#Rum tarafı

Kadınlar Neden Çok Konuşurlar Kız Tarafı 01:06

Kadınlar Neden Çok Konuşurlar Kız Tarafı

Kadınlar Hakkında Garip Gerçekler: Kadınlar günde ortalama 20.000 kelime konuşurlar, bu erkeklerden 13.000 kelime daha fazla konuştukları anlamına gelir...

Pozitif Kal Ödülüne Koş Kız Tarafı 02:14

Pozitif Kal Ödülüne Koş Kız Tarafı

Kadınlar için Flört Kuralları: Kimi istiyorsan asla vazgeçme, pozitif kal, gözünü ödülünden ayırma!..

Her Meme Süt Yapar Kız Tarafı 01:36

Her Meme Süt Yapar Kız Tarafı

Kadınlar Hakkında Garip Gerçekler: Süt yapımı meme ölçüsüyle doğru orantılı değildir. Hatta erkekler bile süt üretebilir...

Kadınlar Neden Ağlar Kız Tarafı 01:04

Kadınlar Neden Ağlar Kız Tarafı

Kadınlar Hakkında Garip Gerçekler: Kadınların gözyaşı kanalları çok ince olduğu için, gözyaşları yanaklarına daha kolay düşer...

Erkekler Neler İzliyorlar Kız Tarafı 01:03

Erkekler Neler İzliyorlar Kız Tarafı

Erkekler Hakkında Garip Gerçekler: Heteroseksüel erkekler diğerlerine göre daha fazla transeksüel porno izliyorlarmış...

Eşi Hamile Olan Erkek Hormonal Değişim Gösterir Mi Kız Tarafı 01:02

Eşi Hamile Olan Erkek Hormonal Değişim Gösterir Mi Kız Tarafı

Erkekler Hakkında Garip Gerçekler: Partnerleri hamile olan erkekler, hamilelik süresince hormonal değişim gösterirler...

Erkek Tarafı ile Kız Tarafının Düğünde Tekme Tokat Birbirine Girmesi 00:58

Erkek Tarafı ile Kız Tarafının Düğünde Tekme Tokat Birbirine Girmesi

İzmir'de yaşanan olayda düğün esnasında kız ve erkek tarafının aileleri birbirine girdi. Mikrofonu eline alan gelin tarafları sakinleştirmek istese de fayda etmedi. Kavga esnasında patlayan silahların ardından olay yer..

  • JET TV tarafından
  • 853 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Surfun Görünmeyen Tarafı * Society Unseen 03:47

Surfun Görünmeyen Tarafı * Society Unseen

Surf Cinematography - Rick Rifici Cinematography rick'den tekrar bir özel çekim daha...

  • PengoTV tarafından
  • 966 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Alt Tarafı Maaşı Sınırlı Basit Bir Memurdum 00:29

Alt Tarafı Maaşı Sınırlı Basit Bir Memurdum

Turhan (Sadri Alışık) mutlu bir evliliği olan bir gençtir. Küçük bir de kızları vardır. Bazı akşamlar iş çıkışı uğradığı bir bardaki şarkıcı arkadaşı Leyla (Figen Say) bu mert görünüşlü genç adamla tanışmış ve onu kendin..

Kıbrıs Müzakereleri Seçim Engeline Takıldı 04:13

Kıbrıs Müzakereleri Seçim Engeline Takıldı

Kıbrıs Müzakereleri Seçim Engeline Takıldı Nişantaşı Üniversitesi “Kıbrıs müzakerelerinde gelinen son durum ve İsviçre Görüşmeleri ne ilişkin gerçekleştirdiği konferansta Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti 2. Cumhurbaşkanı M..

