#Rizede rambo lakaplı ramazan Çepni

Köpekleriyle Köyünden Kovulan Engelli Gence Vali Aydoğdu Sahip Çıktı 09:33

Köpekleriyle Köyünden Kovulan Engelli Gence Vali Aydoğdu Sahip Çıktı

Aksaray’da sokak hayvanlarına baktığı, beslediği, ilgilendiği için “Canlar” diye adlandırdığı köpeklerle birlikte köyden kovulan engelli gence Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu sahip çıktı. Aksaray’ın merkeze bağlı Babakonağı..

Güllaç Tarifi 04:46

Güllaç Tarifi

Malzemeler: 300 g güllaç yaprağı, 2 lt süt, 2 su bardağı şeker, 1 su bardağı iri çekilmiş fındık, 1/2 su bardağı iri çekilmiş kabuksuz badem, 2 yemek kaşığı gül suyu, 1 çay kaşığı vanilya, Üzerini süslemek için antep fı..

Oruç Tutun Bağışıklığınız Güçlensin 04:17

Oruç Tutun Bağışıklığınız Güçlensin

Oruç tutmanın bağışıklık sistemine iyi gelip kuvvetlendirdiğini belirten Beslenme ve Diyet Uzmanı Kübra Tekay, basit şeker ve karbonhidratlardan uzak durulması gerektiğine dikkat çekerek, sebze, meyve gibi bol lifli ve p..

Bitcoin' den Uzak Dur, Öpülürsün! 44:06

Bitcoin' den Uzak Dur, Öpülürsün!

2:00 ???? Dolar seçim ertesi ne olur? 5:40 ???? Yalanın gerçeği titretti bir dönemdeyiz ! Pandemi de bunu gördük ! 10:30 ???? Türkiye’nin laik antilaik Sünni Alevi sağcı solcu problemi yoktur ! Türkiye’nin problemi boğaz..

  • STUDIO AS tarafından
  • 7 görüntüleme
  • 7 ay önce
EMEKLİ DUL VE YETİM BAYRAM İKRAMİYESİ 2022 AÇIKLANDI SSK BAĞKUR İKRAMİYELER emekli bayram ikramiyesi 02:16

EMEKLİ DUL VE YETİM BAYRAM İKRAMİYESİ 2022 AÇIKLANDI SSK BAĞKUR İKRAMİ

Emekliye ikramiye müjdesi verildi. Ardından emeklilerle birlikte dul ve yetim vatandaşlara da verilecek olan ikramiye herkesi heycanlandırmaya başladı. Emekli dul ve yetim vatandaşlara ne kadar promosyon verilecek detayl..

Ramboya Özenen Bebek 02:31

Ramboya Özenen Bebek

Televizyonda rambo izleyen bebeğin ona benzer hareketler yapması komik bir video seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 746 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bankamatik Dolandırıcılarının Yeni Yöntemi Polisi Bile Şaşırttı 03:38

Bankamatik Dolandırıcılarının Yeni Yöntemi Polisi Bile Şaşırttı

Bankamatik Dolandırıcılarının Yeni Yöntemi Polisi Bile Şaşırttı İstanbul’da bankamatiklere yerleştirdikleri düzeneklerle vatandaşların banka ve kredi kartını kopyalayarak yaklaşık 2 milyon lira vurgun yapan şebeke çöke..

Zabıta Ekiplerinden Dilencilere Operasyon 06:15

Zabıta Ekiplerinden Dilencilere Operasyon

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı Ekipleri, Ramazan Ayını fırsat bilip insanların manevi duygularını i istismar etmek isteyen dilencilere yönelik operasyon gerçekleştirdi. Operasyonlar sırasında sa..

Tartıştığı Ağabeyini Öldürdü! 03:30

Tartıştığı Ağabeyini Öldürdü!

Bursa’da gece yarısı tartıştığı ağabeyini yol ortasında bıçaklayarak öldüren kişi gözaltına alındı. Cinayet anı güvenlik kamerasına yansıdı.Edinilen bilgiye göre, Bursa’nın Mudanya ilçesi İpar Caddesi’nde gece yarısı Ram..

107 Gün Sonra Baba Ocağına Dönen Melek İpek Gözyaşlarına Boğuldu 05:44

107 Gün Sonra Baba Ocağına Dönen Melek İpek Gözyaşlarına Boğuldu

Antalya'da 107 gün sonra tahliye olan 2 çocuk annesi Melek İpek, gözyaşları içinde geldiği baba ocağında, “Hayat yeniden başlıyor.Çocuklarıma kavuştum. Bu gece artık rahatça uyuyabileceğim dedi. Döşemealtı ilçesinde serv..

