#Rus savunma

DG Sivasspor 2 - 1 Atiker Konyaspor Maç Özeti 03:29

DG Sivasspor 2 - 1 Atiker Konyaspor Maç Özeti

Süper Lig'in 11. haftasında Demir Grup Sivasspor sahasında Atiker Konyaspor'u 2-1 mağlup etti. Süper Lig'in 11. haftasında Demir Grup Sivasspor sahasında Atiker Konyaspor'u 2-1 mağlup etti. Maçtan dakikalar (İkinci yarı..

For Honor  Season 4 Aramusha Gameplay PS4 01:36

For Honor Season 4 Aramusha Gameplay PS4

The war between Knights, Vikings, and Samurai rages on in Season 4 Order & Havoc! Watch to learn more about Aramusha, a new hero joining the battlefield in season 4. Aramusha (Samurai Hybrid) – Wielding dual katanas, the..

  • BETA tarafından
  • 840 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Harry Potter ve Melez Prens Film İzle 2:33:30

Harry Potter ve Melez Prens Film İzle

Harry Potter ve Melez Prens Film Konusu Voldemort hem Muggle hem de büyücüler dünyasındaki kıskacını daraltmaktadır ve Hogwarts artık bir zamanlar olduğu güvenli liman değildir. Harry tehlikenin kalenin içinde bile olabi..

  • PengoTV tarafından
  • 23.428 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Askeri Nakliye Uçağı -Uçan Kale-de Üç Bakan 01:11

Askeri Nakliye Uçağı -Uçan Kale-de Üç Bakan

3 bakan Uçan Kale'yi inceledi. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Uçan Kale olarak nitelendirilen A400M uçağının kokpitinde bir ..

İstanbul’un Çin Seddi, defineciler tarafından tahrip ediliyor 04:46

İstanbul’un Çin Seddi, defineciler tarafından tahrip ediliyor

Çin Seddi’nden sonra savunma amaçlı yapılan en uzun ikinci duvarı Anastasios Surları, şimdilerde şehirleşme ve insan müdahalesi ile yok olmaya yüz tutmuş durumda. Havadan çekilen görüntülerle, defineciler tarafından hara..

Mehmetçik İdlib'de bayramlaştı 01:17

Mehmetçik İdlib'de bayramlaştı

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), İdlib'de görev yapan Mehmetçiklerin Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni yaptıklarını açıkladı...

M60T ve Leopard 2A4 tanklarının kabiliyeti yeni sistemlerin eklenmesi ile artıyor 01:58

M60T ve Leopard 2A4 tanklarının kabiliyeti yeni sistemlerin eklenmesi

Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, sosyal medya hesabından M60T ve Leopard 2A4 tanklarının geliştirilme ve yeni teknolojilerle birleştirilme çalışmalarını içeren görüntüleri paylaştı...

Nazlı Ilıcak Ve Altan Kardeşler İçin Son Dakika Karar 01:51

Nazlı Ilıcak Ve Altan Kardeşler İçin Son Dakika Karar

FETÖ Medya Yapılanması Davasında son dakika bir gelişme yaşandı. Mahkeme ara kararda, Mehmet Altan, Ahmet Altan ve Nazlı Ilıcak'ın da aralarında bulunduğu 6 tutuklu sanığın tutukluluk hallerinin devamına karar verdi. Dur..

MSB- 'Son 24 saatte 16 terörist etkisiz hale getirildi' 00:31

MSB- 'Son 24 saatte 16 terörist etkisiz hale getirildi'

Milli Savunma Bakanlığı, Irak ve Suriye kuzeyinde yürütülen operasyonlarda son 24 saatte 16 PKK/YPG'li teröristin daha etkisiz hale getirildiğini bildirdi...

Ankara'da Kritik Doğu Akdeniz Görüşmesi 01:18

Ankara'da Kritik Doğu Akdeniz Görüşmesi

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, NATO Askeri Komite Başkanı Orgeneral Stuart Peach ile görüştü. Kritik görüşmede Doğu Akdeniz’deki gelişmeler ele alındı... işte detaylar…..

MSB- '4 PKK’lı terörist hava harekatıyla etkisiz hale getirildi' 00:16

MSB- '4 PKK’lı terörist hava harekatıyla etkisiz hale getirildi'

Milli Savunma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyinde yer alan Metina bölgesinde keşif ve gözetleme vasıtasıyla tespit edilen 4 PKK’lı teröristin düzenlenen hava harekatıyla etkisiz hale getirildiğini açıkladı...

