#Ringte ne yaptığı anlaşılamayan dövüşcüler

Erdoğan Marşı 02:20

Erdoğan Marşı

Erdoğan marşı sosyal medyada paylaşım rekoru kırıyor Sinanoğlu Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sinanoğlu'nun yaptığı Erdoğan Marşı sosyal medyada paylaşım rekorları kırıyor. Kategori Eğlence..

Ahmet'in Günlüğü 1.Bölüm 23:10

Ahmet'in Günlüğü 1.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 1. bölümünde; Ahmet'in evdeki yaramazlıklarına karşı anne ve babasının verdiği tepkiler dramatize edilmektedir. Konu hakkında uzman olarak Atalay Yörükoğlu'nun değerlendirme..

Sevimli Tehlikeli Full Hd İzle 1:48:39

Sevimli Tehlikeli Full Hd İzle

Müzikal kimliğinden çok, oyuncu ve yönetmen kimliğiyle görmeye alıştığımız Özcan Deniz’in son filmi Sevimli Tehlikeli, Deniz’in şimdiye kadar yaptığı filmlerden hayli farklı bir yerde. Yine kendi yazıp yönettiği yeni fil..

  • Tv Series tarafından
  • 8.438 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hollanda Firmasının Tırından Uyuşturucu Ham Maddesi Çıktı 00:55

Hollanda Firmasının Tırından Uyuşturucu Ham Maddesi Çıktı

Edirne'de jandarma tarafından durdurulan ve Hollanda firmasına ait faturalarda kağıt yüklü olduğu beyan edilen bir tırın dorsesinde 9 milyon TL değerinde eroin yapımında kullanılan asit anhidrit ele geçirildi. Tırda ayrı..

Ahmet'in Günlüğü 2.Bölüm 18:53

Ahmet'in Günlüğü 2.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 2. bölümünde; aile içinde yaşanan sigara sorunu ve Ahmet'in bu soruna yaklaşımı dramatize edilmektedir. Konu hakkında uzman olarak Atalay Yörükoğlu'nun değerlendirmelerine y..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.161 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahmet'in Günlüğü 3.Bölüm 17:57

Ahmet'in Günlüğü 3.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 3. bölümünde; iyi anlayıp öğrenmeden insanları suçlamanın yanlışlığı ve aileye danışmadan eve getirilen konuklar ile ilgili yaşanan sorunlar dramatize edilmektedir. Konu hak..

Ahmet'in Günlüğü 4.Bölüm 16:07

Ahmet'in Günlüğü 4.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 4. bölümünde; özel günleri hatırlama ve aile içi yaşanan problemler dramatize edilmektedir. Konu hakkında uzman olarak Atalay Yörükoğlu'nun değerlendirmelerine yer verilmekt..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.186 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahmet'in Günlüğü 5.Bölüm 13:44

Ahmet'in Günlüğü 5.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 5. bölümünde; ailede yeni bebek beklentisi ve bunun Ahmet'ten gizlenmesi sonucu ortaya çıkan problem dramatize edilmektedir. Konu hakkında uzman olarak Atalay Yörükoğlu'nun ..

FETÖ’cü Eski Emniyet Müdürü Nazilli’de Saklandığı Evde Yakalandı 00:46

FETÖ’cü Eski Emniyet Müdürü Nazilli’de Saklandığı Evde Yakalandı

Ankara’da yürütülen FETÖ/PDY kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan İzmir eski İstihbarat Şube Müdürü, Nazilli’ye bağlı İsabeyli Mahallesi’nde saklandığı evde yakalandı. 17-25 Aralık hükümete kumpas girişiminden s..

 Baby Driver Filminin Türkçe Altyazılı İlk Fragmanı 02:32

Baby Driver Filminin Türkçe Altyazılı İlk Fragmanı

Hırsızlık çetelerinin suç mahalinden kaçışını sağlayan yetenekli genç bir sürücü olan Baby (Ansel Elgort), yaptığı işte en iyi olabilmek için kişisel “şarkı listesi”nden güç almaktadır. Rüyalarının kızına (Lily James) ra..

