#Rezil olmak

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

Tarih Öğretmeni Fidel Castro Sorusunu Bilemedi 00:58

Tarih Öğretmeni Fidel Castro Sorusunu Bilemedi

ATV'de yayınlanan Selçuk Yöntem'in sunduğu Kim Milyoner Olmak İster programının son yayınlanan bölümünde tarih öğretmeni kadın Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden ve 1976'dan 2008'e kadar devlet başkanı olan Latin Amer..

  • PengoTV tarafından
  • 1.215 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Antepten Arvat Alacaksan 01:32

Antepten Arvat Alacaksan

Mutlu olmak istiyosanız Antepten arvad alacaksınız.:))..

  • Candy tarafından
  • 1.650 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız 06:23

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak'ın göz göre göre mezhep temelli iç savaşa gitmesine kayıtsız kalmayacaklarını belirterek, Urfa, Diyarbakır, Mardin, Şırnak, An..

Bülent Ersoy'un Geyik Filtresi Yerine Tavşan Filtresi İstemesi 00:10

Bülent Ersoy'un Geyik Filtresi Yerine Tavşan Filtresi İstemesi

Snapchat uygulamasıyla çekilen Bülent Ersoy'un bu videosu sosyal medyada kahkaha fırtınası estirdi. Magazin muhabiri Seyhan Erdağ, snapchat uygulamasıyla çekilen Bülent Ersoy'un videosunu Instagram'da yayınladı. Bülent E..

  • PITIRCIK tarafından
  • 941 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur 03:46

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur

TBMM Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'na gönderdiği yazılı yanıtta önemli açıklamalarda bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beni FETÖ'cü ilan etmeye çalıştıkları mezkur video kaydı montajdır. Bana m..

Maksimum Yag Yakma Egzersizleri 08:12

Maksimum Yag Yakma Egzersizleri

Hem yağ yakıcı hem kas yapıcı bir antrenman bu. Onu haftada 3 günde iki set olarak yaparsanız çok harika sonuç alacaksınız! videolarımızdan haberdar olmak için kanalımıza abone olmayı unutmayalım.Şimdiden iyi ve keyifli ..

  • Kadınca tarafından
  • 928 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bingöl’de Çatışma 1 Şehit, 17 Yaralı 00:50

Bingöl’de Çatışma 1 Şehit, 17 Yaralı

Bingöl’de Çatışma 1 Şehit, 17 Yaralı Bingöl’ün Genç ilçesinde teröristlerce düzenlenen saldırıya güvenlik güçlerinin anında karşılık vermesinin ardından çatışma çıktı. Saldırıda 1 polis memuru şehit oldu; 5'i güvenlik ..

Vali Açıkladı- Vekilin Aracında Kck’lı Yakalandı 02:50

Vali Açıkladı- Vekilin Aracında Kck’lı Yakalandı

Vali Açıkladı- Vekilin Aracında Kck’lı Yakalandı Muş Valisi Seddar Yavuz, 2’si köy muhtarı 3 kişinin terör örgütü PKK’ya yardım ve yataklık yaptıkları gerekçesiyle tutuklandığını ve Muş milletvekilinin aracında da KCK’n..

Şanlıurfa’dan Sınıra Askeri Sevkıyat 02:33

Şanlıurfa’dan Sınıra Askeri Sevkıyat

Şanlıurfa’dan Sınıra Askeri Sevkıyat Şanlıurfa’dan Suriye sınırına askeri sevkıyat yapıldı. Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa 20. Zırhlı Tugay Komutanlığından çıkan askeri araçlar Suriye sınırına sevk edildi. Sabah saat..

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun 03:46

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhtarlar toplantısında bir gaziyi oyalayan kaymakama sert tepki göstererek Ey kaymakam sen kendini ne sanıyorsun? Haddini bileceksin. Haddini bilmediğin zaman da sana haddini bildirirler. Bunu da..

