#Rodeoya tepki olarak teyze

Balığı Yutmaya Çalışan Su Yılanı 00:35

Balığı Yutmaya Çalışan Su Yılanı

Abd'nin Teksas eyaletinde bulunan bir gölette 10 yaşındaki oğlu ile birlikte balık tutmaya giden adam, yayın balığını bütün olarak yutmaya çalışan ve çenesi kitlenmiş olan yılanla karşılaşıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.243 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tedavi Gördüğü Ruh Sağlığı Merkezinde Gönüllü Eğitmen Oldu 01:06

Tedavi Gördüğü Ruh Sağlığı Merkezinde Gönüllü Eğitmen Oldu

Adanalı Şahin Özkan, halk arasında manik depresif olarak bilinen bipolar duygu durum bozukluğu rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü Seyhan Toplum Ruh Sağlığı Merkezinde gönüllü eğitmen oldu...

Ekonomi Bakanı Zeybekci: 08:36

Ekonomi Bakanı Zeybekci: "Faiz ile İlgili Merkez Bankası'nın Kararları

Ekonomi Bakanı Zeybekci: Faiz ile ilgili Merkez Bankası'nın kararlarını son derece isabetli buluyorum -(Booking) Kendilerinin bize bir ziyaret talepleri var; sanırım 22 Haziran'da görüşme imkanımız olacak -(Katar) B..

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız 06:23

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak'ın göz göre göre mezhep temelli iç savaşa gitmesine kayıtsız kalmayacaklarını belirterek, Urfa, Diyarbakır, Mardin, Şırnak, An..

8 Aylık ama Tam 20 Kilo! 01:36

8 Aylık ama Tam 20 Kilo!

Batman'da Yıldız ailesinin 8 ay önce normal doğumla 3,5 kilogram olarak dünyaya gelen çocuğu Yakup, obezite hastalığına yakalandı. Yakup bebek, geçen süre zarfında tam 20 kilograma ulaştı. Anne Çiğdem Yıldız, Onu dışarı..

Dağ Çileği Toplamaya Giden ve Kaybolan 90 Yaşındaki Kadın 48 Saat Sonra Bulundu 02:59

Dağ Çileği Toplamaya Giden ve Kaybolan 90 Yaşındaki Kadın 48 Saat Sonr

Dağ çileği toplamaya giden ve kaybolan 90 yaşındaki kadın 48 saat sonra bulunduKASTAMONU - KASTAMONU'nun İnebolu ilçesinde Pazartesi günü dağ çileği toplamak için evinden ayrılan ve kaybolan 90 yaşındaki Ganime Salcıoğlu..

Kum Mucit'in Hayali Guinness'e Girmek 01:32

Kum Mucit'in Hayali Guinness'e Girmek

Kum Mucit'in Hayali Guinness'e Girmek Düzce'nin Gölyaka ilçesinde, 22 yıldır tek hobisi icat yapmak olan ve çevresinde Kum mucit olarak tanınan 58 yaşındaki Hasan Kum'un en büyük hedefi Guinness Rekorlar Kitabı'na g..

Türkmen Lider Salihi 'Bu İşler Pkk’nın Kerkük’e Girmesi İçin Mi Yapıldı 04:46

Türkmen Lider Salihi 'Bu İşler Pkk’nın Kerkük’e Girmesi İçin Mi Yapıld

Türkmen Lider Salihi 'Bu İşler Pkk’nın Kerkük’e Girmesi İçin Mi Yapıldı DEAŞ militanlarının Kerkük’e saldırmasının ardından başlatılan operasyona PKK’nın da katılması, Irak Türkmen Cephesi'nde bardağı taşırdı. Bunun ..

Telefon Dolandırıcısının Tuzağına Düşen Yaşlı Kadının Parasını Polis Kurtardı 01:26

Telefon Dolandırıcısının Tuzağına Düşen Yaşlı Kadının Parasını Polis K

Telefon dolandırıcısının tuzağına düşen yaşlı kadının parasını polis kurtardıSAMSUN - Samsun'da kendilerini savcı ve polis olarak tanıtıp FETÖ'ye üye olduğunu söyledikleri dolandırıcıların tuzağına düşen yaşlı kadının el..

