#Rus savunma

Tsk, 20'nci Atak Helikopterine Kavuştu 01:45

Tsk, 20'nci Atak Helikopterine Kavuştu

Milli imkanlarla üretilen ATAK helikopterinin 20'ncisi, Milli Savunma Bakanı Işık ve Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Çolak'ın katıldığı törenle TSK'ya teslim edildi...

HAVELSAN'ndan IDEF'e özel ATAK 02:20

HAVELSAN'ndan IDEF'e özel ATAK

ATAK helikopteri pilotlarının eğitimi için üretilen simülatörler, özel bir versiyonla ilk kez 13. Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı'nda (IDEF'17) sergilenecek...

TSK'da İstihdam Seferberliği 01:30

TSK'da İstihdam Seferberliği

İstihdam seferberliğine bir destek de Milli Savunma Bakanlığı'ndan geldi. Bakanlık orduya, 24 bin erbaş alacağını açıkladı. Son başvuru tarihi ise 1 Aralık 2017. Ayrıca, Emniyet Genel Müdürlüğü de 2 bin 500 polis adayı a..

İlk Milli Havadan Havaya Güdümlü Füze Göktuğ 01:19

İlk Milli Havadan Havaya Güdümlü Füze Göktuğ

Prototipi üretilen ilk milli havadan havaya güdümlü füze Göktuğ, İstanbul’da başlayacak İDEF-17 Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı’nda tanıtılacak...

Başbakan Yıldırım İlk Milli Helikopter Atakın Pilot Koltuğunda 01:15

Başbakan Yıldırım İlk Milli Helikopter Atakın Pilot Koltuğunda

Başbakan Yıldırım, 13. IDEF Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı'nda, ilk kez görücüye çıkan milli taarruz helikopteri Atak'ın kokpitine bindi....

Pkk  Pyd’ye Silah Vermeyi Öngören Kararı Onayladı 00:20

Pkk Pyd’ye Silah Vermeyi Öngören Kararı Onayladı

ABD Savunma Bakanlığı, Trump yönetiminin terör örgütü PKK’nın Suriye uzantısı PYD’ye ağır silah verilmesini öngören kararnameyi onayladığını açıkladı...

Kamufle Olmak İçin Sırtında Odun Taşıyan Yengeç 00:54

Kamufle Olmak İçin Sırtında Odun Taşıyan Yengeç

Deniz canlılarının yaşadıkları ortam, onlara beslenebilmeleri için çok geniş imkanlar sunar. Ancak çoğu zaman kendileri de diğer balıklara av olma tehlikesi içindedir. Bu nedenle savunma mekanizmaları denizde yaşayan can..

  • JET TV tarafından
  • 1.125 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD'nin Ek Askerleri Afganistan'a Yardımcı Olacak Mı 01:37

ABD'nin Ek Askerleri Afganistan'a Yardımcı Olacak Mı

Amerika Savunma Bakanlığı, Afganistan'da son dönemde artan saldırıları önlemek üzere ülkeye 4 bin asker gönderiyor. Savunma Bakanı Jim Mattis, Afganistan'da yaşanan son durumu “Amerika Afganistan’da kaybediyor” sözleriyl..

Kabil Havaalanına, U.S Diplomat Geldiğinde Roketli Saldırılar Yapıldı 01:04

Kabil Havaalanına, U.S Diplomat Geldiğinde Roketli Saldırılar Yapıldı

Afganistan'daki Kabil uluslararası havalimanı, bugün ABD Savunma Bakanı James Mattis'in sürpriz bir ziyarette Afganistan'a gelmesinden birkaç saat sonra saldırıya uğradı. havalimanına en az 20 rokete saldırıldığı ve bölg..

Türkiye'nin Kamikaze Drone'ları Göreve Hazır! 03:29

Türkiye'nin Kamikaze Drone'ları Göreve Hazır!

Türk savunma sanayisinin son dönemde en dikkat çeken ürünlerinden olan ve Türkiye'nin gökyüzündeki yeni askerleri olarak nitelendirilen kamikaze drone lar sahaya çıkmaya hazırlanıyor...

Beyaz Baretlilerin Duygulandıran Hikayesi 01:35

Beyaz Baretlilerin Duygulandıran Hikayesi

Suriye Sivil Savunma Teşkilatı yani diğer adıyla Beyaz Baretliler, Suriye'nin tüm yükünü omuzlarında taşıyor. Ebu el-Izz Doğu Guta'da çalışan bir sivil savunma gönüllüsü. Esed'in hava saldırısında sivilleri kurtarmaya gi..

