#Rko

Seni Gidi Seni Film - Fragman 02:29

Seni Gidi Seni Film - Fragman

İstanbul’un eski semtlerinden Bayrampaşa’da doğan taksici Bülent ve döşemeci Sedat, mahalle kültürü ile büyüyen iki delikanlıdır. Çocukluklarından beri kendilerine hem abilik hem babalık yapan Tarık abilerinin dolandırıl..

  • PengoTV tarafından
  • 914 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Serdar Şar - Azer Baba 03:18

Serdar Şar - Azer Baba

Azer Baba şarkı sözleri ile Psikolojim bozuk değil aslında Yeni bir psikolojiyim her takıntı rafımda Okudum bitmedi başladım yazmaya Einstein’a soru sorduğumda başladı atmaya Bakırköy bir morg olsa Elazığ’da deli olur ..

Seren Serengil Cezaevine Girdi 12:03

Seren Serengil Cezaevine Girdi

Cezaevine girme sürecinde bir kesim tarafından şov yaptığı iddia edilen Seren Serengil, cezaevine girdi.... Bakırköy Cezaevi'ne götürülen Serengil, 3 gün hapis yatacak.....

  • BETA tarafından
  • 752 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Seren Serengil Cezaevine Girecek Mi 15:58

Seren Serengil Cezaevine Girecek Mi

29 Ocak Pazartesi günü sunuculuğunu üstlendiği Duymayan Kalmasın’da açıklamalarda bulunan ve programın ardından Bakırköy Kadın Cezaevine teslim olması beklenen Seren Serengil’in avukatının yazılı açıklaması kafaları karı..

  • BETA tarafından
  • 1.081 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Seren Serengil, Sarıyer’de Sel Sularında Kaldı 01:18

Seren Serengil, Sarıyer’de Sel Sularında Kaldı

Ünlü şarkıcı ve sunucu Seren Serengil, şiddetli yağışın ardından Sarıyer’de oluşan sel sularında kaldı. Yaşadığı anları sosyal medya hesabından paylaşan Serengil, nikah şahitliği yapması beklenen Rüzgar Erkoçlar’ın düğün..

Serkan Kaya - Kaçak 04:16

Serkan Kaya - Kaçak

Söz : Sezen Aksu Müzik : Bülent Özdemir Düzenleme : Selim Çaldıran Yönetmen: Ecem Gündoğdu Görüntü Yönetmeni: Veli Kuzlu Klip Yapım: Başak Gündoğdu, Bahattin Canhoroz, Sun Film Production Prodüksiyon & Sanat Ekibi: Heli..

Sıcağı sıcağına operasyon anı! 01:47

Sıcağı sıcağına operasyon anı!

ESKİŞEHİR’DE POLİS, YASA DIŞI SİLAH TİCARETİ YAPAN ŞÜPHELİLERE GÖZ AÇTIRMADI… İSTANBUL’DAYSA NARKOTİK TİMLERİNİN HEDEFİNDE DOKTOR LAKAPLI İRANLI BİR UYUŞTURUCU TACİRİ VARDI...

Sigara Kaçakçılığına Farklı Bir Boyut Getiren Tır 02:33

Sigara Kaçakçılığına Farklı Bir Boyut Getiren Tır

Kaçak sigara ihbarı alan polislerin Adana'da çevirme yaptığı sırada narkotik köpeğinin yardımıyla akıl almaz bir kaçakçılığı ortaya çıkardı. Tırın dış taşıma şasesinin her yerine sigara sıkıştıran tır şoförü yılın kaçakç..

  • JET TV tarafından
  • 749 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Simit tezgahında altın bilezik satıyor! 01:49

Simit tezgahında altın bilezik satıyor!

Çanakkale’nin Yenice ilçesine bağlı Pazarköy’de 40 yıldır seyyar olarak sarraflık yapan Ertuğrul Müftüoğlu, 2 defa silahlı soygun riski atlattı. Görenleri şaşkına çeviren seyyar sarraf düğün zamanı tanıdıklara veresiye a..

Soğuk Kadın - Best Of Burçlar Serisi  2 02:42

Soğuk Kadın - Best Of Burçlar Serisi 2

sevgili dostlar ben Murat Genç (morkomedyen) . Lütfen yorum yapmayı ve like yapmayı unutmayınız... Bu bizler için çok önemli bir destektir.....