Fetö'nün Darbe Girişiminde; Komisyonda O Anları Anlatırken, Gözyaşlarına Boğuldu. 01:52

Fetö'nün Darbe Girişiminde; Komisyonda O Anları Anlatırken, Gözyaşları

Fetö'nün Darbe Girişiminde; Komisyonda O Anları Anlatırken, Gözyaşlarına Boğuldu. 2 sene sonra sizi yargılayacağız, asacağız' FETÖ'nün darbe girişiminde, darbecilerle çatışmaya giren ve hastanede 'öldü' sanılan Kartalt..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması 05:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de görüşülen anayasa değişikliği görüşmeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Erken seçim tartışmalarına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Parlamento çalışamaz hale getirilirse düşü..

Barbaros Hayreddin Paşa, Rumlara Mehteri Verdi 03:17

Barbaros Hayreddin Paşa, Rumlara Mehteri Verdi

Kıbrıs açıklarında sismik arama faaliyetinde bulunan Barbaros Hayreddin Paşa Gemisi mürettebatı, münhasır ekonomik alan ihlali uyarısı yapan Rumlara mehter marşı dinleterek karşılık verdi.. Rum sahil güvenliği, Kıbrıs ..

On Korkusuz Adam 1964 Türk Filmi İzle 1:38:35

On Korkusuz Adam 1964 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Kıbrıs'taki köylerini Rum çetelerinden kurtarmaya çalışan on kişinin hikâyesini konu edinir. Rum çetelerinden denize atlayarak kurtulan Kıbrıslı genç, Türk kayıkçı tarafından bulunarak Adana'ya götürülür...

Yeryüzüne Tekfiyrı Tecwiydsiz gur eni hep birlikte yayalım duyuralım yardım edin sahıyfe introsu 00:05

Yeryüzüne Tekfiyrı Tecwiydsiz gur eni hep birlikte yayalım duyuralım y

➡️✍️✅☝YΞR’YÜZÜNDΞ 1333 SΞNΞ İÇİNDΞ YAŞAMIŞ OLAN 99 MİLYAR İNSΞ-ΞN WΞ BU ASIR'DA YAŞAYAN 9 MİLYAR İNSΞ-ΞN MÜSLİM DΞGİL'DİR KΞ-ΞFİR'DİR HΞPSİ ΞBΞDİ CΞHΞNΞM'LİKTİR.⤵️ . ➡️✍️✅☝DİGAT! ÇOK MÜHİM UYARI: DÜNYΞ-Ξ’DAKİ TÜM GUR-ΞNİ..

Tatlısından Tuzlusuna 4 Çeşit Yufkadan Gözleme Tarifi 11:57

Tatlısından Tuzlusuna 4 Çeşit Yufkadan Gözleme Tarifi

Dil Peynirli, Domatesli ve Naneli Gözleme 1 adet el açması yufka 2 boğum dil peyniri 4 dal nane 4 adet çeri domates 1 tatlı kaşığı tereyağı 1 adet el açması yufkayı tezgaha açıp artı şeklinde kesin. Ardından yuvarlak k..

030rum 15:57

030rum

rum süresi Ebubekir Satri..

  • PengoTV tarafından
  • 1.004 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Vur Sazın Teline (Manolakis) 06:43

Vur Sazın Teline (Manolakis)

Evrim Atesler&Mert İsyar - Okeanos sıla derdine düşünce anlarsın yunanlıyla kardeş olduğunu bir rum şarkısı duyunca gör gurbet elde istanbul çocuğunu .... ...önce bir kahkaha çalınır kulağına sonra rum şiveli türkçeler ..

Türk Gemisine İhtar Çeken Rumlara Mehter Marşıyla Ayar Vermek 01:08

Türk Gemisine İhtar Çeken Rumlara Mehter Marşıyla Ayar Vermek

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığının Kıbrıs açıklarında sismik arama faaliyetinde bulunan Barbaros Hayrettin Paşa gemisinden, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'nin (GKRY) telsizden yaptığı münhasır alan ihlali uyarısına, Meh..

  • JET TV tarafından
  • 916 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İsviçre'deki Kritik Kıbrıs Zirvesi Başladı 01:19

İsviçre'deki Kritik Kıbrıs Zirvesi Başladı

İsviçre'deki Kritik Kıbrıs Zirvesi Başladı Kıbrıs sorununa çözüm bulmak için Birleşmiş Milletler (BM) gözetiminde sürdürülen müzakereler İsviçre'nin Mont Pelerin kasabasında başladı. Kıbrıs sorununa çözüm bulmak için B..