Kolombiya’da Askeri Helikopter Düştü: 10 Ölü 03:15

Kolombiya’da Askeri Helikopter Düştü: 10 Ölü

Kolombiya’nın Segovia kenti kırsalında bir askeri helikopter düştü. Kazada 8’i asker 10 kişi hayatını kaybetti. Antioquia yönetim bölgesine bağlı Segovia kenti kırsalında meydana gelen kazanın ardından Kolombiya Devlet B..

Demet Akalın Ve Hayranın Çizme Krizi Çizmeyi Aştı 09:04

Demet Akalın Ve Hayranın Çizme Krizi Çizmeyi Aştı

Demet Akalın, önceki akşam Kerimcan Durmaz’ın Bostancı Gösteri Merkezi’nde verdiği konsere yakın arkadaşına destek olmak için geldi. Akalın, sahneye çıkıp bir şarkısını da söyledi. Demet Akalın, sahne sonrası “Bir tane ş..

  • BETA tarafından
  • 970 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Brock Lesnar - 1 Yaşından 40 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:20

Brock Lesnar - 1 Yaşından 40 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Brock Lesnar (1977 doğumlu), Amerikalı bir profesyonel güreşçi ve eski karışık dövüş sanatçısı, amatör güreşçi ve profesyonel Amerikan futbolu oyuncusu olarak WWW'ye Raw markası ile imzalandı. Dört kez bir WWE Şampiyonu,..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.270 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suriye Dışişleri Bakan Yardımcısı Türkiye'ye Karşılığını Vereceğiz 01:13

Suriye Dışişleri Bakan Yardımcısı Türkiye'ye Karşılığını Vereceğiz

Suriye Dışişleri Bakan Yardımcısı Faysal Mekdad, Türkiye'nin Afrin'e yönelik olarak başlattığı Zeytin Dalı Harekâtı'nı işgal olarak nitelendirdi. Mekdad, buna karşılık vereceklerini söyledi. Mekdad harekâtla ilgili ola..

Pasifik Savaşı İsyan Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 02:28

Pasifik Savaşı İsyan Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Tür:3D Epik Macera Oyuncular:John Boyega, Scott Eastwood, Jing Tian, Cailee Spaeny, Rinko Kikuchi, Burn Gorman, Adria Arjona ve Charlie Day Yönetmen: Steven S. DeKnight Senaryo:Emily Carmichael & Kira S..

Tacizci Doktora 175 Yıl Hapis Kurbanların Bazıları Olimpiyat Şampiyonu 00:59

Tacizci Doktora 175 Yıl Hapis Kurbanların Bazıları Olimpiyat Şampiyonu

Amerika Birleşik devletleri jimnastik takımının spor doktoru Larry Nassar'a taciz suçundan 175 yıl hapis cezası verildi. Nassar, aralarında Olimpiyat şampiyonu sporcuların da bulunduğu yaklaşık 160 kişiye cinsel tacizde ..

6 köy Ermenistan işgalinden kurtarıldı 00:38

6 köy Ermenistan işgalinden kurtarıldı

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Fuzuli ve Cebrayıl bölgelerinde 6 köyün Ermenistan işgalinden kurtarıldığını açıkladı. Azerbaycan ordusunun Ermeni birlikleri vurma anı da yayınlandı...

MSB- 'Teröristlerin inlerini başlarına yıkmaya devam ediyoruz' 01:05

MSB- 'Teröristlerin inlerini başlarına yıkmaya devam ediyoruz'

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Avşin bölgesinde devam eden arama tarama faaliyetleri sonucu terör örgütü PKK'ya ait bir mağaranın tespit edilerek kullanılamaz hale getirildiğini açıkladı...

İşte Hava Gücümüz İHA ve SİHA'lar... 02:54

İşte Hava Gücümüz İHA ve SİHA'lar...

İHA ve SİHA’lar geldi geleli terörle mücadelede büyük yol kat edildi. Türkiye’nin yerli ve milli uçan savunma sistemlerinden Bayraktar Akıncı, Aksungur ve Alpagu marifetleriyle göz doldurdu...

