#Rodeoya tepki olarak teyze

Kılıçdaroğlu Delikanlı Olsaydı 15 Temmuz'da Sokağa Çıkardı 03:08

Kılıçdaroğlu Delikanlı Olsaydı 15 Temmuz'da Sokağa Çıkardı

Kılıçdaroğlu Delikanlı Olsaydı 15 Temmuz'da Sokağa Çıkardı A Haber'de yayınlanan Söz Teması programında konuşan CHP Eski Parti Meclisi Üyesi Savcı Sayan Kemal Kılıçdaroğlu'nun 15 Temmuz'a bakışını değerlendirdi. Kılıçd..

Futbol Maç Sahası, savaş alanına döndü. 2 kişi yaralandı -Bodrum 03:25

Futbol Maç Sahası, savaş alanına döndü. 2 kişi yaralandı -Bodrum

Bodrum'da oynanan Konacıkspor - Menteşe Yerküpespor maçının bitişi düdüğüyle saha karıştı. Sahaya giren taraftarla futbolcuların birbirine girdiği olaylarda 1 futbolcu ile 1 taraftar yaralandı. Muğla 1. Amatör Küme A Gru..

Fetö, Mısır'ın Eski  Darbeci Müftüsünü Yere Göğe Sığdıramadı 01:10

Fetö, Mısır'ın Eski Darbeci Müftüsünü Yere Göğe Sığdıramadı

Fetö, Mısır'ın Eski Darbeci Müftüsünü Yere Göğe Sığdıramadı Teröristbaşı Fetullah Gülen son konuşmasında Mısır'ın eski müftüsü ve darbeci Sisi'nin savunucusu Ali Cuma'ya övgüler düzdü. Ali Cuma'nın Mısır'da FETÖ mensup..

Can Dündar Avrupa'ya böyle yalvardı! 01:24

Can Dündar Avrupa'ya böyle yalvardı!

Can Dündar Avrupa'ya böyle yalvardı! Terör örgütü FETÖ ve PKK adına faaliyette bulunmak suçundan hakkında gözaltı kararı bulunan ve Almanya'ya kaçan Can Dündar Alman televizyonu ZDF'de bir programa katıldı. Can Dündar ..

17 Weird Fashion Life Hacks Every Girl Should now _ BeautyyBird 07:28

17 Weird Fashion Life Hacks Every Girl Should now _ BeautyyBird

17 Weırd Fashıon Lıfe Hacks Every Gırl Should now _ BeautyyBird 17 Weirdd Fashıon Lıfe Hacks Her Gırl şimdi olmalıydı _ BeautyyBird Here are 17 weird fashion life hacks I feel every girl should know! My beauty hacks v..

  • Kadınca tarafından
  • 995 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Vatandaşlar Caddeyi Trafiğe Kapatarak İETT'yi Protesto Etti. 02:12

Vatandaşlar Caddeyi Trafiğe Kapatarak İETT'yi Protesto Etti.

Vatandaşlar Caddeyi Trafiğe Kapatarak İETT'yi Protesto Etti. Beşiktaş'ta Levent Büyükdere Caddesi'nde saatlerdir otobüs gelmemesi üzerine vatandaşlar yolu trafiğe kapattı. İstanbul'un en işlek caddesinde yapılan otobüs..

5 Bin Canlı Balığı Dondurup Üstüne Buz Pisti Yapmak 00:57

5 Bin Canlı Balığı Dondurup Üstüne Buz Pisti Yapmak

Japonya'nın Kitakyuşu kentinde açılan SpaceWorld isimli temapark ilgi çekmek amacıyla buz pisti içinde 5 bin balığı dondurdu. Gelen tepkiler üzerine park yetkilileri özür diledi ve ölen canlılar için bir tören düzenleyec..

  • Cowboy tarafından
  • 947 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fenerbahçe Beşiktaş Maçı  Özeti 00:29

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Özeti

Beşiktaş ile Ülker Stadyumu’nda oynadığı karşılaşmadan 0-0’lık sonuçla ayrılan Fenerbahçe, Süper Lig’de bu sezonki yenilmezliğini 10 maça çıkardı. Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında Ülker Stadyumu’nda oynanan Fenerba..

ABD, Kuzey Dakota boru hattı projesi protesto edildi 01:11

ABD, Kuzey Dakota boru hattı projesi protesto edildi

ABD'nin Kuzey Dakota eyaletinde inşa edilmesi planlanan boru hattı, USACE Los Angeles binası önünde toplanan yüzlerce ABD yerlisi ve çevre aktivisti tarafından protesto edildi. ABD'nin Kuzey Dakota eyaletinde inşa edilm..