ABD Türkiye'ye göz kırpıyor- 04:22

ABD Türkiye'ye göz kırpıyor-

ABD, Yunan-İsrail-Rum Kesimi boru hattından desteğini kesti... Yunan basını: Türkiye'nin itirazları önemseniyor şeklinde yorumluyor.....

Anastasiades_ _Türkiye Tavır Değiştirmezse Çözüm İstemediği Anlamına Gelir 03:09

Anastasiades_ _Türkiye Tavır Değiştirmezse Çözüm İstemediği Anlamına G

Euronews, Cenevre’de yürütülen Kıbrıs sorununa çözüm bulmak için düzenlenen zirve kapsamında Kıbrıs Rum Kesimi Lideri Nicos Anastasiades ile görüştü. Anastasiades Yunanca servisi muhabirimiz Efi Koutsokosta’nın soruların..

Zedd, Alessia Cara - Stay 03:32

Zedd, Alessia Cara - Stay

Stay (with Alessia Cara) Waiting for the time to pass you by Hope the winds of change will change your mind I could give a thousand reasons why And I know you, and you've got to Make it on your own, but we don't have ..

Kool Savas - Ft. Azad - Monstershit0 03:34

Kool Savas - Ft. Azad - Monstershit0

Şarkı Sözleri: [Part I: Kool Savas] Ihr Fools losed! Wie, du willst mich jetzt von meinem Thron verdrängen? Tu es, Dude! Ich komm' wie die Trenchcoat Mafia zu dir Punk und shoot, shoot Burn dich komplett bis man deine ..

İran - Türkiye Arası Milli Para Dönemi 01:29

İran - Türkiye Arası Milli Para Dönemi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İran Cumhurbaşkanı Ruhani arasındaki görüşmeye ekonomik konular damga vurdu ve çok önemli açıklamalar geldi. Buna göre önümüzdeki dönemde Türkiye ile İran arasındaki ticaret milli p..

Suriye'de Ateşkes İhlalleri 02:00

Suriye'de Ateşkes İhlalleri

Suriye'de Ateşkes İhlalleri Rusya Savunma Bakanlığı, Suriye'deki ateşkesi izleyen Türk-Rus komisyonundaki Rus tarafının son 24 saat içinde 4 ateşkes ihlali tespit ettiğini duyurdu. Açıklamaya göre Türk tarafı 1 ateşkes i..

Ferat Üngür Eyvanına Vardım (Doğada Müzik 2 Adıyaman) 03:40

Ferat Üngür Eyvanına Vardım (Doğada Müzik 2 Adıyaman)

Doğada Müzik projemizin ikinci klibini Adıyaman Gazihan Dede mevkiinde çektik. 4 yıl önce konservatuarı kazanmamla kesişmişti yollarımız. Ve Adıyaman’ın bende bıraktığı ilk güzel izlenim doğası olmuştu. Bir tarafı dağla..

Yıldırım  Türk Tarafının Yoktan Sebeplerle Oyalanması Kabul Edilemez 00:49

Yıldırım Türk Tarafının Yoktan Sebeplerle Oyalanması Kabul Edilemez

Başbakan Yıldırım, Türk tarafının, uluslararası camianın yoktan sebeplerle oyalanması ve müzakerelerin zamana yayılması artık kabul edilemez ve sürdürülemez bir durumdur. dedi...

Bakan Çavuşoğlu: Bir Sonuç Çıkmazsa... 04:49

Bakan Çavuşoğlu: Bir Sonuç Çıkmazsa...

Bakan Çavuşoğlu: 'Eğer Müzakerelerden Bir Sonuç Çıkmazsa... Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Eğer müzakerelerden bir sonuç çıkmazsa o zaman B Planı’nı görüşürüz. Müzakere süreci devam ederken ya da umudu varken B pla..

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..