Tek Hayali Yürüyebilmekti, Hayırseverlerin Desteği İle Gerçeğe Dönüştü 04:02

Tek Hayali Yürüyebilmekti, Hayırseverlerin Desteği İle Gerçeğe Dönüştü

Otobüs kaptanlığı yaparken geçirdiği kaza sonrasında iki bacağı ve bazı parmaklarını kaybeden Ramazan Aslan (43), hayırseverlerin desteği ile yürüyebilme hayalini gerçeğe dönüştürdü. İhlas Haber Ajansı'na (İHA) geçtiğimi..

Fahriye Ve Burak Çifti 2.Balayındalar! 01:21

Fahriye Ve Burak Çifti 2.Balayındalar!

Burak Özçivit Fahriye Evcen Çifti İkinci Balayında Rizede..!!..

  • ANKA tarafından
  • 650 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rize’de Kahvehane Tarandı- 3 Ölü, 6 Yaralı 00:35

Rize’de Kahvehane Tarandı- 3 Ölü, 6 Yaralı

Rize’de Kahvehane Tarandı- 3 Ölü, 6 Yaralı Rize’nin İkizdere ilçesi Güneyce beldesinde bir kahvehane silahla tarandı. Olayda ilk belirlemelere göre 3 kişi öldü, 6 kişi de yaralandı. Aralarında husumet bulunan iki grup ..

Rize’de 20 Araç Birbirine Girdi: 8 Yaralı 02:46

Rize’de 20 Araç Birbirine Girdi: 8 Yaralı

Rize’de 20 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında biri ağır 8 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre Rize’de Karadeniz Sahil Yolu Rize Geçişi Paketleme Viyadükü üzerinde sabah saatlerinde buzlanmadan dolayı yoldan ç..

Bir Günde Ağırlığının Yarısı Kadar Süt Vererek Rekor Kırdı 04:57

Bir Günde Ağırlığının Yarısı Kadar Süt Vererek Rekor Kırdı

Bursa'da bir keçi bir günde ağırlığının yarısına yakın süt vererek sahibine büyük şaşkınlık yaşattı. Mudanya ilçesinin Çepni köyünde faaliyet gösteren Seçen Keçi Çiftliğinde bakılan keçi, bir günde 17 litre süt vererek r..

HEREM-SEVDALİ YENİ KLİP 04:26

HEREM-SEVDALİ YENİ KLİP

SEVDALİ DERE GELUR KUDURUR TAŞİ TAŞA VURDURUR BU SEVDALUK ADAMİ ELDUMEZ SURUNDURUR SEVDALİ BAKİŞUNE HASTAYİM GÜLÜŞÜNE BU DÜNYAYİ DOLAŞTUM RASLAMADUM EŞUNE SEVDANUN ATEŞİNE DÜŞTÜM AŞKUN PEŞİNE BU DÜNYAYİ DOL..

Herem - Sevdali 04:26

Herem - Sevdali

SEVDALİ DERE GELUR KUDURUR TAŞİ TAŞA VURDURUR BU SEVDALUK ADAMİ ELDUMEZ SURUNDURUR SEVDALİ BAKİŞUNE HASTAYİM GÜLÜŞÜNE BU DÜNYAYİ DOLAŞTUM RASLAMADUM EŞUNE SEVDANUN ATEŞİNE DÜŞTÜM AŞKUN PEŞİNE BU DÜNYAYİ DOL..

 Dünya Güzellerim'e Banu Alkan'ın Yerine Demet Akalın Gelecek 00:41

Dünya Güzellerim'e Banu Alkan'ın Yerine Demet Akalın Gelecek

Dünya Güzellerim'de Bülent Ersoy ile kavgası eksik olmayan Banu Alkan gelecek sezon olmayacak, Alkan'ın yerine Demet Akalın getirilecek. Show TV ekranlarında olayı eksik olmayan 'Dünya Güzellerim'in yeni sezonunda Afrodi..

  • ANKA tarafından
  • 558 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cesur Korkak Köpek - 4. Sezon 2. Bölüm - Ev Çağrısı 21:39

Cesur Korkak Köpek - 4. Sezon 2. Bölüm - Ev Çağrısı

Cesur adlı, küçük mor bir köpeğin sahipleri Huysuz lakaplı çiftçi olan yaşlı adam ve Merdane lakaplı sahipleri ile birlikte bir çiftlikte yaşamaktadırlar. Ne var ki, bela hep onları bulmaktadır...

  • ÇocukTV tarafından
  • 5.310 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Vapurların efsane satıcısı 'Burhan Pazarlama' hayatını kaybetti - Son Dakika Haberleri İnternet 02:34

Vapurların efsane satıcısı 'Burhan Pazarlama' hayatını kaybetti - Son

İstanbul Şehir Hatları vapurlarının şık giyimi, güzel ses tonu, kibarlığıyla ünlü seyyar satıcısı 'Burhan Pazarlama' lakaplı, Burhan Demircan hayatını kaybetti. 7 yaşından beri İstanbul vapurlarında satıcılık yapan 'Burh..

