#Rus savunma

Almanya'da Sığınmacı - Alman Asker Bilmecesi 01:03

Almanya'da Sığınmacı - Alman Asker Bilmecesi

Almanya'da bir Alman askerinin sığınmacı olarak kabul edilmesinin yankıları sürüyor. Alman medyası, üsteğmenin Arapça bile bilmemesine rağmen nasıl Suriyeli sığınmacı olarak kaydedildiğini sorarken, eleştirilerin odağınd..

Kayserispor-Trabzonspor: 0-1 03:43

Kayserispor-Trabzonspor: 0-1

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasındaki maçta Trabzonspor, Kayserispor'u deplasmanda Bero'nun attığı golle 1-0 mağlup etti. Karşılaşmanın 10. dakikasında Murat Duruer'in yaklaşık 30 metreden çektiği şutta top üstten aut..

Erdoğan: 'Milli Seferberlik İlan Ediyorum 05:53

Erdoğan: 'Milli Seferberlik İlan Ediyorum

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde muhtarlara hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Milli seferberlik ilan ediyorum' dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde muhtarlara hitap etti. C..

Halep'ten Yola Çıkan Tahliye Konvoyu İHA'larla İzleniyor 01:00

Halep'ten Yola Çıkan Tahliye Konvoyu İHA'larla İzleniyor

Halep’teki sivillerin tahliyesi Türkiye’nin girişimiyle yeniden başladı. Doğu Halep bölgesindeki yaralıları taşıyan 20 otobüs, kuşatma bölgesinden çıkmak üzere yeniden rejimin kontrol noktasına hareket etti. Türkiye sını..

Cesur Gazetecilik 01:47

Cesur Gazetecilik

Savunma, yönetmenliğini Osman F. Seden'in yaptığı, başrollerinde Gülşen Bubikoğlu, Kenan Kalav ve Fikret Hakan'ın oynadığı, 1987 tarihli sinema filmi...

Attığı Röveşata Golüyle Emre Can'a Meydan Okudu 00:50

Attığı Röveşata Golüyle Emre Can'a Meydan Okudu

Norveç Ligi'nde Sogndal ile Lilleström karşılaştı. Mücadeleyi konuk ekip 1-0 kazandı. Maçın 63. dakikasında köşe vuruşunda savunma oyuncusu Simen Kind Mikalsen, harika bir rövaşata golüne imza attı ve takımına 3 puanı ka..

Böyle Defans Oyuncusu Düşman Başına İzle 00:32

Böyle Defans Oyuncusu Düşman Başına İzle

Ukrayna 2. Ligi'nde Obolon-Brovar'ın Bukovyna'yı ağırladığı karşılaşmada atılan gol şike tartışmalarına yol açtı. Ligde 10. sırada bulunan Obolon-Brovar, 13. sıradaki Bukovyna 1-0'lık skorla yenerken, Bukovyna'nın savunm..

Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Geniş Maç Özeti 08.12.2016 UEFA Avrupa Ligi 12:30

Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Geniş Maç Özeti 08.12.2016 UEFA Avrupa Ligi

Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Maç Özeti 08.12.2016 (Geniş Özet) Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Maç Özeti 08.12.2016 Feyenoord 0-1 Fenerbahçe 08.12.2016 Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Maç Özeti Fenerbahçe - Feyenoord 1-0 Feyenoord - Fener..

Halep'ten İlk Tahliye Konvoyu Muhaliflerin Bölgesine Ulaştı 01:28

Halep'ten İlk Tahliye Konvoyu Muhaliflerin Bölgesine Ulaştı

Halep’ten aralarında yaralıların da olduğu yaklaşık bin 200 kişiyi taşıyan ilk tahliye konvoyu muhaliflerin bölgesine ulaştı. Yeşil otobüslerden oluşan konvoy, Raşidin semti üzerinden Türkiye sınırında muhaliflerin kontr..

Milli Helikoptere Milli Radar 01:23

Milli Helikoptere Milli Radar

Meteksan Savunma'nın Hava Platformları için Milimetre Dalga Radarı Geliştirilmesi Projesi kapsamında atış kontrol radarı olarak geliştirdiği Milimetre Dalga Radarı'nın, ATAK helikopteri üzerindeki uçuş testlerinin hazi..

