#Rober hatemo İtirazım var müzik dinle

Sharief x Ender x Harun Aga - Dunya 03:41

Sharief x Ender x Harun Aga - Dunya

Dunya şarkı sözleri ile... Nakarat: Ender 2x Hayallerimiz sayende simdi paramparca, yarinlarda Göz yaslarim tükendi direndi karanlikta, damla damla Sharief: A..

HiraiZerdüş Ft. Nazlıcan Kübra - Bu Dağlar Kömürdendir 04:04

HiraiZerdüş Ft. Nazlıcan Kübra - Bu Dağlar Kömürdendir

Bu Dağlar Kömürdendir Geçen Gün Ömürdendir Feleğin Bir Guşu Var Pençesi Demirdendir Hadi Leyli Leylanı Mevlam Yazmış Fermanı Ya Al Canım Gurtulam Ya Ver Derdim Dermanı Bu Yol Pasin'e Gider Döner Tersine Gider Şu..

Batu x Bilal Tarhan - Interpol 03:18

Batu x Bilal Tarhan - Interpol

Interpol şarkı sözleri ile... Arıyor bak bizi İnterpol Arayıp dursun sen rahat ol Bi lal Mahallemiz antik cehennem fragmanı geçilmiyo hiç si renden Bu maçın galibi mutlak biziz aga Deği Şti rmez hiçbi şey di renmen E..

Allame x Aga B - Çay Koy (Official Video) 03:19

Allame x Aga B - Çay Koy (Official Video)

Sözler Nakarat x2 Paylaş aga paylaş size para size mal mülk yok tez ölün dediler Paylaş paydaş para taş gibi demli çay koy Aga B verse Sicilimiz temiz gece gece biz ikimiz pek tekin değiliz alo Mevzuya mahal yok, ilk ..

Zeynep Bastık, Oğuzhan Koç - Her Mevsim Yazım Akustik 03:06

Zeynep Bastık, Oğuzhan Koç - Her Mevsim Yazım Akustik

Her Mevsim Yazım şarkı sözleriyle; Gözümde bir yerdesin ordan çok zor inişin Adını koyalım mı artık bu gidişin Söyler misin nerdesin ordan yok mu dönüşün Sonu yok mu söyle ne olur bunca kavga dövüşün Bir başka oldum se..

Eymen Bakım & Sav & Beis - Sonum Bi' Gel 04:00

Eymen Bakım & Sav & Beis - Sonum Bi' Gel

Sonum Bi' Gel şarkı sözleri ile... Eymen Bakım; Dert, biter Sonum bi gel Mesele burada olmak 2x Seninle derinlere kaybolmak Sav; Bi gezgin misali Hayatım iyi yani Geçiyor günlerim biraz iyi biraz idari Kafamda bi..

Aydın Kurtoğlu - Şahsiyet 02:26

Aydın Kurtoğlu - Şahsiyet

Şahsiyet şarkı sözleri ile Yalan değil bir zamanlar sevmişliğim var seni Kalbimde şimdi yeni bir aşk hayır ya merak edersen beni Bir düşün bakalım dilimden dökülen neyin ahıydı günahıydı Hatırlıyorum giderken bana attı..

Zeynep Bastık, Hazal Kaya - Çalkala Akustik 04:16

Zeynep Bastık, Hazal Kaya - Çalkala Akustik

Akustik Gitar: Nihat Üney Akustik Gitar: Doğukan Aydın Bass: Kerim Türkoğlu Cajon: Cenk Saraç Kayıt-Mix: Akın Erdem Kadız “Çalkala” şarkı sözleriyle; Hepimize iyi kötü bir şeyler oldu Bir sana olmadı, hayret Sen gerine..

Hükema & Mert Ali - Aklımı Yedim 03:41

Hükema & Mert Ali - Aklımı Yedim

Aklımı Yedim şarkı sözleri ile... [Verse 1: Hükema] dedikodularınız yere batsın derler bana dostum ne rahatsın bi' de bahtsız da, sürer gene faslım ara sokaklarda biri kelek atsın sana kaçamazdın bilip geri bastın p..

