#Rusya haberler

Patlayan Tır Lastiği 01:12

Patlayan Tır Lastiği

Rusya'da mazot almak için benzin istasyonuna girmek isteyen tırın geri manevra yaparken lastiğinin patlaması araç içi kameraya yansıdı...

  • Cowboy tarafından
  • 1.100 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bulutların üstünde buz kayağı ...OkoTower 01:03

Bulutların üstünde buz kayağı ...OkoTower

Rusya'nın başkenti Moskova'da bir gökdelenin 85'nci katında buz kayağı pisti açıldı. Pist, dünya üzerinde yerden en yüksek buz kayağı tesisi olma özelliğine sahip...

İstediğini Almadığı İçin Torunu Tarafından Yumruklanan Yaşlı Kadın 00:25

İstediğini Almadığı İçin Torunu Tarafından Yumruklanan Yaşlı Kadın

Rusya'da gerçekleşen olayda, bir alışveriş merkezinin güvenlik kamerasına kan donduran bir olay yansıdı. 61 yaşındaki Nina Tulupova isimli kadın torunu tarafından istediği Xbox oyunu alınmadığı için yumruklandı. Vitaly K..

  • PengoTV tarafından
  • 842 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Evlilik Buketini Atmak İçin Köprüye Gelen Çiftin Hayat Kurtarması 01:16

Evlilik Buketini Atmak İçin Köprüye Gelen Çiftin Hayat Kurtarması

Rusya’nın Krasnodar bölgesinde yeni evli çift geleneksel bir şekilde gelin çiçeğini köprüden atmak üzereyken hayat kurtardı. Kalabalık çiçeğe bakmak için eğildiğinde aşağıda suyla boğuşan bir adamı fark etti ve anında ya..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.045 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Soğuktan Titreyen Bariyer 00:32

Soğuktan Titreyen Bariyer

Rusya'nın soğuna dayanamayıp soğuktan titreyen Otomatik Kapı Sistemi sosyal medya da alay konusu oldu. Soğuk ve şiddetli rüzgarın etkisi ile sallanan Otomatik Kapı Sistemi bu görüntüleri ile izlenme rekorları kırıyor.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 626 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Apartman Kamerasına İçten İçe Kin Besleyen Teyzeler 01:17

Apartman Kamerasına İçten İçe Kin Besleyen Teyzeler

Rusya'da bir apartmana koyulan kamera teyzelerin pek hoşuna gitmedi. Kameranın önünden geçen her kadın bir şekilde kameraya zarar veriyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.121 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok 02:56

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok Irak eski Cumhurbaşkanı Yardımcısı Tarık El Haşimi Türk askerinin Irak’taki varlığına değinerek, “Bu konu Türkiye ile hesabı olan diğer ülkeler tarafında..

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek 01:02

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verec

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek El-Cezire'ye konuşan Erdoğan, Türk tipi başkanlık sistemiyle ilgili Bu, Türkiye'ye çok daha hızlı bir şekilde kalkınma fırsatı verecektir diyorum..

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı 08:52

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Ermeni Heyeti Başkanı Nahapetyan'ın, Türkiye'nin DEAŞ'ı desteklediği iddiasıyla ilgili, Siz nasıl söylersiniz DEAŞ'e destek verdiğimizi..

Baba Vanga'nın Kehanetleri Trump Hakkındaki İddiaları Doğruluyor Mu 01:05

Baba Vanga'nın Kehanetleri Trump Hakkındaki İddiaları Doğruluyor Mu

Baba Vanga'nın Kehanetleri Trump Hakkındaki İddiaları Doğruluyor Mu Bulgar kâhin ve mistik Baba Vanga, Trump ile ilgili son kehanetiyle yeniden gündeme geldi. Balkanların Nostradamusu Baba Vanga, Trump'ın ABD başkanı ..

Trump Dışişleri Bakanlığı İçin Rex Tillerson'ı Seçti 00:55

Trump Dışişleri Bakanlığı İçin Rex Tillerson'ı Seçti

Amerika Birleşik Devletleri’nin yeni Başkanı Donald Trump, kabinesini belirlemeye devam ediyor. Trump en kritik görevlerden biri olan Dışişleri Bakanlığı’na enerji devi Exxon Mobil’in CEO’su Rex Tillerson’ı seçtiğini duy..