Türk Malı 4. Bölüm Fragmanı 00:49

Türk Malı 4. Bölüm Fragmanı

Erman Kuzu, postacılık görevinden zorunlu emekli olduktan sonra, özel halk otobüsü şöförü olarak çalışmaya başlamıştır. Abiye, Erman’ı boşayıp, evden gönderdikten sonra, çocuklarının da kendisine sırt çevirmesinden sonra..

FETÖ'nün Şoke Eden Vatikan'ı 01:13

FETÖ'nün Şoke Eden Vatikan'ı

FETÖ elebaşı Gülen için Ankara'da saray inşa eden Akın İpek'in kamuya devredilen üniversitesi de örgütün yönetim merkezi olarak kurgulanmış kaleyi andırıyor. Rektör Prof. Mehmet Barca'nın Mini Vatikan dediği kampüs Bat..

Malta'da Uçağın Düşme Anı Kamerada 00:16

Malta'da Uçağın Düşme Anı Kamerada

Malta'da Uçağın Düşme Anı Kamerada Malta’da kalkıştan hemen sonra yere çakılan uçaktaki 5 kişi yaşamını yitirdi. Malta Uluslararası Havalimanı'ndan kalkan ve Libya’nın Misrata şehrine gidecek olan küçük uçak, kalkıştan..

Ajan Hami̇lton Nationens Intresse Türkçe Dublaj Film İzle 1:49:08

Ajan Hami̇lton Nationens Intresse Türkçe Dublaj Film İzle

Film Özeti Carl Hamilton uluslararası bir örgütten gelişmiş bir güdümlü füze çalan teroristlerin peşine düşer. Ama roketleri arzu ettiği gibi yönlendiremeden sorunlarla karşılaşır ve kaçmayı seçer. Roketlerin Somalili ba..

  • Film İzle tarafından
  • 6.376 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fetö’cülerin İnanılmaz Kaçış Planı 01:07

Fetö’cülerin İnanılmaz Kaçış Planı

Fetö’cülerin İnanılmaz Kaçış Planı Yasa dışı yollardan yurt dışına kaçmaya çalışan Suriyeli 62 mülteci arasına karışıp, kendilerini Suriyeli göçmen olarak gösteren FETÖ/PDY Terör Örgütün Hatay’daki üst düzey 3 yönetici..

Gelin Arabasından Müstakbel Eşini Yaka Paça İndiren Çinli Damat 00:26

Gelin Arabasından Müstakbel Eşini Yaka Paça İndiren Çinli Damat

Gelin aracının içinden müstakbel eşini Çin'de bir damat yaka paça indirirken görüntülendi. İddiaya göre, damat sürekli olarak para istenmesinden bunalıp gelin adayının da para istemesi üzerine sinirlenmiş ve böyle bir ha..

  • JET TV tarafından
  • 990 görüntüleme
  • 7 yıl önce
War for the Planet of the Apes Fragmanı 03:17

War for the Planet of the Apes Fragmanı

Sezar'ın başını çektiği genetik olarak gelişen bir maymun halkı, bir ordu ile savaşa karışır...

Yavru Köpeklere İşkence Eden Hain 01:54

Yavru Köpeklere İşkence Eden Hain

Şırnak'ın İdil ilçesinde Hayri Malgaz adlı şahsın yavru köpeklere yaptığı eziyet kan dondurdu. Şahıs, 6 yavru köpeğin kulağını keserken, vahşet anlarını da sosyal medya hesabından canlı olarak yayınladı...

  • JET TV tarafından
  • 1.355 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD'de Terör Destekçilerine Yapılan Müdahaleyle İlgili 2 Türk Gözaltına Alındı 03:48

ABD'de Terör Destekçilerine Yapılan Müdahaleyle İlgili 2 Türk Gözaltın

Washington'daki Türk Büyükelçiliği konutunun önünde cumhurbaşkanlığı korumalarının, terör destekçilerine müdahalesinde yaşanan olaylarla ilgili olarak ABD'de yaşayan iki Türk vatandaşı gözaltına alındı...

Can Dostum Film İzle 1:52:02

Can Dostum Film İzle

Can Dostum hd izle, Geçirdiği kazadan sonra felç olan zengin aristokrat Philippe, cezaevinden çıkmış Driss’i bakıcısı olarak işe alır. Herkes Driss’in bu iş için uygun olmayacağını düşünürken, Philippe O’na inanır ve bir..

  • Tv Series tarafından
  • 25.232 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması 06:56

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, başkanlık sistemiyle ilgili, TBMM’de evet, referandumda hayır diyecekmişiz. Bunu söylüyorlar. Ve de bir grup Truva atı bunun milletin aklıyl..

