#Rober hatemo İtirazım var müzik dinle

3 Gün Hapis Yatacak Seren Serengil'den Şaşırtan Sözler 12:41

3 Gün Hapis Yatacak Seren Serengil'den Şaşırtan Sözler

Gülben Ergen'in mahkemeden aldırdığı tedbir kararını ihlal ettiği için 3 gün hapis yatacak olan Seren Serengil, cezasını çekmeden önce şaşırtan açıklamalarda bulundu. Seren Serengil yaptığı açıklamada; “Annemin evine gid..

  • BETA tarafından
  • 1.030 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Savaşta 32. Gün 03:48

Savaşta 32. Gün

UKRAYNA'DA ÇATIŞMALAR, ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR... LVİV, HARKOV VE BİR ÇOK YERLEŞİM YERİNE YİNE BOMBA YAĞDI... LVİV'DE BİR YAKIT DEPOSU ROKETLERLE VURULDU... HARKOV İSE GECE BOYUNCA BOMBA VE FÜZELERLE SARSILDI... İKİ TARAF..

Yine Bir Şemsiye Hikayesi 01:36

Yine Bir Şemsiye Hikayesi

3 YIL ÖNCE OSMANİYE'DE İZLENME REKORU KIRAN UÇAN ŞEMSİYE VAKASI YİNE TEKRARLANDI... BU KEZ YİNE BAŞROLDE BİR ŞEMSİYE VAR... FIRTINAYLA BİRLİKTE HAL ÇALIŞANI BAKIN NELER YAŞADI...

Rusya Ukrayna Müzakereleri Türkiye'de Yapılacak 14:36

Rusya Ukrayna Müzakereleri Türkiye'de Yapılacak

Rusya ve Ukrayna heyetleri Türkiye'de görüşecek. Ukraynalı müzakereci David Arakhamia, Ukrayna ile Rusya arasındaki müzakerelerde bir sonraki turun 28-30 Mart tarihlerinde Türkiye'de yüz yüze yapılacağını açıkladı. Cumh..

Amasya'da Meslektaşını Darp Ettiği İddia Edilen Profesör Konuştu 04:53

Amasya'da Meslektaşını Darp Ettiği İddia Edilen Profesör Konuştu

Amasya Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tartıştığı Dr. Öğretim Üyesi Ercan Kahraman'ı darp ettiği iddia edilen Prof. Dr. Hamit Serdar Başbuğ, Birbirimize fiziki olarak temas ettik. Tek taraflı bir darp olmadı. Benim de di..

Chuck Norris - 6 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 05:24

Chuck Norris - 6 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Carlos Ray Norris (Чак Норрис) Ryan, Oklahoma'da doğdu, hiç kimse gerçekten Chuck Norris'in içinde yaşayan inanılmaz yetenek biliyordu. Jimnastik salonunda saf bir bağlılık ve sayısız saatler vasıtasıyla, Amerikan Hava K..

Otizm Nedir 01:00

Otizm Nedir

Otizm genelde 3 yaşından önce ortaya çıkan bir gelişimsel yetersizlik. Çocuğun sosyal ve zihinsel gelişimini etkilediği oranda ağırlaşıyor. Günümüzde otizme neyin sebep olduğu kesin olarak bilinmiyor. Beynin yapısını ya ..

  • NABIZ tarafından
  • 1.059 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Seren Serengil- Sadece Annem Çok Üzülüyor Diye Üzülüyorum 01:56

Seren Serengil- Sadece Annem Çok Üzülüyor Diye Üzülüyorum

Mahkemenin Gülben Ergen’le ilgili Seren Serengil’e verdiği 3 gün hapis cezası sonrası UçanKuş TV’ye konuşan Serengil, “Kendime değil, o üç gün boyunca evde yalnız kalacak köpeklerime üzülüyorum.” demişti. Çıkan karar son..

  • BETA tarafından
  • 824 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayşe Begüm Onbaşı Türkiye Adına İlk Defa Dünya Oyunlarında Yer Alacağız 01:06

Ayşe Begüm Onbaşı Türkiye Adına İlk Defa Dünya Oyunlarında Yer Alacağı

Aerobik cimnastik dünya şampiyonu Ayşe Begüm Onbaşı, Önümüzdeki sene hem dünya şampiyonası hem de dünya oyunları var. Türkiye adına ilk defa dünya oyunlarına katılan sporcular olarak Amerika'ya gidiyoruz dedi...

