#Rimel askına Şal bağlama arap stili kelebek dolama

Hamiyet Akpınar Pratik Genç Kız Makyajı Mezuniyet Makyajı Olarakta Kullanılabilir 08:20

Hamiyet Akpınar Pratik Genç Kız Makyajı Mezuniyet Makyajı Olarakta Ku

KULLANILAN ÜRÜNLER Primer Makeup For Ever sarı renk Gözaltı kremi Mac prep & prime Vibrancy eye Fondöten Mac Face & Body no c 2 Fondöten fırçası Makeup For Ever no 148 Concealer Mac prep prime higlighter radiant rose Con..

Hamiyet Akpınar Demet Şener Makyajı 10:22

Hamiyet Akpınar Demet Şener Makyajı

KULLANILAN ÜRÜNLER Fondoten Mac mineralize skinfinish no 20 Fondoten fırçası Makeup for ever no 152 Concealer Makeup for ever lift no 2 Concealer fırçası Mac no 286 mac prep prime transparan pudra Far paleti Smashbox dub..

Hamiyet Akpınar Eyeliner Ve Kırmızı Ruj 11:03

Hamiyet Akpınar Eyeliner Ve Kırmızı Ruj

KULLANILAN MALZEMELER Primer Mac Prep & Prime sarı renk Fondoten Mac mineralize skinfinish no nc 20 Fondoten fırçası Makeup For Ever no 152 Concealer Mac Pro Palette önce pembe renkli baz, sonra no 15 Concealer fırçası ..

Hamiyet Akpınar Sade Ama Işıltılı Makyaj Nasıl Yapılır 09:31

Hamiyet Akpınar Sade Ama Işıltılı Makyaj Nasıl Yapılır

KULLANILAN MALZEMELER Fondoten Mac Face & body no 2 Fondoten fırça Mac no 188 Kapatıcı Mac pro palette no 20 kullanıldı Göz kremi Mac Vibrancy eye primer Concealer Mac pro palette no 20 Concealer fırçası Mac no 286 Pud..

Hamiyet Akpınar Doğal Makyaj Tüyoları 22:03

Hamiyet Akpınar Doğal Makyaj Tüyoları

KULLANILAN MALZEMELER Primer Dermalogica Hydrablur Fondoten Mac Studio moisture tint spf 15 medium Fondoten fırçası Makeup For Ever no 152 Concealer Mac Prep+ prime highlighter Concealer fırçası Mac Kapatıcı Mac Conceale..

Hamiyet Akpınar Pelin Karahan Makyajı 11:44

Hamiyet Akpınar Pelin Karahan Makyajı

KULLANILAN ÜRÜNLER Primer Smashbox photo finish Fondoten Smashbox Camera Ready CC no light Fondoten fırçası Makeup For Ever no 152 Concealer Makeup For Ever Lift no light 2 Concealer fırçası Mac Far paleti Smashbox Dou..

Hamiyet Akpınar Müjde Uzman Instyle Makyajı 15:51

Hamiyet Akpınar Müjde Uzman Instyle Makyajı

KULLANILAN ÜRÜNLER Primer Makeup For Ever Redness Fondöten Makeup For Ever UHD stick no 118 Fondoten fırçası Makeup For Ever no 152 Concealer Shiseido stick no 33 Far Narsisist far paletinden Bonifacio ve Zagreb Far fırç..

Hamiyet Akpınar Hande Doğandemir Instyle Makyajı 17:42

Hamiyet Akpınar Hande Doğandemir Instyle Makyajı

KULLANILAN ÜRÜNLER Primer Makeup For Ever Base NOURRISSANTE Nars stick gözenek silici Fondoten Nars Pure Radiant Tintet no medium 1 Fondoten fırçası Makeup For Ever No.152 Concealer Shiseido stick no 33 Concealer fırças..

Hamiyet Akpınar Yılbaşı İçin 2 Farklı Makyaj Uygulaması 19:11

Hamiyet Akpınar Yılbaşı İçin 2 Farklı Makyaj Uygulaması

Kullanılan Ürünler : Yılbaşı Makyajı 1 Primer Makeup Fo Ever Sarı ve Yeşil renkleri kullanıldı. Fondoten Nars Sheer Glow no medium 1. Fırça makeup For Ever No 152 -104 Göz çevresi kapatıcısı ve concealer Krayolan. Duda..

