#Rusya ortodoks kilisesi

AB: 01:35

AB: "Suriye'de Yeterince Etkili Olamadık"

Halep gündemiyle toplanan AB liderleri Suriye rejimi, Rusya ve İran’ı sivillere yönelik ayrım gözetmeyen saldırılarından dolayı kınadı. Zirvede doğu Halep halkının onurlu şekilde güvenli bölgelere gitmelerine izin veril..

Suriyeli Muhaliflerden Astana Sürecini Boykot Tehdidi 00:59

Suriyeli Muhaliflerden Astana Sürecini Boykot Tehdidi

Türkiye Cumhuriyeti ve Rusya’nın garantörlüğünde Suriye’deki ateşkes anlaşmasına imza atan muhalif gruplar Kazakistan’ın başkenti Astana’da yapılması planlanan barış görüşmeleriyle ilgili hazırlık çalışmalarına katılmama..

ABD yüzlerce tankla Avrupa'ya adeta çıkartma yaptı 01:03

ABD yüzlerce tankla Avrupa'ya adeta çıkartma yaptı

Amerika Birleşik Devletleri’ne ait yüzlerce tank, kamyon ve diğer askeri malzeme Almanya’ya ulaştı. İçlerinde 87 Abrams M1A1 tank, 20 Paladin kundak motorlu obüs, 136 Bradley savaş aracı ve yüzlerce tekerlekli aracın bu..

Putin: 01:27

Putin: "Bu Uydurma Haberleri Ortaya Atanlar Fahişelerden Daha Kötü"

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı seçilen Donald Trump hakkında “uygunsuz belgeler“in Kremlin’in elinde bulunduğu yönündeki iddialara sert tepki gösterdi. Putin, bu tür uydur..

Trump -katil Putin- sözlerine karşı Rus mevkidaşını savundu 01:20

Trump -katil Putin- sözlerine karşı Rus mevkidaşını savundu

Amerikan Başkanı Donald Trump, Fox News haber kanalına verdiği röportajda Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’i savundu. Gazeteci Bill O’Reilly: “Putin’e saygı duyuyor musunuz?” Trump: “Elbette saygı duyuyorum.” Bill ..

Krasnodar Fenerbahçe 1-0 Maç Özeti _ Avrupa Ligi HQ 2017 03:53

Krasnodar Fenerbahçe 1-0 Maç Özeti _ Avrupa Ligi HQ 2017

Rusya'da oynanan maçta Krasnodar, Fenerbahçe'ye maç boyunca üstünlük kurdu ve sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı. Fenerbahçe'de özellikle Emenike'nin ilk 11 başlaması ve goldeki hatası dikkat çekti. Krasnodar'ın golünü..

‘Putin’in ziyaretiyle Ankara-Moskova  iş birliği yeni bir ivme kazanacak’ 01:51

‘Putin’in ziyaretiyle Ankara-Moskova iş birliği yeni bir ivme kazanac

AK Parti İstanbul Milletvekili ve Türk-Rus Toplumsal Forumu Eş Başkanı Çonkar, Rusya Devlet Başkanı Putin’in yarın Ankara’ya gerçekleştirdiği ziyaretinin Ankara-Moskova ilişkilerine yeni bir ivme kazandıracağını söylerke..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Putin'le Telefonla Görüştü 00:36

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Putin'le Telefonla Görüştü

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre görüşmede; İkili ilişkiler ve Suriye konusundaki son gelişmeler ele alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şam rejiminin İdlib’te ve Doğu Guta’da sivillere yönelik saldırılar..

11 Eylül saldırılarının 20. yılı... Coşkun Başbuğ'dan çok çarpıcı değerlendirmeler! 09:54

11 Eylül saldırılarının 20. yılı... Coşkun Başbuğ'dan çok çarpıcı değe

Dünyanın seyrini değiştiren 11 Eylül saldırılarının üzerinden 20 yıl geçmesine rağmen etkileri hala devam ediyor. Peki 11 Eylül sonrasında özellikle Orta Doğu'da neler değişti? 11 Eylül saldırıları kurgu muydu? 11 Eylül ..

Kritik Erdoğan-Putin zirvesinde gündem ne? 02:22

Kritik Erdoğan-Putin zirvesinde gündem ne?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 29 Eylül'de Rusya'ya günü birlik bir ziyaret gerçekleştirecek. Erdoğan, ziyaret öncesi Dayanışma gereği farklı yaklaşımlar bekliyorum mesajı verdi. Soçi'de Rusya Devlet Başkanı Putin ile görüşme ..

