#Rulo dondurma

Agnotoloji Nedir 02:41

Agnotoloji Nedir

Agnotoloji Nedir? Hatalı ya da yanıltıcı bilimsel veri yayınlayarak, bilgisizliği ve şüpheyi teşvik etmeyi inceleyen bir bilim. Kısaca, cehalet bilimi. İyisin he sana göre bile bilim var. Okuyon? E tamam işte, bu kad..

Cidden Komik 00:54

Cidden Komik

Kör Bir insanın yapa bileceği en iyi şaka İzle..

  • PengoTV tarafından
  • 4.682 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Dondurmanın tadına ilk kez bakan yavrucağın komik anları. 00:17

Dondurmanın tadına ilk kez bakan yavrucağın komik anları.

Dondurmanın tadına ilk kez bakan yavrucağın komik anları... ???????????? #icecream #teknoloji #gelecek #mutluolmak #yenilik #inovasyon #deneyim #dondurma..

  • PengoTV tarafından
  • 116 görüntüleme
  • 5 yıl önce
000 01:35

000

dondurma..

Seksist Nedir 02:57

Seksist Nedir

Sexist nedir? Cinsiyet farkı gözeten. Bir cinsin üstünlüğünü savunan. Seksizm savunucusu. Ne bunlar seks mi istiyorlar? He öyle seksli başlık görüp atladın ama üzgünüm canım seksizm cinsiyet ayrımcılığı demek… Hangi cin..

Nevzine Tatlısı Nasıl Yapılır 07:43

Nevzine Tatlısı Nasıl Yapılır

Malzemeler : 1 tane yumurta 100 gr. oda ısısında yumuşamış tereyağı 1 çay bardağı yoğurt 1 çay bardağı sıvıyağ Yarım çay bardağı tahin 1 su bardağı iri halde kırılmış ceviz 1 paket kabartma tozu Yaklaşık 3 su bardağı un..

Evde Künefe Nasıl Yapılır 04:21

Evde Künefe Nasıl Yapılır

Künefe severler bu tarifi kaçırmayın, orijinal künefe lezzetini aratmayan çok pratik ve lezzet garantili künefe tarifimizi ramazan ayı bitmeden denemenizi öneririz :) Gelelim künefe nasıl yapılır? 1.Tatlının şerbeti iç..

Waffle tarifi 05:27

Waffle tarifi

Waffel Tarifi Malzemeler Bu tariften ortalama15 tane cikiyor 3 tane yumurta 1 bucuk su bardagi süt 1 cay bardagi seker Yarim cay bardagi eritilmis tereyagi yarim cay bardagi siviyag 1 tane vanilya 1 tane kabartmatozu ..

İrmik Helvası Tarifi 14:07

İrmik Helvası Tarifi

3 su bardağı irmik- 600 gr 2 su bardağı şeker- 510 gr 200 gr tereyağı 2 avuç çam fıstığı- 90 gr 2,5 su bardağı su- 650 gr 2,5 su bardağı süt- 725 gr 3 tane karanfil- 1 gr 1 çay kaşığı tarçın- 3 gr 1 tutam tuz Geniş tab..

Künefe Tarifi 17:13

Künefe Tarifi

Malzemeler verecegim tariften bir kücük tava birda büyük tava cikiyor. 500 gr. taze Kadayif 3 tane (almanyadakiler icin)mozzarella tuzsuz peynir. türkiyedeki kardeslerim icinde ya tuzsuz künefe peyniri yada dil peyniri ..

Fırında dondurmalı rezalet! 01:06

Fırında dondurmalı rezalet!

MERSİN'DE FIRIN ÇALIŞANI SOSYAL MEDYADA TIKLANMA UĞRUNA HAMURUN İÇİNE DONDURMA KOYDU, PİŞİRDİĞİ EKMEKLE ÇİRKİN BİR OYUN OYNADI.. GÖRÜNTÜYE TEPKİ YAĞINCA O FIRININ FAALİYETİNİ DURDURDU...

