#Rezil olmak

Monster Hunter World Tokyo Game Show Trailer PS4 03:25

Monster Hunter World Tokyo Game Show Trailer PS4

Good news, hunters! Today Capcom confirmed that Monster Hunter: World will be available for PlayStation 4 globally on January 26, 2018. Capcom will also begin pre-orders today including bonus incentives for the standard ..

  • BETA tarafından
  • 1.024 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Stick Fight Shadow Warrior Tanıtım Videosu 00:29

Stick Fight Shadow Warrior Tanıtım Videosu

Mücadele sok: Birden platformlarda indirme 10'dan fazla milyonlarca vardı oyun serisi harika yeni eklemelerle geri döndü! Onun eski ve yeni düşmanları ile mücadele yolunu genç stickman olarak oynayın Gölge Savaşçısı unva..

  • BETA tarafından
  • 1.020 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Love Buddy Nedir 03:30

Love Buddy Nedir

İlişkilerin de suyu çıktı. F... Buddy'si bitti Love Buddy'si başladı. Nerede o eski aşk hikayeleri? Ne diyorsunuz gençler, sonumuz hayır mı? Love Buddy bir ilişki biçimidir. Aşık olup sevgili olmak ile fuck buddy yani ..

Dünyanın En Küçük Kedigili Paslı Kedi 01:57

Dünyanın En Küçük Kedigili Paslı Kedi

Paslı kedi (Prionailurus rubiginosus) küçük bir yaban kedisi. Bengal kedisi ile yakın akrabadır. Paslı kedi 40 cm'lik gövde boyu ve 20 cm kuyruk uzunluğu ile en küçük kedilerdendir. Adını boz sarı kürkü üzerindeki paslı..

  • JET TV tarafından
  • 1.238 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Apple Nedir 05:18

Apple Nedir

Türkçe karşılığı; elma. Ama bu o bildiğin elmadan değil. 1976 yılında kurulmuş dünyanın en çok tanınan bilgisayar firmasının adı. Doğru zamanda doğru yerde olursan mucizeler gerçekleşir. Derler bu tam olarak Apple'ın d..

Barış Murat Yağcı'dan Olay Açıklama İrem Derici'den Vazgeçti 05:44

Barış Murat Yağcı'dan Olay Açıklama İrem Derici'den Vazgeçti

Son olarak İrem Derici ile adı aşk iddialarına karışan Murat Yağcı önceki gün yakın dostlarının katılımıyla doğum gününü kutladı. Sadece yakın dostlarını çağıran yakışıklı oyuncu, İrem Derici ile aşk iddialarına da son ..

  • BETA tarafından
  • 1.220 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ferdi Tayfur  Sevdalılar Beni Anlar 04:01

Ferdi Tayfur Sevdalılar Beni Anlar

Varlığının tiryakisi Yokluğunun delisiyim Beni senden mahrum etme Gözlerinin hastasıyım Sevgim yüce dağlar kadar İçerimde volkan kaynar Anlamazsın sen bebegim Aşık olan beni anlar Revamıdır harab olmak Aşkın i..

Avrupa Uzay Ajansı'nın İmza Attığı Son Buluşlar 08:33

Avrupa Uzay Ajansı'nın İmza Attığı Son Buluşlar

Avrupa Uzay Ajansı'nın Columbus Modülü uzayda bir çok buluşa imza attı Space'in bu bölümünda Almanya'nın Köln şehrindeki Avrupa Astronot Merkezindeyiz. Programımızda Avrupa'nın Uluslararası Uzay İstasyonu üzerinde kull..

Sen Anlat Karadeniz 2. Bölüm Hd İzle 1:51:03

Sen Anlat Karadeniz 2. Bölüm Hd İzle

Sen Anlat Karadeniz 2. bölüm özeti: Nefes Vedat’a teslim olmak yerine, Deli Tahir’in elini tutup Karadeniz’in sarp kayalarından hırçın dalgalarına atlamayı göze alır. Ancak bu atlayış, Nefes’in boğulmasına ve kalbinin du..

Gülben Ergen, Seren Serengil'i Hapse Attırdı Kutlamayı Yaptı 02:44

Gülben Ergen, Seren Serengil'i Hapse Attırdı Kutlamayı Yaptı

Gülben Ergen’in şikayetçi olarak aile mahkemesi kararıyla Seren Serengil için hapis kararı aldırdığının sabahı başta avukatı olmak üzere 6-7 arkadaşını eve toplayıp “kahvaltılı parti” yapmıştı. Ve Gülben Ergen zaferine b..