İsrail Polisi Yolu Geçmeye Çalışan Ziyaretçi Kadına Şiddet Gösterdi 02:40

İsrail Polisi Yolu Geçmeye Çalışan Ziyaretçi Kadına Şiddet Gösterdi

Paza Kudüs'teki Ultra Ortodoks bir protesto oturarak yapıldı. bu esnadayolu geçmeye çalışan bir bayan polisin su ile müdahalesi sonucu yaralandı. daha sonra israil emniyet gücleri koku bombası denediler. Ziyaret için or..

Feyruz - فيروز -Sabah İçin En iyi Arapça Şarkılar 1:14:14

Feyruz - فيروز -Sabah İçin En iyi Arapça Şarkılar

Feyruz (Fairuz, Fairouz, Fayrouz, Arapça: فيروز), asıl adıyla Nouhad Haddad, Lübnanlı şarkıcı. Mardinli Wadi Haddad ile Lübnanlı Süryani-Maruni Liza Alboustani'nin ilk kızı olarak 21 Kasım 1935'te Jabal Alarz'da doğdu. A..

Mısır'da Kilisede Patlama 00:52

Mısır'da Kilisede Patlama

Mısır'ın başkenti Kahire'nin kuzeyindeki Tanta kentinde yer alan St. George kilisesinde patlama meydana geldi Mısır'ın Nil deltası üzerinde yer alan başkent Kahire'nin kuzeyindeki Tanta kentinde bir kilisede patlama mey..

Yedi Kilise İzmir 02:48

Yedi Kilise İzmir

Yedi Kilise'den biri olan İzmir kilisesi. Meryem Suresi hakkında anlatım...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.047 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İzmir'de Tarihi Mekanlar 05:17

İzmir'de Tarihi Mekanlar

Kadifekale, İzmir Devlet Agorası, Meryem Ana Evi, St. John's Kilisesi, İsa Bey Camii ve Efes Antik Kenti...

Zamanın Tanığı 12.Bölüm Van İzle 28:38

Zamanın Tanığı 12.Bölüm Van İzle

Programın 12. bölümünde; Van Gölü, Akdamar Kilisesi ve Ağrı Dağı yer almaktadır..

Gezelim Görelim (Van-Ağrı) 30:10

Gezelim Görelim (Van-Ağrı)

Nuray Yılmaz'ın sunculuğunu yaptığı programda; Van'ın Gevaş ilçesi, Akdamar Adası, Akdamar Kilisesi, Muradiye Şelalesi ve Kaz Gölü ile Ağrı Doğubeyazıt'taki İshak Paşa Sarayı tanıtılmaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.128 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Almanya'da 'Liberal Cami' Açıldı 02:01

Almanya'da 'Liberal Cami' Açıldı

Kadın ve erkeklerin birlikte ibadet edeceği Almanya’nın ilk camisi Berlin’de açıldı. ‘Liberal’ cami, ilk başta St. Johannis Protestan Kilisesi’nin çatısı altında ayrı bir mekanda hizmet vermeye başladı..

Aura Nedir 03:14

Aura Nedir

Canlıları ve nesneleri çevreleyen elektromanyetik enerji veya atmosfer. Eski Yunanca’da aura nefes, esinti demek. Çok eski öğretilerden gelen bu olguyu aura adıyla 19.yy’da ilk kez İngiltere kilisesi eski papazı Charle..

Rum Papazın Deliler Gibi Horon Tepmesi 02:22

Rum Papazın Deliler Gibi Horon Tepmesi

Selanik'te ansilie kilisesinde papazlık yapan Rum papaz Dimitri Papipiliduis ortadoks kilisesi ile maaş konusunda anlaşamadığı için kilise baş rahipleri olmak üzere tüm diyanet çalışanlarını protesto etmek için deliler g..

  • JET TV tarafından
  • 1.197 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kamyon Noel pazarına daldı- En az 9 ölü 50'den fazla yaralı 01:30

Kamyon Noel pazarına daldı- En az 9 ölü 50'den fazla yaralı

Berlin'in işlek merkezlerinden Kaiser Wilhelm Anıt Kilisesi önündeki Noel panayırına giren tırın çok sayıda kişiyi ezdiği ve 9 kişinin ölümüne, yaklaşık 50 kişinin yaralanmasına yol açtığı bildirildi. Polis, tırın şoförü..