Aylardan Sonra Koli Yapan Esnafın Dramı 00:17

Aylardan Sonra Koli Yapan Esnafın Dramı

Rusya ile kriz sırasındaki laleli esnafının içler acısı hali...

  • PITIRCIK tarafından
  • 901 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tartıştığı Arkadaşını Tren Yoluna Attı! 00:11

Tartıştığı Arkadaşını Tren Yoluna Attı!

Rusya'nın başkenti Moskova'da şirkette tartışan arkadaşların kavgası tren istasyonunda devam etti. Sinirden kendini kaybeden bir adam diğerini tren raylarına attı. Yaklaşmakta olan treni fark eden adam raylardan kaçmaya ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 686 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Opec Anlaşmasının Genişlemesiyle Petrol Fiyatları Arttı 01:12

Opec Anlaşmasının Genişlemesiyle Petrol Fiyatları Arttı

Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) üyelerinin kendi aralarındaki anlaşmanın ardından, örgüte üye olmayan petrol üreticisi ülkelerle de üretim miktarını azaltma konusunda anlaşmalarıyla petrol fiyatları son 18 ayın e..

Halep'in Doğusunda Savaş Sona Erdi 01:17

Halep'in Doğusunda Savaş Sona Erdi

Rusya öncülüğündeki rejim güçlerinin ağır bombardımanı altındaki Halep’in doğusunda ateşkes sağlandı. Görüşmeler Türk istihbarat yetkilileri ile Rus askeri makamları arasında yapılırken, ilk etapta bölgedeki sivillerin,..

Halep'ten Yola Çıkan Tahliye Konvoyu İHA'larla İzleniyor 01:00

Halep'ten Yola Çıkan Tahliye Konvoyu İHA'larla İzleniyor

Halep’teki sivillerin tahliyesi Türkiye’nin girişimiyle yeniden başladı. Doğu Halep bölgesindeki yaralıları taşıyan 20 otobüs, kuşatma bölgesinden çıkmak üzere yeniden rejimin kontrol noktasına hareket etti. Türkiye sını..

Abd Büyükelçiliğine Yürümek İsteyen Grup İle Polis Arasında Gerginlik 04:07

Abd Büyükelçiliğine Yürümek İsteyen Grup İle Polis Arasında Gerginlik

Başkent’te Halep’te yapılan katliamlarda hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kılındı. Cenaze namazının ardından ABD’nin Ankara Büyükelçiliğine yürümek isteyen grup ile polisler arasında kısa süreli gerginlik y..

Netenyahu Moskova'da Putin ile görüştü 00:59

Netenyahu Moskova'da Putin ile görüştü

İsrail Başbakanı Benyamin Netenyahu, Moskova'da, Suriye krizinin çözümünde kilit rol oynayan Rusya lideri Vladimir Putin ile bir araya geldi. Netenyahu, Putin'e Suriye krizinde İran'ın rolü ve Hizbullah'ın bölgede gider..

Erdoğan ile Putin Görüştü 00:39

Erdoğan ile Putin Görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in görüşmesi başladı...

BM 00:36

BM "Suçluyu" Bulamadı

Birleşmiş Milletler Suriye’de geçtiğimiz Eylül’de bir insani yardım konvoyuna düzenlenen hava saldırısının failinin tespit edilemediğini açıkladı. 19 Eylül’deki saldırının ardından kurulan BM Komisyonu soruşturmasını ta..

Rus Büyükelçi Karlov'a Suikast Samanyolu TV'de işlenmiş 02:24

Rus Büyükelçi Karlov'a Suikast Samanyolu TV'de işlenmiş

FETÖ'nün yayın organlarından Samanyolu TV'de daha önceden yayınlanan bir dizide, Rus Büyükelçi Karlov'a suikastın işlendiği ortaya çıktı. Suikast sahnesi, Karlov'a yapılan suikastle birebir benzerlikler taşıyor. FETÖ'nün..

