#Robert palmer

90'ların Filmlerinden Nostaljik Dans Sahneleri 03:54

90'ların Filmlerinden Nostaljik Dans Sahneleri

Dans müzikleri ve sahnelerinin şaha kalktığı 90'lı yıllarda sinemaseverlerin izlediği birbirinden güzel dans sahneleri. Robert Jones tarafından muhteşem 4 dakikalık bir mashup haline getirilen o sahneleri izliyoruz.....

  • Cowboy tarafından
  • 763 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Avengers Infinity War (2018) İlk Bakış 03:30

Avengers Infinity War (2018) İlk Bakış

27 Nisan 2018'de ilk bölümü gösterime girecek olan Avengers: Infinity War filminin ilk değerlendirme videosu yayınlandı. Filmde Chris Pratt, Robert Downey Jr ve Tom Holland gibi birçok önemli isim rol alacak...

  • PITIRCIK tarafından
  • 807 görüntüleme
  • 8 yıl önce
IN DUBIOUS BATTLE Official Trailer (2017)(Şüpheli savaş) 02:28

IN DUBIOUS BATTLE Official Trailer (2017)(Şüpheli savaş)

OYUNCULAR: Selena Gomez, Bryan Cranston, Robert Duvall, Nat Wolff, James Franco, Vincent D'Onofrio..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.545 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Müttefik ( allied ) türkçe dublaj yabancı film i̇zle 2:04:35

Müttefik ( allied ) türkçe dublaj yabancı film i̇zle

istihbarat ajanı Max Vatan (Brad Pitt) 1942 yılında Kuzey Afrika'dayken Fransız direnişçi Marianne Beausejour (Marion Cotillard) ile düşman hattının gerisinde çok tehlikeli bir görev sırasında tanışırlar. Londra'da bir a..

  • Tv Series tarafından
  • 8.144 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cehennem - Inferno Film İzle 2:01:35

Cehennem - Inferno Film İzle

Cehennem - Inferno filminin konusu, Çok ünlü bir semboloji uzmanı olan Robert Langdon, Dante ile ilgili ipuçları peşindeyken kendini birden bire Floransa'da bir hastanede bulur. Son bir kaç güne dair olayların hiçbirini ..

  • Tv Series tarafından
  • 10.885 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Spider-Man- Homecoming Trailer #2 (2017) - Movieclips Trailers 02:23

Spider-Man- Homecoming Trailer #2 (2017) - Movieclips Trailers

Spider-Man: Homecoming Trailer #2 (2017): Check out the new Spider-Man: Homecoming trailer starring Robert Downey Jr., Tom Holland, and Marisa Tomei! Be the first to watch, comment, and share trailers and movie teasers/c..

  • Tv Series tarafından
  • 692 görüntüleme
  • 7 yıl önce
David Beckham Kimdir? 02:04

David Beckham Kimdir?

David Robert Joseph Beckham, 2 Mayıs 1975 tarihinde İngiltere, Leytonstone'da doğmuştur. Ted ve Sandra Beckham çiftinin üç çocuğundan en küçüğüdür. Babası Ted Beckham mutfak tesisatçısıdır, annesi Sandra ise bir kuafördü..

Bayern Munich vs Augsburg 6-0  Maç Özeti 12:45

Bayern Munich vs Augsburg 6-0 Maç Özeti

Bundesliga'da adım adım şampiyonluğa yürüyen Bayern Münih, Augsburg'a gol yağdırdı... Bundesliga'da 26. hafta karşılaşmalarında Augsburg'u ağırlayan Bayern Münih, rakibini 6-0'lık skorla devirerek üst üste beşinci galib..

 Prison Break Season 5 02:28

Prison Break Season 5

Heyecanlı yeni PRISON BREAK serisi Wentworth Miller, Dominic Purcell, Sarah Wayne Callies, Amaury Nolasco, Robert Knepper, Rockmond Dunbar ve Paul Adelstein, dünya çapında yeni bir macera için yeniden bir araya geliyor v..

