#Roller coastera binen Çocuğun İmana gelmesi

İstanbul Trafiğinde Yağmur Yoğunluğu 01:03

İstanbul Trafiğinde Yağmur Yoğunluğu

İstanbul'da il genelinde yağış etkili olurken, yağışın iş çıkışı saatine denk gelmesi birçok yerde yoğun trafik oluşturdu. Yağmurun etkisini arttırdığı kent genelinde oluşan yoğun trafik drone ile havadan görüntülendi. M..

Galatasaray'da Dev Operasyon Başlıyor! 01:04

Galatasaray'da Dev Operasyon Başlıyor!

Galatasaray, Arda Turan'ın transferi için geri sayıma geçti.Barcelona'da mutlu olmayan Arda için harekete geçen sarı kırmızılılar, ilk temaslarından olumlu yanıt aldı.Arda da sarı kırmızılı formayı giymek istediğini ilet..

  • OFSAYT tarafından
  • 837 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye İran İlişkilerinde Yeni Bir Sayfa mı Açılıyor 01:15

Türkiye İran İlişkilerinde Yeni Bir Sayfa mı Açılıyor

İran Silahlı Kuvvetleri Komutanı Muhammed Bakeri, bu hafta başında Türkiye’ye gelerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türk Silahlı Kuvvetleri Komutanı Hulusi Akar’ı ziyaret etti. 1979 İran Devrimi’nden bu yana ilk..

Down Sendromlu Ayşegül'ün Başarısı 02:28

Down Sendromlu Ayşegül'ün Başarısı

İran Silahlı Kuvvetleri Komutanı Muhammed Bakeri, bu hafta başında Türkiye’ye gelerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türk Silahlı Kuvvetleri Komutanı Hulusi Akar’ı ziyaret etti. 1979 İran Devrimi’nden bu yana ilk..

  Rusya, Moskova'da Üç Alışveriş Merkezinde Bomba Paniği 00:24

Rusya, Moskova'da Üç Alışveriş Merkezinde Bomba Paniği

Rusya'nın başkenti Moskova'da bomba alarmı verildi. Bölgede, birden fazla bomba konmuş olma ihtimaline karşı 20 binden fazla kişi tahliye edildi. Alışveriş merkezleri, tren istasyonları, üniversiteler ve otellere yönelik..

Köye Su Gelince Dayaktan Kurtulan Teyze 01:40

Köye Su Gelince Dayaktan Kurtulan Teyze

Köylü bir teyze su taşıdığı bidonların patladığını eşinden dayak yediğini ancak suyun gelmesi ile dayaktan kurtulduğunu anlatıyor..

  • JET TV tarafından
  • 826 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Star Wars: The Last Jedi Filminin Dövüş Eğitimleri Nasıl Yapıldı 02:24

Star Wars: The Last Jedi Filminin Dövüş Eğitimleri Nasıl Yapıldı

Kısa bir süre sonra vizyona girecek Star Wars: The Last Jedi filminde izleyeceğimiz dövüş sahneleri ve o sahneler için alınan eğitimlerin kamera arkası görüntüleri yayınlandı. Luke Skywalker'ın Millenium Falcon'a binişin..

  • JET TV tarafından
  • 896 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gotham 4. Sezon 12. Bölüm Fragmanı 01:00

Gotham 4. Sezon 12. Bölüm Fragmanı

Gotham 4. Sezon 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölümü İlk Baharda Gelmesi Bekleniyor Ara Final Gibi Bir şey Yaptılar Arkadaşlar. Gotham 4x12 Promo/Preview Pieces of a Broken Mirror Gotham Season 4 Episode 12 Pro..

Avrupa'da Takvim İsyanı 6 Federasyon Euroleague İçin Toplandı 00:56

Avrupa'da Takvim İsyanı 6 Federasyon Euroleague İçin Toplandı

Türkiye, Yunanistan, İtalya, Almanya, Rusya ve İspanya'nın basketbol federasyonları, THY Avrupa Ligi takviminin FIBA 2019 Dünya Kupası Eleme maçları ile aynı ana denk gelmesi nedeniyle Avrupa Ligi yönetiminden program de..

Sahil Güvenlik - Baywatch Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 1:56:27

Sahil Güvenlik - Baywatch Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle

Dizi tarihinde 1990'lı yıllara damgasını vurmuş sahil güvenlik dizisi 2017 yılında beyazperdede izleyicilerle buluştu. Mitch Buchannon'un cankurtaran olarak sahilde çalıştığı sırada yanına yeni bir ortak gelmesi sonucund..

