#Ringte ne yaptığı anlaşılamayan dövüşcüler

Space  Bilim Adamları Gezegen Avında 08:30

Space Bilim Adamları Gezegen Avında

Ceneve Rasathanesi exoplanet uzmanları için vazgeçilmez bir merkez konumunda. Exoplanet adı güneş sistemi dışında tesbit edilen gezegenlere veriliyor. Bugüne kadar toplam 3559 exoplanet tesbit edildi fakat aslında yalnız..

Zor Yollar 1.Bölüm 19:04

Zor Yollar 1.Bölüm

Aydın Dikim'in sunuculuğunu yaptığı belgeselin 1. bölümünde; Antalya'nın Doğu Toroslar mevkiindeki Ayasofi Harabeleri ve Cendüre Şelalesi ile ilgili bilgiler ve görüntüler yer almaktadır...

Doğu Perinçek'in 1991 Genel Seçim Hazırlıkları izle 10:12

Doğu Perinçek'in 1991 Genel Seçim Hazırlıkları izle

Doğu Perinçek'in 1991 genel seçimleri için yaptığı hazırlıklar, geziler ve mitingler..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.076 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Doğu Perinçek'in Enflasyon Açıklaması izle 04:35

Doğu Perinçek'in Enflasyon Açıklaması izle

Doğu Perinçek'in 1991 genel seçimleri için yaptığı hazırlıklar, geziler ve mitingler..

Sınava Giren Annenin Bebeğine Hocalar Baktı 03:05

Sınava Giren Annenin Bebeğine Hocalar Baktı

İstanbul’da yaşayan Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü mezunu evli ve 2 çocuk Merve Seven, 6 ay önce Amasya Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezinde başladığı formasyon eğitimlerini hamile olmasına r..

Trump Vize Yasaklarına Karşı Çıkan Bakanı Görevden Aldı 01:34

Trump Vize Yasaklarına Karşı Çıkan Bakanı Görevden Aldı

Amerika Birleşik Devletleri’nde Adalet Bakanlığı’nı vekaleten yürüten Sally Yates, Donald Trump’ın vize yasaklarını hukuki bulmadığı yönündeki açıklamasından sonra görevden alındı. Yates, yedi Müslüman ülkenin vatandaşl..

Trump'ın Vize Yasağına Karşı Çıkan Bakanın Yerine Başkası Atandı 01:23

Trump'ın Vize Yasağına Karşı Çıkan Bakanın Yerine Başkası Atandı

Amerika Birleşik Devletleri’nde Adalet Bakanlığı’nı vekaleten yürüten Sally Yates, Donald Trump’ın vize yasaklarını hukuki bulmadığı yönündeki açıklamasından sonra görevden alındı. Yerine ise Trump’ın göç politikalarını ..

32. Gün-1986 Sirte Körfezi Krizi İzle 11:03

32. Gün-1986 Sirte Körfezi Krizi İzle

ABD ve Libya arasında 1986 yılında yaşanan Sirte Körfezi krizi. Ronald Reagan ve Muammer Kaddafi'nin karşılıklı demeçleri. Ali Kırca'nın Mehmet Ali Birand ile Libya'dan yaptığı canlı bağlantı...

Kemal Sunal Doktor Civanım Mutlu Son 00:36

Kemal Sunal Doktor Civanım Mutlu Son

Şehirde bir hastanede hademelik yapan Kemal kendi köyüne döndüğünde bir doktormuş gibi karşılanır. Bu durumu bozmayan Kemal köyün doktoru haline gelir. Ruşen Ağa'nın kızı Sümbül'e aşık olan Kemal'in rakibi İhsan Ağa'nın ..

İçkim Kumarım Yoktur Arada Bir Hırsızlık Yaparım 01:40

İçkim Kumarım Yoktur Arada Bir Hırsızlık Yaparım

Vaatse vaat, vizyonsa vizyon. Gırgıriye'de Büyük Seçim. Oylar Baryama'mı Bekire'mi gidecek? İzleyin ve kararınızı verin ey vatandaş. Gırgıriyede Büyük Seçim Temel Gürsu'nun yönetmenliğini yaptığı 1985 yılında çekilmiş v..

