#Roman havası vere vere oyun videoları katerina roman havaları oyun havalari

Faizler Düştü, Konut Satışları Arttı 01:54

Faizler Düştü, Konut Satışları Arttı

1 Haziran'da açıklanan konut kredi faiz oranları, gayrimenkul sektöründe bayram havası estirdi. Öyle ki 1 Haziran'dan bu yana 93 bin konut satışı gerçekleşti. Konut satışında ise İstanbul yeniden zirvede... Ayrıca bu sat..

GÖLCÜK TABİAT PARKI'NDA YOĞUNLUK 01:01

GÖLCÜK TABİAT PARKI'NDA YOĞUNLUK

TEMİZ HAVASI VE DOĞAL GÜZELLİĞİYLE YERLİ VE YABANCI TURİSTLERİN AKININA UĞRADI...

Göztepe  Aytemiz Alanyaspor  3-3 Özet 04:05

Göztepe Aytemiz Alanyaspor 3-3 Özet

Süper Lig'de 9. hafta müthiş başladı! İzmir'de nefesleri kesen bir maçın ardından Göztepe ile Alanyaspor 3-3 berabere kaldı. Yüksek bir tempoda geçen maçta perdeyi açan gol 41. daikada Jahovic'ten gelirken Göztepe de b..

Parayı Bulduk Fragmanı 00:59

Parayı Bulduk Fragmanı

Vizyon tarihi: 29 Aralık 2017 Yönetmen: İhsan Taş Oyuncular: Ersin Korkut, Sami Çelik, Afrikalı Ali Tür: Komedi Ülke: Türkiye Nermin, çok akıllı ve zeki bir kumarhane müdürüdür. Fakat kumar oynatmanın yasak olduğunu bil..

Evde Lavaş Tarifi 15:27

Evde Lavaş Tarifi

Lavaş Ekmek Bir kasede 300 gr(1,5 bardak) un, 200 gr su(yarım bardağı bir parmak geçen) ve 6 gr tuzu(1 dolu çay kaşığı) karıştırın. Açacağımız için yumuşak bir hamur olması önemli . Tüm malzemeleri iyice karıştırıp, yoğ..

Çikolatalı Kek Tarifi 07:09

Çikolatalı Kek Tarifi

4 tane oda isisinda yumurta 1 cay bardagi toz seker 1 cay bardagi siviyag 1 tane vanilya 1 tane kabartmatozu 3 yemek kasigi toz badem yada findik ceviz de olur(arzu ederseniz koyun) 2 yemek kasigi kakao 1 su bardagi un ü..

Tavuk Kalamar Tarifi 02:25

Tavuk Kalamar Tarifi

MALZEMELER 2 adet bütün tavuk göğüs, 1 yumurta, 1 çay kaşığı salça, 1 çay kaşığı yoğurt, 1 çay kaşığı tuz, 1 çay kaşığı pul biber, 1 çay kaşığı kekik, Kızartmak için sıvı yağ, Galeta unu. ********************** En sev..

 Lokanta Tarzı Mercimek Çorbası Tarifi Mercimek Çorbası Nasıl Yapılır 04:51

Lokanta Tarzı Mercimek Çorbası Tarifi Mercimek Çorbası Nasıl Yapılır

Mercimek Çorbamızın ölçüsü biraz fazla ama isterseniz yarım ölçü yapabilirsiniz, 12 kisilik Mercimek Çorbası için Malzemeler 2 su bardağı mercimek 2 adet orta boy havuc( çok büyükse 1 tane kullanın) 2 adet patates 2 a..

Bulutların üzerindeki yayla, ziyaretçilerini cezbediyor 03:42

Bulutların üzerindeki yayla, ziyaretçilerini cezbediyor

Doğu Karadeniz'de yılın büyük bölümü bulutların üzerinde kalan Trabzon’un Düzköy ilçesindeki Beypınarı Yaylası, ziyaretçilere görsel şölen sunuyor. Kentin stresi ve kalabalık alanlardaki yüksek koronavirüs riskinden uzak..

İstanbul Ormanları 15 Yıldır Büyükada’dan Hatun Ablaya Emanet 03:56

İstanbul Ormanları 15 Yıldır Büyükada’dan Hatun Ablaya Emanet

İstanbul’un oksijen deposu ormanlarının içerisinde, 2017 yılında yapımı tamamlanan Büyükada yangın gözetleme kulesinde görevli Hatun Aydın, elindeki dürbün ile gün boyu ormanları izleyerek yangınlara karşı korunmasını sa..

