#Ringte ne yaptığı anlaşılamayan dövüşcüler

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv ) 13:51

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv )

Pkk'nın Şehit Ettiği İlk Mehmetçiği Biliyor musunuz? Resmi olarak PKK, hayatımıza 15 Ağustos 1984 gecesi girdi. Eruh'ta patlayan silahlar, Süleyman Aydın isimli gencecik askerin canını aldı. Türkiye'nin terörle mücadele..

Ateş Hattı 7 Kasım 1994 1:06:26

Ateş Hattı 7 Kasım 1994

Reha Muhtar'ın sunuculuğunu yaptığı programda; Atatürk’ün vasiyeti, Nazım Hikmet’in mezarının Türkiye’ye getirilmesi tartışması ve Sinan Çetin’in Sinemadan para kazanamayan yönetmen eşektir” açıklaması konu edilmektedir..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.089 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ateş Hattı 28 Mart 1994 1:13:32

Ateş Hattı 28 Mart 1994

Reha Muhtar'ın sunuculuğunu yaptığı programda; 1994 Türkiye yerel seçimleri konu edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.020 görüntüleme
  • 7 yıl önce
25. Saat 1.Bölüm İzle 1:24:47

25. Saat 1.Bölüm İzle

Sibel Şahin'in sunuculuğunu yaptığı programının 1.bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılara yer verilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.031 görüntüleme
  • 7 yıl önce
25. Saat 2.Bölüm İzle 1:16:23

25. Saat 2.Bölüm İzle

Sibel Şahin'in sunuculuğunu yaptığı programının 2.bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılara yer verilmektedir...

Kimsin Sen 01:35

Kimsin Sen

Kara Murat: Fatih'in Fedaisi; 1972 yapımı Türk filmi. Yönetmenliğini Natuk Baytan'ın yaptığı Kara Murat: Fatih'ın Fedaisi, Kara Murat serilerinin ilk filmidir. Filmin başrol oyuncusu Cüneyt Arkın iken, yapımcısı da Türke..

Güneşe Gözlüksüz Bakamam Çok Güzelsin 00:24

Güneşe Gözlüksüz Bakamam Çok Güzelsin

Sevmek ve Ölmek Zamanı. Orhan Elmas'ın yönettiği, Erdoğan Tünaş'ın senaryosunu yazıp Türker İnanoğlu'nun yapımcılığını yaptığı 1989 Erler Film yapımı film. Filmde Mehmet Ali Erbil, Nergis Kumbasar, Tanju Gürsu, Nilüfer A..

Ne Olurdu Sen de Benim Gibi Fakir Olsaydın 01:36

Ne Olurdu Sen de Benim Gibi Fakir Olsaydın

Esin (Filiz Akın) amcasıyla (Mümtaz Ener) birlikte yaşamaktadır. Geçmişte yaptığı hatalardan dolayı dayısından özür dileyerek aralarına dönen Bahri’nin (Gürel Ünlüsoy) hayattaki tek amacı ise paradır. Esin bir akşam arka..

Karşınızda Eşsiz Performansıyla Cüneyt Arkın 01:02

Karşınızda Eşsiz Performansıyla Cüneyt Arkın

Filiz Akın ve Cüneyt Arkın'dan İstanbul'un güzelim platosu eşliğinde çok romantik bir film; Affedilmeyen. Esin (Filiz Akın) amcasıyla (Mümtaz Ener) birlikte yaşamaktadır. Geçmişte yaptığı hatalardan dolayı dayısından öz..

Nikah Masasında Şok! Ben Hamileyim! 02:00

Nikah Masasında Şok! Ben Hamileyim!

Filiz Akın ve Cüneyt Arkın'dan İstanbul'un güzelim platosu eşliğinde çok romantik bir film; Affedilmeyen. Esin (Filiz Akın) amcasıyla (Mümtaz Ener) birlikte yaşamaktadır. Geçmişte yaptığı hatalardan dolayı dayısından öz..

Çin Tarafından Hazırlanan Dünyanın 3. Büyük Camisi Cezayir'de Tamamlanacak 02:23

Çin Tarafından Hazırlanan Dünyanın 3. Büyük Camisi Cezayir'de Tamamlan

Cezayir Büyük Camii'nin 264 metre uzunluğundaki minaresi, dünyadaki en uzun minare ve aynı zamanda Afrika'nın en yüksek binası için Cumartesi günü tören düzenlendi. Çin Devlet İnşaat Mühendisliği Kurumu (CSCEC) tarafında..