Ahmet Ağaoğlu Birçok Sorun Varken MHK'nin Kararı Gündeme Oturdu 08:44

Ahmet Ağaoğlu Birçok Sorun Varken MHK'nin Kararı Gündeme Oturdu

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ahmet Ağaoğlu, bugün gerçekleşen toplantının ardından sporun birçok sorunu olduğunu ve bunların konuşulmadığını söyleyerek, “Anadolu kulüplerinin gelirleri yüzde 80-90 düştü. Birçok sorun v..

Yoğurt Kovasıyla Bateri Resitali 03:00

Yoğurt Kovasıyla Bateri Resitali

İSTİKLAL CADDESİ'NDE SOKAK MÜZİSYENLERİNİ BİLMEYENİMİZ YOKTUR... ONLARDAN BİRİ VAR Kİ ELİNDEKİ YOĞURT KOVASIYLA HARİKALAR YARATIYOR, AİLESİNİ İSE ORADAN KAZANDIĞI PARAYLA GEÇİNDİRİYOR. SHOW HABER EKİBİ, ONUN YANINDAYDI V..

Sylvester Stallone - 7 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 05:46

Sylvester Stallone - 7 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Sylvester Gardenzio Stallone (Сильвестр Сталлоне) Amerikalı bir oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen. 1976'dan 2015'e kadar Rocky serisinin yedi filminin başlığı karakteri olan boksör Rocky Balboa, özellikle de Hollywoo..

Kalça Kireçlenmesinin Nedenleri Nelerdir 01:25

Kalça Kireçlenmesinin Nedenleri Nelerdir

Kalça kireçlenmesinin nedenlerini anlatırken konuyu ikiye ayırmakta fayda var. Birincisi, doğumsal kalça problemlerine bağlı olarak gelişen kalça kireçlenmeleri ile çocuklukta yaşanan bazı problemler sebebiyle ortaya çık..

  • NABIZ tarafından
  • 940 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aydilge - Kendimi Kırdım Ben 00:31

Aydilge - Kendimi Kırdım Ben

çişim var..

Tayfur Havutçu 14 Yabancıyla Geçmişteki Birliktelikleri Yakalamak Çok Zor 03:15

Tayfur Havutçu 14 Yabancıyla Geçmişteki Birliktelikleri Yakalamak Çok

Kocaelispor'un ilk Türkiye Kupası'nı kazandığı dönemde formasını terleten, milli takımın unutulmaz futbolcularından Tayfur Havutçu, “Şimdi takımlarda 14 yabancı var. Geçmişteki birliktelikleri yakalamak çok zor. Biz şans..

İstanbul'da Afganlar Afrikalıyı gasp etti! 02:14

İstanbul'da Afganlar Afrikalıyı gasp etti!

İNSAN BAZEN GERÇEKTEN HAYRET EDİYOR DEDİRTEN BİR HABER VAR SIRADA... ZANLILAR ORTA ASYALI, MAĞDUR AFRİKALI... VE İSTER İNANIN İSTER İNANMAYIN OLAY DA İSTANBUL'DA GEÇİYOR...

Burcu Esmersoy Evleniyor Mu Özel Röportaj 02:29

Burcu Esmersoy Evleniyor Mu Özel Röportaj

Burcu Esmersoy ile Berk Suyabatmaz evleniyor mu? 2006 yılında İtalyan eşi Massimo Cumisano'dan boşanan Burcu Esmersoy, ikinci kez evliliğe hazırlanıyor. İddialara göre Burcu Esmersoy, yeni sevgilisi Berk Suyabatmaz ile M..

  • BETA tarafından
  • 971 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sulu Köfte Tarifi 04:28

Sulu Köfte Tarifi

Sulu köfte tarifi Malzemeler Köftemize gerenler Yarım kilo dana kıyma 1 çay bardağı İnce köftelik bulgur 1tane rendenin ince yeriyle rendelenmişkurusoğan baharatlarimiz 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı pulbiber yarı..

Serdar Ortaç Benim Hanım Bugün Peki Der Ertesi Gün Ağzıma Sıçar 04:45

Serdar Ortaç Benim Hanım Bugün Peki Der Ertesi Gün Ağzıma Sıçar

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, yeni şarkısı için çalışmalara başladı. Etiler’de bir mekan çıkışı görüntülenen Ortaç, samimi açıklamalarda bulundu. Serdar Ortaç önceki akşam aranjör arkadaşı Tarık’la beraber yemek çıkışı görü..

