#Rodeoya tepki olarak teyze

Lokanta Usülü Mercimek Çorbası 03:02

Lokanta Usülü Mercimek Çorbası

1 su bardağı sarı Mercimek, 1 adet soğan, 2 diş sarımsak, 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ, 2 yemek kaşığı un, 4 su bardağı sıcak su, 2 su bardağı et suyu, 1/2 limon suyu, Tuz. Dışarıda bayıla bayıla yediğimiz ama evde kendimiz..

Para Kazanmak İçin Yapılan 10 Tuhaf Şey 04:30

Para Kazanmak İçin Yapılan 10 Tuhaf Şey

Özet: 1. Bekaretini Satmak Hangi din ya da etnik kimliğe sahip olursa olsun insanlar için ilk cinsel deneyim herkes için özeldir. Ancak son dönemde bunu paraya dönüştürmek için farklı yöntemler deneyenler de var. Bunun..

  • JET TV tarafından
  • 840 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Paranormal Olaylar Lanetli Değirmende Bir Gece 44:06

Paranormal Olaylar Lanetli Değirmende Bir Gece

Eski zamanlarda dedelerimiz, ninelerimiz hep anlatırdı değirmenlerde olan olayları ve vakaları. İlgimizi en çok çeken değirmen vakalarından birisine Kara kediler değirmeni diye adlandırılan yere gittik.Oraya ulaşmamız ..

  • JET TV tarafından
  • 905 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Muzlu Rulo Pasta Tarifi Yaş Pasta Tarifi Pasta Nasıl Yapılır 05:04

Muzlu Rulo Pasta Tarifi Yaş Pasta Tarifi Pasta Nasıl Yapılır

Bu videomuzda sizlerle muzlu rulo pasta nasıl yapılır onu paylaştık. Videoyu izleyip kolayca harika bir muzlu rulo pasta yapabilirsiniz. Çocuklar harika bir kış meyvesi olan muzu çok sever. Onlara bugün güzel bir sürpriz..

Real Madrid'in Cristiano Ronaldo İçin Hazırladığı Veda Videosu 06:37

Real Madrid'in Cristiano Ronaldo İçin Hazırladığı Veda Videosu

Real Madrid C. F., Cristiano Ronaldo'nun isteklerine ve isteğine göre, kulübün oyuncunun Juventus F. C'ye gitmesine izin verdiğini bildirir. Real Madrid, bugün dünyanın en iyisi olarak gösterilen ve kulübümüzün tarihini..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.164 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Başlat - Ready Player One Türkçe Dublaj İzle 2:19:58

Başlat - Ready Player One Türkçe Dublaj İzle

Filmin daha doğrusu oyunun kahramanı olabilecek bir potansiyeli olan Wade Watts olacaktır. Çünkü yıllar öncesinde annesi ve babasını kaybetmiştir kendini sanal aleme atan genç sanal gerçeklik oyunu ile kendine yeni bir h..

TAU 2018 Türkçe Dublaj İzle 1:37:40

TAU 2018 Türkçe Dublaj İzle

Bir bilimadamı geliştirdiği teknoloji ile birlikte bir robot icat etmiştir. Robotik YZ tüm varlığına ramen hala kusursuz değildir. Bunun için bir insan formu gerekmektedir. Tüm teknolojisini kendi geliştirdiği bir eve mü..

Selen Sena Soygül - Sana Bi Ara Aklımda Kalanları Anlatırım 03:40

Selen Sena Soygül - Sana Bi Ara Aklımda Kalanları Anlatırım

Sözler e sular geçti böyle buzla buhar arası e kısa bir yazken o niçin hala bitmiyor durmuş bir vakit bende sisli gece yarısı çektirdiğin fotoğraf neden hiç konuşmuyor geç kaldık ve yanlışları güzeltemedik erken varsak ..

Ezan Duası 05:37

Ezan Duası

Ezan Duası (ezberlemek isteyenler için çok kolay bir metot) Ezan Duasını Arapça orjinal hattı Türkçe okunuşu ve Türkçe anlamı ile ezberlennArapça okunuşu: Allâhümme Rabbe hâzihi'd-da'veti't-tâmmeh, ve's-salâti'l-kâimeh..

Türkiye'nin ilk uydu yer istasyonu 02:15

Türkiye'nin ilk uydu yer istasyonu

Müdürümüz Prof. Dr. Elif Sertel NTV canlı yayınında UHUZAM hakkında bilgi verdi. İTÜ-UHUZAM, Devlet Planlama Teşkilatı’nın 1996 yılında İTÜ Uydu Yer Terminali-İTÜ-SAGRES (SAtellite Ground REceiving Station) adı altınd..