7 Günde Göbek Eritme Egzersizleri 04:28

7 Günde Göbek Eritme Egzersizleri

7 günde pürüzsüz karın sahibi olmak için en önemli şart düzenli egzersiz yapmaktır. ... 1. günde göbek eritme için hangi egzersizleri yapalım? , Karın eritmek için yapılabilecek egzersiz türlerini bireysel egzersiz eğitm..

  • Kadınca tarafından
  • 825 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Süresi Kısa & Etkisi Fazla Karın Kası Egzersizi! 09:56

Süresi Kısa & Etkisi Fazla Karın Kası Egzersizi!

Dümdüz karın kaslarına sahip olmak isteyenler 10 dakikalık bu egzersizleri tam 21 gün yaparak daha sıkı bir karın elde edebilirler.Bu egzersizler nasıl yapılır videomuzda izleyebilirsiniz.Daha fazlası için kaalımız KADIN..

  • Kadınca tarafından
  • 676 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap 07:07

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap

Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Almanya Başbakanı Merkel’in Türkiye ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamasını işaret ederek, “Muhalefet endişelenmesin. Sayın Merkel’in seçimi var, benim o..

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis 05:36

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'nda süre 7 Ekim'de doldu, ceza süreci başladı. Kişisel veriyi izinsiz paylaşan şirket yöneticisine 4.5 yıla kadar ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi 02:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yeni güvenlik anlayışı Türkiye’nin Suriye ve Irak’ta niçin bulunduğunun, daha etkin şekilde yer almak istediğinin en açık ifadesidir. Artık ..

3 Farklı Tarz Erkek Saç Şekli 02:45

3 Farklı Tarz Erkek Saç Şekli

Beyler için 2017 saç modasında ilk şart cool olmak. Yüz yapınıza göre saç modeli seçmeniz çok ama çok önemli.Saç erkeğin makyajı olması nedeniyle bunu sağlıklı ve canlı tutmak ayrıca önemlidir.Erkek saç modelleri 2017 yı..

  • Kadınca tarafından
  • 717 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı 06:01

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı Bursa’da internetten satın alınan pompalı tüfeğe hedef olan 15 yaşındaki lise öğrencisi Doğukan Avcı’nın annesinin feryadı yürekleri dağladı. Kendisine taziyeye gelen oğlunun sınıf arka..

Selçuk Beyi Gülmekten Kırıp Geçiren Rizeli Suat 10:00

Selçuk Beyi Gülmekten Kırıp Geçiren Rizeli Suat

Kim Milyoner Olmak İster'den 30.000 TL ödül alarak ayrılan Rizeli Suat Yazıcı doğal kişiliği ile hem Sunucu Selçuk Bey'i hem de izleyenleri kahkahalara boğdu...

  • ANKA tarafından
  • 1.438 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sezen Aksu Vazgeçtim 05:07

Sezen Aksu Vazgeçtim

Vazgeçtim gözlerinden Vazgeçtim sözlerinden Bir ah de yeter Sessizce, kimsesizce gönderdim dudaklarımı Öpme, al yeter Hiç tanımaz tenim ellerini Bilmez yüreğim, bilmez yüreğini Ah bu koku, bu ten, bu dokunuş Ah..

Son Dakika! Demirtaş ve Yüksekdağ Tutuklandı 03:47

Son Dakika! Demirtaş ve Yüksekdağ Tutuklandı

Son Dakika! Demirtaş ve Yüksekdağ Tutuklandı Son dakika gelişmesi... HDP'ye yönelik terör operasyonunda tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ tutuklandı..

İstanbul’da Uyuşturucu Operasyonu 05:27

İstanbul’da Uyuşturucu Operasyonu

İstanbul’da Uyuşturucu Operasyonu İstanbul Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Beyoğlu ve Şişli başta olmak üzere birçok ilçede eş zamanlı uyuşturucu operasyonu düzenledi. Operasyonda çok ..