  • JET TV tarafından
  • 178 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Soylu Çok Net Konuştu_ Yok Edeceğiz 04:44

Soylu Çok Net Konuştu_ Yok Edeceğiz

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “2016 yılında şu ana kadar 57 bölgede 85 operasyon yapıldı. 2016 yılında bu bölgede tespit edilen 485’i son üç ayda, 805 sığınak, barınak kullanılmaz hale getirilmiştir” dedi. Soylu, TBM..

Stüdyoyu Yıktılar O Ses Türkiye Halep Ölmesin ! ( Hanedan Doğan - Duhan Aslan ) #SavaşaHayır 03:48

Stüdyoyu Yıktılar O Ses Türkiye Halep Ölmesin ! ( Hanedan Doğan - Duha

Studyoyu Yıktı Geçti! Dodan Özer 'Haydar Haydar' - O Ses Türkiye 24 Aralık 2016 Yetenek Sizsiniz Türkiye Final '' Kadına Şiddete Hayır '' Hanedan Doğan - Duhan Aslan Rap Hanedan Dogan Hanedan Dogan '' İnsanlık Ölmesin '..

  • PengoTV tarafından
  • 964 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir 04:00

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir TÜRK Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği (TARD) Ulusal Kongresi’nin basın toplantısında konuşan TARD Başkanı Prof. Dr. Hülya Bilgin, anestezinin ağrıya karşı bir..

Tarık Akan Kimdir? 03:13

Tarık Akan Kimdir?

1949 senesinde dünyaya gelen Tarık Akan aslen Gümüşhane'lidir. Ortaokul ve Liseyi İstanbul Bakırköy'de tamamlayan usta sanatçı Tarık Akan üniversite eğitimini ise Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği ve İstanbu..

TCG ANADOLUNUN GEMİLERİ İKİYE BÖLEN ANA SİLAHI HAZIR ! RADARA GÖRÜNMÜYOR! 08:05

TCG ANADOLUNUN GEMİLERİ İKİYE BÖLEN ANA SİLAHI HAZIR ! RADARA GÖRÜNMÜY

200 km menzilden düşmanı imha edecek tcg anadolunun ana silahı Müthiş yerli füzede sona gelindi. Atıldıkltan sonra deniz yüzeyine inanılmaz yakın uçarak radarlarda görülmeyen ve düşman savaş gemilerini tek atışta ortadan..

Tehlikeli Parkur Kazaları 05:14

Tehlikeli Parkur Kazaları

Efendim hepimiz parkour sporunu biliyoruz hani şu gençlerin oradan oraya atlayıp zıpladığı olay.Bu videoda da bu arkadaşlarımızın başlarına gelen küçük kazaları izleyeceğiz.İyi seyirler.....

  • JET TV tarafından
  • 797 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tehlikeli Parkur Kazaları 05:14

Tehlikeli Parkur Kazaları

Efendim hepimiz parkour sporunu biliyoruz hani şu gençlerin oradan oraya atlayıp zıpladığı olay.Bu videoda da bu arkadaşlarımızın başlarına gelen küçük kazaları izleyeceğiz.İyi seyirler.....

  • JET TV tarafından
  • 982 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tekirdağ'da Bulunan 3 Metrelik Dev Yılan Paniğe Sebep Oldu 00:54

Tekirdağ'da Bulunan 3 Metrelik Dev Yılan Paniğe Sebep Oldu

Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde 3 metre 20 santim uzunluğunda ölü yılan bulundu. Dev yılanın köpek yemiş olduğu, midesinden köpek kalıntıları çıktığı öğrenildi...

  • JET TV tarafından
  • 1.003 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tekirdağ’da kovanları kırıp 4 milyon arıyı telef ettiler 02:45

Tekirdağ’da kovanları kırıp 4 milyon arıyı telef ettiler

Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde Türk Arı Gen Çalışmalarının yapıldığı alanda onlarca arı kovanının tahrip edilmesi sonucu 4 milyon arı telef oldu...

THE ECONOMIST AÇIKLADI! BÜTÜN DÜNYANIN GÖZÜ EGE'DE! SAVAŞ & KARA KIŞ | Atabey Hüseyin Hakkı Kahveci 1:21:15

THE ECONOMIST AÇIKLADI! BÜTÜN DÜNYANIN GÖZÜ EGE'DE! SAVAŞ & KARA KIŞ |

The Economist Açıkladı! Bütün Dünyanın Gözü Ege'de, Kara Kış ve Savaş Kapıda! Rusya, Türkiye'yi gaz ile tehdit ediyor! Atabey Hüseyin Hakkı Kahveci'den beklenen ve özlenen Ufuk Ötesi programında şok etkisi yaratacak açı..

