#Rodeoya tepki olarak teyze

Baba Nedir 03:48

Baba Nedir

Baba, Türk Dil Kurumu'nda çocuğu olan erkek olarak tanımlanır. Ama kimi zaman babalık biyolojik değil kazanılan bir unvan olarak da karşımıza çıkar. Baba gibi ise tavırları, bir işin piri ise, ortamın en komik, en eğlenc..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan S-400 Açıklaması 00:52

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan S-400 Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan Rusya Devlet Başkanı Putin'le ortak basın toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan S-400 konusuyla ilgili olarak 'S-400 konusuyla alakalı olarak da ilgili arkadaşlarımız gerekli çalışmaları yapm..

Netsparker Nedir? Web Sitesinin Güvenlik Açıklarını Raporlar 03:05

Netsparker Nedir? Web Sitesinin Güvenlik Açıklarını Raporlar

Netsparker nedir? Netsparker,bir web uygulaması güvenlik tarayıcısıdır.Otomatik olarak bir web sitesini uygulama seviyesindeki güvenlik açıklarına karşı analiz edip güvenlik açıklarını raporlar. Ek olarak raporlamanın b..

  • PengoTV tarafından
  • 1.116 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yazıcıoğlu Ailesinin Fetö/Pdy Şüphesi 03:53

Yazıcıoğlu Ailesinin Fetö/Pdy Şüphesi

Yazıcıoğlu Ailesinin Fetö/Pdy Şüphesi Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) Kurucu Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu ailesinin avukatı Selami Ekici, Kırıkkale Sanayi ve Ticaret Odası Başkanının, helikopterden cihaz söken ..

Kaliforniya Deniz yemeği- Geoduck Midyesinin Yakalaması ve işlemesi 07:52

Kaliforniya Deniz yemeği- Geoduck Midyesinin Yakalaması ve işlemesi

Geoduck :, ilginç bir deniz canlısıdır. Gerek görüntüsü, gerek nasıl avlandığı, gerekse yüksek fiyatlara restoranlarda satılması durumları ile, oldukça ilgi çekicidir. Bilhassa Asya topraklarında, büyük restoranlarda bir..

  • TRT OKUL tarafından
  • 1.148 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cinsiyet Değiştiren Selin Ciğerci'nin Kadın Güvenlikle İmtihanı 00:10

Cinsiyet Değiştiren Selin Ciğerci'nin Kadın Güvenlikle İmtihanı

Ameliyat olarak cinsiyet değiştiren Selin Ciğerci, sosyal medyada 'Bebek Okan' adıyla ünlenmiş 3 yıl önce geçirdiği ameliyat ardından adını Selin Ciğerci olarak değiştirmiş..

  • JET TV tarafından
  • 1.906 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Metafor Nedir 03:31

Metafor Nedir

Türk Dil Kurumu metafor kelimesini mecaz olarak tanımlamış. Metafora örnek olarak, Cem Karaca'nın şarkısı Ben bir ceviz ağacıyım, Gülhane Parkı'nda yı verebiliriz. Ama Kenan Doğulu'nun Festival gibisin, katılmak istiy..

Adil Öksüz’ün Baldızları Yeniden Gözaltına Alındı 00:43

Adil Öksüz’ün Baldızları Yeniden Gözaltına Alındı

Adil Öksüz’ün Baldızları Yeniden Gözaltına Alındı FETÖ’nün darbe girişiminin bir numarası olarak gösterilen Adil Öksüz’ün iki baldızı ile tutuklanan kayın kayınbiraderinin eşi gözaltına alındı Fetullahçı Terör Örgütü’..

Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasında Görevlendirilen Savcı Fetö'cü Mü 05:17

Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasında Görevlendirilen Savcı Fetö'cü Mü

Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasında Görevlendirilen Savcı Fetö'cü Mü Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Cumhuriyet Gazetesi'ne yönelik başlatılan soruşturma kapsamında görevlendirilen savcının FETÖ mensubu olduğu iddialarına i..

Son Dakika! S&P Türkiye'nin Kredini Notunu Sabit Tuttu, Görünümünü Yükseltti 00:15

Son Dakika! S&P Türkiye'nin Kredini Notunu Sabit Tuttu, Görünümünü Yük

Son Dakika! S&P Türkiye'nin Kredi Notunu Sabit Tuttu, Görünümünü Yükseltti Son dakika gelişmesi... Standard And Poor's, Türkiye'nin kredi görünümünü negatif ten durağan a yükseltti. BB olan kredi notunu da teyit ett..