32. Gün-1988 Ferdinand Marcos İzle 32:36

32. Gün-1988 Ferdinand Marcos İzle

Mehmet Ali Briand’ın sunuculuğunu yaptığı programın bu bölümünde; Ferdinand Marcos yönetiminin çöküşü, yönetime karşı çıkan ayaklanmalar, darbe girişimleri ve Maria Corazon Aquino'nun yönetimi konu edilmektedir. Programd..

32. Gün-1990 İbrahim Eriş'in Brezilya Ekonomisi Çalışmaları izle 09:57

32. Gün-1990 İbrahim Eriş'in Brezilya Ekonomisi Çalışmaları izle

Turan Yavuz'un, İbrahim Eriş ile Brezilya ekonomisi için yaptığı çalışmalar hakkındaki röportajı...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.243 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yunan Sahil Güvenlik Türk Kara Sularını İhlal Etti 02:36

Yunan Sahil Güvenlik Türk Kara Sularını İhlal Etti

Yunanistan sahil güvenliğine ait botlar, Türk kara sularına girdi. Türk Sahil Güvenlik botları, kısa sürede Yunan botlarına müdahale etti. Genelkurmay Başkanı Hulisi Akar’ın Kardak kayalıklarında yaptığı denetlemelerin ..

Ankara Metrosu’nda ilginç olay videosunu izle 00:26

Ankara Metrosu’nda ilginç olay videosunu izle

Ankara Metrosu’nda ananas gezdiren kadın, sosyal medyanın gündemine oturdu. Ankara Metrosu’nda çekilen görüntülere göre, Elif Usta isimli bir kadın, zincirle bağlanmış ananası evcil hayvan gibi gezdirdi. Görüntüler sosya..

  • PITIRCIK tarafından
  • 993 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ukraynalı Gelin Müslüman Oldu 05:37

Ukraynalı Gelin Müslüman Oldu

Ereğli ilçesinde yaşayan Ziraat Odası Başkanı Adil Pulat ve Nevin Pulat’ın oğlu Alican Pulat (30) Bodrum’da tanıştığı Ukraynalı Inna Besborodova (26) ile dünya evine girdi. Eşi Alican Pulat’ın memleketi Kdz. Ereğli’ye ge..

El Bab’da Yaralanan 15 ÖSO Askeri Kilis’e Getirildi 01:27

El Bab’da Yaralanan 15 ÖSO Askeri Kilis’e Getirildi

Suriye El-Bab’da terör örgütü DEAŞ’ın bomba yüklü araçla düzenlediği saldırıda ve çıkan çatışmalarda yaralanan 15 Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) askeri Kilis’e getirildi.Suriye El-Bab’da terör örgütü DEAŞ’ın bomba yüklü araçl..

Gezelim Görelim Diyarbakır 30:57

Gezelim Görelim Diyarbakır

Nuray Yılmaz'ın sunuculuğunu yaptığı programda; Diyarbakır tanıtılmaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.535 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bahar Candan Neslihanın Söylediklerine Şoke Oldu! 08:05

Bahar Candan Neslihanın Söylediklerine Şoke Oldu!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 13 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 118. bölümünde Neslihan Doğrusöz ile aynı mağazadan alışveriş yapan Bahar Candan, Neslihan'ın artık o mağazadan alışveriş yapamadığını kendi dolabından gi..

  • ANKA tarafından
  • 545 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Göksel Arsoy Fatma Girik Hüseyin Baradan 00:23

Göksel Arsoy Fatma Girik Hüseyin Baradan

Erler Film tarafından ilk kez yayınlanan Yeşilçam'ın siyah beyaz yıllarına ait görüntüler hem içerikleri hem de Yeşilçam yıldızlarının içten sunumlarıyla duygulandırıyor, gururlandırıyor, 'sen ne güzel sinemamızdın Yeşil..

