#Rober hatemo İtirazım var müzik dinle

DİKKAT! Ne Kadar İyi Bilirseniz O Kadar Dezavantajlı! 01:45

DİKKAT! Ne Kadar İyi Bilirseniz O Kadar Dezavantajlı!

Karadeniz sahillerinde son günlerde peş peşe boğulma haberleri geliyor. Birçok noktada denize girmek yasaklandı. Peki boğulmaların sebebi iyi yüzme bilmemek mi? Hayır! Çünkü denizde gizli bir tehlike var. Adı: RİP akıntı..

Türkiye'nin yüreği yanıyor 03:36

Türkiye'nin yüreği yanıyor

TÜRKİYE'NİN YÜREĞİ YANIYOR... MANAVGAT'TA DÜN ÖĞLE SAATLERİNDE BAŞLAYAN YANGIN, TURİZM CENNETİNİ CEHENNEME ÇEVİRDİ... HER KÖŞEDE YÜREK YAKAN BİR GÖRÜNTÜ, AĞIT, FERYAT, ÇIRPINIŞ VAR... SHOW HABER EKİBİ AFET BÖLGESİNDE... ..

Herkesin siniri zıpladı! 02:17

Herkesin siniri zıpladı!

TÜRKİYE SİNİRDE ZİRVEYİ ZORLADI. YAPILAN SON ARAŞTIRMAYA GÖRE TÜRKİYE ÖFKE LİGİNDE 2. SIRADA.. SOKAKLARIMIZDA HEMEN HERKES PATLAMAYA HAZIR DOLAŞIRKEN FİNLANDİYA'DA İSE TAM TERSİ BİR TABLO VAR.....

İstanbul Stratejik Olarak Neden Önemli 04:17

İstanbul Stratejik Olarak Neden Önemli

M.Ö 700’den beri insan yaşıyor buarda. Daha İsa doğmamış düşün. Adamlar ilk Kadıköy’e yerleşmişler. Tabii o zaman daha Kadıköy Belediyesi yok. Belki oralarda hizmet vardır diye karşıya geçip Sarayburnu'na çıkmışlar. İşte..

Neden Stalk Yaparız 03:31

Neden Stalk Yaparız

Meraktan efendim meraktan. Zaten başımıza ne geliyosa meraktan! Bizden öncekiler de merak ediyorlarmış; ama imkanları kısıtlıymış. 5n 1k. Eskiden gazetecilik kuralıydı. Şimdi stalk kuralı. Ne? Ne zaman? Nerede? Nasıl? ..

Neden Bağımlı Oluruz 03:55

Neden Bağımlı Oluruz

Hepimizin bildiği kafesteki fare deneyi. Bir fare kafese konur. Ve tam iki tane de suluk vardır. Bunlardan birinde normal su,diğerinde ise uyuşturucu madde katılmış su. Ve fare her zaman uyuşturucu madde içeren suya kaf..

Arsız hırsızın yeni macerası! 02:12

Arsız hırsızın yeni macerası!

OSMAN AMCA'YI HATIRLAYACAKSINIZ... 'KARIM EVDEN KOVDU, AÇIM, YATACAK YERİM YOK' YALANIYLA OTO YIKAMACIDA İŞE BAŞLAMIŞ, DAHA İLK GÜNDEN DÜKKANI SOYUP KAÇMIŞTI... ARSIZ HIRSIZDAN YENİ HABER VAR... AYNI TAKTİKLE BİR OTO YIK..

Hem taze hem hesaplı! 02:58

Hem taze hem hesaplı!

YAZ SEBZELERİNİ MEVSİMİNDE UCUZA ALIP KIŞIN DA TAPTAZE TÜKETMEK MÜMKÜN... BUNUN İÇİN YAPILMASI GEREKEN TEK ŞEY DOĞRU KOŞULLARDA SAKLAMAK... DOMATESTEN PATLICANA, MAYDANOZDAN KIRMIZI BİBERE DERİN DONDURUCUDA MUHAFAZA TÜYO..

Felaketi yaşayan Bozkurt'tan gelen görüntüler yürek dağladı! 02:55

Felaketi yaşayan Bozkurt'tan gelen görüntüler yürek dağladı!

Batı Karadeniz'de sel felaketinden en fazla etkilenen yer, en çok can kaybının görüldüğü ve kayıp başvurusunun yapıldığı Kastamonu'nun Bozkurt ilçesi oldu. İlçenin neden bu kadar büyük bir yıkımla karşılaştığı konusunda ..

