#Rko

Genç Titanlar Judas Sözleşmesi Türkçe Dublaj 1:24:11

Genç Titanlar Judas Sözleşmesi Türkçe Dublaj

Tara Markov toprak ve taş üzerinde güçleri olan bir kızdır; o aslında göründüğünden çok daha fazlasıdır. En yeni genç Titan bir müttefik midir yoksa bir tehdit midir? Ve paralı asker Deathstroke’un Titanlar için planları..

Gençlik Başımda Duman 1. Bölüm Fragmanı 00:57

Gençlik Başımda Duman 1. Bölüm Fragmanı

Production House yapımı Kısmetse Olur yarışmacılarının oynadığı yepyeni dizi izleyicisi ile buluşuyor. Oyuncular: Emre Ubeyli, Gökhan Sara, Batuhan Cimilli, Akın Kırıkkayaaoğlu, Nur Erkoç Cimilli, Rabia Karaca, Leyla Ke..

Gençlik Başımda Duman 1.Bölüm Fragmanı 00:57

Gençlik Başımda Duman 1.Bölüm Fragmanı

Production House yapımı Kısmetse Olur yarışmacılarının oynadığı yepyeni dizi izleyicisi ile buluşuyor. Oyuncular: Emre Ubeyli, Gökhan Sara, Batuhan Cimilli, Akın Kırıkkayaaoğlu, Nur Erkoç Cimilli, Rabia Karaca, Leyla Kes..

  • ANKA tarafından
  • 689 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gençlik Başımda Duman Dizisi 2.Fragmanı 01:14

Gençlik Başımda Duman Dizisi 2.Fragmanı

Production House yapımı Kısmetse Olur yarışmacılarının oynadığı yepyeni dizi izleyicisi ile buluşuyor. Oyuncular: Emre Ubeyli, Gökhan Sara, Batuhan Cimilli, Akın Kırıkkayaaoğlu, Nur Erkoç Cimilli, Rabia Karaca, Leyla Ke..

Genetik Olarak Geçen Tiroit Kanserlerini Engellemek Mümkün Mü 00:45

Genetik Olarak Geçen Tiroit Kanserlerini Engellemek Mümkün Mü

Leyla Ataman'ın hazırlayıp sunduğu Check-Up'ta, Doç. Dr. Onur Demirkol genetik olarak geçen tiroid kanserlerinin engellenmesiyle ilgili bilgi verdi...

  • NABIZ tarafından
  • 1.009 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hande Erçel İle Murat Dalkılıç Evleniyor Mu 02:53

Hande Erçel İle Murat Dalkılıç Evleniyor Mu

Hande Erçel ile Murat Dalkılıç Harbiye Açıkhava'da tek kişilik gösteri yapan Doğu Demirkol'u izledi. Hande Erçel'le soruları yanıtlayan Murat Dalkılıç, aşkına övgü yağdırdı. Popçu, İşler güçler var, tatil yok diyen aşk..

  • BETA tarafından
  • 66 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Hayvanat bahçesi gibi ev! 01:42

Hayvanat bahçesi gibi ev!

İSTANBUL KAÇAKÇILIK POLİSİ BAKIRKÖY'DE BİR EVE BASKIN DÜZENLEDİ. EV EV DEĞİL DE SANKİ HAYVANAT BAHÇESİYDİ. YASAKLI LİSTESİNDEKİ O HAYVANLARLA 6 YIL AYNI ÇATIDA YAŞADIĞINI ÖĞRENEN KOMŞULAR ŞOKA GİRDİ...

Hercai 44. Bölüm 2. Fragmanı 01:05

Hercai 44. Bölüm 2. Fragmanı

“İntikamdan doğan imkansız bir aşkın hikayesi”nnYapımcılığını, Mia Yapım Banu Akdeniz üstlendiği, İntikamdan doğan imkansız bir aşkın hikayesi mottosuyla yola çıkan Hercai'nin başrollerini Akın Akınözü, Ebru Şahin, Gül..

  • GÜL tarafından
  • 24 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Hollanda'dan Gelen Bazı Yolcuların Valizlerine Köpekli Arama 01:02

Hollanda'dan Gelen Bazı Yolcuların Valizlerine Köpekli Arama

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Geliş Terminali'nde yapılan uygulama kapsamında, tarifeli uçakla Türkiye'ye gelen bazı Hollandalı yolcuların valizleri, narkotik köpeğiyle arandı...