Bakan Kaya BM’de Konuştu Hollanda’da Yaşananları Anlattı 04:19

Bakan Kaya BM’de Konuştu Hollanda’da Yaşananları Anlattı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada, “Bu vahşi ve katı bir şekilde gerçekleştirildi. 2017 yılındaki bu tutum şunu gösteriyor ki, halihazırda ka..

Çanakkale Dur Yolcu 01:20

Çanakkale Dur Yolcu

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak, bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver, bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir. Bu ıssız, gölgesiz yolun sonunda Gördüğün bu tümsek Anadolu'nda, İstikl..

Erdoğan'dan Avrupa'ya  Yarasalar İstemiyor Diye 00:57

Erdoğan'dan Avrupa'ya Yarasalar İstemiyor Diye

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. yılı dolayısıyla düzenlenen törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan tarihi mesajlar verdi.. Çanakkale zaferinin 102. yıl dönümü anma programı, 18 Mart Stadyumu..

Ahmet'in Günlüğü 6.Bölüm 17:59

Ahmet'in Günlüğü 6.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 6. bölümünde; kitap okumanın önemi ve Ahmet'in kitapla kurduğu arkadaşlık dramatize edilmektedir. Konu hakkında uzman olarak Atalay Yörükoğlu'nun değerlendirmelerine yer ver..

Ahmet'in Günlüğü 7.Bölüm 16:28

Ahmet'in Günlüğü 7.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 7. bölümünde; çocukların meslek seçiminde ailelerin baskısı ve bu durumun yarattığı sorunlar dramatize edilmektedir. Konu hakkında uzman olarak Atalay Yörükoğlu'nun değerlen..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.026 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahmet'in Günlüğü 8.Bölüm 19:27

Ahmet'in Günlüğü 8.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 8. bölümünde; Ahmet'in babasıyla birlikte futbol maçına gitmesi ve bu maçta gördüğü olumsuz durumlardan dolayı spordan soğuması dramatize edilmektedir. Konu hakkında uzman o..

Ahmet'in Günlüğü 9.Bölüm 16:34

Ahmet'in Günlüğü 9.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 9. bölümünde; ailelerin çocuklar üzerinde baskı yaratmaları konusu dramatize edilmektedir. Konu hakkında uzman olarak Atalay Yörükoğlu'nun değerlendirmelerine yer verilmekte..

İzmir Hayalet Köyde Bir Gece !!!Paranormal Olay 1:02:42

İzmir Hayalet Köyde Bir Gece !!!Paranormal Olay

zmir'in X köyü cinler tarafından basılınca terkedildi ve bu cinli vaka bu zamana kadar esrarengiz bir şekilde korku dolu gizemini sürdürdü. Bizde bu tüyler ürperten korkunç olayın yaşandığı İzmir Hayalet Köy Terkedilmiş ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.343 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cinlerin İnsanlara Musallat Olmasının 10 Nedeni 02:29

Cinlerin İnsanlara Musallat Olmasının 10 Nedeni

1- Kaynar Su - Geceleyin besmele çekilmeden dökülen sıcak suyun cinlerin üzerine gelmesiyle intikam almak için musallat olurlar. 2-Boş Yatak - Boş kalmış bir yatakta cin yatması durumunda üzerine yatmak. 3-Sigara İzm..

