#Rusyada yağan mavi kar panik yarattı

Ağrı'da deniz vardıda biz mi yüzmedik :)) 00:36

Ağrı'da deniz vardıda biz mi yüzmedik :))

İzleyince bile üşüyor insan nasıl cesarettir :)..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.115 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Karın içinde Yüzen Cesur İnsanlar 05:46

Karın içinde Yüzen Cesur İnsanlar

Kar içine yüksek yerlerden balıklama ve çivileme atlayarak yüzen adrenalin tutkunu insanların kameraya yansıyan görüntüleri...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.014 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maceracı _ Kocaeli 1:04:36

Maceracı _ Kocaeli

Türkiye’yi karış karış gezmeye devam eden Maceracı, bu haftaki macerasına İzmit’te devam ediyor. İzmit’in doğa güzelliklerini eğlenceli görüntülerle ekrana taşıyan Murat Yeni ve ekibi, maceralarına bir yenisini daha ekli..

Habersiz Gsm Hattı Çıkarana Hapis ve Tazminat Cezası Verildi 02:13

Habersiz Gsm Hattı Çıkarana Hapis ve Tazminat Cezası Verildi

Habersiz Gsm Hattı Çıkarana Hapis ve Tazminat Cezası Verildi Adana'da bir kadının haberi olmadan adına 3 ayrı hat açan GSM bayisinin yetkilisine 1 yıl 15 gün hapis cezası verildi ve 6 bin 210 lira tazminat ödemeye mahku..

Volkan Konak - Nerdesin (Karagözlüm) 03:35

Volkan Konak - Nerdesin (Karagözlüm)

Daha yeni düştüm derde Yem olurum kuşa kurda Yüce dağlar oldu perde Neredesin nazlı yarim Nerdesin nerdesin nerdesin Akşam oldu kara gözlüm nerdesin Off nerdesin Gönül bağım talan oldu Seviyordum yalan oldu Seni..

Maceracı _ Kars 1:10:47

Maceracı _ Kars

Maceracı - Kars Sunuculuğunu Murat Yeni'nin yaptığı Maceracı Anadolu Şehirlerinin önemli özellikleri, kültürel etkinlikleri, eski düğünler, sıra geceleri, yaren geceleri ve buna benzer kültürel ögelerin yanında illerin..

42 Yaşında Bisikletiyle Saatte 167 Kilometre Hız Yaparak Rekor Kıran Adam 00:28

42 Yaşında Bisikletiyle Saatte 167 Kilometre Hız Yaparak Rekor Kıran A

42 yaşındaki Markus 'Max' Stockl daha önce 164 km olan hız rekorunu kırmak için yaptığı denemede 167 km hız yaptı. Avustralyalı bisikletçi daha önceden de kar üzerinde 210 km hız yaparak rekor kırmıştı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.204 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ani Tarihi Kenti ″gelinliğini″ giydi 01:17

Ani Tarihi Kenti ″gelinliğini″ giydi

UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesindeki Ani Örenyeri'nde kar yağışı ile büyüleyici görüntüler ortaya çıktı. 23 medeniyete et sahipliği yapan kent, dört mevsim dünyanın dört bir yanından turist çekiyor...

  • Umut Tv tarafından
  • 762 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Pencere Kenarında Oturan Kedinin Sincap İle Karşılaşması 00:36

Pencere Kenarında Oturan Kedinin Sincap İle Karşılaşması

Görüntülerde kedi ile sincabın soğuk bir havada arada cam varken nasıl ciddi savaş verdiklerini gösteriyor. Sincap soğuk kanlı.....

  • JokerS tarafından
  • 1.082 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Pandanın ve Köpek Karla Keyfi Görülmeye Değer : Sezen Aksu Onlar için Söyledi 00:27

Pandanın ve Köpek Karla Keyfi Görülmeye Değer : Sezen Aksu Onlar için

OH Oh SUYUNDAN DA KOY..YOK BÖYLE BİR KEYİFLİ OYNAMA..

  • PengoTV tarafından
  • 1.277 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Diyarbakırlı Kürt Sanatçıdan ‘Vatan’ Şarkısı 07:48

Diyarbakırlı Kürt Sanatçıdan ‘Vatan’ Şarkısı

Diyarbakırlı Kürt sanatçı İbrahim Candan, 15 Temmuz darbe girişiminden önce yazdığı şiire beste yaptı. Vatan adlı şarkısına klip de çeken Candan, klibinde çocukları oynatıp vatansızlığın oluşturacağı sorunları işledi. ..