Hull City 0 – 2 Sunderland Maç Özeti İzle 08:31

Hull City 0 – 2 Sunderland Maç Özeti İzle

6.5.2017, Hull City 0 – 2 Sunderland İngiltere Premier Lig’de küme düşmesi kesinleşen Sunderland, Kümede kalmaya çalışan Hull City’e konuk oldu. konuk ekip Sunderland maçı 2-0 kazandı ve Hull City’i ateşin içine attı. G..

İç İşleri İzle 1:29:56

İç İşleri İzle

Polisiye drama türünde, İzlanda yapımı film, kuzey sinemasından esintiler içeriyor. Bölgesi, Sırp göçmen Sergei tarafından ele geçirilene kadar Gunnar, İzlandanın en güçlü uyuşturucu patronudur. Gunnar, Sergeiye yaptıkla..

İlk Türkler Yapsaydı..- (Mc Donalds - Max Burger Uzay) 00:55

İlk Türkler Yapsaydı..- (Mc Donalds - Max Burger Uzay)

İlk Türkler Yapsaydı..- (Mc Donalds - Max Burger Uzay) izle Director : Kıvanç Baruönü Production : Kala Film Agency : Markom Leo Burnett..

  • PengoTV tarafından
  • 1.210 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Infinite - Destiny 04:10

Infinite - Destiny

Şarkı Sözleri [L/Myungsoo] Idaero tteonajima nae apeseo majimak Ganeun dwitmoseubeul boijineun ma [Sungkyu] Dasin ni gyeoteseo tteonaji anheulge Neol beorigo tteonan nal miwohaedo dwae [Dongwoo] Chama bolge na apa bolge..

Inna - Hasta La Vista 03:04

Inna - Hasta La Vista

Hasta La Vista... Hasta La Vista Baby.... Nese Ty Ta Blei 1 Lule Diten Tjter Bohesh Helem Nese Shpeit E Rrit Ti Menen ki Me Dal Prei Kerrit Shkelem Nese Syt I Perlot vjen Te Un Falje Kerkon A Thu Maksi E Ha Foren F..

İnternetten İzledikleri Video İle Yaptıkları Patlayıcı Parladı 1 Çocuk Yaralı 00:57

İnternetten İzledikleri Video İle Yaptıkları Patlayıcı Parladı 1 Çocuk

arköyde yaşları 7 ile 10 arasında değiştiği belirtilen bir grup çocuk arkadaşlarını korkutmak için internetten gördüğü yöntemle boş plastik damacananın içine aseton ve çatapat doldurdu. Ardından içine yaktıkları kibriti ..

İşkencelerle Canından Bezip Çatıya Çıkan Damat 03:34

İşkencelerle Canından Bezip Çatıya Çıkan Damat

Bursa'nın İznik ilçesine bağlı Ömerköy'de bir düğünde damada yapılan işkenceler görenleri hayretler içinde bıraktı.Damat çileden çıkıp çatıya çıktı..

  • JET TV tarafından
  • 630 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İskenderun Limanında 144 Bin Adet Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi 01:10

İskenderun Limanında 144 Bin Adet Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi

Gümrük muhafaza ekiplerince İskenderun Limanı'nda bir TIR'da 144 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi.Gümrük ve Ticaret Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Suudi Arabistan'a gitmek üzere İskenderun Limakport Limanı G..

İspanya Kargosunda Zombi Hapı 02:50

İspanya Kargosunda Zombi Hapı

İspanya Kargosunda Zombi Hapı İspanya'dan Türkiye'ye gönderilen bir kargonun içinde, ülkeye ilk defa girdiği öğrenilen 'Alpha PVP Hydrochloride' adlı sentetik uyuşturucu bulundu. Maddenin kullanan kişiyi saldırganlaştırd..

Isparta'dan Okumaya Geldi Torbacı Oldu 01:52

Isparta'dan Okumaya Geldi Torbacı Oldu

Adana'da, polisin torbacılara yönelik yaptığı operasyonda gözaltına alınan 9 kişiden biri olan E.K.'nın (19) Isparta'dan okumak için Adana'ya geldiği ortaya çıktıAdana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Mü..

