındaki aşk hikayesini anlatmaktadır. Yoo Shi-J..

Descendants Of The Sun 12.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 58:23

Descendants Of The Sun 12.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Descendants Of The Sun 12.Bölüm Özeti Birleşmiş Milletlerin barış askeri gücünde görev yapan Yüzbaşı Yoo Shi-Jin (Song Joong-Ki) ile doktor Kang Mo-Yeon (Song Hye-Kyo) arasındaki aşk hikayesini anlatmaktadır. Yoo Shi-J..

Descendants Of The Sun 13.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 59:09

Descendants Of The Sun 13.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Descendants Of The Sun 13.Bölüm Özeti Birleşmiş Milletlerin barış askeri gücünde görev yapan Yüzbaşı Yoo Shi-Jin (Song Joong-Ki) ile doktor Kang Mo-Yeon (Song Hye-Kyo) arasındaki aşk hikayesini anlatmaktadır. Yoo Shi-J..

Descendants Of The Sun 14.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 57:34

Descendants Of The Sun 14.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Descendants Of The Sun 14.Bölüm Özeti Birleşmiş Milletlerin barış askeri gücünde görev yapan Yüzbaşı Yoo Shi-Jin (Song Joong-Ki) ile doktor Kang Mo-Yeon (Song Hye-Kyo) arasındaki aşk hikayesini anlatmaktadır. Yoo Shi-J..

Descendants Of The Sun 15.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 59:54

Descendants Of The Sun 15.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Descendants Of The Sun 15.Bölüm Özeti Birleşmiş Milletlerin barış askeri gücünde görev yapan Yüzbaşı Yoo Shi-Jin (Song Joong-Ki) ile doktor Kang Mo-Yeon (Song Hye-Kyo) arasındaki aşk hikayesini anlatmaktadır. Yoo Shi-J..

Descendants Of The Sun 16.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 59:11

Descendants Of The Sun 16.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Descendants Of The Sun 16.Bölüm Özeti Birleşmiş Milletlerin barış askeri gücünde görev yapan Yüzbaşı Yoo Shi-Jin (Song Joong-Ki) ile doktor Kang Mo-Yeon (Song Hye-Kyo) arasındaki aşk hikayesini anlatmaktadır. Yoo Shi-J..

Orta ve güney Meksika'da güçlü deprem 7.4  bir ölü 01:21

Orta ve güney Meksika'da güçlü deprem 7.4 bir ölü

Meksika'nın güneyindeki Huatulco spa yakınındaki bir merkez üssü ile güçlü bir deprem, binlerce kişinin sokaklara çıktığı Meksika başkentinde binalar salladı. Cumhurbaşkanı Andrés Manuel López Obrador, Huatulco'da bir bi..

Fahrettin Altun, Erdoğan'ın Macron ile ilgili yaptığı konuşmayı paylaştı 01:32

Fahrettin Altun, Erdoğan'ın Macron ile ilgili yaptığı konuşmayı paylaş

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın daha önce Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile ilgili yaptığı konuşmanın videosunu, 'Ne demişti Sayın Cumhurbaşkanımız' ..

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çift Antikorlu Kovid-19 Tanı Kiti Geliştirdi 05:08

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çift Antikorlu Kovid-19 Tanı Kiti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ)’nde, yeni tip korona virüs (Kovid-19) tespit eden bir kit geliştirildi. Yaklaşık 8 dakika gibi kısa sürede ve neredeyse yüzde yüze yakın bir sonuç veren kitin yakın zamanda seri..

Pandemi Dijital Yaşamı Hızlandırdı 06:33

Pandemi Dijital Yaşamı Hızlandırdı

Korona virüs (Covid-19) pandemisi döneminde yazılım şirketleri, dijital yaşamın hızlandığı bu süreçte markaların taleplerini karşılayabilmek için yeni uygulamalar geliştiriyor. Çin’in Hubey eyaletine bağlı Wuhan kentinde..

Yıllardır Temiz Suya Hasretler 05:18

Yıllardır Temiz Suya Hasretler

Trabzon’un Ortahisar İlçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi sakinleri yıllardır temiz su içemediklerinden yakınarak sorunun bir an önce çözülmesini için yetkililerden yardım istedi. Mahallelerine yakın olan yerlerde muslukla..