#Rko

İşte Hayat 3.Bölüm 34:13

İşte Hayat 3.Bölüm

Programın 3. bölümünde; Doğubeyazıt'taki meteor çukuru ve hayvancılık, Hudut Köyü'ndeki yosun suyu, ev hanımlığı ve Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi konu edilmektedir. Programda ayrıca İstanbul şehir yaşamınd..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.122 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İzmarit - Evim Sen Oldun 03:00

İzmarit - Evim Sen Oldun

İzmarit - Evim Sen Oldun Dinle sözler Ruhumun derinliklerinde Seni arıyorum Bir tek kendimle Ama kolay değil yaşamak Sensiz bu gurbette Evim sen oldun gibi Gidemem ki Başka bir yere Başka bir kalbe Sö..

Jandarma 178'nci Kuruluş Yılını Kutluyor 02:09

Jandarma 178'nci Kuruluş Yılını Kutluyor

Jandarma 178'nci kuruluş yılını kutluyorKONYA - Konya'da, Jandarma'nın kuruluşunun 178. yıldönümü düzenlenen törenle kutlandı...

Jean Claude Van Damme - 21 Yaşından 56 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:09

Jean Claude Van Damme - 21 Yaşından 56 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Jean-Claude Van Damme, Belçika'dan gelen hareketli bir film kahramanı ve dünyaca ünlü dövüş sanatçısı klasik dövüş sanatları filmleri Bloodsport (1988) ve Kickboxer (1989) ile Hollywood sahnesine patladı. Van Damme b..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.285 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kahramanmaraş’ta Fıstık Hasadı Başladı 02:35

Kahramanmaraş’ta Fıstık Hasadı Başladı

Kahramanmaraş’ta il genelinde 75 bin dekar alanda üretimi yapılan Antep fıstığının hasadına başlandı. Kahramanmaraş’ta kültür meyveciliği projesi kapsamında çiftçiye satılan 2/B arazilerinde yetiştirilen fıstıkta hasat b..

Kahramanmaraş’ta Sigara Kaçakçılara Ağır Darbe 01:42

Kahramanmaraş’ta Sigara Kaçakçılara Ağır Darbe

Kahramanmaraş'ta arama yapılan 4 TIR ve 1 otomobilde 25 bin 220 paket kaçak sigara bulundu. Olayla ilgili 7 kişi gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube M..

Kanal İstanbul Stratejik Bir Konudur 01:31

Kanal İstanbul Stratejik Bir Konudur

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kanal İstanbul projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Bakırköy- Kirazlı metro hattının 2022 sonunda tamamlanacağını söyleyen Bakan Karaismailoğlu Kanal İstanbul için, g..

Kanal İstanbul'da İkinci Haliç Yapılacak 07:49

Kanal İstanbul'da İkinci Haliç Yapılacak

Kanal İstanbul'da İkinci Haliç Yapılacak Kanal İstanbul kapsamında yer alacak projelerin ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı. Kanal İstanbul, Boğaz'a benzeyecek. Kanalda, ikinci Haliç de yer alacak. Kanal İstanbul kaps..

Karpal Tünel Sendromu Ameliyatı Sonrası Hastayı Nasıl Bir Süreç Bekler 01:33

Karpal Tünel Sendromu Ameliyatı Sonrası Hastayı Nasıl Bir Süreç Bekler

Karpal tünel sendromu ameliyatı 3-4 dakika sürer ve hasta aynı gün taburcu edilir. Hastaya lokal anestezi uygulanır, narkoz gerekmez. Ağrısız açılan 4-5 mm'lik bir kesikle sinir sıkışması giderilir. Operasyon esnasında a..

  • NABIZ tarafından
  • 1.189 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Karpuz Kabuğundan Gemiler Yapmak 2004 Türk Filmi İzle 1:37:44

Karpuz Kabuğundan Gemiler Yapmak 2004 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, ergenliğe yeni adım atmış iki çocuğun sinema tutkusunu anlatır. Mehmet ve Recep, yaz tatilinde kasabada çırak olarak çalışmaktadır. İş dönüşü ise evlerinin ahırında bir projeksiyon makinesi yapmaya uğraşı..

Katil Damat: ''Çok Pişmanım'' 01:07

Katil Damat: ''Çok Pişmanım''

Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel’i öldüren damadı Cemil Karanfil, emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Katil damat adliyeye giderken, Çok pişmanım dedi Yeni Akit Gazetesi Genel Ya..