Mhp'li 5 Vekil: Başkanlığa Hayır Diyeceğiz 03:44

Mhp'li 5 Vekil: Başkanlığa Hayır Diyeceğiz

Mhp'li 5 Vekil: Başkanlığa Hayır Diyeceğiz MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ ve bazı MHP Milletvekilleri başkanlık sistemine ilişkin Anayasa değişikliği teklifine 'hayır' oyu vereceklerini bildirdi. MHP milletvekill..

İslam Dünyasının En İyileri Ödülünü Alan İlk Türk Dr. Mustafa Aydın 04:25

İslam Dünyasının En İyileri Ödülünü Alan İlk Türk Dr. Mustafa Aydın

İslam Dünyasının En İyileri Ödülünü Alan İlk Türk Dr. Mustafa Aydın İslam İşbirliği Teşkilatı tarafından bu yıl eğitim alanında “İslam Dünyasının En İyileri” ödülünü alan İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyet Baş..

Arda Turan Umreden Döndü 01:10

Arda Turan Umreden Döndü

Milli takım kadrosundan çıkarılmasından kısa süre sonra umreye giden Barcelonalı futbolcu Arda Turan, İstanbul’a döndü. A Milli Futbol Takımı'nın Makedonya ile Üsküp'te oynadığı hazırlık maçı sonrası takım uçağında Mil..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi 02:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yeni güvenlik anlayışı Türkiye’nin Suriye ve Irak’ta niçin bulunduğunun, daha etkin şekilde yer almak istediğinin en açık ifadesidir. Artık ..

Korcan Cinemre-Kelime Oyunu 20:49

Korcan Cinemre-Kelime Oyunu

Kendisine yarışma fritözü olarak adlandırılan Korcan cinemre 4 yıl aradan sonra tekrar kelime oyununa katılmış *Programı hepimizin sevdiğini düşünerek hepsini yükledim..

  • JET TV tarafından
  • 880 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zehirli Gaz Sınırımıza Geldi! Uzmanlar Uyardı- Cuma Gününe Dikkat 04:24

Zehirli Gaz Sınırımıza Geldi! Uzmanlar Uyardı- Cuma Gününe Dikkat

Zehirli Gaz Sınırımıza Geldi! Uzmanlar Uyardı- Cuma Gününe Dikkat IŞİD'in geçen hafta ateşe verdiği Kükürt tesisinden yayılan zehirli gazlar Türkiye'ye ulaştı. Uzmanlar cuma günü için Yağmur altında kalmayın, dışarı çı..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Doğulu İş Adamları İçin Devrede 00:26

Cumhurbaşkanı Erdoğan Doğulu İş Adamları İçin Devrede

Cumhurbaşkanı Erdoğan Doğulu İş Adamları İçin Devrede Cumhurbaşkanı Erdoğan Doğulu İş Adamları İçin Devrede Kredileri erken çağıran bankaları uyaran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan şimdi de Doğulu iş adamları için d..

Survivor 2017-Gönüllerdeki Şampiyon 01:47

Survivor 2017-Gönüllerdeki Şampiyon

Survivor 2017 yarışmacılarından Adem'i, adadan elenen yarışmacılar da şampiyon olarak görmek istediklerini açıkladılar...

  • ANKA tarafından
  • 818 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Düğününde İbrahim Tatlıses'in Sahne Almasını İsteyen Alişan'ın Arzusu Olmadı 01:28

Düğününde İbrahim Tatlıses'in Sahne Almasını İsteyen Alişan'ın Arzusu

Şarkıcı Alişan, sevgilisi Eda Erol ile evlilik tarihi olarak, Kasım ayını seçti. Alişan, Düğünümüze İbrahim Tatlıses sahne alamayacak, Sibel Can sahne alacak. dedi...

Christina Aguilera'nın Mükemmel Taklit Yeteneği 01:09

Christina Aguilera'nın Mükemmel Taklit Yeteneği

The Ellen DeGeneres Show’a katılan Christina Aguilera müzik konusundaki başarısına ek olarak taklit yeteneği ile de göz doldurdu. Heads Up! isimli oyunu oynayan Christina birbirinden farklı taklitler yaptı...

  • JET TV tarafından
  • 914 görüntüleme
  • 7 yıl önce