#Ruzgar

İnfokey - Rengim Ne 03:16

İnfokey - Rengim Ne

Bi' kalem verdim elime Bilmiyorum derdim ne Deniyorum düşüyorum tutuyorum Hep üçü boş Bi' yokuş düştü önüme Görmüyorum yolum ne Çıkıyorum yürüyorum bıkıyorum Hep bana los Askıda kaldı, hayatı mantığa bağlı Tutardı tut..

Echo - Ten 03:11

Echo - Ten

Ten şarkı sözleri ile Çıplak bedeninde ellerim Çatlak dudaklarımda sen Isıtıyor göğsümü nefesin İçimdesin ah bir bilsen Başka tende yapamam Yine kendimi avutamam Yanıyorsa yansın bedenim Arıyorum seni neredesin Aklım..

Teoman - Firuze [ Attila Özdemiroğlu Besteleri ] 04:36

Teoman - Firuze [ Attila Özdemiroğlu Besteleri ]

Söz: Sezen Aksu, Aysel Gürel Beste: Attila Özdemiroğlu Düzenleme: Teoman, Safa Hendem, Mehmet Cem Ünal Elektrik Gitarlar, Bas Ve Klavyeler, Yaylı Aranjman: Safa Hendem Davul: Gencay Kıymaz Yaylılar: İstanbul Strings Mix..

Uludağ'da Fırtınaya Yakalanan Atletlerin Zor Anları 03:42

Uludağ'da Fırtınaya Yakalanan Atletlerin Zor Anları

Bursa'da bir grup atlet, yürüyüş ve koşu yapmak için Uludağ'ın zirvesine tırmandı. Fırtınaya yakalanan atletler uçmamak için kayalara tutunarak hayatta kaldı. Bursa ve İstanbullu atletler, Uludağ'ın zirvesine çıkmak için..

Major Lazer & DJ Snake - Lean On (feat. MØ) 02:58

Major Lazer & DJ Snake - Lean On (feat. MØ)

Do you recall, not long ago We would walk on the sidewalk Innocent, remember? All we did was care for each other Uzun zaman önce değil, hatırlıyor musun Kaldırımda yürüdük. Masum, hatırladın mı? Bütün yaptığımız,..

  • PengoTV tarafından
  • 1.128 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yer Ayaklarının Altından Böyle Kaydı! 00:22

Yer Ayaklarının Altından Böyle Kaydı!

Kumsalda gezinti yapan çiftin şiddetli rüzgar sonucu uçuşan kumların arasında çektiği video herkesi şaşırttı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 601 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ali Baran Bu Benimki Sevda Değil 02:58

Ali Baran Bu Benimki Sevda Değil

Bir şafaktan bir şafağa Bir akşamdan bir akşama Merhaba demeden daha Bu gitmeler gitmek değil Eğil salkım söğüt eğil Bu benimki sevda değil Eğil yağmur rüzgar eğil Bu benimki sevda değil Eğil dalga bükül demir ..

Cinsiyet Değiştiren Ünlü Oyuncu Nişanlandı! 09:02

Cinsiyet Değiştiren Ünlü Oyuncu Nişanlandı!

Ameliyat ve gördüğü hormon tedavileri sonrası erkek olan Nil Erkoçlar adını Rüzgar Erkoçlar olarak değiştirmişti.İşte şimdilerin yakışıklı delikanlısı güzeller güzelide bir kızla nişanlandı..

  • ANKA tarafından
  • 849 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sesin gelir uzaktan gel diye gel gel diye. 04:53

Sesin gelir uzaktan gel diye gel gel diye.

Buraların Çimeni Da Yeşermeyi Ki Sensuz Ne Tütünü Ne De Çayı içilmeyi Ki Sensuz Sesin Gelir Uzaktan Gel Diye Gel Gel Diye Ağlıyorum Sen Diye Bilirum Sende Ben Diye Adın Düşmez Dilimden Okurum Türkü Diye Anlaştım Rüzgar i..

Carly Rae Jepsen - Call Me Maybe 03:19

Carly Rae Jepsen - Call Me Maybe

I threw a wish in the well, - Kuyuya bir dilek attım Don't ask me, I'll never tell - Hiç sorma, asla söylemeyeceğim I looked to you as it fell, - O dilek düşerken bende sana baktım And now you're in my way - Ve şi..