Şırnak Belediyesine Kayyum Atandı 01:00

Şırnak Belediyesine Kayyum Atandı

Şırnak Belediyesine Kayyum Atandı Şırnak Valiliği tarafından görevden uzaklaştırılan Şırnak Belediye Başkanı Serhat Kadırhan'ın yerine bugün Vali Yardımcısı Turan Bedirhanoğlu kayyum olarak atandı. Şırnak Valiliği tar..

Canlı Yayında Şok Skandal Esra Erol'da Açık Kalan Mikrofon Rezaleti 04:10

Canlı Yayında Şok Skandal Esra Erol'da Açık Kalan Mikrofon Rezaleti

1: 09 - 1:17 SESİN NERDEN VE KİMDEN GELDİĞİ TAM OLARAK NET OLMAMAKLA BİRLİKTE STÜDYODA BİR KADINDAN GELDİĞİ ANLAŞILIYOR! BU KADIN YA TEKNİK EKİPTEN BİRİ YADA MİKROFONU AÇIK KALAN ADAYLARDAN BİRİSİ OLABİLİR. AMA ŞURASI ÇO..

  • JET TV tarafından
  • 1.692 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yurtta Skandal 9 Öğrenciye Cinsel İstismar 05:18

Yurtta Skandal 9 Öğrenciye Cinsel İstismar

İzmir'de özel bir erkek öğrenci yurdunda hademe olarak çalışan şahsın 9 öğrenciye cinsel istismarda bulunduğu iddia edildi. Hademe olarak çalışan şahıs gözaltına alındı...

  • BETA tarafından
  • 680 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siğil Hangi Yöntemlerle Tedavi Edilir 02:39

Siğil Hangi Yöntemlerle Tedavi Edilir

Siğil birçok yöntemle tedavi edilebilir. Ancak hiçbir yöntem kesin çözüm sağlamaz. Siğil, ortaya çıktığı bölgeye bağlı olarak tedaviden sonra nüksedebilir. Tedavi asitli ilaçlarla gerçekleştirebilir. Bu ilaçların düzenli..

  • NABIZ tarafından
  • 1.041 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması 04:42

Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması

Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması İzmir’de belediye başkanları toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, terör soruşturmaları kapsamında aralarında HDP Eş Başkanları Figen..

Türkiye ile ABD Arasında 7.62'lik Kriz 01:03

Türkiye ile ABD Arasında 7.62'lik Kriz

Türkiye ile ABD Arasında 7.62'lik Kriz ABD, Türkiye'ye 7.62 mm'lik makineli tüfek satışına 'politik sebeblerle' izin vermeyeceğini bildirdi. Türkiye'nin itirazı üzerine sorun çözüldü, ancak İHA'lara takılacak kamera sor..

Ertesi Gün Hapı Zararlı Mı 01:57

Ertesi Gün Hapı Zararlı Mı

Ertesi gün hapını zararlı olarak nitelemek doğru olmaz. Ancak son noktada acil korunma yöntemi olarak tercih edilmesi gerekir. Daha sağlıklı ve daha güvenilir olduğu için kişilere modern doğum kontrol yöntemleri önerilir..

  • NABIZ tarafından
  • 1.082 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Parkinson Ne Tür Rahatsızlıklara Neden Olur 01:11

Parkinson Ne Tür Rahatsızlıklara Neden Olur

Parkinson bulguları başlıca ikiye ayrılır. Bunlar ilk olarak titreme, hareketlerde yavaşlama, ayak sürüme gibi motor bozukluklardır. Motor dışı bozukluklar arasında dikkat dağınıklığı, hafıza problemleri ve depresyon eği..

  • NABIZ tarafından
  • 654 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö'nün Gizli Dosyaları Cıa'in Elinde 01:14

Fetö'nün Gizli Dosyaları Cıa'in Elinde

Fetö'nün Gizli Arşivi Cıa'in Elinde FETÖ Çatı iddianamesinde örgütün arşivlerinin örgüt yöneticilerinden Türkyolu ve CIA'in denetiminde olduğu iddia edildi. Önemli bilgiler için 'Truecyrpt' adlı program kullanılmış. A..

Akdeniz'de Facia! Libya Açıklarında 239 Göçmen Can Verdi 00:50

Akdeniz'de Facia! Libya Açıklarında 239 Göçmen Can Verdi

Akdeniz'de Facia! Libya Açıklarında 239 Göçmen Can Verdi BM: Libya açıklarında batan iki gemide 239 göçmen hayatını kaybetti. Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği Sözcüsü Carlotta Sami, Libya açıklarında ..