Anadolu'ya 1.Bölüm 51:03

Anadolu'ya 1.Bölüm

Nevzat Şenol’un sunuculuğunu yaptığı programın 1. bölümünde; Ziya Durmuş ile düşük yapma nedenleri hakkında yapılan röportaj ve köy hayatını anlatan Altıncı adlı oyun yer almaktadır. Programda ayrıca ODTÜ Halk Bilimi T..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.037 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 ABD Savunma Bakanı Mattis Kuzey Kore'yi Uyardı 00:38

ABD Savunma Bakanı Mattis Kuzey Kore'yi Uyardı

Güney Kore’yi ziyaret eden ABD Savunma Bakanı James Mattis, Kuzey Kore’nin olası bir saldırısına etkili bir şekilde cevap verileceği uyarısında bulundu. İlk yurt dışı ziyaretini bugün Seul’e yapan Mattis Güney Koreli me..

Maceracı _ Trabzon 1:08:26

Maceracı _ Trabzon

Maceracı’nın Anadolu yollarındaki macerası devam ediyor. Murat Yeni’nin renkli ve eğlenceli sunumu ile ekranlara gelen “Maceracı” bu hafta, Karadeniz’in gözdesi Trabzon’da… Murat Yeni bu hafta, Trabzon’dan muhteşem manz..

Anadolu'ya 3.Bölüm 50:12

Anadolu'ya 3.Bölüm

Nevzat Şenol’un sunuculuğunu yaptığı programın 3. bölümünde; Nimet Yalgın ile çocuk hastalıkları hakkında yapılan röportaj ve Türkiye Kalkınma Vakfı'nın Tarsus'ta yürüttüğü tavukçuluk çalışmaları ile ilgili bilgi, röport..

Anadolu'ya 4.Bölüm 48:16

Anadolu'ya 4.Bölüm

Nevzat Şenol’un sunuculuğunu yaptığı programın 4. bölümünde; Giresun Alancık Köyü Kırsal Kalkınma Kooperatifi ile ilgili bilgi, röportaj ve görüntüler yer almaktadır. Programda ayrıca Kadın Ana dizisinin 1. bölümü ve T..

Anadolu'ya 12.Bölüm 26:33

Anadolu'ya 12.Bölüm

Nevzat Şenol'un sunuculuğunu yaptığı programın 12. bölümünde; Kadın Ana dizisinin 20. bölümü yer almaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.032 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Anadolu'ya 13.Bölüm 52:08

Anadolu'ya 13.Bölüm

Nevzat Şenol’un sunuculuğunu yaptığı programın 13. bölümünde; Manyas Gölü'ndeki kooperatifleşme çalışmaları, gölün kullanımı ve zirai mücadele ile ilgili bilgi, röpotaj ve görüntüler yer almaktadır. Programda ayrıca Kad..

Anadolu'ya 17.Bölüm 53:06

Anadolu'ya 17.Bölüm

Nevzat Şenol’un sunuculuğunu yaptığı programın 17. bölümünde; zirai mücadelenin ülke ekonomisindeki yeri ile ilgili bilgi, röportaj ve görüntüler yer almaktadır. Programda ayrıca Kadın Ana dizisinin 7. bölümü ve Turizm..

Sabih Kanadoğlu Tsk'yı Hedef Aldı 02:19

Sabih Kanadoğlu Tsk'yı Hedef Aldı

367 garabetinin mimarı Yargıtay onursal başsavcısı Sabih Kanadoğlu, Türk Silahlı Kuvvetlerini hedef aldı. Ordu içindeki Fetullahçı Terör Örgütü mensuplarını temizlemeye yönelik Kanun Hükmünde Kararname'lerin ordudaki hiy..

Kırmızı Işıkta Dans Ettiler 01:22

Kırmızı Işıkta Dans Ettiler

Adana’da dans tutkunu bir grup genç, insanları dansa yöneltmek için trafikte kırmızı ışık yandığı anda yola atlayarak çektikleri dans videosuyla sosyal medyada ilgi odağı oldu. Geçtiğimiz hafta; La Noche Dans ve Sanat A..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Atatürk Havalimanı’ndaki Polisin Kaçan Minibüse Ateş Açması Kamerada 00:48

Atatürk Havalimanı’ndaki Polisin Kaçan Minibüse Ateş Açması Kamerada

Atatürk Havalimanında polislerin, 'Dur' ihtarına uymayarak kaçan minibüsün tekerlerine ateş açma anı kameralara yansırken kaçan şahıs yapılan çalışmalar sonucunda gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, sabaha karşı s..