Konuşan Çöp Tenekesi 'Geveze' Minikleri Çevreci Yapacak 02:20

Konuşan Çöp Tenekesi 'Geveze' Minikleri Çevreci Yapacak

Çocuklar ve yetişkinlerde çevre bilinci oluşturmak amacıyla Ataşehir Belediyesi tarafından geliştirilen Konuşan Çöp Kovası “Geveze” Akıllı Belediyecilik Zirvesi’nde yerini aldı. Güneşten aldığı enerjiyle çalışan çöp kova..

Fransız Şarkıcı Reina Saldırısıyla Dalga Geçti 02:21

Fransız Şarkıcı Reina Saldırısıyla Dalga Geçti

Frederic Fromet isimli Fransız şarkıcının 'Reina'da' isimli şarkısının sözlerinde yılbaşı gecesi Reina'da gerçekleşen saldırıya yer verdi. Şarkının sözleri ise büyük tepki çekti. Fromet karamizah yapmak istediği şarkısı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.154 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Saddam'ın İdamından 10 Yıl Sonra Irak'ta Kaos Ve Çatışmalar Sürüyor 02:55

Saddam'ın İdamından 10 Yıl Sonra Irak'ta Kaos Ve Çatışmalar Sürüyor

Irak’ın devrik lideri Saddam Hüseyin 10 yıl önce, 30 Aralık 2006’da Kurban Bayramı’nın ilk gününde sabah saatlerinde asılarak idam edildi. ABD’nin Irak’ı işgal etmesiyle 24 yıllık iktidarını kaybeden Saddam, diktatör re..

Putin: 01:27

Putin: "Bu Uydurma Haberleri Ortaya Atanlar Fahişelerden Daha Kötü"

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı seçilen Donald Trump hakkında “uygunsuz belgeler“in Kremlin’in elinde bulunduğu yönündeki iddialara sert tepki gösterdi. Putin, bu tür uydur..

Şehit Cenaze Töreninde Chp Çelengi Boş Bahçeye Atıldı 01:24

Şehit Cenaze Töreninde Chp Çelengi Boş Bahçeye Atıldı

Samsun'da şehit cenazesine gönderilen CHP çelengi cenazeye katılanlar tarafından istenmeyerek boş bir bahçeye atıldı. Çarşamba ilçesindeki Rıdvan Paşa Camii’nde kılınacak olan cenaze namazı öncesinde, Şehit Piyade Uzma..

Trump, ABD Sınırını Mültecilere ve 7 Müslüman Ülke Vatandaşına Kapattı 01:10

Trump, ABD Sınırını Mültecilere ve 7 Müslüman Ülke Vatandaşına Kapattı

ABD Başkanı Donald Trump göçmenlik konusunda seçim kampanyası sırasında verdiği söz doğrultusunda Amerikan sınırını bazı Müslüman ülkelerden giden mültecilere kapattı. Trump Irak, Suriye, Yemen, İran, Sudan, Somali ve L..

Mahmut Tuncer'i Şaşırtan Çift 03:19

Mahmut Tuncer'i Şaşırtan Çift

Kanal 7 ekranlarının sevilen eğlence programı Mahmut Tuncer Show’da bu hafta ilginç gelişmeler yaşandı. Ailelerinin birlikteliklerine rıza göstermediklerini söyleyerek programa başvuran Ömer Faruk ve Katibe çifti canlı y..

  • ANKA tarafından
  • 871 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Teksas Kız Güreşlerinin Şampiyonu Trans Güreşçi Mack Begg Oldu 03:35

Teksas Kız Güreşlerinin Şampiyonu Trans Güreşçi Mack Begg Oldu

Teksas'da yaşayan trans güreşçi Mack Beggs, erkek olmak için aldığı testosteron tedavisi nedeniyle rakiplerini rahatça yenerek şampion oldu. Kadınlıktan erkekliğe geçmek için testosteron tedavisi gören 17 yaşındaki sporc..

  • PITIRCIK tarafından
  • 5.354 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ABD - ÇİN FÜZE GERİLİMİ 01:05

ABD - ÇİN FÜZE GERİLİMİ

ABD’nin BM Daimi Temsilcisi Nikki Haley, Washington’un son dönemlerde füze denemeleriyle tepki çeken Kuzey Kore politikasını gözden geçirdiğini söyledi. ABD’nin Güney Kore’ye gelişmiş füze savunma sistemi yerleştirmesin..

Deniz'den Simay'a Şok Hareket! (İşte Benim Stilim 10 Mart 2017) 13:39

Deniz'den Simay'a Şok Hareket! (İşte Benim Stilim 10 Mart 2017)

İşte Benim Stilim 7. Sezon 10 Mart 2017 Cuma günü yayınlanan 89. bölümünde Niran Yalaz, Deniz Serkanova'nın sürekli siyah ve dantel giydiğini söyleyince Deniz beyaz giydim diye söze girince Niran, Bahar Candan hep birlik..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.258 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hollanda'ya Kangallı Protesto 00:50

Hollanda'ya Kangallı Protesto

Hollanda'da Türk vatandaşlarına köpeklerle uygulanan şiddetin ardından Hollanda İstanbul Başkonsolosluğu'na gelen bir gurup kangallı protesto gerçekleştirdi. İstiklal Caddesi'nde bulunan Hollanda Başkonsolosluğu'na gec..

