#Rusya haberler

Büyükelçi Karlov’a veda 01:05

Büyükelçi Karlov’a veda

Ankara’da gittiği fotoğraf sergisinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Rus Büyükelçi Andrey Karlov Moskova'da düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı...

Türkiye Suriye Tezinde Haklı Çıktı 03:45

Türkiye Suriye Tezinde Haklı Çıktı

Suriye'de çatışmasızlık bölgeleri oluşturmak için Türkiye, Rusya ve İran anlaştı. Bu karar Türkiye'nin bu güne kadar dile getirdiği güvenli bölge önerisinde ne kadar haklı olduğunu ortaya koydu. Şimdi güvenli bölgeler ol..

ABD ordusu geniş katılımla Polonya'da 00:43

ABD ordusu geniş katılımla Polonya'da

NATO tatbikatı dikkatleri Polonya’ya çevirdi. Orta Doğu’da yaşanan sürecin yanısıra Amerika Birleşik Devletleri’ndeki başkan değişimi döneminde Rusya ve Avrupa’ya dönük politikaların yüksek sesle tartışılması devam ederk..

Rus Savaş Uçakları Türk Askerini Vurdu 3 Şehit 00:50

Rus Savaş Uçakları Türk Askerini Vurdu 3 Şehit

Türkiye’nin Suriye’de başlattığı Fırat Kalkanı Harekâtı’ndan acı haberler gelmeye devam ediyor. El Bab’ın IŞİD’den kurtarılması için başlatılan operasyon hızlanırken, Türk askerleri müttefik ateşiyle vuruldu. Rus hava k..

Rus uçağını arama çalışmaları sürüyor 00:47

Rus uçağını arama çalışmaları sürüyor

Karadeniz’e düşen Rusya Savunma Bakanlığı’na ait uçağın ölen yolcularını arama çalışmaları sürüyor. Rusya Savunma Bakanı terör saldırısı olasılığı olmadığını açıkladı...

Hindistan uydu fırlatma rekoru kırdı 00:55

Hindistan uydu fırlatma rekoru kırdı

Hindistan uzaya bir kerede 104 uydu fırlatarak Rusya'nın tarihi rekorunu kırdı. Böylece Rusya'nın rekoru elinden alınmış oldu...

  • Umut Tv tarafından
  • 1.080 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Moskova'da FETÖ Tehlikesi Anlatıldı 02:31

Moskova'da FETÖ Tehlikesi Anlatıldı

Sabah Gazetesi yazarları 15 Temmuz darbe girişimini ve FETÖ tehlikesini anlatmak için Rusya'nın başkenti Moskova'daydı. Birçok konuda soruları yanıtlayan Sabah Gazetesi yazarları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ru..

DÜNYA HABERLERİ:Çeçenistan'da Rus Askeri Üssüne Saldırı 00:29

DÜNYA HABERLERİ:Çeçenistan'da Rus Askeri Üssüne Saldırı

Rusya, Çeçenistan'daki bir askeri üsse düzenlenen saldırıda 6 Rus askerin öldüğünü duyurdu. Saldırıyı Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) üstlendi. Rusya Ulusal Muhafızları'ndan yapılan açıklamaya göre 'silahlı eşkiyalar' ol..

Dostları Çoğalt Düşmanı Azalt 01:43

Dostları Çoğalt Düşmanı Azalt

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Küresel İş Formu'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan Rusya ile ilşkiler hakkında 'Her şeyden önce bizim siyasetteki tezimiz şu: 'Dostları çoğalt; düşmanı azalt.' Rusya'yla bir olumsuzluk..

Obama'nın Özel Temsilcisi'nden Türkiye Açıklaması 02:16

Obama'nın Özel Temsilcisi'nden Türkiye Açıklaması

Obama'nın Özel Temsilcisi'nden Türkiye Açıklaması ABD Başkanı Barack Obama'nın DEAŞ'la (IŞİD) Mücadele Özel Temsilcisi Brett McGurk, Türkiye ve Rakka operasyonuna ilişkin açıklamalarda bulundu. NATO-PA Ortadoğu ve Akden..