Meryem 12. Bölüm 2.Fragmanı 00:41

Meryem 12. Bölüm 2.Fragmanı

Güçlü, Savaş ile Meryem arasında neler olduğunu sorgulamaya başlar. Savaş, duydukları karşısında büyük bir şaşkınlık yaşar ve Güçlü ile karşı karşıya gelirler. Savaş'ın aşık halini daha önceden bilen Güçlü, Meryem'e bakı..

Şenol Güneş Yeni Hedefi Gösterdi 01:17

Şenol Güneş Yeni Hedefi Gösterdi

Devler Ligi'nde Monaco'yu deplasmanda devirmeyi başarıp puanını dokuza çıkaran Beşiktaş'ta yüzler gülüyor. Zorlu bir süreçten geçen siyah beyazlılar Şampiyonlar Ligi'nde hem moral buldu hem de UEFA'dan 1.5 milyon euro g..

Eskişehir'de Trafik Kazaları MOBESE'de 01:31

Eskişehir'de Trafik Kazaları MOBESE'de

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü, MOBESE kameralarına yansıyan görüntüleri basın kuruluşları ile paylaşırken değerlendirme ve önerilerde de bulundu. Yapılan açıklamada, kazaları önlenerek, sürücü, yolcu ve yaya olarak için..

Dünyanın En Küçük Eşeği Ottie 02:08

Dünyanın En Küçük Eşeği Ottie

Amerika'da Ottie isimli eşek 48 santimetrelik boyuyla dünyanın en küçük boylu eşeği olmuş. Şu an 9 aylık olan Ottie, Guinness Dünya Rekorları Kitabı’na girmesi için 1 yaşına gelmesi bekleniyormuş. Çünkü Amerikan eşekleri..

  • JET TV tarafından
  • 1.057 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rusya'da Yaşanan Bungee Jumping Faciası 00:38

Rusya'da Yaşanan Bungee Jumping Faciası

Rusya'da 25 metre yüksekliğindeki köprüden yapılan atlama esnasında ipin uzun gelmesi sonucunda eğlence faciaya dönüşmüş. Yere çakılan çift ağır yaralanırken sorumlular mahkeme tarafından tutuklanmış..

  • JET TV tarafından
  • 967 görüntüleme
  • 7 yıl önce
iPhone 6s Anakart Tamiri Entegre Değişimi 14:31

iPhone 6s Anakart Tamiri Entegre Değişimi

iPhone 6s cihazlarda görüntünün kısık gelmesi, hiç görüntü olmaması sorununun çözümü genellikle no backlight sorunu olarak da bilinir. Anakart üzerinde yapılan örnek çalışmayı videomuzdan izleyebilirsiniz...

  • BETA tarafından
  • 884 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diz Kireçlenmesi Nasıl Teşhis Edilir 00:43

Diz Kireçlenmesi Nasıl Teşhis Edilir

Diz kireçlenmesinde öncelikle dizinde ağrıdan şikayet eden hastaya, hastalığın hikayesi sorulur. Uzun yıllardan beri devam eden kronik bir şikayeti varsa bu büyük bir olasılıkla diz kireçlenmesine bağlıdır. Daha sonra ha..

  • NABIZ tarafından
  • 665 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çek Cumhuriyeti Nereye Gidiyor 01:34

Çek Cumhuriyeti Nereye Gidiyor

Avrupa’da aşırı sağ partilerin yükselişi sürüyor. Çek Cumhuriyeti’de yapılan genel seçimlerin galibi Avrupa Birliği’ne yönelik çıkışları ile tanınan milyarder iş adamı ve eski maliye bakanı Andrej Babiş oldu. Babiş yol..

Meryem 14. Bölüm 2.Fragmanı 00:51

Meryem 14. Bölüm 2.Fragmanı

Meryem 14. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Meryem ile Savaş'ı büyük bir tehlike bekliyor; ikilinin bir araya gelmesiyle silah patlıyor! Meryem'in kalbini yeniden kazanmaya çalışan Oktay, artık karşısında bambaşka bir Meryem o..

Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm Fragmanı 00:38

Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm Fragmanı yayında! Ferhat, ölümle burun buruna geliyor; Aslı'yı büyük bir tehlike bekliyor! Namık Emirhan'dan intikam almak için kolları sıvayan Şahin Cigal, adamlarına Ferhat'ın öldürülmesi emri..

