#Ruzgar

Röportaj Sırasında Muhteşem Refleksi ile Kadın Gazeteciyi Kurtaran Polonyalı Futbolcu 00:13

Röportaj Sırasında Muhteşem Refleksi ile Kadın Gazeteciyi Kurtaran Pol

Polonyalı futbolcu Michal Pazdan, şiddetli rüzgar nedeniyle devrilen ışığın olası bir yaralanmaya neden olmasını engelledi. Röportaj sırasında devrilen ışık tam gazetecinin üzerine geliyordu ki durumu fark eden Michal ay..

  • JET TV tarafından
  • 1.166 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İsmail YK - Ben Senin Ananın 04:12

İsmail YK - Ben Senin Ananın

Deli dolu değilim ben aslında Benimde bir kalbim var severim Arada sırada buz gibi olurum Gerekirse eğer acısını ben çekerim Sensiz olmuyor fark ettim Seni bir daha üzmem canım Arada sırada buz gibi olurum Gerekir..

Sezen Aksu - İhanetten Geri Kalan 03:56

Sezen Aksu - İhanetten Geri Kalan

Duydum ki el koynundan Çok çabuk sıkılmışsın Dönmek için bin çare Bin yol arıyormuşsun Gel gör ki bende rüzgar En sert poyrazdan esti Taze çiçeklenmiş bahar ayaza kesti İstemem artık geriye dönme Dönersen bile bu ev..

Görüntüsü Nedeniyle Tanrı’nın Eli Olarak Adlandırılan Hava Olayı 00:55

Görüntüsü Nedeniyle Tanrı’nın Eli Olarak Adlandırılan Hava Olayı

Meksika’nın batı taraflarında bulunan Michoacan eyaletinde gökyüzünde beliren bulut, sosyal medyada en çok konuşulan konulardan bir tanesi oldu. Meksika’daki Michoacan eyaletinde görülen hava olayı, sosyal medyada en çok..

  • PITIRCIK tarafından
  • 961 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dior Çanta Yapımı-Dıy 02:00

Dior Çanta Yapımı-Dıy

Dior modaevinin kökleri 1947’ye dayanmaktadır ve Christian Dior ilk koleksiyonunu bu dönemde dünyaya tanıtmıştır. Daha sonra New Look adında çekici ve estetik yeni bir marka kurarak bugünün modasını etkilemeye devam etme..

  • Kadınca tarafından
  • 6.352 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Berkant Ali - Gecenin Sesi 02:50

Berkant Ali - Gecenin Sesi

Berkant Ali - Gecenin Sesi (Lyric Video) KÖRFEZDE RÜZGAR Derin derin feci bi’ akıbete sürüklendim Ne bilirdim bu benim kaderim Benim, benim. Ben bu dertlerden geçerim ama sen hep seninlesin Gecenin sesi, siren sesi..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.051 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Deniz Sipahi - Mevsim Bahar 04:57

Deniz Sipahi - Mevsim Bahar

Deniz Sipahi - Mevsim Bahar Dinle Söz-Beste: Feyyaz Kurus İnan bana çok geç değil Mevsim bahar daha kış değil Bir kez daha dayanamam Kalbim nasır ama taş değil Bir deli rüzgar esse bir yerlerden Savurur mu götürür mü B..

Maceracı _ Düzce 1:09:59

Maceracı _ Düzce

Maceracı, bu hafta Türkiye’nin 81. ili olan Düzce’yi ekranlara getiriyor. İlk olarak Düzce’de yanan suları görüntüleyen Murat Yeni, ardından sulardan yükselen alevlerin üzerinde yapılan Düzce usulü Arnavut Ciğeri’nin ve ..

TARKAN - Dilli Düdük 03:39

TARKAN - Dilli Düdük

Söz gümüşse sükut altındır Masal okuyor bilmiyor o zır deli Rüzgar eken fırtına biçer Kendi düşen ağlamaz yarim Sen sen ol kalp kırma Uykuların kaçar sonra Akıllı ol oyuna gelme Tepe takla olursun eden bulur sonu..

Ahmet kaya - günaydın anneciğim 05:09

Ahmet kaya - günaydın anneciğim

Dardayım yalanım yok Baskın yedim gün gece, gün gece, gün gece Örselendi aşklarım üstelik Bir uzak diyardayım, diyardayım diyardayım. Günaydın anneciğim, günaydın babacığım Yine sabah oluyor Evde sabah olmaz deme Orda g..