Maraş Dondurmacısını Trolleyen Turist 00:11

Maraş Dondurmacısını Trolleyen Turist

Dondurma verirken çeşitli hareketlerle müşteriyi trolleyen maraş dondurmacılarını biliriz. Ancak bu sefer bir turist intikamımızı almış...

  • PengoTV tarafından
  • 92 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Hastayı bahçeye indirdi! 02:32

Hastayı bahçeye indirdi!

4.5 AYDIR HASTANE ODASINDAN ÇIKAMAYAN FELÇLİ HASTAYA SÜPRİZ YAPTI. ONU HASTANENİN BAHÇESİNE ÇIKARDI... O HEMŞİRE HASTASINA DONDURMA DA ISMARLADI. BİR DOKTOR O ANIN FOTOĞRAFINI ÇEKİP SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI. VE TEK BİR K..

Paraları yok, dondurmaları var! 01:28

Paraları yok, dondurmaları var!

3 AFACAN SOKAKTA DONDURMA YİYORDU. BURAYA KADAR HER ŞEY NORMAL. ANORMAL OLAN O 3 YARAMAZIN O DONDURMALARI NASIL ALDIKLARI... İZLİYORUZ...

Dondurmaya süt zammı! 02:05

Dondurmaya süt zammı!

GEÇEN SENE 7,5 LİRAYDI BU SENE 11 LİRA..

Baklava tahtını devretti! 02:20

Baklava tahtını devretti!

YABANCILARIN ÇOK SEVDİĞİ TÜRK TATLILARI ARASINDA BAKVALA YILLARDIR LİSTE BAŞI. AMA BU YIL BİR SÜRPRİZ YAŞANDI, BAKLAVA ŞAMPİYONLUĞU BAKIN HANGİ TATLIMIZA KAPTIRDI...

Tahinli Cevizli Kurabiye Tarifi 03:57

Tahinli Cevizli Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 1 cay bardagi siviyag 1 cay bardagi tahin 1 su bardagi pudra sekeri(eger pudra sekeriniz yoksa 1 cay bardagi seker koyun öylede olur) 1 su bardagi kirilmis ceviz 1 tatli kasigi kabartmatozu 1 paket vanilya Ya..

Finallerim Var Gerginim Şekerim Düştü Tatlısı 05:29

Finallerim Var Gerginim Şekerim Düştü Tatlısı

Dilim ekmekleri yağsız bir tavada, yüzü sertleşene kadar yaklaşık bir dakika kızartın. Sonra çevirip diğer tarafları kızarırken her birinin yüzeyine yarım çay kaşığı tereyağı sürün. Arka tarafı da sertleşince çevirin. Bö..

Dondurmalı Kolay Ekmek Kadayıfı Tarifi 09:25

Dondurmalı Kolay Ekmek Kadayıfı Tarifi

1 adet yuvarlak tam buğday ekmeği 2 su bardağı toz şeker 4 su bardağı su 1 çorba kaşığı limon suyu 6 top kaymaklı dondurma Yuvarlak tam buğday ekmeklerin küçüklerinden birinin altını, kenarlardan 1-1,5 parmak boşluk b..

Tahin Pekmez El Ele, Kopar Kopar Ye 06:17

Tahin Pekmez El Ele, Kopar Kopar Ye

2 ekmeklik hamur(600 gr) 9 çorba kaşığı tahin 8 çorba kaşığı pekmez 3 çorba kaşığı susam 6 top kaymaklı dondurma Kalıp için, Tereyağı Un 2 ekmeklik hamuru unlanmış tezgaha koyup elinizle 1 parmak kalınlığında açın. A..

Pastane Usulü Islak Kek Yapımı 02:39

Pastane Usulü Islak Kek Yapımı

5 adet yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1su bardağı un 1su bardağı sıvı yağ 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 3 yemek kaşığı kakao Sosu için: 1 su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1/2 (yarım) su bardağı s..