Yapay Zekaya Sahip Haber Sunucusu 01:04

Yapay Zekaya Sahip Haber Sunucusu

3D modelleme ve yapay zeka teknolojilerini kullanan yeni nesil Sogou AI Mesleki Avatar teknolojisi haber sunumu için özel olarak kullanıldı. Burada en çok dikkat çeken detaylardan birisi de yüz görünümünün üç boyutlu ola..

Boys Over Flowers (BOF) 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Kore Dizisi 1:04:54

Boys Over Flowers (BOF) 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Kore Dizisi

Boys Over Flowers (BOF) 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Kore Dizisi izle.nnAdı: Boys Over Flowers | 꽃보다 남자nTür: Romantik, Komedi, GençliknYönetmen: Jeon Ki-SangnSenarist: Yoon Ji-RyeonnYayıncı KBS2nimdb: 8.1nBölüm Sayısı: 25nY..

Bamya ayıklayıp, aile bütçesine katkı sağlıyorlar 03:56

Bamya ayıklayıp, aile bütçesine katkı sağlıyorlar

Aydın'ın Efeler ilçesinde toplanan yıllık 5 bin ton bamyanın evlerde sap kesimleri yapılıyor. Sapları kesilerek ayıklanan bamyalar konserve fabrikalarına gönderilip ülke ekonomisine yıllık 25 milyon lira katkı sağlanıyor..

Mersin Şehri Tanıtımı filmi ( videosu) 06:00

Mersin Şehri Tanıtımı filmi ( videosu)

Mersin Nüfusu ile Akdeniz Bölgesi’nde yer alan kültürel değerlerle dolu bir sahil kentidir. Mersin'in tarihi M.Ö.6300'lü yıllarda başlamış olup;Sonu gelmez kumsallarıyla,Tatunisiyle,portokal ve liman bahçelerinin yanı sı..

Antalya’da denizin dibinden çıkanlar- Maske, eldiven, cep telefonu, kurşun 15:34

Antalya’da denizin dibinden çıkanlar- Maske, eldiven, cep telefonu, ku

Koronavirüs salgınıyla beraber plastik ürünlerin, maske ve eldivenlerin kullanımı arttı. Bu ürünlerin kullanıldıktan sonra atık olarak doğru yerlerde toplanamaması durumunda da doğaya, çevreye, insan sağlığına zararları..

Bitlis Eren Üniversitesi, Teknofest yarışmasına hazır 05:05

Bitlis Eren Üniversitesi, Teknofest yarışmasına hazır

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ), Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar Kurumu (TÜBİTAK) tarafından bu yıl Gaziantep’te 5'incisi düzenlenecek olan Teknofest ‘Uluslararası İnansız Hava Araçları Yarışması’na katılmak i..

Bolu'da atıl tünellerin soğuk hava deposu yapılması isteği 04:04

Bolu'da atıl tünellerin soğuk hava deposu yapılması isteği

Bolu Dağı Geçişi otoyol projesi kapsamında yapımı devam ederken 12 Kasım 1999 depreminde hasar gören, 300 metresi betonlanmış 700 metrelik 2 tünel tüpü, 21 yıldır atıl duruyor. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, atıl dur..

'Dünyanın en saçma binası'nın yerine ne yapılacağı belli oldu! O ilde hareketlilik başladı 04:21

'Dünyanın en saçma binası'nın yerine ne yapılacağı belli oldu! O ilde

Google'da 'Dünyanın en saçma binası' olarak arama yapıldığında ilk sırada yer alan yapılardan olan Kahramanmaraş'taki 18 katlı Özel İdare İş Merkezi yıkılacak. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, ..

Diyarbakır'da temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranında artış 08:23

Diyarbakır'da temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranında artış

Diyarbakır'da koronavirüs vakalarındaki artışı önce yoğun bakımda yatan hasta sayısı, ardından ise temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranındaki artış izledi. Mayıs ayına kıyasla Türkiye genelinde 1.3 oranında arta..

Mersin'de badem üretimi yaygınlaştı 06:24

Mersin'de badem üretimi yaygınlaştı

Mersin'in Gülnar ilçesinde üretimi yaygınlaşan bademde sezonun ilk ürün hasadına başlandı. İlçede bu yıl 21 bin dekar alanda 2 bin 500 rekolte bekleniyor. Mersin'in Gülnar ilçesinde genellikle arazilerde sınır bitkisi o..