Kayseri'de panik... Elindeki sıvıyı her yere sürdü! Polis her yerde onu arıyor 03:17

Kayseri'de panik... Elindeki sıvıyı her yere sürdü! Polis her yerde on

Kayseri'de kimliği belirsiz kadının 12 katlı apartmanın girişinde zil ve asansör tuşlarına sürdüğü kimyasal madde, Corona Virüs tedirginliğine neden oldu. Apartman dezenfekte edilirken, polis güvenlik kamerasına yansıyan..

Kaza yapan cip evin bahçesine düştü 00:38

Kaza yapan cip evin bahçesine düştü

İstanbul Bakırköy'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği cip, park halindeki bir otomobile çarptıktan sonra 5 katlı binanın bahçesine düştü. O anlar kameraya yansıdı...

Kılıçdaroğlu'ndan AB'ye: ‘Bir Kişiye Kızıp 80 Milyonluk Ülkeye Yaptırımlar Uygulamayın 03:35

Kılıçdaroğlu'ndan AB'ye: ‘Bir Kişiye Kızıp 80 Milyonluk Ülkeye Yaptırı

Avrupa Parlamentosu'nun Türkiye ile müzakerelerin dondurulmasına ilişkin kararının ardından Avrupa Birliği üyesi ülkelerin liderlerine seslenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Cumhuriyeti, kurulduğu tariht..

Kısmetse Olurun Gözde Çiftlerinden Bebek Müjdesi 02:26

Kısmetse Olurun Gözde Çiftlerinden Bebek Müjdesi

Kısmetse Olur Programı Yarışmacılarından Nur Erkoç Cimilli Ve Batuhan Cimilli Renkli Sayfalar'ın Canlı Yayın Konuğu Oldular. Kız Bebek Bekleyen Çift Kızlarının Adını Açıkladılar.Detaylarını videomuzda izleyebilirsiniz,iy..

  • ANKA tarafından
  • 655 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kızılcık Şerbeti 42. Bölüm @showtv 2:21:46

Kızılcık Şerbeti 42. Bölüm @showtv

Kızılcık Şerbeti 42. Bölümünde; Nilay ve Mustafa’nın gerçeği ortaya çıkarmak için giriştikleri oyun Abdullah tarafından bozulacak ancak bu olay üçünün arasında sır olarak kalacaktır. Son gelişmeleri konuşmak üzere buluş..

Konya Ereğli'de Uyuşturucu Operasyonu 16 Gözaltı 07:30

Konya Ereğli'de Uyuşturucu Operasyonu 16 Gözaltı

Konya'nın Ereğli İlçesi'nde polisin uyuşturucu ticareti yapan şebekeye yönelik yaptığı operasyonda 16 kişi gözaltına alındı. Konya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından, Ereğli İlçesi'nde..

Korkulan oldu! 03:38

Korkulan oldu!

TÜRKİYE'NİN GÜNLERDİR BİR NUMARALI KABUSUYDU... O KABUS DÜN AKŞAM SAAT 9'DAN SONRA GERÇEK OLDU... ALEVLER KEMERKÖY TERMİK SANTRALİNE SIÇRADI, ÇALAN SİRENLE BİRLİKTE CEHENNEMDEN KAÇIŞ BAŞLADI...SANTRALİN ÖNCEDEN BOŞALTIL..

Korkunç Bir Film 4 - Scary Movie 4 (Türkçe Dublaj ) 1:29:34

Korkunç Bir Film 4 - Scary Movie 4 (Türkçe Dublaj )

Tür : Komedi Korku Komedi Yapım Yılı : 2006 İMDB Puanı : Yönetmen : David Zucker Oyuncular : Anna Faris (Cindy Campbell) , Regina Hall (Brenda Meeks) , Simon Rex (George) , Leslie Nielsen (Başkan Harris) , Carmen Electra..

  • PengoTV tarafından
  • 7.220 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kurtuluş Kuş - El İnsaf 02:52

Kurtuluş Kuş - El İnsaf

Söz: Kurtuluş Kuş - Furkan Ceran Müzik: Kurtuluş Kuş Aranje Mix : Opirus Music (Onur Aşar) Mastering: Buğra Kunt Kabak Kemane: Cafer Nazlıbaş Solo Kaval: Vedat Aygıran Müzik Yönetmeni: Kurtuluş Kuş - Vedat Aygıran Yönet..