İsrail Basını Obama'nın,  Suriye'deki Ypg Militanlarına Silah Yardımını Yeniden Başlattı 00:43

İsrail Basını Obama'nın, Suriye'deki Ypg Militanlarına Silah Yardımın

İsrail Basını Obama'nın, Suriye'deki Ypg Militanlarına Silah Yardımını Yeniden Başlattı Obama'dan Gider Ayak YPG'ye Son Kıyak! Silah Yardımını Yeniden Başlattı İsrail basını, Trump'ın başkanlık yarışını kazanmasının a..

Katliam Kokan Şehir: İdlib 01:12

Katliam Kokan Şehir: İdlib

İdlib içine haftalardır süren yoğun hava saldırıları dün de devam etti. İdlib'in farklı yerlerinde hava saldırılarıyla, kimyasal saldırılarla sivilleri hedef alan Esed rejimi ve Rusya, kıyım yaptı. Rusya'ya ait savaş uça..

Tarım geleceğinin olmazsa olmazı ‘Solucan Gübresi' 06:55

Tarım geleceğinin olmazsa olmazı ‘Solucan Gübresi'

Tarım geleceğinin olmazsa olmazı ‘Solucan Gübresi' Türkiye genelinde özellikle son yıllarda üretimi artan Solucan Gübresi pazarı büyümeye devam ediyor. Edirneli solucan gübresi üreticisi Fedai Canım, 2 milyon TL yatırım..

Erdoğan ile Putin ile Halep’i Görüştü 00:42

Erdoğan ile Putin ile Halep’i Görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin telefonda Halep’i görüştüler. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Federasyonu Başkanı Vladimir Putin arasında bu akşam bir telefon görü..

20 Bin Vatandaş Suriyelilerin Tahliyesi Bitene Kadar Nöbet Tutacak 04:01

20 Bin Vatandaş Suriyelilerin Tahliyesi Bitene Kadar Nöbet Tutacak

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Başkanı Bülent Yıldırım, Halep'teki insan kıyımına karşı bin 500 yardım tırının akşam saatlerinde bölgeye ulaşacağını ve beraberinde gelen 20 bin kişinin, bölgeden son ..

Serbest Gazeteci Hadi Abdullah: 02:30

Serbest Gazeteci Hadi Abdullah: "Şii Milisler Tahliye Konvoyunu Engell

Suriye’nin Halep kentinde, sivillerin ve isyancıların tahliyesi için kullanılan araçların Şii milisler tarafından durdurulduğu haberleri geliyor. İranlı milislerin, konvoyu serbest bırakmak için İdlib’e bağlı Kefraya ve ..

Büyükelçi Karlov'u Moskova'da Çavuşoğlu ve Lavrov Birlikte Karşıladı 01:10

Büyükelçi Karlov'u Moskova'da Çavuşoğlu ve Lavrov Birlikte Karşıladı

Ankara’da suikast sonucu öldürülen Rusya Federasyonu Büyükelçisi Andrei Karlov’un naaşı Moskova’ya ulaştı. Naaşı Ankara’dan Moskova’ya götüren uçağı havaalanında Rus ve Türk dışişleri bakanları birlikte karşıladı. Öte ..

Çavuşoğlu_ Aksi Takdirde Burada Gerekli Müdahaleyi Yapacağız 01:51

Çavuşoğlu_ Aksi Takdirde Burada Gerekli Müdahaleyi Yapacağız

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, PYD/YPG'li unsurların Münbiç'te olduğunu biliyoruz. Dün akşam Sayın Cumhurbaşkanımızın da (Obama'ya) söylediği gibi. Obama, bu unsurların Fırat'ın doğusuna gitmesi gerektiği konusunda ..

Adel Sergeenkova, Kızlık Zarı Onarım Videosu 02:30

Adel Sergeenkova, Kızlık Zarı Onarım Videosu

Bu görüntü, tekrar bakir gibi hissettiğini söylemeden önce muhteşem bir etkileyiciyi ve beş kızlık zarı onarım ameliyatı geçiren annesini gösteriyor. Khanty-Mansi Özerk Okrugu'nun orta-batı Rusya bölgesindeki Surgut kent..