Kazanova Mehmet Sen Neymişsin 01:12

Kazanova Mehmet Sen Neymişsin

Vurgun başrollerinde Cüneyt Arkın ve Gönül Yazar'ın yer aldığı 1973 yapımı bir Türk filmidir. Yönetmenliğini Zeki Ökten'in yaptığı filmin yapımcısı Türker İnanoğlu'dur...

Helikopter Düşmeden Canlı Yayın Yapmışlar 02:37

Helikopter Düşmeden Canlı Yayın Yapmışlar

Tunceli'de düşen helikopterde şehit olan polis Mesut Özdemir'in şehadet haberi Gaziantep'in Şehitkamil ilçesindeki ailesine verildi. Şehit polisin, düşen helikopterde cep telefonu ile sosyal medya hesabında canlı yayın y..

  • PITIRCIK tarafından
  • 920 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çarşamba Gecesi 1.Bölüm izle 58:40

Çarşamba Gecesi 1.Bölüm izle

Uğur Dündar'ın sunuculuğunu yaptığı programın 1. bölümünde; İstiklal Madalyalı Muhsin Karakullukçu, Samandağı'nda yaşayan 20 çocuklu baba ve 16 yıldır uyumayan Mehmet İnaç konu edilmektedir. Programda ayrıca Müjdat Gezen..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çarşamba Gecesi 2.Bölüm izle 1:11:05

Çarşamba Gecesi 2.Bölüm izle

Uğur Dündar'ın sunuculuğunu yaptığı programın 2. bölümünde; ünlü olmak için evden kaçan genç kızlar, Lütfü Engin'in sinema hayatı, Celal Şahin'in kuklaları, Van Bahçesaray'ın sorunları, Şemdinli-Yüksekova Karayolu yapım ..

Çarşamba Gecesi 3.Bölüm izle 53:51

Çarşamba Gecesi 3.Bölüm izle

Uğur Dündar'ın sunuculuğunu yaptığı programın 3. bölümünde; tarihi eser kaçakçılığı, 42 çocuğu ve 9 karısı olan Cono Ahmet, Sefaköy çevre kiriliği ve sıcak su kaynaklarına sahip olan Melikşah Köyü konu edilmektedir. Prog..

Arka Sokaklar - 438 Bölüm Fragmanı 00:44

Arka Sokaklar - 438 Bölüm Fragmanı

Hale, mankenlik ajansı sahibi olan fakat genç kızları tuzağa düşürüp fuhuşa zorlayan bir kadındır. Buse isimli oldukça güzel bir mankeni tehdit ederek, şiddet uygular. Kız şikâyetçi olmak için emniyete gelir. Ekibimiz Ha..

Manchester City vs Hull City 3-1 Maç Özeti 03:04

Manchester City vs Hull City 3-1 Maç Özeti

Premier Lig mücadelecileri Hull City'i 3-1 yenen Sergio Aguero, Manchester City'nin sezonun 100. golünü tüm yarışmalarda netleştirdi. Manchester City, Pep Guardiola'nın tarafı Hull City'nin yoksul bir formdan avantajlı ..

 Sporting Gijon vs Real Madrid 2-3 Maç Özeti 00:45

Sporting Gijon vs Real Madrid 2-3 Maç Özeti

İspanya uluslararası Isco, Sporting'deki 3-2'lik galibiyette iki mükemmel golle Real Madrid'e yaptığı değerin muhteşem bir gösterisini sundu. Isco, Sporting Gijon ile mücadelede 3-2'lik galibiyetini elde etmek için Real..

Bu Şehir Arkandan Gelecek 15. Bölüm Fragmanı 00:27

Bu Şehir Arkandan Gelecek 15. Bölüm Fragmanı

Babası ve Derin'le yaşadığı sorunlardan bunalan Ali, maça hazırlanmak için şehir dışında kampa gider. Gülce kendisi dâhil olmak üzere Ali'nin herkesten uzakta, çalışmaya konsantre olmasını istemektedir. Ali, burada yeni ..