Polat Bülbüloğlu Gel Ey Seher 05:29

Polat Bülbüloğlu Gel Ey Seher

O gözler gibi her taraf, kara. Bu yollar seni götürür nere ? Yene bu seher Güneş nur yere eyler, Bir teze nağıl başlar Dünya, Uyan ey güneş uyan Alemler boya yoksa bu deniz uçar Bir zülmet gece deniz gaçar Gel Ey Se..

Pazar Yerini Hortum Vurdu 00:45

Pazar Yerini Hortum Vurdu

Mersin'in Tarsus ilçesinde çıkan hortum, pazar yerindeki brandaları uçurdu. İsmetpaşa Mahallesi'nde kurulan halk pazarında bir anda şiddetli rüzgar ile birlikte hortum meydana geldi. Pazar yerindeki seyyar satıcıların te..

Winx Club - 3. Sezon 25. Bölüm - Büyücünün Öfkesi 23:12

Winx Club - 3. Sezon 25. Bölüm - Büyücünün Öfkesi

Valtor, Magix'i ele geçirmek amacıyla ateş, su, rüzgar ve toprak elementlerini serbest bırakır...

  • ÇocukTV tarafından
  • 383 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Leo Ve Helikopter 05:55

Leo Ve Helikopter

Çizgi film Küçük kamyon Leo ve helikopter! Hava çok yağmurlu, rüzgar esiyor. Bu ses neydi? Lifty'nin dükkanında üstündeki tabela yere düşmüş. Leo’yu çağıralım. Lifty'nin senin yardımına ihtiyacı var. Tabela çok ağırmış. ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 182 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sıla Bilgin - İçimde Bi Korku Var 02:33

Sıla Bilgin - İçimde Bi Korku Var

Sözleri: Gündüzün geceyi beklediği gibi Beklerim, ben seni Rüzgar esti, esti,esti... Kokun ömrüme sindi İçimde bi’ korku var Yanımda yoksun sen Büyür, içimdeki alevler Bi’ çıra olur, tutuşurum İçimde bi’ korku var Sanki..

En Yeni Mobil İletişim Teknolojileri Barcelona'da Tanıtıldı 03:41

En Yeni Mobil İletişim Teknolojileri Barcelona'da Tanıtıldı

Telefon şirketleri akıllı telefonlarının en son sürümlerini İspanya’nın Barselona kentinde 12’ncisi yapılan Dünya Mobil Kongresi’nde piyasaya sundu. Çinli teknoloji devi Huawei, rakipleri Apple ve Samsung’un yokluğunda P..

Gökben  Şiribim Şiribom 1974 01:56

Gökben Şiribim Şiribom 1974

Şiribim şiribom şiribim bom bom bom bobobom şiribim şiribom şiribim bom bom bom... aşk kalbimin saygısız bir misafiri sanki. bir gün sormadan gelir, sormadan gider belki. altın değil, gümüş değil, saklanmaz kimseden..

Sıla - Karanfil 03:20

Sıla - Karanfil

Sıla - Karanfil Müzik Dinle Şarkı Sözleri oysa kendimden emindim ona bir anda suç oldum heder etti keyfe keder beni kafesledi kuş oldum hiç olmazsa yılda bir gün an beni al bir karanfil tak benden olsun bir sigara yak b..

Selda Bağcan Sizin Kızıl Saçlı Bacınızım Harbiye’de Selda Bağcan Rüzgarı 08:53

Selda Bağcan Sizin Kızıl Saçlı Bacınızım Harbiye’de Selda Bağcan Rüzga

Selda Bağcan Harbiye konserinde rüzgar estirdi! “Sizler benim kahramanımsınız, ben de sizin kızıl saçlı bacınızım” dedi. Konsere gelen Hakan Akkaya İstanbul ve NewYork’ta projelerine devam ediyor.Yakında İstanbul’da 20.y..

  • BETA tarafından
  • 79 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Dezenfektan Kabininin Gazabına Uğrayan Polis 00:19

Dezenfektan Kabininin Gazabına Uğrayan Polis

Pakistanlı polislerden biri corona virüse karşı sokağa konulan dezenfektan kabininden geçerken şiddetli rüzgar nedeniyle havalanan kabinin gazabına uğramış...