Karadul Mezarlığındaki Ölülerin Korku Dolu Hikayeleri ! 10:12

Karadul Mezarlığındaki Ölülerin Korku Dolu Hikayeleri !

Şu an aydının merkezden kilometrecelerce uzakta ormanın ortasında kalan karadul mezarlığındayım. bu mezarlık Şehrin çok uzağında kalıyor ama yanıbaşından geçen toprak bir yol var yakındaki köylerle bağlantısını sağlayan ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.232 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çerkez Cengiz Cezaevine Böyle Gitti 06:02

Çerkez Cengiz Cezaevine Böyle Gitti

Rusya ve Türkiye’de çok sayıda suçtan yargılanan Çerkez Cengiz lakaplı Cengiz Şıklaroğlu, 10 aylık hapis cezasını yatmak üzere 100 araçlık konvoyla cezaevine gitti. Şıklaroğlu cezaevi yolunca gençlere okuyun çağrısı yapt..

Prof Dr Mustafa Karataş’la Sahur Vakti Fragmanı 00:34

Prof Dr Mustafa Karataş’la Sahur Vakti Fragmanı

Yardımlaşmanın, iyiliğin ve bereketin ayı Ramazan'da Prof. Dr. Mustafa Karataş gönülden muhabbeti ile sahurda evlerinize konuk oluyor! Mustafa Karataş'la Sahur Vakti Ramazan ayı boyunca ayrıntılar kanalımız ANKA da....

  • ANKA tarafından
  • 922 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Survivor 2018 - 4.Bölüm - Gönüllüler'de Anıl Korkusu Kaburgada Kırık Olabilir 01:07

Survivor 2018 - 4.Bölüm - Gönüllüler'de Anıl Korkusu Kaburgada Kırık O

Ödül oyunu dönüşünde sırtında acı hisseden Anıl, Ramazan'a kontrol ettirdi. Ramazan kontrolün ardından durumun ciddi olabileceğini söyledi...

  • BETA tarafından
  • 966 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şaban Oğlu Şaban - Kemal Sunal Hd Film İzle 1:30:12

Şaban Oğlu Şaban - Kemal Sunal Hd Film İzle

Süt Kardeşler - 1976 Kemal Sunal Film İzle Süt Kardeşler, yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Hüseyin Rahmi Gürpınar'ın Gulyabani isimli romanından uyarlanan, 1976 yılı yapımı bir Türk filmidir. Yıllardır kimsenin ..

  • PengoTV tarafından
  • 7.353 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ramazanda ilgi Odağı Abant Gölü Oldu 03:35

Ramazanda ilgi Odağı Abant Gölü Oldu

Abant Ramazan'da da ilgi odağı oldu BOLU - Bolu'nun doğal güzelliklerinden olan Abant Tabiat Parkı, Ramazan ayında serin bir tatil geçirmek isteyen turistlerin ilgi odağı oldu. Bolu'ya yaklaşık 40 kilometre uzaklıkta..

Ağrı'dan Acı Haber: 4 Şehit 01:03

Ağrı'dan Acı Haber: 4 Şehit

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmalarda şehit sayısının 4'e çıktığı ifade edildi. Çatışmada 6 güvenlik görevlisinin de yaralandığı ve operasyonda 10'a yakın terör..

Tavada Çok Kolay Yumurtalı Sahur Pidesi 09:31

Tavada Çok Kolay Yumurtalı Sahur Pidesi

Yarım bayatlamış ramazan pidesi 2 yumurta 3 avuç rendelenmiş kaşar peyniri 5-6 dilim kurutulmuş et 8 dal maydanoz 1 çay kaşığı karabiber 2 yumurtayı çırpın. İçine 3 avuç rendelenmiş kaşar peynirini, 5-6 dilim kurutulmu..

Osmanlıdan Günümüze Meşe Odununda Pişirilen Lezzet Pide 05:21

Osmanlıdan Günümüze Meşe Odununda Pişirilen Lezzet Pide

11 ayın sultanı Ramazan ayında, Osmanlıdan günümüze kadar uzanan ve sofraların vazgeçilmezi lezzeti olan ramazan pidesinin üretimi için fırıncıların mesaisi hız kazandı. Ramazan ayında ekmek israfı konusunda önerilerde b..

Bir Kardeşimizden Üstün Dövüş Teknikleri 00:10

Bir Kardeşimizden Üstün Dövüş Teknikleri

Jet Li, Jackie Chen, Rambo... Küçükken bunlardan hangisi bizi etkilemedi ki. Filmleri izler filmlerden sonra birbirrimizi döverdik. Bu arkadaşımız galiba halen daha o filmlerin etkisinden çıkabilmiş değil. Hep birlikte i..

  • JET TV tarafından
  • 1.036 görüntüleme
  • 7 yıl önce