Her gün 90 koyunu elleriyle sağan çift, ayda 15 bin TL kazanıyor 07:01

Her gün 90 koyunu elleriyle sağan çift, ayda 15 bin TL kazanıyor

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesine bağlı Muratlar köyünde yaşayan 3 çocuk sahibi Murat Çakır (36) ile eşi Feride Çakır (33), koyun yetiştiriciliği yaparak geçimlerini sağlıyor. Çiftin ağılda sabahın erken saatlerinde başlay..

Adilcevaz’ın Bal Kavununun Hasadına Başlandı 02:58

Adilcevaz’ın Bal Kavununun Hasadına Başlandı

Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde bulunan Gülistan Ovası’nda yetiştirilen bal kavunun hasadına başlandı. Halk arasında ‘bal kavunu’ olarak adlandırılan Adilcevaz kavunu, Bitlis ekonomisine 20 ile 30 milyon TL gelir katması b..

Yatağa bağımlı kadın, şifa bulduğu mahallenin 3 dönemdir muhtarı 05:58

Yatağa bağımlı kadın, şifa bulduğu mahallenin 3 dönemdir muhtarı

Manisa'da geçirdiği bel fıtığı ameliyatı sonrası felç kalan ve doktorların 'yürüyemezsin' dediği Berrin Akduman (56), yatalak gelip şifa bulduğu Spil Dağı eteklerindeki Ayvacık Mahallesi'nin 3 dönemdir muhtarlığını yapıy..

Tarladan Mutfağa Uzanan Pirinçte Hasat Başladı 02:24

Tarladan Mutfağa Uzanan Pirinçte Hasat Başladı

Karabük’te, yaklaşık 500 dekar alanda ekimi yapılan Osmancık çeltiğinin hasadı başladı. Karabük’ün en büyük çeltik yetiştiricisi olan Halit Gömeç tarafından mayıs ayında Cemaller Köyü 106 bölgesinde 300 dekar alanda çelt..

Betonda Domates 02:00

Betonda Domates

Balıkesir’in Kepsut ilçesi yakınlarında faaliyet gösteren et entegre tesisinde 30 santimetrelik betonda yetişen fide görenleri şaşırtıyor. Et entegre tesisinde üzerinde toprak bulunmayan betonda işçilerin yedikleri organ..

Diyarbakırlı Taş Ustası Bazalt Taşından Sanat Eserleri Çıkarıyor 03:45

Diyarbakırlı Taş Ustası Bazalt Taşından Sanat Eserleri Çıkarıyor

Diyarbakırlı taş ustası Cuma Balıkçı, babasının yanında öğrendiği taş oyma sanatıyla Karacadağ bölgesinden getirdiği bazalt taşını işleyerek tavla, dama ve sehpa olarak kullanılabilecek çok yönlü esere dönüştürdü. Sur il..

Anne Kedi, Dekoratif Küpün İçinde Dördüz Yavru Doğurdu 02:45

Anne Kedi, Dekoratif Küpün İçinde Dördüz Yavru Doğurdu

Van’ın merkez Edremit ilçesinde bir iş adamına ait evin bahçesine dekoratif amaçlı bırakılan küpün içine bir kedi dördüz yavru dünyaya getirdi. Edremit ilçesinde yaşayan ve hayvanlara olan sevgisiyle tanılan iş adamı Fer..

Yıllardır Temiz Suya Hasretler 05:18

Yıllardır Temiz Suya Hasretler

Trabzon’un Ortahisar İlçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi sakinleri yıllardır temiz su içemediklerinden yakınarak sorunun bir an önce çözülmesini için yetkililerden yardım istedi. Mahallelerine yakın olan yerlerde muslukla..

Karadeniz’in Balığı Güneydoğu’dan 09:26

Karadeniz’in Balığı Güneydoğu’dan

Fırat Nehri'nde yetiştirilen somon ve bazı balık çeşitleri, başta Karadeniz Bölgesi olmak üzere Türkiye’nin birçok bölgesine gönderiliyor. Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinden geçen Fırat Nehri üzerinde yapılan kafes balıkçı..

Prematüre Kardeşi İçin Başladı, Şimdi Ticaretini Yapıyor 04:11

Prematüre Kardeşi İçin Başladı, Şimdi Ticaretini Yapıyor

Muş’un Hasköy ilçesinde prematüre kardeşinin gelişimi için 8 bıldırcın satın alarak yumurtalarından faydalanmak isteyen Mücahit Elçi, yumurta sayısının artmasıyla kuluçka makinesi satın alarak günde 120 yumurta elde eder..