Kaplan - Kana Kana 02:28

Kaplan - Kana Kana

Kana Kana şarkı sözleri ile Kana kana susamışım yana yana rap ararım. İçim de bastırmışım öfke vede yaraları. Nefretim okyanus görmüyorum karaları. Adım deryaya gemi aşıyorum dalgaları. Ben bi tırım sırtımda hiphop I ..

MEG - ANNEM 03:10

MEG - ANNEM

Şarkı Sözleri: Yalnızlık ölüm kadar ansız Bi’ gül kara bahtım , yarınlarım onsuz ömrüm sana kalsın Ben annemin dualarında saklıydım Sanarsın herkesin bi’ derdi benmisim gibi Kanarsa gözlerim bu özlemin yan etkisi B..

Halit Bilgiç - Aklıma Düştün ( 2021 ) YENİ 05:48

Halit Bilgiç - Aklıma Düştün ( 2021 ) YENİ

Dışarda yağmur var aklıma düştün Camlar buğulandı ismini yazdım Sokaklar misali kalbim ıslandı Hasretime düşen acını öptüm Geceye ay düştü yalnızlığıma sen Bahara kır düştü benim gönlüme sen Yollarına umut ektim her g..

Fundyy - Doğru Liman 02:48

Fundyy - Doğru Liman

Doğru Liman şarkı sözleri ile Kolay değil doğru limana yanaşmak, Gönlünü fırtınadan sakınmak. Kolay değil seni bir kere görmeden, Ayı yıldızı gecelere yakıştırmak. Ben senden kopabilir miyim sanki? Doğacak güneşim ne..

Özlem Özdil - Yarım Kalan Sevda 05:00

Özlem Özdil - Yarım Kalan Sevda

Yarım Kalan Sevda Bu Gece Hüzünlüyüm Gözlerim Semaya Daldı Bir Gönül Var Vurgun Yemiş Kırık Bir Gül Dalım Kaldı Geceler Bana Suskun Yıldızlar Bana Küsmüş Savrulurum Acılarla Her Sabah Güneş Doğanda Bir Umut Taşır Yür..

İlkay Karakılıç - Kar 03:20

İlkay Karakılıç - Kar

Kar şarkı sözleri ile Seni yakalayamamak akla zarar ,keserim yollarını Göremedim , çözemedim dillerini , öpemedim ellerini Üşüdüm üşüdüm çok üşüdüm , sar bana kollarını Soramam soramam hiç soramam , soramam hallerini ..

Cei Feat Datzi - Önemsiz Gibi 02:11

Cei Feat Datzi - Önemsiz Gibi

Önemsiz Gibi şarkı sözleri ile İch verirre mich in träumen Meine seele wird kalt Üstümde hep xl Yüksekten şimdi down Shotgun bellerinde silah ellerinde kelepçe ve kan var artık durmaz zaman Doldur boldur koştur köşeni..

Meto - Her Şey Yolunda 02:30

Meto - Her Şey Yolunda

Her Şey Yolunda şarkı sözleri ile Her şey yolunda stres boşuna Mary yanımda kimse değil umrumda Herkes yolunda panik boşuna Olmak zorunda para gider hoşuma ye Hiç yoktan baba kurdu kale Kaptan Sağlam yaslan lale..

Senfo - Son Durak 02:39

Senfo - Son Durak

Son Durak şarkı sözleri ile Değiştiniz hepten, Hala kıpkırmızı gözler, Yaşıyorum her şeyi bir bilsen Gördüm yüzünüzü çok iğrenç, çok iğrenç Sövdüm hepsine çok içten Yazmak istedim hep yeniden Kurtulamadım hiç kad..

Hirai Zerdüş - Can Bedenden Çıkmayınca 04:14

Hirai Zerdüş - Can Bedenden Çıkmayınca

Kara haber tez duyulur, unutsun beni demişsin Bende kalan resimleri, mektupları istemişsin Üzülme sen sevdiceğim, bir daha çıkmam karşına Sana son kez yazıyorum, hatıralar yeter bana Unutma ki dünya fani, veren Allah ..

Guti & Dicle - Yanacağımız Kadar Yandık 02:43

Guti & Dicle - Yanacağımız Kadar Yandık

Yanacağımız Kadar Yandık şarkı sözleri ile Yok bu yolun sonu görünmüyor Arasam da çıkış yolu yok Ölümlü dünya, insan, neden hep kalır bir başına? Geçmişin acıları, dolardı gözlerime İnancım kalmadı hiç bunların düzen..