İsmail ŞAHİN - Aşk-ı Vuslat 04:20

İsmail ŞAHİN - Aşk-ı Vuslat

'' Ama Rabbim'e Güveniyorum Baş Koyuyorum, Ömrümü Ömrüne Eklemek, Birlikte Yürümek, Senin Olmak, Benim Olman, Biz Olmak İstiyorum... Hani Dedim Ya Rabbim Deyip Susuyorum Gerisini Getiremiyorum Ben Artık Onu Huzuruna Çıkı..

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Feride Hilal Akın - Vazgeçtim 02:36

Feride Hilal Akın - Vazgeçtim

Vazgeçtim gözlerinden Vazgeçtim sözlerinden Bir ah de yeter Sessizce, kimsesizce gönderdim dudaklarımı Öpme, al yeter Hiç tanımaz tenim ellerini Bilmez yüreğim, bilmez yüreğini Ah bu koku, bu ten, bu dokunuş Ah..

Ölene Kadar  12.Bölüm -  Oğluma Kardeş İstiyorum! 03:00

Ölene Kadar 12.Bölüm - Oğluma Kardeş İstiyorum!

atv’de yayınlanan Ölene Kadar'ın 12. Bölümünde; Dağhan, Selvi ile aile olmak, ondan bir çocuk sahibi olmak istediğini söyler. Selvi buna kendini hazır hissettiğinde de bu planlarını gerçekleştirmek isterler. Dağhan ve Se..

  • ANKA tarafından
  • 716 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hulusi Akar , 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak 04:05

Hulusi Akar , 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak

Hulusi Akar- 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Şehitlerimizin, gazilerimizin kanının bir damlasının dahi yerde kalmayacağını hepiniz bilin dedi. Genelkurmay Baş..

Los Angeles'ta 185 Trump Karşıtı Gösterici Gözaltına Alındı 02:19

Los Angeles'ta 185 Trump Karşıtı Gösterici Gözaltına Alındı

Los Angeles'ta 185 Trump Karşıtı Gösterici Gözaltına Alındı ABD'nin Los Angeles kentinde düzenlenen Trump karşıtı protestolarda 185 kişinin gözaltına alındığı belirtildi. ABD'de salı günü gerçekleştirilen başkanlık se..

Karşındakine Bir Anda Sarılma Hissi Yaratan 10 Durum 03:51

Karşındakine Bir Anda Sarılma Hissi Yaratan 10 Durum

Bu videoda insanı bir anda karşındaki ile yakınlaştıran durumları liste videosu haline getirdik. Aynı takımı tutmak, hemşehri olmak, askerliği aynı yerde yapmak, aynı burçtan olmak, aynı hastalıktan sıkıntı yaşamak... Bu..

  • JET TV tarafından
  • 634 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Avukat Şenalp- Abidin G. Bana, 'Gülen Bana Senin Adın Ayşe, Etek Giyip Gezeceksin Dese Giyerim' Dedi 01:40

Avukat Şenalp- Abidin G. Bana, 'Gülen Bana Senin Adın Ayşe, Etek Giyip

Avukat Şenalp- Abidin G. Bana, 'Gülen Bana Senin Adın Ayşe, Etek Giyip Gezeceksin Dese Giyerim' Dedi Konya'da görülen FETÖ davasında tanık olarak dinlenen avukat Şenalp, sanıklardan avukat Abidin G.'nin kendisine, Güle..

Son Dakika! Terörle Bağlantılı 370 Dernek Kapatıldı 01:11

Son Dakika! Terörle Bağlantılı 370 Dernek Kapatıldı

Son Dakika! Terörle Bağlantılı 370 Dernek Kapatıldı Son dakika gelişmesi... Terör örgütleriyle bağlantılı olduğu belirlenen 370 derneğin faaliyetleri durduruldu. İçişleri Bakanlığınca, FETÖ, PKK/KCK, DHKP-C ve IŞİD ba..