  • BETA tarafından
  • 1.123 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hakan Hatipoğlu  Artık Çocuk Yapmanın Zamanı Geldi 05:18

Hakan Hatipoğlu Artık Çocuk Yapmanın Zamanı Geldi

Hakan Hatipoğlu'ndan bebek açıklaması Hakan Hatipoğlu, sorular üzerine bebek fikrine uzak olmadıklarını itiraf etti: “Bizim de zamanımız geldi.” 3. defa Survivor'a katılacak olan Hakan Hatipoğlu şunları söylemişti: 2..

  • BETA tarafından
  • 558 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hande Erçel Ve Murat Dalkılıç Ayrı Telden Çalarsa 01:51

Hande Erçel Ve Murat Dalkılıç Ayrı Telden Çalarsa

Geçtiğimiz aylarda ilişkilerine yeniden şans tanıyan Hande Erçel ve Murat Dalkılıç, birlikte ortak bir projede yer almaya ılımlı baktıklarını açıkladı. Geçtiğimiz günlerde baba olmak istediğini dile getiren Dalkılıç, ‘ev..

  • BETA tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Diriliş Ertuğrul 108. Bölüm İzle 2:43:28

Diriliş Ertuğrul 108. Bölüm İzle

Ertuğrul, saraya Halime ile birlikte gelmiş, Ares’i getirdiğini kimseye belli etmemişti. Ares’in Emir Saadeddin’le yaptığı işbirliğini sultanın huzurunda itiraf ettirmek isteyen Ertuğrul, huzura çıktığında Ares’i getirtm..

Gençliğim Eyvah 5. Bölüm Fragmanı 00:55

Gençliğim Eyvah 5. Bölüm Fragmanı

Aynı semtin iki düşman kebapçısı Urfalı Bozoğlu ve Adanalı Asmalı Ailelerinin etrafında dönen aşk, sır ve entrika dolu hikayesiyle ekranlara damga vurmaya hazırlanan dizide Cengiz Bozkurt, Levent Ülgen, Günay Karacaoğlu,..

YKS maratonu koşuyla başladı! 04:32

YKS maratonu koşuyla başladı!

Kütahya'da Ecem Taşdemir’e destek olmak isteyen babası, annesi ve halası Yükseköğretim Kurumlar Sınavı’na (YKS) girdi. Aynı okulun farklı sınıflarında sınava girdiklerini ifade eden baba İbrahim Taşdemir, “Kızıma destek ..

Partilerde Kız Tavlama Sanatı Orijinal Fragmanı 02:21

Partilerde Kız Tavlama Sanatı Orijinal Fragmanı

Rabbit Hole filmiyle dikkatleri üzerine toplayan, oyunculuk geleneğinden gelen John Cameron Mitchell'in yönetmen koltuğuna oturacağı bu Neil Gaiman uyarlaması 1970'lerin Londra'sını ete kemiğe büründüyor. Sex Pistols'un ..

Partilerde Kız Tavlama Sanatı Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:52

Partilerde Kız Tavlama Sanatı Türkçe Altyazılı Fragmanı

Rabbit Hole filmiyle dikkatleri üzerine toplayan, oyunculuk geleneğinden gelen John Cameron Mitchell'in yönetmen koltuğuna oturacağı bu Neil Gaiman uyarlaması 1970'lerin Londra'sını ete kemiğe büründüyor. Sex Pistols'un ..

Fırın Makarna Tarifi 06:36

Fırın Makarna Tarifi

Malzemeler : 1/2 paket fırın makarnalık makarna 3 yumurta 2 yemek kaşığı un 3 su bardağı süt 250 g ufalanmış beyaz peynir 1 yemek kaşığı tereyağ 1 avuç kıyılmış maydanoz 200 g kaşar peyniri rendesi Tuz, karabiber. ***..

2.05'lik Kadına Doktorlar Hamile Kalma Demişlerdi Ama O Bunu Dinlemedi 02:26

2.05'lik Kadına Doktorlar Hamile Kalma Demişlerdi Ama O Bunu Dinlemedi

Konu: Uzun boylu olmak çoğu insanın istediği bir özelliktir. Ancak 2 meter 5 santim boyundaki Amerikalı Haleigh Hampton için uzun boyu, hayatının pek çok alanında dezavantajlar da getirmiş. 25 yaşındaki Haleigh bir kaç..

  • JET TV tarafından
  • 1.072 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mesut Özil, Başakşehir’e resmi imzayı attı 11:30

Mesut Özil, Başakşehir’e resmi imzayı attı

Yıldız futbolcu Mesut Özil, Medipol Başakşehir ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı. Özil, imza töreninde yaptığı açıklamada, Benim hedefim sadece futbol oynamak ve huzurlu olmak. İyiki gelmişim. Sahada top oynayarak takıma..