Kuşlar Konmasın Diye Diken Yerleştirmek 00:34

Kuşlar Konmasın Diye Diken Yerleştirmek

Istanbul, Bakırköy'de bir AVM'de kuşlar balkona konmasın diye sivri dikenler yerleştirilmiş. Ne gibi zararı olabilir bu masumların?..

  • JET TV tarafından
  • 864 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kütahya'da Uyuşturucu Operasyonu 04:34

Kütahya'da Uyuşturucu Operasyonu

Kütahya'da uyuşturucu operasyonuKÜTAHYA'da polisin düzenlediği operasyonda uyuşturucu madde ticareti yaptığı öne sürülen 25 yaşındaki M.Ö. yakalandı. Kütahya'da uyuşturucu operasyonuKÜTAHYA'da polisin düzenlediği operasy..

Kutup Yıldızı 2.Bölüm izle 29:24

Kutup Yıldızı 2.Bölüm izle

Belgeselin 2. bölümünde; Türkiye'nin Kore'ye asker gönderme kararı alması ve birliğin yola çıkması konu edilmektedir. Kenan EvrenKasım GülekKemal TürkoğluAli İhsa..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.236 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Laz Cemal'in Geleceği Görmüş Olması 01:32

Laz Cemal'in Geleceği Görmüş Olması

Emret komutanımın Laz Cemal'in erkek fatma dediği rüzgar erkoçlar yıllar sonra erkek oldu :D..

  • JET TV tarafından
  • 582 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Leicester City 2-0 Stoke City (Maç Özeti - 1 Nisan 2017) 01:41

Leicester City 2-0 Stoke City (Maç Özeti - 1 Nisan 2017)

Leicester City 2-0 Stoke City (Maç Özeti - 1 Nisan 2017) 01/04/2017 ‘de İngiltere Premier Liginde Oynanan Leicester City – Stoke City maçında; Maça Hızlı Baslıyan Ev sahibi buldugu 2 golle 3 puanı hanesine yazdırdı. Go..

Lüks Ciple Soygun Kamerada 03:12

Lüks Ciple Soygun Kamerada

Lüks Ciple Soygun Kamerada Konya’da lüks ciple geldikleri mini marketi soyan hırsızlar 10 bin lira nakit para ve 40 bin liralık sigara ile alkol çalarak kayıplara karıştı. Olay, Seydişehir ilçesinde Beyşehir yolu üze..

Magazin Haber Turu 10:47

Magazin Haber Turu

Şarkıcı Gülşen, Metin Hara ve Adriana Lima, Seda Sayan, İdo Tatlıses, Rüzgar Erkoçlar, Alp Navruz, Ece İrtem, Popçu Ediz, Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur, Demet Akalın gibi ünlülerden çok özel görüntüler ve röportajları ..

  • ANKA tarafından
  • 717 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Marvel's Spider Man  E3 2017 Trailer  PS4 Pro 08:58

Marvel's Spider Man E3 2017 Trailer PS4 Pro

Starring one of the world’s most iconic Super Heroes, Spider-Man features the acrobatic abilities, improvisation and web-slinging that the wall-crawler is famous for, while also introducing elements never-before-seen in ..

  • BETA tarafından
  • 1.054 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Maşa ile Koca Ayı  61. Bölüm - Mawa Kawa 07:28

Maşa ile Koca Ayı 61. Bölüm - Mawa Kawa

Mucizeler büyülü bir zaman geliyor! Mary ileri Yılbaşı podarkov- yeni bebek ve oyuncak için arıyor ... ama onun eski arkadaşları ona suç almış gibi görünüyor. nasıl arkadaşlık korumak ve yılbaşı isteklerine peşinde eski ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 4.382 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Meleklerin İşareti Film İzle 1:45:50

Meleklerin İşareti Film İzle

Meleklerin işaretinde cezayirde Interpolden Bill Ward, miyop olan Vargos’un intihar teşebbüsü ile karşı karşıya kalır. Ward, öfkeli ortağı Frank Salek tarafından dikkatsizliğinden ötürü dövülür. Sonuçta narkotikten ötürü..

  • Tv Series tarafından
  • 1.290 görüntüleme
  • 7 yıl önce