Balık Sezonu Açıldı, Kırmızı Et Tüketimi Azaldı 05:02

Balık Sezonu Açıldı, Kırmızı Et Tüketimi Azaldı

Kasaplarda yoğunluk azaldı. Esnaf ete olan talebin özellik balık sezonun açılmasıyla düştüğünü belirtiyor. Balık sezonu açılınca vatandaşın ete olan talebi düştü. Esnaf ete olan talebin özellik balık sezonun açılmasıyla ..

Muş’ta Bir Köy Güne Metrelerce Kar Sürpriziyle Uyandı 04:20

Muş’ta Bir Köy Güne Metrelerce Kar Sürpriziyle Uyandı

Muş’un 1600 rakımlı Yukarıyongalı köyü sakinleri, etkili olan kar yağışı nedeniyle güne metrelerce kar sürpriziyle uyandı. Merkeze 50 kilometre mesafede bulunan Yukarıyongalı köyü, akşam etkili olan kar yağışıyla kara gö..

Kabil Havalimanı'ndaki uçak kaosu! Uçağın kanadına binen Afganlar yere çakıldı 02:09

Kabil Havalimanı'ndaki uçak kaosu! Uçağın kanadına binen Afganlar yere

Afganistan'da ülkeden ayrılmak isteyen binlerce sivilin akın ettiği ve ABD askerlerinin havaya ateş açtığı Kabil Uluslararası Havalimanı'nda en az 5 kişi hayatını kaybetti. Sosyal medyada yayılan fotoğraflarda yüzlerce k..

Kılıçdaroğlu'ndan adaylık sorusuna net yanıt! 01:34

Kılıçdaroğlu'ndan adaylık sorusuna net yanıt!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanı adayı olabilmesinin Millet İttifakı bileşenlerinin kabulüne bağlı olduğunu söyledi. Kılıçdaroğlu, İstanbul ya da Ankara büyükşehir belediye başkanlarının adaylığı için ..

Berkay Karaman - FermanPro - Tuna - Kapandı Kapılar 04:05

Berkay Karaman - FermanPro - Tuna - Kapandı Kapılar

Kapandı Kapılar şarkı sözleri ile Bu yüreğin atışını, Sensiz cayır cayır yanışını Çok zor olur ama alışırım Bu filmin sonu seni unutmak mı? (x2) Gelin olmuş gidiyorsun Bitmez dedim ama bitiyorsun ...üzülmedim Bence ..

Malazgirt'te Tarihi Gün 08:44

Malazgirt'te Tarihi Gün

Türklere Anadolu'nun kapılarını açan Malazgirt Meydan Muharebesi'nin 946'ncı yıldönümü törenle kutlanıyor. Anıt Meydan’da düzenlenen kutlamalarda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin önemine d..

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı  Özeti 00:29

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Özeti

Beşiktaş ile Ülker Stadyumu’nda oynadığı karşılaşmadan 0-0’lık sonuçla ayrılan Fenerbahçe, Süper Lig’de bu sezonki yenilmezliğini 10 maça çıkardı. Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında Ülker Stadyumu’nda oynanan Fenerba..

Sevimli Tehlikeli Full Hd İzle 1:48:39

Sevimli Tehlikeli Full Hd İzle

Müzikal kimliğinden çok, oyuncu ve yönetmen kimliğiyle görmeye alıştığımız Özcan Deniz’in son filmi Sevimli Tehlikeli, Deniz’in şimdiye kadar yaptığı filmlerden hayli farklı bir yerde. Yine kendi yazıp yönettiği yeni fil..

  • Tv Series tarafından
  • 8.439 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nintendo Switch'i Su Jetiyle Kestiler! 07:31

Nintendo Switch'i Su Jetiyle Kestiler!

Nintendo'nun satışa yeni sunduğu oyun konsolu şirket tarihinin en hızlı satan oyun konsolu olmayı başarırken Waterje de bu konsol ile ilgili bir çalışma yaptı. Su jeti ile ortadan ikiye ayırdıkları objelerle isimlerini s..

  • PITIRCIK tarafından
  • 853 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Transformice Oynuyoruz Taktik 09:30

Transformice Oynuyoruz Taktik

Herkese merhaba ben ömer bugün sizlere çok eğlenceli transformice cambo taktiklerini gösterdim iyi seyirler..