Deniz Kuvvetleri Komutanlığında 291 Personel Görevden Uzaklaştırıldı 00:37

Deniz Kuvvetleri Komutanlığında 291 Personel Görevden Uzaklaştırıldı

FETÖ soruşturması kapsamında Deniz Kuvvetleri Komutanlığında 168 subay ile 123 astsubay görevden uzaklaştırıldı, 15 subay ile 4 astsubay ihraç edildi. Milli Savunma Bakanlığı, FETÖ soruşturması kapsamında Deniz Kuvvetler..

Hashimoto Nasıl Bir Hastalıktır 01:00

Hashimoto Nasıl Bir Hastalıktır

Hashimoto hastalığı, vücudun kendi hücrelerine karşı kendi savunma sistemini tetiklemesi durumunda ortaya çıkar. Savunma hücreleri, tiroidin normal doku hücrelerine karşı harekete geçip hasar yaratır. Hashimoto hastalığı..

  • NABIZ tarafından
  • 491 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Putin'in 'Hançer'i İlk Kez Görücüye Çıktı 00:53

Putin'in 'Hançer'i İlk Kez Görücüye Çıktı

Rusya Savunma Bakanlığı, Devlet Başkanı Vladimir Putin'in “hiçbir savunma sistemi tarafından yakalanmadığını” duyurduğu Hançer (Kinjal) adlı hipersonik füzenin görüntülerini yayınladı...

İsrail Heronları F-16'lara Yanlış İstihbarat Verdi 03:34

İsrail Heronları F-16'lara Yanlış İstihbarat Verdi

Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, İsril'den alınan Heron'ların Türkiye'ye nasıl yanlış istihbarat verdiğini Yeni Şafak'a açıkladı. Yeni Şafak Yazı İşleri Müdürü Ersin Çelik'in sorularını yanıtlayan Canikli, Türkiye'..

Türk Jetleri 2 Haftadır Suriye'ye Giremiyor 01:39

Türk Jetleri 2 Haftadır Suriye'ye Giremiyor

Türk Jetleri 2 Haftadır Suriye'ye Giremiyor Anadolu Ajansı abonelerine önemli bir haber duyurdu: Türkiye'nin 24 Ağustos'ta başlattığı Fırat Kalkanı Harekâtı'nda iki haftadır savaş uçakları operasyonlara katılmıyor. T..

ABD, Güney Çin Denizi'ndeki drone çalmakla Çin'i suçladı 01:45

ABD, Güney Çin Denizi'ndeki drone çalmakla Çin'i suçladı

CSHA Güney Çin Denizi'ndeki drone çalmakla Çin'i suçladı ABD Savunma Bakanlığı Çin, gözlerimizin önünde ABD sualtı drone çaldığını belirtti. Olay Güney Çin Çin Güneydoğu Asya ülkelerinde bir dizi adalarda rmeydana ge..

Türkiye Elektromanyetik Fırlatma Sistemleri 05:18

Türkiye Elektromanyetik Fırlatma Sistemleri

Savunma Sanayii Başkanlığı Ar-Ge Çalışmaları ,Elektromanyetik Fırlatma sistemlerine yönelik çalışmalarımız ve hedeflerimiz...Savunma Sanayisindeki gelişmeler. Şahi 209 elektromanyetik fırlatma sistemi,sapan,tufan..

  • PengoTV tarafından
  • 17.189 görüntüleme
  • 6 yıl önce
ABD Irak ve Suriye'de Ketaib Hizbullah'a ait hedefleri vurdu 00:56

ABD Irak ve Suriye'de Ketaib Hizbullah'a ait hedefleri vurdu

ABD İran destekli Ketaib Hizbullah'a ait hedefleri vurdu. ... ABD Savunma Bakanlığı'nın çok sayıda ölü olduğu bildirdiği yazılı açıklamasında ABD kuvvetleri, Irak ve Suriye'deki beş KH tesisine karşı, örgütün saldırı dü..

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü 01:28

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü Irak'ta IŞİD'den alınması için 17 Ekim'de operasyon başlatılan Musul'da ordu ilerleme sağlayamadığı gibi aldığı bölgeleri de elde tutmakta zorlanıyor. Bir albay ise durumu 'ka..