Fikri Işık'ın Makam Aracı  Şehit Oğlunun Sünneti İçin Süslendi 07:10

Fikri Işık'ın Makam Aracı Şehit Oğlunun Sünneti İçin Süslendi

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Hakkari’de şehit olan Üsteğmen Serkan Çakal’ın oğlu Metehan’ın sünneti için makam aracını tahsis etti. Küçük Metehan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan konvoy istemişti...

Milli Helikoptere Milli Radar 08:10

Milli Helikoptere Milli Radar

Meteksan Savunma'nın Hava Platformları için Milimetre Dalga Radarı Geliştirilmesi Projesi kapsamında atış kontrol radarı olarak geliştirdiği Milimetre Dalga Radarı'nın (MİLDAR), ATAK helikopteri üzerindeki uçuş testler..

Baykar Teknik Müdürü Bayraktar  İHA'lara 5 Ülkeden Talep Var 01:41

Baykar Teknik Müdürü Bayraktar İHA'lara 5 Ülkeden Talep Var

Baykar Teknik Müdürü Bayraktar, ürettikleri insansız hava araçlarına (İHA) 5 ülkeden talep olduğunu söyledi...

Trump Ve Putin'den Nükleer Silahlanmaya Teşvik 01:00

Trump Ve Putin'den Nükleer Silahlanmaya Teşvik

Beyaz Saray’a taşınmaya hazırlanan Amerika Birleşik Devletleri’nin yeni Başkanı Donald Trump, Amerikan ordusunun nükleer kapasitesini artırması gerektiğini belirtti. Trump sık sık yaptığı gibi yine Twitter hesabından se..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Müjdeyi Verdi 06:21

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Müjdeyi Verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Avrupa hesaplama sistemine geçmemizle birlikte milli gelirden büyümeye kadar pek çok alanda aslında çok daha ileri bir seviyede bulunduğumuz ortaya çıktı. Şimdi size bir müjde daha ve..

İlk Yerli Savaş Uçağı TF-X’in Görüntüsü  10:19

İlk Yerli Savaş Uçağı TF-X’in Görüntüsü

Türkiye bölgesinde en büyük, dünyanın ise beşinci büyük savunma fuarına ev sahipliği yapıyor. IDEF 2017'de yerli ve milli silahlar görücüye çıktı. A Haber Yayın Danışmanı Kerim Ulak TÜYAP Kongre Merkezinden Türkiye'nin g..

Afganistan'ın İlk Kadın Savaş Pilotu Abd'ye Sığındı 00:55

Afganistan'ın İlk Kadın Savaş Pilotu Abd'ye Sığındı

Afganistan’ın ilk kadın savaş pilotu Nilüfer Rahmani ülkesinde tehdit aldığı gerekçesiyle Amerika Birleşik Devletleri’nden sığınma talebinde bulundu. Eğitim programı için Amerika Birleşik Devletleri’ne gönderilen Rahman..

Yunanistan'ın Darbeci Askerlerle İlgili Kararına Türkiye'den Tepki 01:06

Yunanistan'ın Darbeci Askerlerle İlgili Kararına Türkiye'den Tepki

Yunanistan Yüksek Mahkemesi 15 Temmuz darbe girişimi sonrası Yunanistan’a kaçan 8 askerin Türkiye’ye iade edilmemeleri yönünde karar verdi. Askerlerin iadesi hakkında üç farklı mahkemede görülen davaların ikisinde 5 ask..

Böyle Sünnet Düğünü Görülmedi 03:21

Böyle Sünnet Düğünü Görülmedi

Kahramanmaraşlı iş adamı oğlu için düzenlediği sünnet düğününde, Osmanlı geleneklerini günümüze taşıdı. Kahramanmaraşlı iş adamı Yunus Kaya, oğlu Muhammet Fatih Kaya için dillere destan sünnet düğünü düzenledi. Ramada O..

 Başbakan Binali Yıldırım : En Başından Beri Nato'da Müttefik Olduğumuzu Söyleyecek 01:55

Başbakan Binali Yıldırım : En Başından Beri Nato'da Müttefik Olduğumu

Başbakan Yıldırım - ABD'ye Savaş İlan Edecek Değiliz .BBC'ye konuşan Başbakan Binali Yıldırım, ABD'nin kendilerine Suriye'de Halk Savunma Birlikleri (YPG) güçlerini silahlandırma kararının bir tercih değil, kısa vadeli ..