Koray AVCI - Ağlama Yar (Akustik) 06:26

Koray AVCI - Ağlama Yar (Akustik)

Sen Leyla’ydın bende Mecnun Çöller içinde Sen alevdin bende rüzgâr Küller içinde Gel de bir gör şu halimi Kullar içinde Yeşermez bahçem Kapanmaz yaram, zaman içinde (x2) Ağlama yar Bir gün gelir, bu hasret biter Döneceği..

Çapan Ailesinin Davetsiz Misafiri 01:18

Çapan Ailesinin Davetsiz Misafiri

Ardahan'ın Göle ilçesine bağlı Senemoğlu köyünde yaşayan Çapan ailesi, kar yağışı ve soğuk yüzünden yiyecek bulmakta güçlük çektiği için her gün evlerine gelip, burnuyla pencereye dokunarak yiyecek isteyen tilkiyi besliy..

  • PITIRCIK tarafından
  • 3.687 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İnsan Gelmeden Önce Bi Arar, Bir Korna Çalar! 00:06

İnsan Gelmeden Önce Bi Arar, Bir Korna Çalar!

Evde Temizliğini yapan genç eş, eşinin içeri garaj kapasına çarpıp gireceğini hiç hesaplamadı ve vahim sonuçlar ortaya çıktı. Kadın şöför yine yaptı yapacağını. :-DDDD haydi izle..

  • PengoTV tarafından
  • 1.262 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Veresiye Defteri İle Silahlı Soyguncuyu Kovalayan Marketçi 02:28

Veresiye Defteri İle Silahlı Soyguncuyu Kovalayan Marketçi

DENİZLİ'de market sahibi 49 yaşındaki Musa Aycan'ın, işyerini soymaya çalışan pompalı tüfekli kar maskeli soyguncuyu veresiye defteriyle kovaladığı anlar, güvenlik kamerasına yansıdı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 827 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Biz İkimiz 21. Bölüm İzle 10:06

Biz İkimiz 21. Bölüm İzle

Gelen kış mevsimiyle evde çok sıkılan Arda ve Ceren, yazın neler yaptıklarını ve neler oynadıklarını düşünürler. Kışın da eğlenmek için bir çok neden olduğunu gösteren anne ve babalarıyla dışarda kar oynayarak oldukça gü..

Rafet El Roman - Kendim Ettim Kendim Buldum 03:28

Rafet El Roman - Kendim Ettim Kendim Buldum

Karadır Şu Bahtım Kara Sözüm Kar Etmiyor Yare Yüreğimi Yaktı Nara (Eyvah Ey...) Kendim Ettim Kendim Buldum Gül Gibi Sararıp Soldum Bilmez Yar Gönülden Bilmez Akar Göz Yaşlarım Dinmez Bir Kere Yüzüm Gülmez (Eyvah Ey.....

Yeniçağ Gazetesine Saldırı Anı Kamerada 00:56

Yeniçağ Gazetesine Saldırı Anı Kamerada

Yeniçağ gazetesinin Yenibosna’daki merkez binasına düzenlenen saldırı anı güvenlik kameralarına yansıdı. Akşam saatlerinde yüzleri kar maskeli yaklaşık 30 kişilik bir grubun Yeniçağ gazetesine düzenlediği saldırı anı gü..

İtalya'da Bankacılık Krizi: Uni Credit 13 Milyar Euro Sermaye Artırımına Gidiyor 01:03

İtalya'da Bankacılık Krizi: Uni Credit 13 Milyar Euro Sermaye Artırımı

Sorunlu kredi miktarının fazlalığı yüzünden kriz yaşayan İtalyan bankaları arasında yer alan Uni Credit, 13 milyar euroluk sermaye artırımına gitmeyi ve maliyetleri kısmayı planlıyor. Bankanın, 1.7 milyar euroluk maliye..

Seden Gürel - Bi Bulsam 05:09

Seden Gürel - Bi Bulsam

Bile bile çıktım yola, acıyor canım hala Yanlış bende mi acaba? Bi bulsam, bi de emin olsam Bile bile vurdum yola, acıyor içim hala Bunlar gibi dostun varsa Boşver başka düşman arama On kere, yüz kere, bin kere d..