Komplo Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:27

Komplo Türkçe Altyazılı Fragmanı

Genç Michael Birleşmiş Milletler temsilcisi olarak çalışmaktadır. Hayatı boyunca hep bir diplomat olmak istemiş olan Michael'ın hayali ise dünyayı daha güzel bir yer haline getirmek ve ülkeler arasındaki barışı güçlendir..

Komplo Türkçe Altyazılı Fragman #2 02:01

Komplo Türkçe Altyazılı Fragman #2

Genç Michael Birleşmiş Milletler temsilcisi olarak çalışmaktadır. Hayatı boyunca hep bir diplomat olmak istemiş olan Michael'ın hayali ise dünyayı daha güzel bir yer haline getirmek ve ülkeler arasındaki barışı güçlendir..

Alaca - 420 03:23

Alaca - 420

Alaca - 420 Dinle Beat : Burak Alkın Mix & Mastering : Rota Klip & Stüdyo/Yapım : Rota Rec. Şarkı Sözleri : bıktım bu hayalinizden sokaklar bizden sürekli kapris ve hisler beter lan halin hep isten ölüm dileklerim ol..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.429 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Babak Makaveli - West Coast 04:45

Babak Makaveli - West Coast

West Coast şarkı sözleri ile Tabriz benim, westside, makaveliden ders al Joint Minds wutang gibi sizin rapiniz berbat Bu hiphop beni çağırıyor elime kalemi bağlıyor morfin gibi kanıma derman sözler kafada bağırıyor Rapi..

Ninni Perisi Müjde Tuğsuz - Aslancık ( masal ninniler ) 02:23

Ninni Perisi Müjde Tuğsuz - Aslancık ( masal ninniler )

LÜTFEN DESTEK OLMAK İÇİN SATIN ALIN .....nnhttps://mujdetugsuz.hearnow.com/nnhttps://open.spotify.com/album/1By9DRQyP6vlwStKuc0cHinnhttps://itunes.apple.com/tr/album/masal-ninniler/1441666982?app=music&ign-mpt=uo=4nnhttp..

Nefes: Vatan Sağ Olsun - Türk Filmi Tek Parça (HD) 2:03:41

Nefes: Vatan Sağ Olsun - Türk Filmi Tek Parça (HD)

Filmin Konusu:nFilm, 1993 yılında Karabal Jandarma Karakolu’nda yaşananları anlatır. Yüzbaşı Mete yaşanan bir çatışmada yakın arkadaşı Orhan’ı kaybetmiştir. Görevine devam etmek için karakola gelen Yüzbaşı emrindeki aske..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 602 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Cyrano de Bergerac İstemem Eksik Olsun Tiradı 02:08

Cyrano de Bergerac İstemem Eksik Olsun Tiradı

Bertolt Brecht! Rüştü Asyalı 'nın muhteşem seslendirmesiyle! Ara ara açıp dinlerim Korkmak, tükenmek, bitmek… Şiir yazacak yerde eşe dosta gitmek. Dilekçeler yazarak içini ortaya dökmek? İstemem, eksik olsun! İstemem, ..

  • PengoTV tarafından
  • 239 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Gençliğim Eyvah 1. Bölüm 2:21:55

Gençliğim Eyvah 1. Bölüm

Gençliğim Eyvah 1. Bölüm Özeti:nArif ve Zekeriya aynı sokağın iki rakip kebapçısıdır. Zola ve Çavi adındaki iki İtalyan’ın mahalleye gelişi; Arif’in de Zekeriya’nın da hayatlarını alt üst eder. Çavi elinde yıllar önce çe..

Sezen Aksu - Konduramadım (Ozan Bayraşa Rework) ft. Okay Barış 02:54

Sezen Aksu - Konduramadım (Ozan Bayraşa Rework) ft. Okay Barış

Tekrar merhabalar, Bu yeni demo projesinde üstelik de tam pandemiye denk gelen süreçte sunduğumuz hüzünlü şarkılar muhtemelen içinizi kıymıştır, en azından benim içimi kıydı. Bu nedenle bu hafta Demo 2 projesine küçük ..

Gençliğim Eyvah 2. Bölüm 2:02:48

Gençliğim Eyvah 2. Bölüm

Gençliğim Eyvah 2. Bölüm Özeti:nArif ve Zekeriya, Çavi ve Zola’nın kendi çocukları olup olmadığını öğrenmek için DNA testi yaptırmaya karar verir. DNA örneği almak için Çavi ve Zola’nın yaşadığı eve gizlice giren Arif ve..