  • STUDIO AS tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Tiroit Kanserlerinde Radyoaktif İyot Tedavisi Nedir 00:34

Tiroit Kanserlerinde Radyoaktif İyot Tedavisi Nedir

Leyla Ataman'ın hazırlayıp sunduğu Check-Up'ta, Doç. Dr. Onur Demirkol tiroit kanserlerinde radyoaktif iyot tedavisini anlattı...

  • NABIZ tarafından
  • 523 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Turgut Bülbüloğlu Trabzon'da Son Yolculuğuna Uğurlandı 01:21

Turgut Bülbüloğlu Trabzon'da Son Yolculuğuna Uğurlandı

Trabzon'un köklü futbol kulüplerinden İdmangücü'nün eski başkanı Turgut Bülbüloğlu bugün son yolculuğuna uğurlandı. Cumartesi günü hayatını kaybeden Bülbüloğlu'nun cenazesi bugün Yeşilova Merkez Camii'sinde öğle namazına..

Uğradığı Zulmü 'İkna Odaları' Kitabında Anlattı 06:43

Uğradığı Zulmü 'İkna Odaları' Kitabında Anlattı

28 Şubat sürecinde oluşturulan ikna odaları na ilişkin kitap yazan eğitimci-yazar Gülşen Demirkol Özer, o dönemde yaşananlara ilişkin açıklamalarda bulundu...

Ukrayna’da ilk yardım ekipleri çatışmanın ortasında kaldı 00:26

Ukrayna’da ilk yardım ekipleri çatışmanın ortasında kaldı

Rus askerleri tarafından Ukrayna'nın Harkov kentine düzenlenen saldırıda yaralılara müdahale eden ekipler çatışmanın ortasında kaldı...

Ünlü Şarkıcının Eşi Şans Eseri O Jette Değildi 02:21

Ünlü Şarkıcının Eşi Şans Eseri O Jette Değildi

Atatürk Havalimanı’nda pistten çıkarak yanan özel jette, ünlü şarkıcı Gökhan Güney’in eşi Özlem Güney’in hostes olarak görev yaptığı, fakat özel bir işi olduğu için uçuşa gitmediği öğrenildi. Yaralanan arkadaşlarını hast..

Ünlüler Gece Gölgenin Rahatına Bak Şarkısını Söylerse Taklit İçerir 01:48

Ünlüler Gece Gölgenin Rahatına Bak Şarkısını Söylerse Taklit İçerir

Aziz Yıldırım taklidiyle fenomen haline gelen Enes Erkoç, bu sıralar herkesin diline dolanan şarkı 'Gece Gölgenin Rahatına Bak' ile karşımıza çıkıyor. Aziz Yıldırım, Burhan Altıntop, Nihat Doğan ve Adnan Oktar'ın taklitl..

  • JET TV tarafından
  • 698 görüntüleme
  • 7 yıl önce
UnREAL 3. Sezon 2. Bölüm Fragmanı 00:29

UnREAL 3. Sezon 2. Bölüm Fragmanı

UnREAL 3. Sezon 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 5 Mart Pazartesi Günü Lifetime'de UnREAL 3x02 Promo/Preview Shield UnREAL Season 3 Episode 2 Promo UnREAL 3x02 Promo Shield (HD) » UnREAL Pazartesi Günleri S..

UnREAL 3. Sezon 3. Bölüm Fragmanı 00:29

UnREAL 3. Sezon 3. Bölüm Fragmanı

UnREAL 3. Sezon 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 12 Mart Pazartesi Lifetime'da UnREAL 3x03 Promo/Preview Clarity UnREAL Season 3 Episode 3 Promo UnREAL 3x03 Promo Clarity (HD) » UnREAL Pazartesi Günleri Saat..

UnREAL 3. Sezon 4. Bölüm Fragmanı 00:29

UnREAL 3. Sezon 4. Bölüm Fragmanı

UnREAL 3. Sezon 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 19 Mart Pazartesi Günü Lifetime'de UnREAL 3x04 Promo/Preview Confront UnREAL Season 3 Episode 4 Promo UnREAL 3x04 Promo Confront (HD) » UnREAL Pazartesi Günl..

UnREAL 3. Sezon 5. Bölüm Fragmanı 00:29

UnREAL 3. Sezon 5. Bölüm Fragmanı

UnREAL 3. Sezon 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 26 Mart Pazartesi Günü Lifetime'da UnREAL 3x05 Promo/Preview Gestalt UnREAL Season 3 Episode 5 Promo UnREAL 3x05 Promo Gestalt (HD) » UnREAL Pazartesi Günler..