#Rulo dondurma

Enes Batur'un Kahramanmaraş Dondurmacısıyla İmtihanı 00:30

Enes Batur'un Kahramanmaraş Dondurmacısıyla İmtihanı

Yayınladığı komik videolarla sosyal medyada epeyce bir üne kavuşan Enes Batur'un sadece dondurma yemek istemiş ama dondurmacı onu pişman etmiş..

  • JET TV tarafından
  • 714 görüntüleme
  • 7 yıl önce
En Kolay Ayva Tatlısı Yapımı 02:04

En Kolay Ayva Tatlısı Yapımı

Fırın Torbasında Ayva Tatlısı Nasıl Yapılır? İçin Malzemeler 4 adet ayva 16 yemek kaşığı toz şeker 2 adet çubuk tarçın 4-5 adet Karanfil Yarım su bardağı su Üzeri için: Kaymak (dilerseniz dondurma ya da krem şanti de ku..

Nutella Milkshake Nasıl Yapılır 03:29

Nutella Milkshake Nasıl Yapılır

Malzemeler: 4 yemek kaşığı Nutella 1 top Vanilyalı Dondurma 1 top Fındıklı Dondurma 250 ml Süt Kremşanti Çikolata..

Oreo'lu Milkshake Tarifi 02:51

Oreo'lu Milkshake Tarifi

8 adet Oreo 2 top Vanilyalı Dondurma 1 top Çikolatalı Dondurma 1/2 çay bardağı Süt..

Katar'lı Hokkabaz Dondurmacının Çılgınca Gösterisi 00:39

Katar'lı Hokkabaz Dondurmacının Çılgınca Gösterisi

Katar'daki hünerli dondurmacının inanılmaz dondurma ile yetenek gösterisi ve daha önce hiç böyle dondurma servisi görmediniz!..

  • JET TV tarafından
  • 785 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tombalak Gencin Beynini Yakan Maraş Dondurmacısı 00:44

Tombalak Gencin Beynini Yakan Maraş Dondurmacısı

Maraş dondurmacılarının dondurma verme konusunda müşteriyi oyalan (oynatan) hareketlerine bir çok kez şahit olmuşuzdur. Ancak bu sefer şişman bir genç canının dondurma çekmesiyle pişmanlığı yaşamış...

  • PengoTV tarafından
  • 147 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sevimli Ufaklığın Maraş Dondurmacısı ile İlk Tanışması 00:39

Sevimli Ufaklığın Maraş Dondurmacısı ile İlk Tanışması

Dondurma alacağınız zaman işin içine illa bir şov katan maraş dondurmacılarından çekmeyen yoktur. Bu ufaklıkta maral dondurmacısından ilk kez dondurma almış...

  • PengoTV tarafından
  • 95 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Köpekten kaçan kedi esnafın kafasına tırmandı 03:14

Köpekten kaçan kedi esnafın kafasına tırmandı

Sultangazi'de köpekten kaçan sokak kedisi, marketin önünde duran Yunus Kazdal'ın üzerine tırmanarak kafasına çıktı. Şaşıran Kazdal, kediyi kafasında taşıyarak markette bulunan dolabın üzerine bıraktı. O anlar marketin gü..

Boşnak Böregi Tarifi 07:07

Boşnak Böregi Tarifi

Boşnak böreği hamurumuz için gerekecekler 1 kilo un bir yemek kaşığı tuz yaklaşık üç buçuk su bardağı ılık su Yoguracaginiz kaba unu tuzu koyalım,suyumuzu Yavaşca ilave ederek ele yapışmayan yumusak bir hamur elde ede..

  • Kadınca tarafından
  • 1.127 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sadrazam Lokumu 02:18

Sadrazam Lokumu

Sadrazam Lokumu Tarifi İçin Malzemeler 3 yumurta 1 su bardağı toz şeker 1 paket kabartma tozu 1 su bardağından 2 kaşık kadar fazla un Krema için: 2.5 su bardağı süt 1 paket vanilya 4 kaşık un yarım su bardağı şeker Hindi..

Fetö'den Devredilen Okul, İmamlar Tarafından Boyandı 04:53

Fetö'den Devredilen Okul, İmamlar Tarafından Boyandı

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde 15 imam öncülüğünde; öğrenci velileri ve üniversite öğrencileri, Şehit Demet Sezen Kız İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesinde eğitime katkı için boyacı oldu. Yarıyıl tatilini fırsat bilen imamla..