Afetin yeni görüntüsü 02:42

Afetin yeni görüntüsü

BATI KARADENİZ'DEKİ BÜYÜK FELAKETİN ÜZERİNDEN 5 GÜN GEÇTİ. SULAR ÇEKİLDİKÇE BİLANÇO DAHA DA AĞIRLAŞTI, CAN KAYBI 62, BİR YANDA BÜYÜK ACI,, DİĞER YANDA İSE KAYIP YAKINLARININ UMUTLU BEKLEYİŞİ VAR.....

Sıla Ve Ahmet Kural Arasında Neler Oluyor Dikkat Çeken Detay 00:21

Sıla Ve Ahmet Kural Arasında Neler Oluyor Dikkat Çeken Detay

2018’e Kıbrıs’ta giren ünlülerden Sıla ve Ahmet Kural çifti, önceki akşam Atatürk havalimanında görüntülendi. Son dönemde, sıra dışı tarzıyla dikkat çeken Sıla, saç modeliyle sosyal medyada eleştirilere maruz kalmıştı. ..

  • BETA tarafından
  • 607 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çilekli Pasta Tarifi 10:39

Çilekli Pasta Tarifi

Alt tabanindaki pandispanyasi icin gerekenler 3 tane oda isisinda yumurta 1 cay bardagi seker(80 gr) 4 yemek kasigi siviyag(30gr) 1 su bardagindan bir parmak eksik un(100gr) 1 yemek kasigi sirke 1 paket vanilya yarim pa..

Kruvasan Tarifi 08:03

Kruvasan Tarifi

Malzemeler 1 cay bardagi ilik su 1 su bardagi ilik süt 1 cay bardagi siviyag 1 tane yumurta 1 paket yasmaya(istiyenler 1 paket kuru maya kullanabilir) 1 yemek kasigi seker 1 tatli kasigi tuz Yaklasik 4 bucuk su bardagi u..

10 Kiloluk Kıyafet Giyen Derya Uluğ Tasarımcı Mı Oluyor 08:52

10 Kiloluk Kıyafet Giyen Derya Uluğ Tasarımcı Mı Oluyor

Ünlü şarkıcı Derya Uluğ ve sevgilisi Ebru Gündeş’i dinlemek için önceki gece Günay Restaurant’ta geldi. Ebru Gündeş’i dinleyecek olduğu için hem heyecanlı hem mutlu olduğunu söyleyen Uluğ’a, sevgilisi Asil Gök ve arkadaş..

  • BETA tarafından
  • 728 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aşure kazanları kaynasın 02:09

Aşure kazanları kaynasın

Muharrem ayını yaşadığımız günlerdeyiz. Mutfaklarda tatlı bir telaş var. Aşure kazanları kaynamaya başladı. İşte ustasından bolluk ve bereketin simgesi aşure tarifi…..

Dijital hastalıklar hızla yayılıyor 02:46

Dijital hastalıklar hızla yayılıyor

Çağın sorunu dijital hastalıklar. Bakın aralarında neler var neler!..

İstanbul'da Büyük Risk! Dere Yatakları Konuk Alanına Döndü! 02:42

İstanbul'da Büyük Risk! Dere Yatakları Konuk Alanına Döndü!

Sel felaketi sonrası gözler dere yataklarındaki yapılara çevrildi. Ne yazık ki İstanbul'da da manzara aynı. Yani birçok dere yatağında yapılaşma var. Uzmanlara göre bir an önce derelerin ıslah edilmesi ve yapıların dere..

İstanbul'da sebze-meyve tarlası! 02:21

İstanbul'da sebze-meyve tarlası!

KAVUNDAN KARPUZA, DOMATESTEN PATLICANA SEBZE-MEYVELERİ DALINDAN KOPARIP TOPLAMAK, TAPTAZE YEMEK, ÖZELLİKLE İSTANBULLULAR İÇİN HAYALDEN FARKSIZ... AMA İSTİSNASI DA VAR... MEGAKENTİN YANI BAŞINDAKİ BİR TARLAYA GİDİYORUZ Şİ..

Baklava Tarifi 11:59

Baklava Tarifi

Baklava tarifi Su bardagi ölcüm 250 ml cay bardagi ölcüm 100 ml Hamurun malzemeleri 1 cay bardagi siviyag 1 cay bardagi süt Yarim cay bardagi su 2 tane yumurta 2 yk yogurt 2 yk sirke 1 yk yumusak tereyagi yada margarin ..

Burcu Binici Hakkında Çıkan Aşk Dedikodularına Bakın Ne Dedi 04:16

Burcu Binici Hakkında Çıkan Aşk Dedikodularına Bakın Ne Dedi

Burcu Binici dün akşam bir mekan açılışında görüntülendi. Adı aşk dedikodularına karışan Güzel Oyuncu hakkında çıkan iddialara açıklık getirdi. Dün akşam bir mekan açılışında görüntülenen güzel oyuncu Burcu Binici, geçti..