Abd, 35 Rus Diplomatı Sınırdışı Ediyor 01:00

Abd, 35 Rus Diplomatı Sınırdışı Ediyor

Amerika Birleşik Devletleri, 35 Rus diplomatı ‘istenmeyen adam’ ( persona non grata) ilan ederek ülkeden sınırdışı etme kararı aldı. Washington Büyükelçiliği ve San Fransisco Konsolosluğu’nda görevli 35 Rus diplomata ve..

Erdoğan ve Putin Kameraların Karşısında 03:55

Erdoğan ve Putin Kameraların Karşısında

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in görüşmesi Moskova'da başladı. Kremlin Sarayı'nda saat 14.12'de başlayan görüşme, basına kapalı devam edecek...

Askeri cephane patladı, 20 bin kişi tahliye ediliyor 00:45

Askeri cephane patladı, 20 bin kişi tahliye ediliyor

Ukrayna'nın doğusunda Balakleya kasabası yakınında bulunan askeri cephanede büyük bir patlama meydana geldi. Rusya yanlısı ayrılıkçılarla çatışmaların sürdüğü alana 100 kilometre mesafede bulunan cephanede 138 ton mühi..

250 Yıl Sonra Harekete Geçen Kambalny Yanardağı 01:05

250 Yıl Sonra Harekete Geçen Kambalny Yanardağı

Rusya'da Yuzhno-Kamchatsky yaban hayatı koruma alanında Kambalny yanardağı, yaklaşık 250 yıldır ilk kez aktif hale geldi. Bölgeye patlamanın olasılığını belirten turuncu bir uyarı verildi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 786 görüntüleme
  • 7 yıl önce
DÜNYA HABERLERİ: Rus Muhalif Lider Navalny Hakim Karşısında 00:59

DÜNYA HABERLERİ: Rus Muhalif Lider Navalny Hakim Karşısında

Rusya'da muhalefet lideri Alexei Navalny, pazar günü düzenlenen yolsuzluk karşıtı mitingde gözaltına alınmasının ardından bugün hakim karşısına çıkarıldı. Başkent Moskova'da bir mahkemeye getirilen Navalny'nin nakli sı..

Abd İstihbaratı_ Siber Saldırı Emrini Bizzat Putin Verdi 00:57

Abd İstihbaratı_ Siber Saldırı Emrini Bizzat Putin Verdi

Amerika Birleşik Devletleri’nde 8 Kasım’da yapılan başkanlık seçimlerine yönelik siber saldırılarla ilgili hazırlanan istihbarat raporu kamuoyuyla paylaşıldı. Amerikan Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA), Federal Soruştu..

Caber Kalesi IŞİD Örgütünden Temizlendi 00:52

Caber Kalesi IŞİD Örgütünden Temizlendi

Rusya, Suriye’deki askeri varlığını azaltma kararı aldı. Duyurunun ardından Suriye Genelkurmay Başkanı Ali Abdullah Eyüp, misyonunu tamamlayan Rus gemilerini ziyaret etti. Eyüp, Suriye’den ilk ayrılacak olan Amiral Kuzn..

İngiltere Başbakanı Theresa May Abd'de 01:57

İngiltere Başbakanı Theresa May Abd'de

İngiltere Başbakanı Theresa May, Amerika Birleşik Devletleri’nin yeni başkanı Donald Trump’ı makamında ziyaret eden ilk hükümet lideri olacak. May, ülkesi ile Washington arasındaki sıkı ilişkileri daha da güçlendirme he..

DÜNYA HABERLERİ: Rus Muhalif Lider Alexei Navalny'ye 15 Gün Hapis Cezası 01:02

DÜNYA HABERLERİ: Rus Muhalif Lider Alexei Navalny'ye 15 Gün Hapis Ceza

Rusya'nın başkenti Moskova'daki hükümet karşıtı gösterilerde gözaltına alınan muhalif lider Alexei Navalny, izinsiz gösteriye katılmak ve polise karşı koymak suçlarından, 15 gün hapis ile yaklaşık 300 Euro para cezasına ..