Hamiyet Akpınar Smokey Eyes Makyajı 12:25

Hamiyet Akpınar Smokey Eyes Makyajı

Kullanılan Ürünler : Primer Makeup For Ever Radiant Primer Yellow. Fondoten Makeup For Ever UHD no Y 123 Fondoten fırçası Makeup For Ever no 152 Concealer Makeup For Ever lift concealer light 2 Concealer fırçası Mac n..

Hamiyet Akpınar Elçin Sangu İstanbul Life Makyajı 11:00

Hamiyet Akpınar Elçin Sangu İstanbul Life Makyajı

KULLANILAN ÜRÜNLER Pimer, Nars Multi Protect. Fonfoten, Nars Radiant Creamy No: Light 1. Concealer Nars Pure Radiant Creamy. Göz kapağındaki açık renk far, Mac Rice Paper. Fırça Mac, No: 221. Göz kapağı gölgelendirme far..

Merve Özkaynak Mac Setimle Makyaj 18:15

Merve Özkaynak Mac Setimle Makyaj

Uzun zamandır beni heyecanlandıran işbirliğim MACxMerveÖzkaynak #Summer4ever setindeki ürünlerle çok seveceğinizi düşündüğüm bir makyaj yaptım. Videoda ürünlerin pigmentasyonlarını detaylı olarak gösterdim. Her birini da..

Selma Çiçekdal Mezuniyet Makyajı 12:07

Selma Çiçekdal Mezuniyet Makyajı

KOZMETİK BENEFIT POREFESSIONAL MAKYAJ BAZI JANE IREDALE SMOOTH AFFAIR MAKYAJ BAZI MAYBELLINE KONTÜR STİĞİ /MEDIUM PASTEL SUNLIGHT LİKİT HİGHLİGHTER BENEFIT HIGH BROW GLOW KAŞ KEMİĞİ AYDINLATICI KALEM NYX LINGERIE LID 08..

Aslı Özdel İlkbahar Makyajı 06:25

Aslı Özdel İlkbahar Makyajı

Videoda Kullanilanlar-Products I Used: Primer:Benefit-Porefessional Fondoten/Foundation: Maybelline-Affitone 24h Longlasting Foundation Kaslar/Brow: Anastasia Beverly Hills Brow Powder (Blonde) Farlar/Eyeshadows: Kryo..

Aslı Özdel Romantik Sevgililer Günü Makyajı 04:31

Aslı Özdel Romantik Sevgililer Günü Makyajı

Kullanılan Malzemeler/Products Used: ➢Fondoten/Foundation: Makeup Forever-HD Foundation (N118) & Rimmel London-Match Perfection (100 Ivory) ➢Kapatici/Concealer: Nars-Radiant Creamy Concealer (Vanilla) ➢Bronzer: H&M-Bron..

Güney Marlen - Önce Seni Sonra Kendimi 03:48

Güney Marlen - Önce Seni Sonra Kendimi

Önce Seni Sonra Kendimi şarkı sözleri ile Islandı gözlerimiz, sanki her şey bitti Sol omzumda kalmış o andan bir rimel izi Kaç kere yıkandı o gömlek, çıkmadı bi’ türlü Kolay kolay geçer mi zaten yılların tüm hüznü Kim ..

Koala ile Kelebeğin Dostluğu 00:37

Koala ile Kelebeğin Dostluğu

Koala ile Kelebeğin Mükemmel Arkadaşlığı..

  • tnx4life tarafından
  • 979 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fatih Portakal Aldığı Ödülü Fetö Tutuklusuna İthaf Etti! 00:50

Fatih Portakal Aldığı Ödülü Fetö Tutuklusuna İthaf Etti!

Fatih Portakal Aldığı Ödülü Fetö Tutuklusuna İthaf Etti! Doğan Medya tarafından düzenlenen Altın Kelebek Ödülleri'nde Fatih Portakal en iyi haber spiker ödülüne layık görülürken yaptığı skandal konuşmayla gündeme oturdu..

Hadise Hakkında Bilmediğiniz 10 Şey 03:30

Hadise Hakkında Bilmediğiniz 10 Şey

HADİSE Hakkında Bilmediğiniz 10 Şey... Bu video da Türkiye'nin en ünlü kadınlarda olan Hadise hakkında bilinmeyenleri derledik.Umarım beğenirsiniz.İyi Seyirler :))..