Mumya Osmanlı İmparatorluğu Ve İngiltere Arasındaki İlişki 01:33

Mumya Osmanlı İmparatorluğu Ve İngiltere Arasındaki İlişki

İsviçre'nin Basel kentinde çok uzun süredir gizemini koruyan bir mumyanın İngiltere Dışişleri Bakanı Boris Johnson'ın atası olduğu ortaya çıktı. Bilim insanlarının araştırmasına göre mumyalanan kadın, Jonhson'ın 8. dere..

Rus uçağını arama çalışmaları sürüyor 00:47

Rus uçağını arama çalışmaları sürüyor

Karadeniz’e düşen Rusya Savunma Bakanlığı’na ait uçağın ölen yolcularını arama çalışmaları sürüyor. Rusya Savunma Bakanı terör saldırısı olasılığı olmadığını açıkladı...

ABD'nin Rus diplomatları sınır dışı etme kararına Moskova'dan yanıt geldi 01:05

ABD'nin Rus diplomatları sınır dışı etme kararına Moskova'dan yanıt ge

Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) başkanlık seçimlerine siber saldırı iddiaları kapsamında 35 Rus diplomatın ülkeyi terk etmesini istemesine Rusya'dan cevap gecikmedi. Kremlin Basın Sözcüsü Dmitriy Peskov, Washin..

ABD'nin sınır dışı ettiği 35 Rus diplomat ülkelerine döndü 01:18

ABD'nin sınır dışı ettiği 35 Rus diplomat ülkelerine döndü

Amerika Birleşik Devletleri'nden Başkan Barack Obama'nın kararı doğrultusunda sınır dışı edilen 35 Rus diplomat ve ailelerini taşıyan uçak Moskova'ya indi. Obama yönetimi, Rusya'nın ABD'deki başkanlık seçimine siber s..

Hindistan uydu fırlatma rekoru kırdı 00:55

Hindistan uydu fırlatma rekoru kırdı

Hindistan uzaya bir kerede 104 uydu fırlatarak Rusya'nın tarihi rekorunu kırdı. Böylece Rusya'nın rekoru elinden alınmış oldu...

  • Umut Tv tarafından
  • 1.080 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Moskova'da FETÖ Tehlikesi Anlatıldı 02:31

Moskova'da FETÖ Tehlikesi Anlatıldı

Sabah Gazetesi yazarları 15 Temmuz darbe girişimini ve FETÖ tehlikesini anlatmak için Rusya'nın başkenti Moskova'daydı. Birçok konuda soruları yanıtlayan Sabah Gazetesi yazarları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ru..

DÜNYA HABERLERİ:Çeçenistan'da Rus Askeri Üssüne Saldırı 00:29

DÜNYA HABERLERİ:Çeçenistan'da Rus Askeri Üssüne Saldırı

Rusya, Çeçenistan'daki bir askeri üsse düzenlenen saldırıda 6 Rus askerin öldüğünü duyurdu. Saldırıyı Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) üstlendi. Rusya Ulusal Muhafızları'ndan yapılan açıklamaya göre 'silahlı eşkiyalar' ol..

Obama'nın Özel Temsilcisi'nden Türkiye Açıklaması 02:16

Obama'nın Özel Temsilcisi'nden Türkiye Açıklaması

Obama'nın Özel Temsilcisi'nden Türkiye Açıklaması ABD Başkanı Barack Obama'nın DEAŞ'la (IŞİD) Mücadele Özel Temsilcisi Brett McGurk, Türkiye ve Rakka operasyonuna ilişkin açıklamalarda bulundu. NATO-PA Ortadoğu ve Akden..

Tarım geleceğinin olmazsa olmazı ‘Solucan Gübresi' 06:55

Tarım geleceğinin olmazsa olmazı ‘Solucan Gübresi'

Tarım geleceğinin olmazsa olmazı ‘Solucan Gübresi' Türkiye genelinde özellikle son yıllarda üretimi artan Solucan Gübresi pazarı büyümeye devam ediyor. Edirneli solucan gübresi üreticisi Fedai Canım, 2 milyon TL yatırım..