  • PengoTV tarafından
  • 1.138 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sezen Aksu - Manifesto 03:34

Sezen Aksu - Manifesto

Niye herkes bu kadar ciddi Okunmamış kitaplar ama ciltli Asık asık yüzlü insanlar Ta yüreğine kadar kilitli Ne gülümseme ne günaydın, yok E tabi üçüncü sayfada olay çok Haberler hep son dakika şok şok Yaşamak inadına h..

Cinlerden Bile Daha Güçlü Varlık Olan İfrit ve Türleri 07:18

Cinlerden Bile Daha Güçlü Varlık Olan İfrit ve Türleri

Cinlerden Bile Daha Güçlü Varlık Olan İfrit ve Türleri İfrit, kötü ruhlu yaratık demektir. Ölüme, hastalığa, büyüye yol açan yani zarar vermeyi amaçlayan kötü ruhlara verilen isimdir. Daha çok cinlerin çirkin yüzlü ve k..

  • ZULMA tarafından
  • 1.187 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kuvvetli Rüzgarın Dış Cepheyi Yıkması 00:30

Kuvvetli Rüzgarın Dış Cepheyi Yıkması

Tamashi Japonya'da kuvvetli rüzgar yüküne dayanamayan cephe kaplaması yıkılış anı...

  • JET TV tarafından
  • 641 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gir Kanıma Harun Kolçak 03:51

Gir Kanıma Harun Kolçak

uçardım gönlümce seni görmeden önce, yazılmış inan kaderime saçların dağılır aklımın yellerinde, hiçbir rüzgar esmese bile vazgeçmem geçemem seni ne zor buldum ben, düşlerim çıkmasada yine gir kanıma hani bekarlı..

Esmesun Ayruluk  Yudum Türkü 04:54

Esmesun Ayruluk Yudum Türkü

Buraların çimenida yeşermiyorki sensuz Ne tütünü nede çayı içilmeyiki sensuz Buraların çimenida yeşermiyorki sensuz Ne tütünü nede çayı içilmeyiki sensuz Sesun gelir uzaktan kendiğe gel kendiğe Ağlayrum sen diye biluru..

Rafet El Roman - Sen ve Ben 03:51

Rafet El Roman - Sen ve Ben

Rafet El Roman - Sen ve Ben dinle Boyun egme üzülme karsimda Bu senin karakterin yaziklar olsun sana Yine dilerim yolunda umutlar Kedersiz bir sevgin mutlu gönlün olsun Damla damla yaslar Birlesir içinde o anilar Elleri..

  • Candy tarafından
  • 815 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Jehan Barbur  Güzel Adam 04:13

Jehan Barbur Güzel Adam

Güzel Adam Güzel adam Büyür müsün benimle Dolaşırız şu yolları Ödünç aldım Can denilen hayatı Günahsızım savunmasızım Bir yol var mı Ölümden kaçabildiğin Sonsuz mutlu ovalara geldiğin Saçlarımla yıkarım yüzünü Rüzga..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.102 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rüzgarın Tırı Yan Yatırması 00:11

Rüzgarın Tırı Yan Yatırması

Çok şiddetli rüzgar köprüden geçen tırı yan yatırır seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 1.203 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şiddetli Rüzgarın Tırı Yan Yatırması 00:59

Şiddetli Rüzgarın Tırı Yan Yatırması

Şiddetli rüzgar duran tırı yan yatırır seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 604 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yıldız Tilbe Arzular Arsız 04:44

Yıldız Tilbe Arzular Arsız

Sevdiğim kaçak baharım Yüzüne boyandı gece Toprağıma düştü yağmur Ah süzüle süzüle Ellerin tenimde ateş Korkular bir adım öte Dağlarımdan geçti rüzgar Çığ düşüre düşüre Sen bana şahit Durdu zaman kalbimle bir ..