Neden Kış Lastiği 04:27

Neden Kış Lastiği

Kış mevsimi gelirken de ustasından kışın karlı yollarda kış lastiği neden kullanılır iyice öğrenen Hilal Şefkatli, eğlenceli ve komik bir dille, ilginç ve faydalı bilgiler de sunarak Neden Kış Lastiği? konusunu anlatıyor..

Bağımlılık Yapan Başlıca Maddeler Nelerdir 01:15

Bağımlılık Yapan Başlıca Maddeler Nelerdir

Bağımlılık yapan maddeler üçe ayrılabilir. Bunlardan ilki alkol, eroin gibi beyin hücrelerini baskılayan maddelerdir. İkinci olarak beyin hücrelerini daha fazla çalıştıran esrar, extacy ve kokain gibi maddelerdir. Son ol..

  • NABIZ tarafından
  • 531 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Konuşma Bozukluğu Nedir 00:45

Konuşma Bozukluğu Nedir

Konuşma bozuklukları sözel dildeki gerekli sesleri çıkarmaya ilişkin motor işlevlerin tam olarak yerine getirilememesi olarak tanımlanabilir. Sesler doğru telaffuz edilemeyebilir. Akış, vurgu ve ritimle ilgili problemler..

  • NABIZ tarafından
  • 518 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kekemeliğin Nedenleri Nelerdir 01:11

Kekemeliğin Nedenleri Nelerdir

Kekemeliğin nedenleri henüz tam olarak anlaşılmış değil. Araştırmacılar kekemeliğin nedenleri konusunda çeşitli kuramlar öne sürseler de kekemeliğin nedenleri henüz kesin olarak bilinemiyor. Psikolojik sorunlar, travmala..

  • NABIZ tarafından
  • 534 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hulusi Akar , 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak 04:05

Hulusi Akar , 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak

Hulusi Akar- 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Şehitlerimizin, gazilerimizin kanının bir damlasının dahi yerde kalmayacağını hepiniz bilin dedi. Genelkurmay Baş..

Bahçeli’den Chp’ye Çok Sert Eleştiri 01:25

Bahçeli’den Chp’ye Çok Sert Eleştiri

Bahçeli’den Chp’ye Çok Sert Eleştiri MHP lideri Devlet Bahçeli, HDP’li vekillerin tutuklanmasını eleştiren ve bu yöndeki kampanyaların başını çeken CHP’yi topa tuttu. Partisinin grup toplantısında konuşan Bahçeli, PK..

Boyun Kireçlenmesinin Nedenleri Nelerdir 00:52

Boyun Kireçlenmesinin Nedenleri Nelerdir

Boyun kireçlenmesi yaşanan birtakım boyun travmalarına bağlı olarak ortaya çıkabilir. Bu travmalar arasında trafik kazaları veya başı şiddetli yere çarpma esnasında boyunda meydana gelen birtakım kırıklar ve zorlanmalar ..

  • NABIZ tarafından
  • 632 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Borderline Kişilik Bozukluğu Olan Kişilere Nasıl Davranmak Gerekir 02:35

Borderline Kişilik Bozukluğu Olan Kişilere Nasıl Davranmak Gerekir

Borderline kişilik bozukluğu olan kişilerin olumsuz davranışları istem dışı olarak sergilediklerini unutmamak gerekir. Çoğu davranışları içgüdüsel olarak ortaya çıkar. Bu kişilere kendini ifade edebilmeleri için alan tan..

  • NABIZ tarafından
  • 722 görüntüleme
  • 7 yıl önce
MİT'te Yeni Yapılanma- ByLock'u Deşifre Eden İsim Dış İstihbaratın Başına Geçti 00:56

MİT'te Yeni Yapılanma- ByLock'u Deşifre Eden İsim Dış İstihbaratın Baş

MİT'te Yeni Yapılanma- ByLock'u Deşifre Eden İsim Dış İstihbaratın Başına Geçti MİT'te önemli adımları atılıyor. Dış istihbarat ile özel operasyon birimleri ayrıldı. Dış istihbaratın başına ByLock'u deşifre eden müsteşa..

İngiliz Savaş Gemisi  Yemen Suları Açıklarında 01:09

İngiliz Savaş Gemisi Yemen Suları Açıklarında

İngiliz Savaş Gemisi Yemen Suları Açıklarında İngiliz savaş gemisinin gizlice Yemen sahil şeridine konuşlandırıldığı iddia edildi. Uzmanlar geminin, Bab'ül Mendep boğazını korumak için bölgeye konuşlandırıldığını iddia..