Real Madrid 4-2 Bayern Münih Maç Özeti 05:24

Real Madrid 4-2 Bayern Münih Maç Özeti

Real Madrid 4-2 Bayern Münih (Maç Özeti - 18 Nisan 2017) Goals: 53? (0-1) Robert Lewandowski (pen.), (Carlos Casemiro) Cristiano Ronaldo (1-1) 76?, 77? (1-2) Sergio Ramos (k.k.), (Sergio Ramos) Cristiano Ronaldo (2-2) 1..

Çalışkan Veznedardan Kasa Soygunu 01:23

Çalışkan Veznedardan Kasa Soygunu

Babanın Evlatları , Natuk Baytan'ın yönettiği 1977 yapımı Türk filmidir. Senaryosunu Fuat Özlüer ve Erdoğan Tünaş'ın yazdığı filmin başrollerinde Tarık Akan, Öztürk Serengil ve Robert Widmark oynamaktadır...

Sadri Alışık 00:52

Sadri Alışık

Filmin Adı: Baş Belası Yönetmen: Atıf Yılmaz Oyuncular: Gülşen Bubikoğlu, Robert Widmark, Sadri Alışık Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1977..

Gizli Dosya İzle 2:05:13

Gizli Dosya İzle

Yönetmenliğini ve senaristliğini James Vanderbilt'in üstlendiği filmin başrollerinde Cate Blanchett, Robert Redford, Dennis Quaid, Topher Grace, Elisabeth Moss yer alıyor. Film Amerikan askerlerinin Irak'ta yer alan Abu-..

High and Low - Empire of the Sun - Director's Cut 03:45

High and Low - Empire of the Sun - Director's Cut

We recently partnered with Australian electronic music duo Empire of the Sun on the music video for their single, “High and Low.” Using a mix of live-action and fantastical CG animation, we visualized the experience of a..

  • PengoTV tarafından
  • 1.120 görüntüleme
  • 8 yıl önce
The Walking Dead 7.Sezon 15.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 43:17

The Walking Dead 7.Sezon 15.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Robert Kirkman’ın aynı isimli çizgi roman serisinden uyarlanan The Walking Dead 7.Sezon 15.Bölüm -Türkçe Altyazılı HD izle..

Hesaplaşma Zamanı Film İzle 1:53:16

Hesaplaşma Zamanı Film İzle

Emekliye ayrılmak üzere olan iki boksör, karşılıklı son maçlarına çıkarlar. Son kez kozlar paylaşılırken tabii ki bahisçiler ve hayranlar bu büyük maçın takipçisi olacaklardır. 50 İlk Öpücük, Akıllı Ol, Asabiyim gibi kal..

Canlı Yayını Kesen Çocuk (Kadın Muhabir Versiyon) 00:59

Canlı Yayını Kesen Çocuk (Kadın Muhabir Versiyon)

Profesör Robert Kelly'nin Güney Kore hakkındaki BBC Haberinde canlı olarak röportaj yaparken beklenmedik bir olay gerçekleşip çocuklar müdahale etmişti bu seferde kadın muhabir olarak çekmişer komedi tarzında..

  • JET TV tarafından
  • 1.016 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Piç Rıza Avda 00:46

Piç Rıza Avda

Baş Belası, 1977 yapımı macera-komedi filmi. Bir Baba (Sadri Alışık), çetesiyle bazı yerleri haraca bağlamıştır. Günün birinde sorun çıkar. Piç Rıza (Robert Widmark) adlı bir adam onun haraç alacağı yerleri ve parolayı..

Haraç Değil Bu Sigorta Primi 01:15

Haraç Değil Bu Sigorta Primi

Filmin Adı: Baş Belası Yönetmen: Atıf Yılmaz Oyuncular: Gülşen Bubikoğlu, Robert Widmark, Sadri Alışık Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1977..

Almanya'da Kuş Gribi Yeniden Ortaya Çıktı ve Yayılıyor 01:25

Almanya'da Kuş Gribi Yeniden Ortaya Çıktı ve Yayılıyor

Almanya'da Kuş Gribi Yeniden Ortaya Çıktı ve Yayılıyor Almanya'da 30 bin tavuğun bulunduğu bir tesiste kuş gribi virüsüne rastlandığı ve tesisteki tüm kümes hayvanlarının tedbir amaçlı itlaf edildiği belirtildi. Alman..