  • BETA tarafından
  • 517 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaan Taşaner'den Olay Sözler Mutsuz İnsanlar Evlenir 01:46

Kaan Taşaner'den Olay Sözler Mutsuz İnsanlar Evlenir

Selin Şekerci ve Kaan Taşaner çifti dün akşam “Daha” filminin galasında görüntülendi. Selin Şekerci yeni dahil olduğu diziyle ilgili konuşurken, Kaan Taşaner ise evlilik sorularına yanıt verdi. Geçtiğimiz günlerde “Siyah..

  • BETA tarafından
  • 1.017 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rüzgar Erkoç'lara Evlilik Yaradı Bakın Erkoçlar Nasıl Yükseldi 00:58

Rüzgar Erkoç'lara Evlilik Yaradı Bakın Erkoçlar Nasıl Yükseldi

27 Eylül'de Tuğba Beyazoğlu ile hayatını birleştiren Rüzgar Erkoçlar, önceki akşam Nişantaşı’nda görüntülendi. Eşiyle el ele yürüyüşe çıkan Erkoçlar, projeleri hakkında açıklamalar yaptı. Rüzgar Erkoçlar, eşi Tuğba Beyaz..

  • BETA tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şarkıcı Simge Sağın'ın Başına Hangi Kötü Olay Geldi 06:59

Şarkıcı Simge Sağın'ın Başına Hangi Kötü Olay Geldi

Güzel şarkıcı Simge Sağın geçtiğimiz günlerde gündeme düşen zehirlenme olayı ile ilgili başından geçen olayları anlattı. Şarkıcı Simge Sağın dün akşam Kadıköy’de bir mekanda sahne aldı. Sağın, sahne öncesi muhabirlerin s..

  • BETA tarafından
  • 685 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Minik Zümranur’un babası- 'Şüpheleniyorum..' 06:29

Minik Zümranur’un babası- 'Şüpheleniyorum..'

Beylikdüzü’nde bulunduğu asansör boşluğunda ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden minik Zümranur Şendur’un cenazesi Adli Tıp Kurumu’ndan memleketi Ordu’ya gönderildi. Baba Köksal Şendur, “Şüpheli bi..

Bir garip hırsızlık olayı! 01:40

Bir garip hırsızlık olayı!

FIRINDA KİMSENİN OLMADIĞINI FARKETTİ. İÇERİ GİRİP KASADAKİ PARAYI ÇALDI. TAM FIRINDAN AYRILACAKTI Kİ KASİYERE YAKALANDI. O PARALARI VERDİ, HİÇBİR ŞEY OLMAMIŞ GİBİ ÇIKIP GİTTİ. İSTANBUL ARNAVUTKÖY'DEN BİR GARİP HIRSIZLI..

Düşe kalka hırsızlık! 02:01

Düşe kalka hırsızlık!

İKİ KADIN HIRSIZ, İŞİ İYİCE ABARTTI. BİR DAİREDEN ÇALDIKLARI KOCA KASAYI KUCAKLADILAR. 4 KAT AŞAĞI, DÜŞE KALKA İNDİRİP GÖTÜRDÜLER. İKİ KADIN HIRSIZIN PES DEDİRTEN O GÖRÜNTÜLERİ VAR SIRADA...

Komşuların bitmeyen kavgası! 02:24

Komşuların bitmeyen kavgası!

KOMŞULARIN BİTMEK BİLMEYEN KAVGASI VAR SIRADA... SHOW HABER KÜÇÜKÇEKMECE'DEKİ O MAHALLEYE GİTTİ. İKİ TARAFA DA NEYİ PAYLAŞAMADIKLARINI SORDU...

Leyla Alaton: Kadınlar Kaderlerine Teslim Olmamalı 10:13

Leyla Alaton: Kadınlar Kaderlerine Teslim Olmamalı

Leyla Alaton, kadına yönelik şiddete karşı duruşu ve kadın haklarına ilişkin çalışmalarıyla bilinen bir iş kadını. YouTube sayfasında ve katıldığı konferanslarda, konuşmalarda kadın haklarıyla ilgili farkındalık yaratıl..

Balkabaklı Bisküvili Toplar Tarifi 05:31

Balkabaklı Bisküvili Toplar Tarifi

MALZEMELER 2 paket pedibör bisküvi 1 cay kasigi dolusu tarcin(istemiyorsaniz katmayin) 1 su bardagi ince sekilde kiyilmis ceviz bulamak icin hindistancevizi Benim evde bir gün önceden pisirdigim kabak tatlim vardi onu k..

Blade Runner 2049 Türkçe Dublaj İzle 2:43:27

Blade Runner 2049 Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..