Ağızda Dağılan Cevizli Rulolar 01:24

Ağızda Dağılan Cevizli Rulolar

Cevizli Tarçınlı Rulo kurabiye Tarifi İçin Malzemeler Hamur için : 250 gram tereyağ ve margarin 1 su bardağı pudra şekeri 1 adet yumurta Yarım çay bardağı sıvı yağ Yarım çay bardağı ılık su Aldığı kadar un 1 paket vanily..

Boşnak Böreği Tarifi 07:07

Boşnak Böreği Tarifi

Boşnak böreği hamurumuz için gerekecekler 1 kilo un bir yemek kaşığı tuz yaklaşık üç buçuk su bardağı ılık su Yoguracaginiz kaba unu tuzu koyalım,suyumuzu Yavaşca ilave ederek ele yapışmayan yumusak bir hamur elde ede..

Haşhaşlı Çörek Tarifi 11:06

Haşhaşlı Çörek Tarifi

9 çay bardağı un- 500 gr 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı su 1 yumurta ½ çay bardağı ayçiçek yağı ½ çay bardağı tereyağı 2 çorba kaşığı şeker 1 tatlı kaşığı tuz 2 çay kaşığı instant maya 2 çorba kaşığı haşhaş tohumu İç ha..

Havuçlu Pırasalı Gül Böreği Tarifi 02:45

Havuçlu Pırasalı Gül Böreği Tarifi

Havuçlu Pırasalı Gül Böreği Tarifi İçin Malzemeler 3 adet hazır yufka İç malzemesi için; 3 adet havuç 750 g pırasa Sıvı yağ Tuz Karabiber Sosu için; 1 su bardağı süt Yarım su bardağı sıvı yağ 1 yumurta Hazırlanışı; 1...

Kurutmadan! Evde Sucuk Nasıl Yapılır 01:29

Kurutmadan! Evde Sucuk Nasıl Yapılır

Sucuk Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 2 kg orta yağlı çift çekilmiş kıyma 140 g sucuk baharatı 2 yemek kaşığı tuz (baharatın içinde varsa kullanmayın) Hazırlanışı; 1. Tüm malzemeyi yoğurma kabına alarak hamur kıvamına g..

Patatesli Börek Tarifi 10:02

Patatesli Börek Tarifi

Patatesli Börek tarifi (Çerkez mutfagina ait gubate) Hamuru icin gerekenler 1 su bardagi ilik süt 1 su bardagi ilik su Yarim su bardagi siviyag Yarim paket yas maya 1 tatli kasigi seker 1 tatli kasigi tuz 1 tane yumurt..

Ay Çöreği Tarifi 04:12

Ay Çöreği Tarifi

Gelelim ay çöreği nasıl yapılır? 1.İç dolgusu için 3 su bardağı robottan geçirilmiş veya ufalanmış kakaolu kek, yarım su bardağı süt, 1 yemek kaşığı tepeleme dolu pudra şekeri, 1 yemek kaşığı kakao, 1 tatlı kaşığı tarçın..

Gül Şeklinde Pamuk Poğaça Tarifi 02:40

Gül Şeklinde Pamuk Poğaça Tarifi

1.1.5 yemek kaşığı kuru maya yoğurma kabına alınır. 2.2 su bardağı ılık süt ilave edilerek mayanın çözülmesi beklenir. 3.Diğer taraftan ayrı bir kapta 1 yemek kaşığı şekerle 2 adet yumurtanın beyazı çırpılarak mayaya e..

Kayseri Açma Kete Nasıl Yapılır İçli Kete Tarifi 01:35

Kayseri Açma Kete Nasıl Yapılır İçli Kete Tarifi

1.Hamuru için gerekli malzemeler yoğurma kabına alınarak yoğrulur. 2.İç harcı için gerekli malzemeler uygun bir tavaya alınarak kavrulur. 3.Hamur 3 bezeye ayrılarak sıra ile açılır. 4.Açılan yufkaya eritilmiş tereyağı..