  • ANKA tarafından
  • 1.253 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bodrum Masalı 24. Bölüm Fragmanı 00:54

Bodrum Masalı 24. Bölüm Fragmanı

Su ve Kelebek'in ilişkisini öğrenen Ateş, duyduğu gerçek karşısında nasıl tepki verecek? Her konuda kendisini dışlanmış hisseden Ateş, şimdi ne yapacak? Bodrum Masalı yeni bölümüyle 19 Şubat Pazar akşamı 20.00'de Kanal D..

  • PITIRCIK tarafından
  • 593 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bodrum Masalı 32. Bölüm Fragmanı 00:53

Bodrum Masalı 32. Bölüm Fragmanı

Gözde’nin tehditlerine boyun eğmek istemeyen Lal, yeni bir karar vermek zorundadır. Bora’ya olan sevgisini bastırabilmek için Ateş’i kullanmaya niyetlense de bu yaptığının yanlış olduğunu düşünür. Evren’in planlarına ale..

Bodrum Masalı - Ateş ile Kelebekin Akrabalık Tartışması! 01:29

Bodrum Masalı - Ateş ile Kelebekin Akrabalık Tartışması!

Bodrum Masalı 33. Bölüm'de; Babası Evren'i kurtarmak için Kelebek ile plan yapan Ateş, hayatlarını sorguluyor!..

  • ANKA tarafından
  • 1.111 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bodrum Masalı 33.Bölüm- Son Sahne 03:20

Bodrum Masalı 33.Bölüm- Son Sahne

Bodrum Masalı 33.bölüm son sahne Yıldız,Su,Gözde,Ateş,Kelebek..

  • ANKA tarafından
  • 855 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bodrum Masalı 37.Bölüm - Eski Dosttan Düşman Olurmu! 03:03

Bodrum Masalı 37.Bölüm - Eski Dosttan Düşman Olurmu!

Faryalı ile Yıldız arasındaki soğuk rüzgarlar, herkesi etkiliyor; gençler eteklerindeki taşları bir bir döküyorlar! Faryalı ile Yıldız'ın yıllardan sonra yeniden bir araya gelmeleri, Maya'nın gelişiyle sekteye uğramıştı...

  • ANKA tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kemal Doğulu - Makaslı Film 05:00

Kemal Doğulu - Makaslı Film

Elde birdim onun hayatında Sevmeye zahmet etmedi Taş atsa kolu mu yorulurdu? Boş vaktiydi, değerlendirdi diyelim Önce kanayacak noktalarımı buldu Sonra tatlı tatlı canıma okudu Bazı çok ileri gitti, hoşlandı bunda..

Beyaz Show  - Ben De Mal Gibi Kalıyorum! 02:52

Beyaz Show - Ben De Mal Gibi Kalıyorum!

Öykü Serter, Altın Kelebek Ödül Töreni'nde Beyaz’a yaptığı sitemin yanlış anlaşıldığını söyledikten sonra, Demet Akbağ ve Simge Sağın'dan aldığı kadın desteğinin ardından Beyaz'ın yalnızlığını ifade ettiği cümle herkesi ..

  • ANKA tarafından
  • 622 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Timelapse Görüntüleri İle Tırtıl'ın Kelebeğe Dönüşme Anı! 02:42

Timelapse Görüntüleri İle Tırtıl'ın Kelebeğe Dönüşme Anı!

FrontYardVideo ekibi, bir tırtılın metamorfoz geçirerek kral kelebeğe dönüşmesini timelapse yaptı. Yaklaşık 2 hafta süren çekimlerde, beslenmesinden kral kelebeğe dönüşmesi süresindeki bütün olayları izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 743 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Anneye Aşkla Bakış 00:58

Anneye Aşkla Bakış

Kelebek görse ömrü uzar. Var mı annesine böyle aşkla bakanınız?..

  • JET TV tarafından
  • 1.054 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyanın En Büyük Kelebeği Dizaynıyla Büyülüyor 00:58

Dünyanın En Büyük Kelebeği Dizaynıyla Büyülüyor

Dünyanın en büyük kelebeği olan Atlas kelebeklerinden evinde besleyen bir aile, kelebeğin görüntülerini sosyal medya üzerinden paylaştı. Görüntüler kısa sürede milyonlarca kullanıcı tarafından görüntülendi. İşte o görünt..

Araçların Camlarını Kırarak Hırsızlık Yapan Kişi Kamerada 02:39

Araçların Camlarını Kırarak Hırsızlık Yapan Kişi Kamerada

Aydın'ın Efeler ilçesinde altı ayrı aracı kelebek camlarını kırarak soyan şüpheli, son işinde güvenlik kameralarına takılınca yakalandı...