  • BETA tarafından
  • 1.227 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kayhan Filminin Galası Yapıldı 16:10

Kayhan Filminin Galası Yapıldı

Ünlü komedyen ve oyuncu Şahan Gökbakar'ın senaryosunu kaleme aldığı ve başrolünde oynadığı Kayhan adlı filmin galası yapıldı. Kanyon AVM'de gerçekleştirilen galada basın mensuplarına açıklamada bulunan Gökbakar, Rec..

  • BETA tarafından
  • 829 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Mühendisler Yerli WhatsApp Olan 'Kamapp' Uygulamasını Geliştirdi. 02:33

Türk Mühendisler Yerli WhatsApp Olan 'Kamapp' Uygulamasını Geliştirdi.

Gaziantep’te elektrik elektronik mühendisi Nihat Cindioğlu, beş arkadaşıyla birlikte Türkiye’de bir ilke imza atarak, yerli WhatAapp programı geliştirdi. Yeni görüntülü ve sesle konuşma programı Kamapp, App Store, Play S..

Yerli Yazışma Programı Hazırladılar 02:33

Yerli Yazışma Programı Hazırladılar

Gaziantep'te faaliyet gösteren bir teknoloji firmasınca tamamen yerli imkanlarla hazırlanan yazışma programı sayesinde, kullanıcılara telefon ve bilgisayarlardan yazılı, sesli ve görüntülü iletişim kurma imkanı sağlanıyo..

Nilüfer - Boşver 02:50

Nilüfer - Boşver

çişim var..

Hayvanlarla aynı ahırda bir klasik… 03:01

Hayvanlarla aynı ahırda bir klasik…

Abdullah Özyetiş hayvancılıkla uğraşan bir Ankaralı... Ama Özyetiş'in ahırında sadece hayvanları yok. Bir de klasik otomobili var. 1955 model aracını kendi restore eden Özyetiş, hayvanlarına da aracına da evladı gibi bak..

Kıvanç Tatlıtuğ’dan Atatürk Açıklaması Gurur Verir 00:38

Kıvanç Tatlıtuğ’dan Atatürk Açıklaması Gurur Verir

Kıvanç Tatlıtuğ’un 4 yıl sonra sinemaya döndüğü Hadi Be Oğlum görücüye çıktı. Basın gösterimi öncesinde konuşan Tatlıtuğ, bir yapımda Mustafa Kemal Atatürk'ü canlandıracağı söylentileriyle ilgili Paşamızı oynamak bana g..

  • BETA tarafından
  • 879 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pasifik Savaşı - Bebek Kaiju 02:56

Pasifik Savaşı - Bebek Kaiju

Filmin yönetmeni Guillermo del Toro izleyicilere eşsiz bir bilim kurgu filmi sunmak için Legendary Pictures ile iş birliğine giriyor; Idris Elba, Charlie Hunnam ve Charlie Day filmin başrollerini paylaşıyor. İnsanoğlunu..

Pasifik Savaşı - Cherno Alpha & Crimson Typhoon 03:05

Pasifik Savaşı - Cherno Alpha & Crimson Typhoon

Filmin yönetmeni Guillermo del Toro izleyicilere eşsiz bir bilim kurgu filmi sunmak için Legendary Pictures ile iş birliğine giriyor; Idris Elba, Charlie Hunnam ve Charlie Day filmin başrollerini paylaşıyor. İnsanoğlunu..

Çöp evde bulunan Muhammet- “İlk kez rahat uyudum” 01:40

Çöp evde bulunan Muhammet- “İlk kez rahat uyudum”

Bursa'da, teyzesinin çöp evinde, bir odada kilitli halde bulunan küçük Muhammed'den bir iyi haber daha var. Tedaviye hızla yanıt vermeye başladı küçük çocuk. Az da olsa kilo aldı. Daha da önemlisi, mutluluğu artık kurduğ..

Mersin'de teröre darbe! 31 adrese eş zamanlı baskın 01:05

Mersin'de teröre darbe! 31 adrese eş zamanlı baskın

Mersin'de terör örgütü PKK/KCK'nın şehir yapılanmasına yönelik eş zamanlı operasyon başlatıldı. Gözaltına alınan şüpheliler arasında HDP il eş başkanı da var...

Atiye - Kendime Not 01:09

Atiye - Kendime Not

kakam var https://vk.com https://ok.ru/video https://my.mail.ru/video..