  • PengoTV tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sezen Aksu - Bahane (Lyrics - Şarkı Sözleri) 02:15

Sezen Aksu - Bahane (Lyrics - Şarkı Sözleri)

Bahane (Bahane, 2005) Şiir: Yıldırım Türker Müzik: Sezen Aksu Rhodes-Piyano: Ayda Tunç Bahaneydi bu rüzgâr Güneş, bal ve kehribar Bahaneydi buzdan kanat Erimezse kırılacak Canım dostum, sırdaşım Aynaya baktım yüzünü ..

Bakan Pakdemirli Hatay’da çıkan orman yangınıyla ilgili konuştu 03:31

Bakan Pakdemirli Hatay’da çıkan orman yangınıyla ilgili konuştu

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Hatay’da çıkan orman yangınıyla ilgili olarak yaptığı bilgilendirmede “Yangına 2 uçak, 4 helikopter, 122 arazöz, 10 dozer iş makinesi ve 500 personel de biz sevk ettik ve çalışmala..

Juanito Los Alcarson Gözleri Aşka Gülen 03:02

Juanito Los Alcarson Gözleri Aşka Gülen

Gözleri aşka gülen Taze söğüt dalısın Gel bana her gece sen Gönlüme dolmalısın Tatlı gülüş pek yaraşır Gözlerin ömre bedel Ah ne güzel ne güzel Seni sevmek Ah ne güzel ne güzel Sensiz elem bana yar Doğ benim öm..

Barış Manço - Bal Sultan 06:06

Barış Manço - Bal Sultan

Daha onaltı yaşına basmamıştı bal sultan Bakmaya kıyamazdım öyle güzeldi bal sultan Bir sabah dediler ki gelin oldu gitti gurbete bal sultan Yüreğime düştü ateş inanmak bal sultan Her damla yağmurda sen varsın bal s..

Barış Manço - Gel 04:28

Barış Manço - Gel

Yine dün gece Sabaha kadar düşündüm seni İçimde bir umut Sanki her an gelecekmişsin gibi Hiç düşündün mü Ardında kalan bu divaneyi Ama bil ki ben Sonsuza dek bekliyorum seni Bir sabah erkenden seherle gel Kims..

Buray - İstersen 04:00

Buray - İstersen

İzini kaybettiğin duygulara bir gülüşle kavuşmakmış, aşk Sana anlatılan her masala bile bile aldanmakmış, aşk Ansızın umutsuzluk yelken açıp uzaklaşınca ufuktan, anlıyorsun bak Sonbaharda yapraklar sararırken sende ye..

  • PITIRCIK tarafından
  • 863 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fırtınaya Kafa Tutan Genç 00:10

Fırtınaya Kafa Tutan Genç

Şiddetli fırtınada rüzgar o kadar kuvvetliymiş ki önüne kalkan tarzı bir parça alan genç zor anlar yaşamış...

  • PengoTV tarafından
  • 101 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Hem sel hem fırtına... 01:38

Hem sel hem fırtına...

ANTALYA'DA DÜN GECEDEN BU YANA NE RÜZGAR NE DE YAĞIŞ ETKİSİNİ AZALTTI.. DALGALAR İNSAN BOYUNU AŞTI. İNSAN BOYUNU AŞMAK BİR YANA DURSUN APARTMAN BOYUNA ULAŞTI..DENİZDEN 60 METRE UZAKTA,, 4. KATTA OTURAN BİR KADIN BALKONU..

Dil Tengî & Yol’a Düş ~ Ömrüm Senin Olsun 02:59

Dil Tengî & Yol’a Düş ~ Ömrüm Senin Olsun

Söz ve Müzik: Yol’a Düş Klarnet: Gökhan Arslan ÖMRÜM SENİN OLSUN Yüzün,gecenin esmer gölgesidir sevdiğim Getir gözlerini canım,kederinden öpeyim Ömrüne gün, yalnızlığına yoldaş olaydım Sen mutlu ol da canım,harcanan b..

Hem sel hem fırtına... 01:38

Hem sel hem fırtına...

ANTALYA'DA DÜN GECEDEN BU YANA NE RÜZGAR NE DE YAĞIŞ ETKİSİNİ AZALTTI.. DALGALAR İNSAN BOYUNU AŞTI. İNSAN BOYUNU AŞMAK BİR YANA DURSUN APARTMAN BOYUNA ULAŞTI..DENİZDEN 60 METRE UZAKTA,, 4. KATTA OTURAN BİR KADIN BALKONU..