Sexting Nedir 04:09

Sexting Nedir

Seksting, kısaca erotik mesajlaşma demek. Nasıl yani deme, anladın sen! Yazıyla, fotoğrafla, erotizm kokan mesajların karşılıklı olarak gidip gelmesi, sexting işte. Ama dikkat et, erotik mesaj gönderme demiyoruz, eroti..

Kalça Kireçlenmesi Nasıl Teşhis Edilir 00:49

Kalça Kireçlenmesi Nasıl Teşhis Edilir

Hasta kalça ağrısıyla doktora başvuduğunda öncelikle hastalığın hikayesi dinlenir. Hasta uzun yıllardan beri ağrı problemi yaşıyorsa bu büyük bir olasılıkla kalça kireçlenmesidir. Bunun yanı sıra yapılan muayenelerde kal..

  • NABIZ tarafından
  • 849 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Boyun Kireçlenmesi Nasıl Teşhis Edilir 00:37

Boyun Kireçlenmesi Nasıl Teşhis Edilir

Boyun kireçlenmesinde hastalar doktora öncelikle boyun ağrısı sebebiyle başvururlar. Muayenede boyun hareketleri yapıldığı sırada boyundan ses gelmesi ve ağrıların simetrik olarak her iki kola doğru yayılması boyunda kir..

  • NABIZ tarafından
  • 672 görüntüleme
  • 7 yıl önce
HP DeskJet Ink Advantage 4535 İncelemesi 12:34

HP DeskJet Ink Advantage 4535 İncelemesi

HP'nin Ink Advantage serisinden 4535'i inceliyoruz. Bu yazıcının özelliği, ekonomik kartuşlarla gelmesi ve fotoğrafta bile gayet kullanılabilir sonuçlar üretebilmesi...

  • BETA tarafından
  • 683 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Asus Vento TA-M11 Kasa İncelemesi 20:57

Asus Vento TA-M11 Kasa İncelemesi

Asus'un Vento serisinden TA-M11'i inceliyoruz. Kasanın özelliği fazla gösteriş sunmadan, kaliteli yapısı ve 700 Watt FSP güç kaynağı ile gelmesi...

  • BETA tarafından
  • 603 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hangi Durumlarda Mide Fıtığının Tedavisinde Cerrahi Yönteme Başvurulur 01:15

Hangi Durumlarda Mide Fıtığının Tedavisinde Cerrahi Yönteme Başvurulur

İlaç tedavisine rağmen yemek borusundaki yaraların geçmemesi ya da ilaç tedavisinin hemen ardından şikayetlerin yeniden başlaması, yemek borusunda hücre bozulması ve reflü tedavisine rağmen yemeklerin geri gelmesi sorunu..

  • NABIZ tarafından
  • 646 görüntüleme
  • 7 yıl önce
321 Kolektif Nedir 03:38

321 Kolektif Nedir

Kendime sponsor oldum. Kolektif, birçok kimseyi veya nesneyi içine alan, birçok kişi ve nesnenin bir araya gelmesi sonucu olan. Ortaklaşa. Bakalım neleri içimize almışız. Bir adet ben, hilal, ısabella… ufuk, bir adet A..

Çikolatalı Tiramisu Tarifi 07:27

Çikolatalı Tiramisu Tarifi

Çikolatalı Tiramisu Tarifi ve Malzemeler : 1 buçuk paket kedidili kullandım. Kreması için gerekenler : 700 gr. krema (schlagsahne) 1 paket mascarpone (250gr.) 2 yemek kaşığı labne peyniri (frischkäse) 3 yemek kaşığı pu..

Kalça Kireçlenmesinin Belirtileri Nelerdir 01:08

Kalça Kireçlenmesinin Belirtileri Nelerdir

Kalça kireçlenmesinin belirtisi özellikle yorgunlukla kasık bölgesinde ortaya çıkan ağrı şeklindedir. Yıllar geçtikçe bu ağrı yavaş yavaş dize doğru vurur, hatta sadece dizde de hissedilebilir. Ağrının şiddetinin artması..

  • NABIZ tarafından
  • 646 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kek Tarifi 06:04

Kek Tarifi

Malzemeler 4 tane yumurta 1 bucuk su bardagi seker 1 bucuk su bardagi süt 1 su bardagi siviyag 1 paket vanilya 1 paket kabartmatozu 1 cay bardagi kakao 2 bucuk su bardagi un Üstündeki sosu icin gerekenler 1 su bardagi s..