Facebook Hakkında Kötü Gerçekler Öldürülenler ! 01:28

Facebook Hakkında Kötü Gerçekler Öldürülenler !

Facebook hakında kötü gerçekleden bahsetik amerikada yaşayan çiftin birbirine öldürmesi birinin kayalıklardan düşmesi bu daha başlangıç devamı keslinlikle gelicektir birileri buna dur demeli..

Kötü Gerçekler #1 Dead Rising 2 Vahşeti ! 01:30

Kötü Gerçekler #1 Dead Rising 2 Vahşeti !

Dead rising 2 yüzünden olen bir baba suçu neydi peki ? ecelmi oyunun piskolojik baskısımı..

maNga - Dursun Zaman 05:19

maNga - Dursun Zaman

Her sabah doğan güneş Bir sabah doğmaz oldu Elleri ellerimden Kayıp giden yıldız oldu Gülünce ışık saçan O gözler yaşla doldu Ağlama duymaz artık Bir varmış, bir yok oldu Giderken bıraktığı Bütün renkler siyah o..

Call Of Duty WWII Genişletilmiş Fragmanı (2017) 04:21

Call Of Duty WWII Genişletilmiş Fragmanı (2017)

Call Of Duty WWII Genişletilmiş Fragmanı (2017) İkinci Dünya Savaşı Oyunu Yayınlandı. Kasım Ayında Genişlemiş Paket İle Oyun Bütün Oyun Severlerin Kullanımına Açık Hale Gelecek...

Marvel Vs Capcom Infinite Venom Trailer New 2017 02:55

Marvel Vs Capcom Infinite Venom Trailer New 2017

Subscribe to MKIceAndFire to get all the new game trailer, gameplay trailers and cinematic trailers including game walkthroughs on MKIceAndFire. ( MKIceAndFire'da oyun izleme çalışmaları da dahil olmak üzere tüm yeni oy..

  • BETA tarafından
  • 924 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dragon Ball Fighterz Gotenks Trailer PS4 Xbox One PC 01:05

Dragon Ball Fighterz Gotenks Trailer PS4 Xbox One PC

Subscribe to MKIceAndFire to get all the new game trailer, gameplay trailers and cinematic trailers including game walkthroughs on MKIceAndFire. ( MKIceAndFire'da oyun izleme çalışmaları da dahil olmak üzere tüm yeni o..

  • BETA tarafından
  • 605 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Elsa Ebru - Beyaz Sandığım ADAM ! 02:11

Elsa Ebru - Beyaz Sandığım ADAM !

Daralıyorum da yok olamıyorum düşünüyorumda ben gülemiyorum yaşattıkların zor gelirken yaşatmadıklarını hesaba katamıyorum kazanmaya çalıştıkça benden çaldıkların yetmedi hep daha fazlasını istedin ben sende sıradan biri..

Warface Battle Royale  Official Gameplay Trailer Free To Play Game Update 01:34

Warface Battle Royale Official Gameplay Trailer Free To Play Game Upd

Warface Battle Royale - Official Gameplay Trailer (Free-To Play Game Update) ( Warface Battle Royale - Resmi Oyun Oynama Orijinal Fragman Oyun Oynamak İçin Ücretsiz-Oyun )..

  • BETA tarafından
  • 592 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mortal Kombat X Mobile 25 Years Trailer (2017) 01:21

Mortal Kombat X Mobile 25 Years Trailer (2017)

MORTAL KOMBAT X Mobile 25 Years Trailer (2017) Subscribe to MKIceAndFire to get all the new game trailer, gameplay trailers and cinematic trailers including game walkthroughs on MKIceAndFire. ( MORTAL KOMBAT X Mobil 25..

  • BETA tarafından
  • 971 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Monster Hunter World New Gameplay Open World Trailer (2018) PS4 Xbox One PC 10:39

Monster Hunter World New Gameplay Open World Trailer (2018) PS4 Xbox O

Subscribe to MKIceAndFire to get all the new game trailer, gameplay trailers and cinematic trailers including game walkthroughs on MKIceAndFire. ( MKIceAndFire'da oyun izleme çalışmaları da dahil olmak üzere tüm yeni oy..

  • BETA tarafından
  • 735 görüntüleme
  • 7 yıl önce