  • ZULMA tarafından
  • 1.509 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ahmet'in Günlüğü 11.Bölüm 19:17

Ahmet'in Günlüğü 11.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 11. bölümünde; Ahmet ve ailesinin tatile çıkması ve bu tatilde Ahmet'in yaşadığı anılar dramatize edilmektedir. Konu hakkında Atalay Yörükoğlu'nun değerlendirmelerine yer ve..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.178 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahmet'in Günlüğü 13.Bölüm 24:10

Ahmet'in Günlüğü 13.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 13. bölümünde; Ahmet'in arkadaşı Okan'ın kuşunu kafesinden çıkarıp özgür bırakması dramatize edilmektedir. Konu hakkında uzman olarak Atalay Yörükoğlu'nun değerlendirmelerin..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.140 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahmet'in Günlüğü 14.Bölüm 23:25

Ahmet'in Günlüğü 14.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 14. bölümünde; Ahmet ve arkadaşlarının mahalledeki çocuk parkını temizlemeleri dramatize edilmektedir. Konu hakkında uzman olarak Atalay Yörükoğlu'nun değerlendirmelerine ye..

Ahmet'in Günlüğü 15.Bölüm 23:26

Ahmet'in Günlüğü 15.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 15. bölümünde; Ahmet ve arkadaşlarının, anne babalarının yasakları ve kurallarından şikayet etmeleri dramatize edilmektedir. Konu hakkında uzman olarak Atalay Yörükoğlu'nun ..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.033 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahmet'in Günlüğü 16.Bölüm 22:21

Ahmet'in Günlüğü 16.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 16. bölümünde; Ahmet’in öğretmeninin verdiği sevgiyi tanımlamak konusundaki ödev ile sevgi duygusu dramatize edilmektedir. Konu hakkında uzman olarak Atalay Yörükoğlu'nun de..

Şeytanın Peşinden Giden Cinler  Cuhenna Cin Kabilesi 15:02

Şeytanın Peşinden Giden Cinler Cuhenna Cin Kabilesi

Cuhenna Cinleri.. işte bu ayetlerde geçen insanların taşkınlığını arttıran ve Allah hakkında yalanlar uyduran Cin Kabilesi. Onlar en kinci ve gaddar olan Cinnilerdir. Öyle tehlikelidirler ki diğer cin kabileleri bile onl..

  • ZULMA tarafından
  • 6.539 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yeni Çıktım; Bir Daha Girmek İstemem 01:30

Yeni Çıktım; Bir Daha Girmek İstemem

Vurgun başrollerinde Cüneyt Arkın ve Gönül Yazar'ın yer aldığı 1973 yapımı bir Türk filmidir. Yönetmenliğini Zeki Ökten'in yaptığı filmin yapımcısı Türker İnanoğlu'dur. Gönül (Gönül Yazar) ünlü ve çok zengin bir şarkıc..

Beşiktaş 1-3 Astra Giurgiu Maçın Özeti Hazırlık Maçı 25 Mart 2017 03:49

Beşiktaş 1-3 Astra Giurgiu Maçın Özeti Hazırlık Maçı 25 Mart 2017

Beşiktaş'a evinde soğuk duş! Beşiktaş, Vodafone Arena'da oynadığı hazırlık maçında Romanya ekibi Astra Giurgiu'ya 3-1 mağlup oldu. Milli arayı değerlendirmek isteyen Beşiktaş, hazırlık maçında Rumen ekibi Astra Giurgiu ..

Ahmet'in Günlüğü 18.Bölüm 21:28

Ahmet'in Günlüğü 18.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 18. bölümünde; ailede yaşanan tartışmalar ve çözümlenmesi dramatize edilmektedir. Konu hakkında uzman olarak Atalay Yörükoğlu'nun değerlendirmelerine yer verilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.014 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahmet'in Günlüğü 20.Bölüm 20:32

Ahmet'in Günlüğü 20.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 20. bölümünde; arkadaşlık ilişkileri ve yanlış anlaşılmalar dramatize edilmektedir. Konu hakkında uzman olarak Atalay Yörükoğlu'nun değerlendirmelerine yer verilmektedir...

Ahmet'in Günlüğü 21.Bölüm 20:09

Ahmet'in Günlüğü 21.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 21. bölümünde; toplumda saygı ve görgü kuralları dramatize edilmektedir. Konu hakkında uzman olarak Atalay Yörükoğlu'nun değerlendirmelerine yer verilmektedir...