Sodalı Bayatlamayan Düğüm Poğaça Tarifi  Açma Tadında 06:17

Sodalı Bayatlamayan Düğüm Poğaça Tarifi Açma Tadında

Sizlere bu videoda nefis bir düğüm şeklinde bayatlamayan sodalı poğaça tarifi hazırladık. Hatta günlerce dışarıda beklese bile bayatlamayan harika bir poğaça tarifi! Yapımıda görüntüsünün aksine gayet basit. Sadece düğüm..

Yufkadan Kıymalı Kol Böreği Tarifi  Tepsi Böreği 02:12

Yufkadan Kıymalı Kol Böreği Tarifi Tepsi Böreği

Kol böreği nasıl yapılır videomuzu izleyerek kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz. Yapımı çok pratik olan bu böreği hazır yufkadan yapıyoruz. Her bir yufkayı ikiye böldükten sonra yufkaların kestiğimiz tarafına kıymayı ser..

Dört Farklı Sütlü Tatlı Tarifi  Bayram Tatlıları 05:16

Dört Farklı Sütlü Tatlı Tarifi Bayram Tatlıları

Şerbetli tatlıların Türk mutfağındaki yeri ayrı ama daha hafif lezzetler arayanlar için sütlü tatlıların kalbimizdeki yeri çok ama çok özel. Öyleyse sütlü tatlıları sevenleri zevkten ve lezzetten dört köşe yapacak nefis ..

Açma Tarifi Pastane Açması Tarifi  Açma Nasıl Yapılır 04:54

Açma Tarifi Pastane Açması Tarifi Açma Nasıl Yapılır

MALZEMELER 4.5 su bardağı un 1 su bardağı mısırözü yağı 4 yemek kaşığı şeker 1 paket kurumaya 1 adet yumurta sarısı 1 tatlı kaşığı tuz 1 yemek kaşığı çörek otu 1.5 su bardağı ılık su TARİFİ Maya, şeker, tuz, sıvıyağ ka..

Sigara Böreği Tarifi  Sigara Böreği Nasıl Yapılır  Peynirli Sigara Böreği 02:47

Sigara Böreği Tarifi Sigara Böreği Nasıl Yapılır Peynirli Sigara Bör

SİGARA BÖREĞİ MALZEMELER 3 adet yufka 300 gr lor peyniri 15-20 sap maydanoz 1 adet yumurta 1 su bardağı sıvıyağ TARİFİ Maydanoz ince kıyılır,lor peynirine ilave edilir ,yumurta kırılarak karıştırılır. 1 yufka ortada..

Aslında her şeye verecek bir cevabım var ama olay anında değil gece yatarken aklıma geliyor. 00:26

Aslında her şeye verecek bir cevabım var ama olay anında değil gece ya

çok acıyacak.....

  • Cowboy tarafından
  • 1.235 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bilimsel deneyimizde Sıvı Nitrojen (Azot) Vs Pepsi Kolaya Karşı.... 04:54

Bilimsel deneyimizde Sıvı Nitrojen (Azot) Vs Pepsi Kolaya Karşı....

Sıvı Nitrojen(Azot), dondurucu özelliği olan bir sıvıdır. Canlılarla temas ettiğinde hızlı ve ani donmaya sebep olmaktadır. Gıda maddelerinin sıvıya daldırılarak dondurulması ve taşımında kullanılır. Bugünkü Deneyimizde ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.738 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rafadan Tayfa 20.Bölüm İzle 14:10

Rafadan Tayfa 20.Bölüm İzle

Dondurma yerken değişik fikirler üreten Hayri, Kamil ile birlikte yeni icatlar yapmak için kolları sıvalar. Başarısız bir kaç denemeden sonra aradıkları parlak fikri bulmayı başarırlar...

Dan Plans To Fulfill His Childhood Dream  Season 1 Ep 4 00:59

Dan Plans To Fulfill His Childhood Dream Season 1 Ep 4

Dan, Chris ve Deborah 90'lara seyahat edip Chadwick'in Dondurma Salonunu ziyaret ediyorlar...

Dan Confronts His Childhood Bully  Season 1 Ep 4  01:28

Dan Confronts His Childhood Bully Season 1 Ep 4

90 yaşındayken eski bir dondurma salonunu ziyaret ederken Dan, çocukken onu zorbalık eden bir çocuğa bile puan kazandırmaya karar verdi...