Şeftalili Harika Bir Kek Alt Üst Kek Tarifi 06:27

Şeftalili Harika Bir Kek Alt Üst Kek Tarifi

Şeftalili Alt Üst Kek için malzemeler: üst katmanı için: yaklaşık 2 buçuk adet çok sert veya olgun olmayan şeftali yarım yemek kaşığı tereyağı 2 yemek kaşığı tozşeker keki için: 2 yumurta yarım su bardağı şeker 100ml (y..

Külah Tatlısı  Torpil Pasta Yapımı 04:21

Külah Tatlısı Torpil Pasta Yapımı

1.Hamuru için 2 adet yumurta, 1 su bardağı yoğurt, yarım su bardağı sıvı yağ çırpılır. 2.1 su bardağından biraz az şeker, 1 paket kabartma tozu, 1 paket vanilya, yaklaşık 4.5 su bardağı kadar un ilave edilerek hamur yoğ..

Dondurmalı İrmik Helvası Tarifi 11:15

Dondurmalı İrmik Helvası Tarifi

Dondurmalı İrmik Helvası İçin Malzemeler: 250gr. tereyağı 1 çay bardağı sıvıyağ 3-3 buçuk su bardağı arası tozşeker 1 litre süt 3 paket vanilya maraş dondurması Dondurmalı İrmik Helvası Nasıl Yapılır? Tereyağını ve sıvıy..

Süt Reçeli Tarifi 03:39

Süt Reçeli Tarifi

Süt reçeli nedir diye sorarsanız aslında reçelden ziyade, şekerli yoğunlaştırılmış süt (sweetened condensed milk) demek daha doğru olur. Süt, içine eklediğimiz karbonatla beraber piştikçe Karamelize oluyor ve krem hal..

Çikolatalı Kalbi Yumuşak Kek Tarifi 04:03

Çikolatalı Kalbi Yumuşak Kek Tarifi

3 yumurta, 1 yemek kaşığı şeker, 2 yemek kaşığı tereyağı, 180 g çikolata, 2 yemek kaşığı un, 2 yemek kaşığı kakao, 1 tatlı kaşığı kabartma tozu, Fırın kapları için tereyağı ve toz şeker. ********************************..

Ayva Tatlısı Tarifi 03:39

Ayva Tatlısı Tarifi

MALZEMELER 2 adet orta boy ayva, 1 su bardağı şeker, 2 su bardağı ılık su, 6-7 adet karanfil, 1 çubuk tarçın, 1 yemek kaşığı hibiskus (opsiyonel), Servis için kaymak, ceviz ve çekilmiş antep fıstığı. ******************..

4 Malzemeli Çilekli Parfe Tarifi 05:41

4 Malzemeli Çilekli Parfe Tarifi

MALZEMELER 1 paket (200 ml) krema, 5-6 tepeleme yemek kaşığı süzme yoğurt, 1 su bardağı pudra şekeri, 500 g Çilek (yıkanıp yaprakları temizlenmiş) + 10 adet Çilek, Süslemek için rendelenmiş hindistan cevizi ve Çilek. **..

Susatmayan Ramazan Şerbeti Tarifi 02:52

Susatmayan Ramazan Şerbeti Tarifi

Malzemeler: 500 gr kırmızı erik, 250 gr vişne, 2 su bardağı şeker, 1 kabuk tarçın, 4-5 adet karanfil, 1 silme çay kaşığı yenibahar, 1 silme çay kaşığı zencefil, Yaz mevsimindeki Ramazanların verdiği en büyük sıkıntı açl..

Bu Tarif Kaçmaz Çikolatalı Yumuşak Kurabiye (Amerikan Kurabiyesi) 05:32

Bu Tarif Kaçmaz Çikolatalı Yumuşak Kurabiye (Amerikan Kurabiyesi)

Malzemeler: 125gr. oda ısısında tereyağı 1 su bardağından 2 yemek kaşığı az tozşeker 2 yemek kaşığı pekmez (veya yarı yarıya esmer ve toz şeker kullanın ) 1 yumurta 1 silme çay kaşığı karbonat +1 tatlı kaşığı kaynar su 1..