  • PengoTV tarafından
  • 1.490 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Suriye'ye İnsani Yardımı Çok Gördüler 01:14

Suriye'ye İnsani Yardımı Çok Gördüler

Suriye’ye gidecek insanı yardımları Rusya ve Çin durdurdu. Rusya’nın sadece 6 aylık yardım önerisi ise birleşmiş milletler güvenlik konseyinde reddedildi...

Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması 02:05

Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin önemli açıklamada bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin, Suriye genelinde bu gece ateşkes ilan ediliyor. Taraflar kontrolleri..

Suriye Barışı İçin Gözler Astana'da 01:48

Suriye Barışı İçin Gözler Astana'da

Türkiye’nin Rusya ile birlikte arabuluculuk yapacağı Astana görüşmeleri bugün başlıyor. Suriye hükümeti ve muhalefetinden temsilcilerin bir araya geleceği Kazakistan’ın başkenti Astana’daki toplantılarda öncelikli hedef..

Dev Zirvede Akşam Hareketliliği 02:02

Dev Zirvede Akşam Hareketliliği

Antalya'da Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın ev sahipliğinde ABD ile Rusya Genelkurmay Başkanlarının katılımıyla gerçekleşen Suriye ve Irak zirvesinde akşam saatlerinde hareketlilik yaşandı. Genelkurmay Başk..

Rusyada Konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan: 01:22

Rusyada Konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bir terör örgütü diğeriyle ber

Türkiye-Rusya Üst Düzey İşbirliği Konseyi'nin 6. toplantısı için Moskova'da bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Suriye krizini masaya yatırdı. Ortak basın topl..

Guardians Fight (2017) Fragman Efsane Film 01:42

Guardians Fight (2017) Fragman Efsane Film

HDcehennem Ailesi olarak son yılların en iyi filmi gösterilen Guardians full hd seyredin. Rusya yapımı Bilim Kurgu, Macera ve Aksiyon türünde konusu yansıyan film, 2017 tarihinde dünya genelinde vizyona girecektir. Guard..

Korona Aşısı Sputnik V, İlk Önce Rus Ordusuna Yapılacak 01:12

Korona Aşısı Sputnik V, İlk Önce Rus Ordusuna Yapılacak

Vladimir Putin, Rusya'da toplu aşılama yapılacağını duyurdu. Sputnik V ilk olarak Rusya ordusuna yapılacak. Aşının fiyatı için doz başına 10 dolar açıklaması yapıldı...

Türk Ordusu Suriye'nin İdlib Şehrine Girdi 00:50

Türk Ordusu Suriye'nin İdlib Şehrine Girdi

Türk Ordusu, İran ve Rusya ile varılan anlaşma gereği çatışmasızlık bölgeleri kurulması için perşembe gecesi saat 22.00 civarında Suriye’nin İdlib şehrine girdi. Operasyonda 30 zırhlı araç ve 100’ü aşkın asker yer aldı...

Rus Gazeteci Çalıştığı Radyoda Boğazından Bıçaklandı 01:07

Rus Gazeteci Çalıştığı Radyoda Boğazından Bıçaklandı

Moskova'da bir radyo kanalında gazeteci olarak çalışan Tatiana Felgengauer boğazından bıçaklandı. Rusya’nın başkenti Moskova’da bir radyo kanalında gazeteci olarak çalışan Tatiana Felgengauer kimliği belirlenemeyen bir s..

Buzdan Ülke 02:41

Buzdan Ülke

Dünyanın dört bir yanından heykeltıraşlar Perşembe günü yapılan en yeni Harbin Uluslararası Buz Birleştirme Heykel Şampiyonasını sonuçlandırdı. Yedi ülkeden on üç takımın tekliflerini tamamlaması yalnızca 4.5 gün sürdü. ..

  • JET TV tarafından
  • 850 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Biden- Putin Bir Katil 01:31

Biden- Putin Bir Katil

ABD Başkanı Biden, Rusya Lideri Putin’in bir katil olduğunu düşündüğünü açıkladı. Rusya'nın 2020 seçimlerine müdahale ettiğine dair rapor sonrası, tehdit etti. Bedelini ödeyecek dedi. Rusya'dan tepki gecikmedi. Washing..