Güney Kore’den Hakkari’ye Gelin 03:48

Güney Kore’den Hakkari’ye Gelin

Güney Koreli Dr. Eunjoo Ham ile Hakkarili Emrah Kaya çifti görkemli bir düğün töreniyle dünya evine girdi. Yaklaşık 4 yıl önce tatil için gittiği İstanbul’da Güney Koreli Dr. Eunjoo Ham ile tanışan Hakkarili Emrah Kaya’..

Mezarın İçinde Bir Gece  Paranormal Olaylar 39:15

Mezarın İçinde Bir Gece Paranormal Olaylar

DİKKAT! Videoyu izlemeye başlamadan önce burayı sonuna kadar okursanız, olayları daha iyi anlar ve çözersiniz.Bu videoda 1. dünya savaşında 2 torununu'da alarak savaştan kaçan yaşlı bir adamın ormana sığınması ve torunla..

  • ZULMA tarafından
  • 1.409 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kukuli Bütün Şarkılar Bir Arada 24:06

Kukuli Bütün Şarkılar Bir Arada

Pasaklı Kukuli Şarkısı : 00:10 Abur Cubur Şarkısı : 02:20 Akşam Yatmaz Sabah Kalkmaz : 04:41 Dişlerimi Fırçalarım : 07:20 Düt Düt Şarkısı : 08:43 Ellerini Yıka : 10:18 Kar Yağıyor Şarkısı : 12:53 Nereye Koyduysan Ordadır..

47. Yol Film İzle 1:45:01

47. Yol Film İzle

Olayların yaşandığı zamanlar henüz 2.dünya savaşının ilk zamanlarıdır. İtalya'da bir dağda yoğun kar yağışı altında brezilya'lı bir grup askerin bulunduğu yerde bir patlama olur ve ne yapacaklarını şaşıran askerlerin bir..

  • Tv Series tarafından
  • 1.262 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türkiye'nin Konuştuğu Kadir, Yeniden Eğitime Başlıyor 05:32

Türkiye'nin Konuştuğu Kadir, Yeniden Eğitime Başlıyor

Ayağına giydiği kırmızı poşetlerle Türkiye'nin yüreğini burkan Kadir Kürşat, bıraktığı okula Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in devreye girmesiyle yeniden başlıyor. Gaziantep’te dondurucu soğukta ve k..

Çin'de Doğan Fragman 02:10

Çin'de Doğan Fragman

Çin'de doğan Çin vahşi içine Venturing bir panda ayısı ve onun büyüyen yavru, onun küçük kardeşi yerinden hisseden genç altın maymun ve onun iki yavrularını yetiştirmek için mücadele eden bir annenin kar leoparı ile sam..

Karda Yürümek Zordur Ama Gol Gösterisi Yapmak Zor Değildir 00:29

Karda Yürümek Zordur Ama Gol Gösterisi Yapmak Zor Değildir

Yaz aylarına doğru yaklaşırken geride bıraktığımız kış aylarında kar ile futbolu birleştiren bir yeteneğe göz atalım....

Boyundan Büyük Yemle Ugraşmak Kolay Olmuyor 00:56

Boyundan Büyük Yemle Ugraşmak Kolay Olmuyor

Avcıların Cekmiş OLdugu İlginç Video :)..

Şener Şen Ümidim Var 01:28

Şener Şen Ümidim Var

Arabesk 1988 beni unutsun demişsin, olsun hala ümidim var kar kalkınca altı bahar, olsun hala ümidim var yıkıp viran ettin beni, duysun bunu dağlar taşlar oldum ben sevda veremi, olsun hala ümidim var soldu sarardı gül..

İçeride Shut In Türkçe Altyazılı Fragman 02:25

İçeride Shut In Türkçe Altyazılı Fragman

İçeride (Shut In) filminin Türkçe altyazılı fragmanı yayında! Dul bir çocuk psikoloğu Amerika’nın kuzeydoğu kırsalında sakin bir yaşam sürmektedir. Kendini izole etmiş olan kadın bir araba kazası sonucu beyin hasarı alan..

  • PengoTV tarafından
  • 1.240 görüntüleme
  • 8 yıl önce