'FETÖ Elebaşını İdam Ettiler 04:28

'FETÖ Elebaşını İdam Ettiler

Cuntacı General Semih Terzi'yi vurarak, FETÖ'nün darbe girişiminin seyrini değiştiren Astsubay Ömer Halisdemir'i şehit eden darbecilerin yargılandığı davaya bugün devam ediliyor. Davaya getirilen darbecilere eylem için g..

Aşkın Krallığı Film İzle 1:50:44

Aşkın Krallığı Film İzle

A United Kingdom Aşkın Krallığı Türkçe Altyazılı İzle Farklı kültürlere sahip iki çift hemen ilk görüşte aşık olurlar. Savaş sonrası başlayan bir ayaklanma sonucunda ikili sistemi değiştirmek için bir fırsat kollar. A un..

  • Tv Series tarafından
  • 5.588 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Emine ve Simay Yine Birbirlerine Girdiler! 11:40

Emine ve Simay Yine Birbirlerine Girdiler!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 10 Nisan 2017 Pazartesi günü yayınlanan 115. bölümünde Simay Tokatlı, Emine Aydın'ın kombinini konseptine uygun bulmayınca ikili arasında kavga çıktı. Simay, Emine'yi hosteslere benzetti ve Emi..

  • ANKA tarafından
  • 1.052 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arka Sokaklar - 438 Bölüm Fragmanı 00:44

Arka Sokaklar - 438 Bölüm Fragmanı

Hale, mankenlik ajansı sahibi olan fakat genç kızları tuzağa düşürüp fuhuşa zorlayan bir kadındır. Buse isimli oldukça güzel bir mankeni tehdit ederek, şiddet uygular. Kız şikâyetçi olmak için emniyete gelir. Ekibimiz Ha..

Beşiktaş 3-0 Gençlerbirliği / Maç Özeti 01:19

Beşiktaş 3-0 Gençlerbirliği / Maç Özeti

Beşiktaş, Vodafone Arena'da oynan karşılaşmayı 3-0'lık skorla kazanmasını bildi. 2 / 17 Beşiktaş 3-0 Gençlerbirliği / Maç Özeti Siyah beyazlı ekibe galibiyeti getiren golleri 45+5'te Oğuzhan Özyakup, 61'de Talisca, 86'da..

Dikkatsiz Operatör Su Borusunu Patlattı 01:30

Dikkatsiz Operatör Su Borusunu Patlattı

Silivri’de Boğluca Deresi ıslah çalışmaları kapsamında çalışma yapan iş makinesi, İSKİ’ye ait ana boruyu patlatınca hattaki tonlarca su metrelerce yukarı fışkırdı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı süren..

Hayat Şarkısı 54. Bölüm Fragmanı İzle 00:35

Hayat Şarkısı 54. Bölüm Fragmanı İzle

Hayat Şarkısı 54. Bölüm Fragmanı yayında! Kerim, babası Bayram Cevher'e tepkisini gösteriyor! Bayram Cevher ve oğullarının arası yeniden iyi olacak mı? Son yaşanan olaydan son artık Bayram Cevher ve Kerim'in ilişkisi kop..

Latif Erdoğan'dan FETÖ'nün İntikam Manşetlerine Sert Çıkış 04:14

Latif Erdoğan'dan FETÖ'nün İntikam Manşetlerine Sert Çıkış

Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper'in içinde olduğu makam aracına kamyon çarptı. Kazada, Başsavcı Alper ve şoförü hayatını kaybetti. Bir koruma ise ağır yaralandı. Şehit olan Başsavcı için Cumhuriyet Gazetesi v..

Kısmetse Olur - Melis Adnan'dan Hesap Sordu! 05:18

Kısmetse Olur - Melis Adnan'dan Hesap Sordu!

Kısmetse Olur 10 Mayıs Çarşamba yayınlanan son bölümde, Melis, Adnan ve Kemal arasındaki samimiyetin dostluklarını bozulmasında en önemli sebep olduğunu söylüyor. Adnan, Melis'ten özür diliyor!Kısmetse Olur'un eski dostl..

  • ANKA tarafından
  • 985 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kısmetse Olur - Onur ve Aycan Neden Adnan'a Yüklendi? 03:28

Kısmetse Olur - Onur ve Aycan Neden Adnan'a Yüklendi?

Kısmetse Olur 10 Mayıs Çarşamba yayınlanan son bölümde, Onur ve Aycan, sosyal medyada Kemal'in yayınlarından rahatsız olduklarını ve buna destek verdiği için de Adnan'la dostluklarının kopma noktasına geldiğini söyledi. ..

  • ANKA tarafından
  • 805 görüntüleme
  • 7 yıl önce