İstanbul Boğazı'nda 2 kuru yük gemisi çarpıştı 01:42

İstanbul Boğazı'nda 2 kuru yük gemisi çarpıştı

Yeniköy önlerinde Türk ve Rus bandralı 2 kuru yük gemisi çarpıştı. Bölgeye kurtarma römorkörleri yönlendirildi. Kıyı Emniyetinden kaza ile ilgili şu açıklama yapıldı: Kocaeli'den Karadeniz Ereğli'ye giden 90 metre bo..

İstanbul'da 1 Mayıs Olaylı Geçti 01:16

İstanbul'da 1 Mayıs Olaylı Geçti

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla İstanbul'da düzenlenen gösteriler olaylı geçti. Bakırköy ve Şişli'deki gösterilerde gerginlik çıktı. Çıkan arbedede polis havaya ateş açtı...

İstanbul'da 37 Kişinin Yakalanması İçin Birçok Adrese Eş Zamanlı Operasyon 01:48

İstanbul'da 37 Kişinin Yakalanması İçin Birçok Adrese Eş Zamanlı Opera

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyona helikopter, Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekipleri, çevik kuvvet ve çok sayıda sivil ekip destek verdi. Vatan Caddesi’nde bulunan İstanbul Emniyet ..

İstanbul'da 50 kg Ot Esrar Ele Geçirildi 00:55

İstanbul'da 50 kg Ot Esrar Ele Geçirildi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla mücadele şubesine bağlı Sokak Suçlarıyla Mücadele Büro Amirliği Narkotimleri tarafından, Beyoğlu’nda yapılan operasyonda, boş arazideki yeşilliklerin arasından 12 adet poşet i..

İstanbul'da Güneşi Gören Vatandaşlar Sahillere Akın Etti 02:40

İstanbul'da Güneşi Gören Vatandaşlar Sahillere Akın Etti

İstanbul'da baharın gelmesiyle birlikte havaların ısınmasını fırsat bilen vatandaşlar mesai saati bitimiyle birlikte ailelerini alıp sahillere ve parklara akın ederek güzel havanın tadını çıkardı. Bakırköy sahilindeki yo..

İstanbul'da toplu taşımada koronavirüs denetimleri 13:46

İstanbul'da toplu taşımada koronavirüs denetimleri

İstanbul'da Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri koronavirüsle mücadele kapsamında alınan tedbirlere ilişkin toplu taşıma araçlarında denetim yapıyor. Ekipler, otobüs, dolmuş ve taksileri durdurarak sürücülerin fazla yolcu alı..

İstanbul'da uyuşturucu operasyonu- Çok sayıda gözaltı 02:18

İstanbul'da uyuşturucu operasyonu- Çok sayıda gözaltı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu satıcılarına yönelik geniş çaplı operasyon başlattı. Önceden belirlenen 23 adrese giren ekipler çok sayıda kişiyi gözaltına aldı...

İstanbul’da 5 Bin Polisle Huzur Oerasyonu 01:37

İstanbul’da 5 Bin Polisle Huzur Oerasyonu

İstanbul’da 5 Bin Polisle Huzur Oerasyonu İstanbul'un 39 ilçesinde, 5 bin polisin katılımıyla Yeditepe Huzur Uygulaması adı verilen geniş çaplı asayiş operasyonu yapıldı. İstanbul Emniyet Müdürlüğünce Yeditepe Huzu..

İstanbul’da eş zamanlı uyuşturucu operasyonu 01:53

İstanbul’da eş zamanlı uyuşturucu operasyonu

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Müdürlüğü ekipleri tarafından eş zamanlı olarak çok sayıda adrese uyuşturucu operasyonu yapıldı. Çok sayıda şüpheli gözaltına alındı...

İstanbul’da FETÖ Operasyonu 03:49

İstanbul’da FETÖ Operasyonu

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri gece saatlerinde Başakşehir’de bulunan çeşitli adreslere operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda Fethullahçı Terör Örgütü/ Paralel Devlet Yapılanmasına yönelik açıla..

İstanbul’daki uyuşturucu operasyonunda 15 şüpheli yakalandı 00:55

İstanbul’daki uyuşturucu operasyonunda 15 şüpheli yakalandı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, ‘torbacı' diye tabir edilen sokak satıcılarına yönelik düzenlediği operasyonda 15 şüpheliyi gözaltına aldı. Operasyon anı polis kamerasına ya..