Bakan Akar'dan Yunan Bakana Çatışma Cevabı 02:17

Bakan Akar'dan Yunan Bakana Çatışma Cevabı

Türkiye’yle çatışmaya hazırız diyen Yunan savunma bakanına cevap Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’dan geldi. Akar, Ege ve Akdeniz’de sorunlarımızı uluslararası hukuka uygun şekilde çözmek istiyoruz dedi. Ancak Bakan Ak..

Işid'  Türk askerine Drone  saldırdı ve 4 asker Yaralı 01:14

Işid' Türk askerine Drone saldırdı ve 4 asker Yaralı

Işid' Türk askerine Drone saldırdı ve 4 asker Yaralı Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Fırat Kalkanı Harekatının 83'üncü gününde, gün içerisinde yaşanan çatışmalarda 9 Muhalifin şehit olduğu, 52 Muhalifin yaralandığını ..

Musul'un Doğusu Deaş'tan Temizlendi 01:07

Musul'un Doğusu Deaş'tan Temizlendi

Irak’ta Musul’un doğusunun tamamının terör örgütü DEAŞ‘tan geri alındığı bildirildi. Irak Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, örgütün elinde bulundurduğu son bölge olan Reşidiye’nin de kurtarıldığı söylendi. Ayrı..

S-400 Sistemi Kullanmak İçin Alındı 02:53

S-400 Sistemi Kullanmak İçin Alındı

Türkiye, Rusya'dan aldığı S-400 hava savunma sistemlerini ne zaman aktif hale getirecek? İkinci sistemin teslimatı ne zaman olacak? Türkiye ile ABD arasında yaşanan F-35 krizinde son durum ne? İşte tüm bu soruların cevab..

Bakan Akar- -Ermenistan Bu İşin Hesabını Ödeyecek- 02:09

Bakan Akar- -Ermenistan Bu İşin Hesabını Ödeyecek-

Ermenistan'ın Azerbaycan'a yönelik provokatif saldırılarının sürdüğü bir dönemde Bakü'den Ankara'ya kritik bir ziyaret gerçekleşti. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar Azerbaycan Savunma Bakan Yardımcısı Ramiz Tahirov ile b..

Bursalı firma, titanyum ve alüminyum tozu makinesi üretti 06:40

Bursalı firma, titanyum ve alüminyum tozu makinesi üretti

Savunma sanayiinin mobil buluşma noktası Savunma Sanayii Dergilik..

Türkiye 3-1 Moldova (Maç Özeti - 27 Mart 2017) 04:29

Türkiye 3-1 Moldova (Maç Özeti - 27 Mart 2017)

Türkiye-Moldova maç sonucu: 3-1 Finlandiya'yı Dünya Kupası Elemeleri'nde 2-0 yenen A Milli Takımımız bu kez hazırlık maçında Moldova ile karşılaştı. Fatih Terim'in genç futbolculara şans verdiği mücadeleyi Millilerimiz ..

Güneş'ten Sakatlık Tepkisi Oğuzhan 00:51

Güneş'ten Sakatlık Tepkisi Oğuzhan

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Almanya temsilcisi Schalke 04'e 3-2 mağlup oldukları maçta savunmada çok hata yaptıklarını söyledi. Güneş, Zhuhai Sports Center'da oynanan karşılaşmanın ardından basın mensuplarına..

  • OFSAYT tarafından
  • 638 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Afganistan'a 3 Bin ABD Askeri Gönderildi 00:48

Afganistan'a 3 Bin ABD Askeri Gönderildi

Afganistan'a 3.000'den fazla yeni ABD askeri gönderildi - Pentagon ABD Savunma Bakanı James Mattis, Cumhurbaşkanı Donald Trump'ın yaklaşık 16 yıldır süren savaşı kazanmak için başlattığı yeni stratejinin bir parçası olar..

Bayraktar TB2 Terörün Kökünü Kuruttu 02:05

Bayraktar TB2 Terörün Kökünü Kuruttu

BAYKAR Savunma Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar, Azerbaycan televizyonuna röportaj verdi. Türkiye'nin savunma sanayinde artık parmakla gösterildiğini söyleyen bayraktar, İnsansız Hava Aracı Bayraktar TB-2'lerin terörün kök..