Türkiye'nin İlk Uzun Menzilli Füzesi Sinop'ta Test Edildi 02:21

Türkiye'nin İlk Uzun Menzilli Füzesi Sinop'ta Test Edildi

Türkiye'nin ilk uzun menzilli füzesi Bora Sinop'ta test edildi. Roketsan'ın geliştirdiği Bora, 610 mm çapa sahip ve sistemi yüksek teknoloji seyrüsefer ve otomatik tevcih sistemleri sayesinde at ve uzaklaş taktiğini başa..

  • JET TV tarafından
  • 1.049 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beşiktaş'tan Resmi Açıklama Geldi! Bir Veda Ve Bir İmza 00:54

Beşiktaş'tan Resmi Açıklama Geldi! Bir Veda Ve Bir İmza

Beşiktaş Kulübü, 2016-2017 sezonunda kiralık olarak kadrosunda bulunan deneyimli futbolcu Caner Erkin ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Rhodolfo Flamengo'ya gidiyor Beşiktaş Kulübü, savunma oyuncusu Luiz Rhodolfo'nun trans..

  • OFSAYT tarafından
  • 932 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tek Hamlede Silahı Elden Düşürme Yöntemi 00:58

Tek Hamlede Silahı Elden Düşürme Yöntemi

Savunma yöntemlerini içeren bir derste çekilmiş bu görüntülerde, eğitmen, karşısında silahını kendisine doğrultmuş kişinin elindeki silahı yaptığı tek hamlede yere böyle düşürdü..

May'den Trump'a ,Putin'e Karşı Dikkatli Olun 02:33

May'den Trump'a ,Putin'e Karşı Dikkatli Olun

ABD Başkanı Donald Trump ile yapacağı görüşmenin öncesinde Philadelphia’da Cumhuriyetçi Parti üyelerine hitaben bir konuşma yapan İlgiltere Başbakanı Theresa May, Trump’a “Rusya ile ilişkilerinde dikkatli olması” uyarısı..

İngiltere Başbakanı Theresa May'den 15 Temmuz Vurgusu 02:20

İngiltere Başbakanı Theresa May'den 15 Temmuz Vurgusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak üzere Ankara'ya gelen İngiltere Başbakanı Theresa May'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti. Yapılan ortak basın toplantısında konuşan İngiliz Başbakan ..

İran'dan Abd'ye Askeri Tatbikatlı Cevap 01:13

İran'dan Abd'ye Askeri Tatbikatlı Cevap

Amerika Birleşik Devletleri’nin balistik füze denemesi yapan İran’a yönelik yeni yaptırımlar uygulamasıyla iki ülke arasında tırmanan gerginlik artarak devam ediyor. Tahran yönetimi, Washington’a misillemede bulunulacağ..

Ankarada Polis- Sivil Kavgası 01:52

Ankarada Polis- Sivil Kavgası

Savunma yöntemlerini içeren bir derste çekilmiş bu görüntülerde, eğitmen, karşısında silahını kendisine doğrultmuş kişinin elindeki silahı yaptığı tek hamlede yere böyle düşürdü..

Kartal Gaza Bastı Titi'de İşlem Tamam 01:18

Kartal Gaza Bastı Titi'de İşlem Tamam

Siyah beyazlılar geçtiğimiz sezon Kasımpaşa forması giyen Titi ile her konuda anlaştı. Savunmaya 2 takviye yapacaklarını söyleyen Beşiktaş yönetimi 29 yaşındaki Titi'yi alarak ilk savunma transferini gerçekleştirmiş oldu..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.183 görüntüleme
  • 7 yıl önce
TSK'da Kritik Atamalar ! 06:42

TSK'da Kritik Atamalar !

KATO şehidi Tümgeneral Aydoğan Aydın'ın görev yaptığı Şırnak 23. Piyade Tümen Komutanlığına, Milli Savunma Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Tümgeneral Veli Tarakçı atandı...

 Yerli Otomobil Onuk 03:00

Yerli Otomobil Onuk

Onuk E56 bir savunma sanayisi firması olan ve TSK için hücum bot üreten Türk bir şirket olan Onuk ile, yerli elektrikli otomobil teknolojisi geliştirip üreten DMA‘nın (Derindere Motorlu Araçlar) ortak yürüttüğü bir proje..