Donald Trump, H1B Vizesi Yönetici Sicilini İmzalıdı 03:20

Donald Trump, H1B Vizesi Yönetici Sicilini İmzalıdı

Başkan Donald Trump'ın Salı günü, yüksek vasıflı işler için ABD'ye işçi getiren geçici bir vize programında değişiklikler yapacak bir yönetici kararı imzalaması bekleniyor. Reuters'in bildirdiğine göre, Amerikalılar Alı..

Çarşamba Gecesi 4.Bölüm izle 52:10

Çarşamba Gecesi 4.Bölüm izle

Uğur Dündar'ın sunuculuğunu yaptığı programın 4. bölümünde; defineci İhsan Olcay, uzay danışmanı Naim Kamil Kumaşçı ve Şanlıurfa'da köyünü satılığa çıkartan Hacı Halil Öncel konu edilmektedir. Programda ayrıca Türkan Say..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.176 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çarşamba Gecesi 6.Bölüm izle 56:58

Çarşamba Gecesi 6.Bölüm izle

Uğur Dündar'ın sunuculuğunu yaptığı programın 6. bölümünde; kaplama diş, tren kazası, kozak toplama, mermercilik, hamallık ve kar banyosu konu edilmektedir. Programda ayrıca Zeki Alasya ve Metin Akpınar’ın skeçleri de ye..

Çarşamba Gecesi 7.Bölüm izle 44:46

Çarşamba Gecesi 7.Bölüm izle

Uğur Dündar'ın sunuculuğunu yaptığı programın 7. bölümünde; mağarada yaşayan adam Musa Olgun, ıslıkla konuşan Kuşköy sakinlerinin ve geçimini boyacıklıkla sağlayan engelli vatandaş Mehmet Temel konu edilmektedir. Program..

Çarşamba Gecesi 9.Bölüm izle 47:22

Çarşamba Gecesi 9.Bölüm izle

Uğur Dündar'ın sunuculuğunu yaptığı programın 9. bölümünde; tüpgazlı araba yapan adam, gözleri görmeyen santral memuru, Mucit İmam Abdullah Eroğlu, mezardan çıkan adam, spor yapan yaşlı adam, çinko kurşun metal sanayide ..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.138 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Okan Bayülgen'e Mafya Traşı 01:28

Okan Bayülgen'e Mafya Traşı

Yapımcılığını Erler Film'in yaptığı, Nesli Çölgeçen imzalı Oyun Bozan filmi. Nişanlısı Semiha (Melda Arat Mutu) ile evlilik planları yapan taksi şoförü Metin (Okan Bayülgen) hasta ve çok az ömrü kalan şair Kemal'i (Zeki ..

İşte CHP'nin İstanbul İçin Yaptıkları 01:16

İşte CHP'nin İstanbul İçin Yaptıkları

Vakit, CHP'nin belediye başkanlığı yaptığı dönemdeki İstanbul'u gözler önüne serdi. İşte CHP'li belediyelerin İstanbullulara yaşattığı unutulmaz kareler.... 1994'ten önce CHP'li Nurettin Sözen'in İstanbul Büyükşehir B..

Çarşamba Gecesi 10.Bölüm izle 58:41

Çarşamba Gecesi 10.Bölüm izle

Uğur Dündar'ın sunuculuğunu yaptığı programın 10. bölümünde; engelli Mehmet Temel'in nikah töreni, Nevşehir'in Çat kasabasındaki uyuşturucu alışkanlığı, Çatalzeytin'deki isim ve soyisim benzerliği, Sinop'tan büyükşehirle..

Çarşamba Gecesi 11.Bölüm izle 53:11

Çarşamba Gecesi 11.Bölüm izle

Uğur Dündar'ın sunuculuğunu yaptığı programın 11. bölümünde; stoklanan tüketim malları, Yücel Uğur Kılıçyaldır'ın yaşamı, tüpgaz içen çocuk, dut değneği ile su bulan adam, Karain köylülerinin kanser korkusu, yedi günde t..

Çarşamba Gecesi 12.Bölüm izle 1:03:53

Çarşamba Gecesi 12.Bölüm izle

Uğur Dündar'ın sunuculuğunu yaptığı programın 12. bölümünde; elektriksiz köy, kasaplık yapan çocuk, nişanlı çocuklar, gazete dağıtıcısı, köy gelenekleri, çocuklar için bağış yapan Beatrice Burlingham, Elazığ-Çemişgezek f..