Jackal - Kirlenir 02:19

Jackal - Kirlenir

Kirlenir şarkı sözleri ile Kirlenir ritmim Bedenime kadar Kaç gece oldu Sararken ay Yansıman vurur hep Kaçıncı yas bu İçimde nefret Hep bi fiyasko Git bro iş bul Tell em up Zor mu Sesiz kuşku Sokaklarda koştum Diz..

Lavta - Terk-i Diyar Ormanı 03:45

Lavta - Terk-i Diyar Ormanı

Terk-i Diyar Ormanı şarkı sözleri ile Gözlerinin içinde pek alışık olmadığım bir durum var Aklımı çeliyor bu aşk küsüyorum bazen zamana ben Yalnızca içimde sevgimle yeşerip büyüyen bir fidan Seni güneşten yağmurdan ko..

Burak Şahin & Sevda Er - Boşver 03:52

Burak Şahin & Sevda Er - Boşver

Boşver şarkı sözleri ile Gidemiyorsun kimsen yok. Dönüşü olmayan kirli bi yol Cesaretin yok çoktandır Gel yüreğime can veren ol Baktığım denize sahilim ol Ya da yaktığım tütüne ahirim ol Yazamıyorum şairim ol Beni öl..

Yılmaz Köleoğlu - Çocuk 03:51

Yılmaz Köleoğlu - Çocuk

Çocuk şarkı sözleri ile Yok, biliyorum.. Dönmeyeceksin. Sen hep haklıydın. Ben hatalıydım. İçimde küçük bir çocuk ağlar, Yar suçluyum. Anlamım sensin, Anladım sensin, Zor yokluğun zor.. Öyle derin bir uçurum ki Ne s..

Eglo G - Çatı Katı 02:50

Eglo G - Çatı Katı

Çatı Katı şarkı sözleri ile Bir çatıkatı bul çık bir başına Kar anıları tek tek sar başına Yarılanıyo yollar hep yarına Varamıyor ah Toz var heryerin üstünde Tavanda küçük bir pencere düşsün yere Buruk bir ışık kal..

Thebehz - Yanımda Kal  02:38

Thebehz - Yanımda Kal

YANIMDA KAL (prod. Al Dash) şarkı sözleri ile Çık artık hayatımdan inanmıyorum sana dün gibi bakma bana Kırmızım yanımda kal Kas katı her yanım kan Yoruldum artık inan Savaştım tek başıma Kırmızım benimle kal ..

Lara Çayan & Cem Adrian - Sevme Beni 03:20

Lara Çayan & Cem Adrian - Sevme Beni

Sevme Beni şarkı sözleri ile Sevgilim sevme beni Söyleme tut kalbini Kırmızı bir ormanım ben Dur, girme, sevme beni Kuş olup git sen Yaşamak kolayken Sevgilim sevme beni Özleme tut kalbini Masmavi bir gökyüzüm var Du..

Cekik - Vollautomatik 02:29

Cekik - Vollautomatik

VOLLAUTOMATİK şarkı sözleri ile Hep aynı şeyler buz gibi kahve Sprite kodein derdime çare Büyüdüğüm yer mahalle Ya kurtul ya öl cane İşler tıkırında yap hamle Trafik var kualisyon yekpare Üstüm dolu full cephane Konus ..

Anonim - Mesaj 02:24

Anonim - Mesaj

Mesaj şarkı sözleri ile Güneşim soldu kara cadı büyü bozdu Düşman bir zaman dosttu,hikayelerim tozlu Sıkışıp Kaldım aralarda Sevgiler masalarda ya masallarda belkide karma Bir gözüm resminde diğeri ise ayda Yok bi fayd..

Nil Nur Aleks  - Blıck 03:24

Nil Nur Aleks - Blıck

B L I C K şarkı sözleri ile ALEKS: Ich lieb dein strahlen im Blick wenn du lachst Und denk an dich von früh bis in die Nacht Moja Ljubavi ich hoff du fühlst wie ich Denn meine Welt dreht sich nur noch um dich ► NIL: S..