ABC SONG - ABC Songs for Children - 13 Alphabet Songs & 26 Videos 50:51

ABC SONG - ABC Songs for Children - 13 Alphabet Songs & 26 Videos

Hi Everyone, Let's learn the alphabet with so many fun ABC songs and so many fun ABC games and stories with so many friends from all over the world. Let's go! Follow me! A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.458 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dalayım Sana Raziyem 00:28

Dalayım Sana Raziyem

Filmin Adı: Baş Belası Yönetmen: Atıf Yılmaz Oyuncular: Gülşen Bubikoğlu, Robert Widmark, Sadri Alışık Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1977..

O.Tzocuğu Zanum Evladum 00:46

O.Tzocuğu Zanum Evladum

Filmin Adı: Baş Belası Yönetmen: Atıf Yılmaz Oyuncular: Gülşen Bubikoğlu, Robert Widmark, Sadri Alışık..

Biz Yicez 20 Milyonu 00:18

Biz Yicez 20 Milyonu

Babanın Evlatları, Natuk Baytan'ın yönettiği 1977 yapımı Türk filmidir. Senaryosunu Fuat Özlüer ve Erdoğan Tünaş'ın yazdığı filmin başrollerinde Tarık Akan, Öztürk Serengil ve Robert Widmark oynamaktadır..

Deve Ömer Ve Piç Rıza'nın Selamı Var Deyin 00:54

Deve Ömer Ve Piç Rıza'nın Selamı Var Deyin

Üç Kağıtçılar. Horoz Ali (Cüneyt Arkın), Deve Ömer (Rıza Fazeli) ve Piç Rıza (Robert Widmark), cezalarını yeni tamamlayıp hapisten çıkmışlardır. Üç kafadar namuslu bir yaşam sürdürmek için aralarında karar verirler. Horo..

Liverpool 0 – 0 Southampton Maç Özeti İzle 03:33

Liverpool 0 – 0 Southampton Maç Özeti İzle

Hakem Robert Madley..

Euroleague'de Fenerbahçe Dünya Devi Real Madrid'i Yendi 00:23

Euroleague'de Fenerbahçe Dünya Devi Real Madrid'i Yendi

Fenerbahçe, THY Euroelague’in 10. haftasında Ülker Sports Arena’da karşılaştığı İspanyol ekibi Real Madrid’i 78-77’lik skorla mağlup etti. Karşılaşmaya Fenerbahçe; Ali Muhammed, James, Kalinic, Vesely ve Udoh ile Real M..

Vahşi Atlar Film İzle 1:43:37

Vahşi Atlar Film İzle

Yönetmenliği'ni Robert Duvall'ın yaptığı 2015 yapımı Wild Horses'in kısaca konusu;15 yaşında bir çocuk aniden ortadan kaybolur.Bir dedektif kapanmış bu davayı tekrardan açar,nedeni ise cinayete kurban gittğiğini düşünmes..

Las Vegas Film İzle 1:44:59

Las Vegas Film İzle

Birbirlerinden değerli 4 muhteşem oyuncunun yer aldığı last vegas filminin konusu 4 yaşlı adamın Las Vegas şehrinde yaşadıkları macera dolu komik anları anlatıyor. Fakat “günahlar şehrinde” olaylar başladıkça , hiçbir şe..

  • Tv Series tarafından
  • 2.578 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Malavita : Belalı Tanık Film İzle 1:51:33

Malavita : Belalı Tanık Film İzle

The Manzoni ailesi diğer aileler tarafınca ölüm tehditleri almasından dolayı koruma programına katılmaktadır ve bu durum üzerine Fransaya yerleştirilmektedir. Sitemizden 720p seçeneği ile Malavita: Belalı Tanık HD izleye..

  • Tv Series tarafından
  • 2.594 görüntüleme
  • 7 yıl önce