NATO'dan Kritik S-400 Açıklaması 01:35

NATO'dan Kritik S-400 Açıklaması

Türkiye S-400 hava savunma füzelerini Sinop'ta test etti iddiaları NATO'yu karıştırdı. Kuzey Atlantik ittifakı Amerikan medya kuruluşu Bloomberg'e açıklama yaptı. NATO, Türkiye'nin S-400'le ilgili yaptığı herhangi bir ..

SİHA'lar Jaws Oluyor 00:57

SİHA'lar Jaws Oluyor

Türkiye’nin savunma sanayiindeki gururu olan SİHA’lar farklı tasarımlarla imaj tazeliyor. Emniyet Genel Müdürlüğü’ne ait Bayraktar TB2 SİHA’lar ‘Köpek Balığı’ tasarımıyla boyandı. Yeni imaj büyük beğeni topladı...

İki Milli Füzenin Seri Üretimi Başladı 02:12

İki Milli Füzenin Seri Üretimi Başladı

İki milli füzenin seri üretimi başladı. Göktuğ ve Atmaca artık TSK envanterinde yerini aldı. Sevindiren haberi Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay paylaştı. Oktay, savunma sanayi projelerinde gelinen son durumu açıkladı...

Pasifik Savaşı İsyan Türkçe Dublajlı 2. Fragmanı 02:28

Pasifik Savaşı İsyan Türkçe Dublajlı 2. Fragmanı

Tür:3D Epik Macera Oyuncular:John Boyega, Scott Eastwood, Jing Tian, Cailee Spaeny, Rinko Kikuchi, Burn Gorman, Adria Arjona ve Charlie Day Yönetmen: Steven S. DeKnight Senaryo:Emily Carmichael & Kira S..

Kabil'de Askeri Akademiye Saldırıyı IŞİD Üstlendi 01:04

Kabil'de Askeri Akademiye Saldırıyı IŞİD Üstlendi

Afganistan'ın başkenti Kabil'de bir askeri eğitim akademisine saldırı düzenlendi. Eylemciler dahil en az 9 kişinin öldüğü saldırıyı Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) örgütü üstlendi. IŞİD'in haber ajansı Amaq'tan yapılan aç..

Pasifik Savaşı 2 - İsyan Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:27

Pasifik Savaşı 2 - İsyan Türkçe Altyazılı Fragmanı

Babasının uzaylılara karşı kahramanca ölümü sırasında Jaeger pilotluğu eğitimine devam etmekte olan Jake, babasının ölümünün ardından eğitimini terk eder. Bir zamanların umut vadeden pilotuyken suç dünyasına bulaşan Jake..

Beşiktaş 1 - 0 Gençlerbirliği Maç Özeti 05:52

Beşiktaş 1 - 0 Gençlerbirliği Maç Özeti

Fenerbahçe ve Trabzonspor galibiyetleriyle şampiyonluk yarışında iddialı halen Kartal, Gençlerbirliği önünde hata yapmadı ve zirveye bir adım daha yaklaştı. Spor Toto Süper Lig'de 25. hafta mücadelesinde Beşiktaş, Gençl..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.433 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyanın Teknolojide Devrim Yaratan 14  Ülkesi 05:19

Dünyanın Teknolojide Devrim Yaratan 14 Ülkesi

Japonya bu araştırma en öne çıkan isim oluyor. Japonya hakkında yapılan araştırmalar sonucunda gelişmiş otomobiller, cihazlar, aletler, depreme dayanaklı binaları, optik teknolojileri, modern mekanik teknolojileri, metal..

'Türk askeri için geliştirildi- 10 tonluk dev helikopter' 04:33

'Türk askeri için geliştirildi- 10 tonluk dev helikopter'

Türkiye'nin içeride ve dışarıdaki tehditlere karşı geliştirdiği savunma araçlarına her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor. Sıfırdan ortaya çıkarılan ürünlerin yanı sıra mevcuttaki araçlar üzerinden yapılan geliştirmeler..

Bakan Akar- 'Satılmış Sözü' Akla Ziyan Bir Husus 01:30

Bakan Akar- 'Satılmış Sözü' Akla Ziyan Bir Husus

CHP'li vekilin “ordu satılmıştır” sözüne Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'dan cevap geldi. 'Hangi sebeple olursa olsun birilerinin orduyu özne olarak kullanıp onu 'satılmış' kelimesiyle yan yana koyması gerçekten akla zi..