Halil Sezai - Bir Rüzgar Esti 04:19

Halil Sezai - Bir Rüzgar Esti

Halil Sezai - Bir Rüzgar Esti Dinle Bir rüzgar esti içinde aşk var sandık Eskilerden bir şeyler aldık Sonrasında bu ne biçim bir fırtına Kendi kendime düşündüm oturdum da Kime ne yaptım anlattımsa Sordum öteki bana N..

SERHAN - Geceleri Hüzün 04:59

SERHAN - Geceleri Hüzün

SERHAN - Geceleri Hüzün Dinle Geceleri Hüzün şarkı sözleri ile Gözlerinin içinde uçuyorum Kendimi sende buluyorum Nefesin tenimde güller açıyor Rüzgar saçlarını dağıtıyor Çınlar sesin kulaklarımda Karışır tatlı ko..

Eypio - Naim 03:15

Eypio - Naim

Naim şarkı sözleri ile Bıraktım geldim evimi geride, adımı aldılar kan karıştı terime Demişti anam bana buz da olsan erime, kaldırdım dünyayı dertlerimin yerine Bıraktım geldim evimi geride, adımı aldılar kan karıştı ..

Ebru Şahin - Hoşgeldin 03:18

Ebru Şahin - Hoşgeldin

Ebru Şahin - Hoşgeldin Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bugün dağların dumanı aralandı, hoş geldin Ah ışıklar içinde kaldım, yandım efendim Sen bana yangın ol efendim, ben sana rüzgar Tutuşsun gün, yansın geceler, zamanım..

Ceza - Holocaust 03:32

Ceza - Holocaust

Ceza - Holocaust Müzik Dinle Şarkı Sözleri Koyduğum nokta belki son ben bunu bilemem aynı bomb gibi gelir sana belkide aynı ton Dibi delik gelebilir ama aynı fon kendini bilemez montofon ve monoton yaşar Hep alt ayn..

Yudum - Esmesun Ayruluk 04:57

Yudum - Esmesun Ayruluk

Yudum - Esmesun Ayruluk Müzik Dinle Şarkı Sözleri Buraların çimenida yeşermiyorki sensuz Ne tütünü nede çayı içilmeyiki sensuz Buraların çimenida yeşermiyorki sensuz Ne tütünü nede çayı içilmeyiki sensuz Sesun gelir..

Sagopa Kajmer - Toz Taneleri (Official Video) 04:29

Sagopa Kajmer - Toz Taneleri (Official Video)

1.KISIM Hüznümün en yükseğinden şöyle baksan manzarama gözlerini alamazdın. Gözlerini alırdılar. Mazi bazen mavi,bazen haki,bazen zifir ve mazidekiler bazen şeker bazen zehir. Karanlığa yanaşır aydınlık limana yanaştığı ..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 142 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Vio feat. Uzi & Ati242 - Sizin Gibi Olmak (Official Audio) 02:33

Vio feat. Uzi & Ati242 - Sizin Gibi Olmak (Official Audio)

Türkçe Rap müziğin ölümsüz ismi Vio, iki parttan oluşan “Yanyol Vol. 2” isimli albümüyle karşınızda. Albümün ilk bölümü vefatının ikinci yılında 29 Mayıs itibariyle müzikseverlerle buluşuyor. İkinci bölümü ise 5 Haziran'..

Vio feat. Ezhel - İz Bırak (Official Video) 03:20

Vio feat. Ezhel - İz Bırak (Official Video)

Türkçe Rap müziğin ölümsüz ismi Vio, iki parttan oluşan “Yanyol Vol. 2” isimli albümüyle karşınızda. Albümün ilk bölümü vefatının ikinci yılında 29 Mayıs itibariyle müzikseverlerle buluşuyor. İkinci bölümü ise 5 Haziran'..

Sinyal Yakalayabilmek İçin 500 Metre Yol Yürüyorlar 04:23

Sinyal Yakalayabilmek İçin 500 Metre Yol Yürüyorlar

Sivas’ın Altınyayla ilçesi Kızılhüyük köyünde yaşayan vatandaşlar, evlerinde telefonları çekmeyince köyün zirve noktasına çıkarak Kayseri’den gelen sinyallerle telefon görüşmesi yapmaya çalışıyor Sivas’ın Altınyayla ilçe..